Atlantis Akatemia

ATLANTIS TYÖPAIKAT - TYÖTÄ TARJOLLA!

Seuran kasvaessa Atlantis etsii lisää ihmisiä mukaan toimintaan. Tarvitsemme sekä lisää vapaaehtoisia että myös palkallisia työntekijöitä. Tällä hetkellä haemme erityisesti:

VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT

Ottelujärjestelyt

Haemme lisää innokkaita apulaisia auttamaan kotiottelujärjestelyissä. Haluamme rakentaa otteluista hyviä tapahtumia, ja siihen tarvitsemme mm. järjestysmiehiä, kahviomyyjiä, pallopoikia ym. Kaikki apu on erittäin tervetullutta.

Seuratyöntekijä

Etsimme lisää innokkaita henkilöitä mukaan seuran toimintaan. Tarjolla on monenlaista tehtävää, ja voimme rakentaa toimenkuvasi juuri sinun kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan. Soveltuu hyvin myös esim. TE-toimiston tarjoamaksi työkokeilupaikaksi.

PALKKATYÖ

Fysioterapeutti

Haemme innokasta fysioterapeuttia hoitamaan seuran edustusjoukkueen ja Akatemian lihashuoltoa sekä loukkaantuneiden pelaajien kuntoutusta. Oiva tilaisuus hankkia kokemusta kilpaurheilun parista. Toimenkuva on muokattavissa joustavasti henkilön kykyjen ja mahdollisuuksien mukaan.

TE-toimiston tarjoamat työkokeilu-, oppisopimus- ja palkkatukipalvelut ovat luonnollisesti erinomainen apukeino työllistymiselle.

Lisätietoa eri tehtävistä saat seuran toimistosta.