Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.5.2024

240519 - Beibit jatkavat karsintalohkon kärjessä
Atlantis jatkaa A-nuorten SM-karsintojen itälohkon piikkipaikalla, kun Bolan beibit kukistivat Mikkelin Palloilijat Talin hallissa maalein 3-1 (1-1). Eroa toisena olevaan HJK:hon on neljä pistettä, ja beibeillä on vielä neljä karsintapeliä jäljellä.

Vieraat aloittivat vahvasti, ja jo kuudennella minuutilla pallo oli Noel Heibin selän takana (Raul Sepp 6'). Nyt kotijoukkuekin heräsi mukaan peliin. Jefferson kuittasi numerot tasoihin 23. minuutilla. Mikkeliläisten Niilo Pirhosen hankittua komennuksen suihkuun (34') ote siirtyi entistä selkeämmin punasinisille. MP:n puolustusmuuri kesti kuitenkin aina 71. minuutille, kunnes Viljami Unikkolinna vihdoin iski pallon vieraiden verkkoon. Viljami viimeisteli vielä hetki ennen päätösvihellystä loppunumeroiksi 3-1 (89').

Bolan beibien seuraava karsintapeli on ensi sunnuntaina 26. toukokuuta, jolloin joukkue suuntaa Tapiolaan haastamaan FC Honkaa.


240518 - Pelimiehet voittoon Hyrylässä
Atlantis Pelimiehet vieraili lauantai-iltana Hyrylän urheilukeskuksessa, missä vastaan asettui isäntäjoukkue Tuusulan Palloseura. Tiukka Kolmosen taisto päättyi lopulta helsinkiläisten eduksi 0-1 (0-1). Ottelun ainokaisen viimeisteli näyttävän nousun päätteeksi jo kahdeksannella minuutilla Mustapha Coker.

Pelimiesten seuraava Kolmosen koitos on ensi torstaina 23. toukokuuta, jolloin Gnistan Ogeli saapuu vieraaksi Pukinmäen nurmelle.


240518 - Akatemia jatkoi voitokkaasti
Atlantis Akatemia nappasi viikon toisen voiton, kun joukkue kaatoi PEPOn Talin hallissa maalein 4-2 (4-1). Voitolla helsinkiläiset vankistivat mukavasti asemiaan kisassa ylemmän loppusarjan paikoista.

Akatemia aloitti sähäkästi. Sama kuvio puri kahdesti jo alkuminuuteilla, ja punasiniset iskivät kaksi osumaa vain minuutin välein (Åkerlund 5' ja Camara 6'). Tämän jälkeen Soshi Fujioka upotti vielä vapaapotkun Jirko Sorsan selän taakse (17'). Helppo alku toi pienen hyvänolontunteen kotijoukkueen puseroihin, ja tämä kostautui kahteenkin otteeseen (Kurkisuo 19' ja Junnikkala 60'). Mutta kun Ngabo Ndaziramiye upotti väliin pallon paristakympistä aivan yläkulmaan (34'), ei isännillä missään vaiheessa ollut suurempaa hätää. Loppunumerot Atlantiksen eduksi 4-2, ja pukuhuoneessa kaikui jälleen cha-la-laa.

Atlantis Akatemian seuraava Kakkosen koitos on sunnuntaina 26. toukokuuta, jolloin helsinkiläiset suuntaavat Kauniaisiin haastamaan sarjakärki Grankulla IFK:ta.


240517 - Akatemia saa vieraita Lappeenrannasta
Atlantis Akatemia saa lauantaina vieraita itärajalta, kun PEPO Lappeenranta saapuu Helsinkiin. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Talin hallissa klo 17.00.

PEPO on yksi itälohkon ehdottomia ennnakkosuosikkeja. Seura varmasti haluaa, että Kimpisellä nähtäisiin ensi kaudella Ykkösen koitoksia. Joukkue on tähän mennessä kerännyt neljästä pelistä kaksi voittoa, yhden tasapelin ja yhden tappion. Täydennystä pistepussiinsa lappeenrantalaiset takuulla havittelevat lauantainakin, mutta samanlaiset lienevät mietteet myös Akatemialla. Talissa onkin luvassa hyvää Kakkosen futista ja tiukkaa vääntöä sarjapisteistä.


240517 - Atlantis haki pinnat Jyväskylästä
Atlantiksen Jyväskylän vierailu sujui suotuisten tähtien alla, kun isäntäjoukkue JJK joutui antautumaan Harjun stadionilla maalein 0-1 (0-1).

Alku oli molemmilta joukkueilta totuttelua muhkuraiseen nurmeen, mutta vähitellen ote alkoi siirtyä helsinkiläisille. Kaunista futista Harjun sametilla ei pystynyt pelaamaan, mutta Atlantis sai kuitenkin rakennettua joukon kohtalaisia maalipaikkoja, joista vihdoin lisäajalla saatiin myös tulosta, kun Julius Salo survoi erikoistilanteesta reboundin verkkoon (45+1').

Toisella jaksolla helsinkiläiset kontrolloivat yhä peliä. Loppua kohden isännät kuitenkin nostivat ryhmitystään, ja nyt myös Besart Mustafan vartioimalla Atlantis-maalilla nähtiin muutama vaaran paikka. Kertaalleen Salo ehti pelastamaan pallon maaliviivalta, mutta sen vaarallisempaa jyväskyläläiset eivät tällä kertaa saaneet aikaiseksi. Näin pisteet matkasivat Stadiin lukemin 0-1.

Tiago Santos antoi pelin jälkeen tunnustusta koko joukkueen vahvalle työmoraalille ja kiitteli vielä erityisesti ensimmäisen Ykkösen ottelunsa pelannutta Masiholla Fazlia, joka sai tulikasteensa avausjakson lopulla Marcelon loukkaannuttua.

Atlantiksen seuraava Ykkösen peli on jo ensi keskiviikkona 22. toukokuuta, jolloin sarjan toinen kärkijoukkue KPV saapuu vieraaksi Pihlajamäkeen.


240517 - Brian uusi Atlantis-pelaaja
Brian Mansaray (s. 2002) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2024 kattavan pelaajasopimuksen. Hyökkääjä siirtyi keväällä Atlantis-miehistöön PK-35:n riveistä.

Mansaray harjoitteli talven PK:n mukana, mutta kun peliaikaa ei näyttänyt olevan luvassa, hän liittyi Atlantiksen harjoitusrinkiin. Juniorivuosien maalitykki on viime kausina kärsinyt pahoista loukkaantumisista, mutta nyt mies on täydessä tikissä ja vakiinnuttamassa paikkaa punasinisten aloituskokoonpanossa.

Tiago Santos on ollut erittäin tyytyväinen Mansarays panokseen alkukaudesta. - Brian on parantanut koko ajan, kun on saanut lisää pelejä alle. Hän pystyy pelaamaan sekä kärjessä että laidassa ja tekee aina kurinalaisesti sen, mitä kulloinkin vaaditaan.


240516 - Perjantaina Jyväskylään
Atlantiksen edustusmiehistö matkaa perjantaina Jyväskylään, missä helsinkiläiset haastavat isäntäjoukkue JJK:n. Taisto Ykkösen sarjapisteistä käynnistyy Harjun stadionilla klo 18.30.

Joukkueet ovat viimeksi olleet vastakkain kaudella 2008, jolloin molemmat pelasivat Ykkösessä. Myös viime kaudella JJK esiintyi Ykkösessä, mistä tie vei tähän uuteen Ykköseen.

Tällä kaudella Atlantis löytyy Ykkösen sarjataulukosta sijalta kaksi (13 pist.) ja JJK sijalta viisi (10 pist.) Jyväskyläläisryhmä on kuitenkin ehdottomasti yksi sarjan kovimpia, joten melkoinen haaste stadilaisia Harjulla odottaa.


240516 - Cupissa vastustajaksi VJS
Suomen Cupin viides kierros arvottiin torstaina Palloliiton toimistolla. Atlantis FC:lle arpa heitti jälleen mielenkiintoisen haasteen, sillä vastaan asettuu Länsi-Vantaan ylpeys Vantaan Jalkapalloseura. Tämä Cup-vääntö pelataan Myyrmäessä 15.-16. kesäkuuta.

Samassa tilaisuudessa arvottiin myös Cupin kuudes kierros. Myrtsin koitoksen voittaja saa kotonaan vastaansa voittajan ottelusta AC Oulu - KäPa.


240513 - Akatemialla maalijuhla
Atlantiksen reservijoukkue Akatemia kohtasi maanantaina Myllykosken Pallon Talin hallissa. Helsinkiläiset olivat pelituulella ja latoivat taululle tylyt lukemat 5-1 (2-0).

Akatemia otti komennon kentällä jo avausjaksolla, ja mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä selkeämpää oli punasinisten dominointi. Toisella jaksolla lisäkierroksia koneeseen toi vielä kotijoukkueen faniryhmän kannustus, mikä hiljensi alussa elämöineet MyPa-fanit mennen tullen.

Impton Söderlund iski avausosuman jo 4. minuutilla, ja Keita Miyakoshi oli asialla juuri ennen taukoa (40'). Toisella puolikkaalla Med Bekhedda osui vielä kahdesti (57' ja 90') sekä Demba Camara kertaalleen (73').

Atlantis Akatemian seuraava Kakkosen koitos on ensi lauantaina 18. toukokuuta, jolloin vuorostaan PEPO saapuu vieraaksi Talin halliin.


240513 - Kuljetusliike Kosonen maanantain otteluisäntä
Atlantis Akatemia kohtaa maanantai-iltana Myllykosken Pallon Talin jalkapallohallissa. Kakkosen koitoksen otteluisäntänä toimii Kuljetusliike Kosonen - Ruokolahden ylpeys, jota myös Suomen nopeimmaksi ja tehokkaimmaksi kutsutaan. Kyllä kulkee.

240512 - Akatemia saa vieraita Myllykoskelta
Atlantis Akatemia kohtaa maanantaina Myllykosken Pallo -47:n. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Talin hallissa klo 19.00.

MyPa on suomifutiksen perinneseuroja, joka parhaillaan on tekemässä uutta nousua kohti pääsarjoja. Viime kausi meni vielä Kolmosessa, ja nyt vakiinnutetaan asemia Kakkosessa. Kolmesta pelistä tuloksena on tähän mennessä ollut yksi voitto, yksi tasapeli ja yksi tappio. Kovan haasteen MyPa tulee Akatemialle varmasti tarjoamaan.


240512 - Atlantis ratkaisi toisella jaksolla
Atlantis FC ja VIFK kohtasivat Pihlajamäessä sunnuntai-iltana. Avausjakso mentiin maaleitta, mutta toisella kotijoukkue käänsi pelin edukseen ja nappasi Ykkösen sarjapisteet lopulta maalein 3-0 (0-0).

Alussa molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa, ja kertaalleen pallo kävi jo Besart Mustafan vartioiman Atlantis-maalin kehikossakin. Mitä pidemmälle jakso kuitenkin eteni, sitä vahvemmaksi muuttui punasinisten ote. Verkkoon asti palloa ei kuitenkaan saatu, ja näin tauolle lähdettiin maalittomissa tasalukemissa.

Toisella jaksolla helsinkiläiset iskivät heti alussa. Vaihdosta tauolla kentälle tullut Matias Sorvali lähetti ensimmäisellä kosketuksellaan mainion keskityksen, minkä Brian Mansaray jatkoi päällään verkkoon (46'). Kotiyleisö sai lisää riemun aihetta 58. minuutilla, kun Niklas Jokiniemi lähti omasta päädystä nousuun, käytti seinän Jeanilla ja päätti hyökkäyksen tarkkaan sijoitukseen alakulmaan. Hetki tämän jälkeen Hussein Mohamed hankki toisella keltaisella ulosajon (62'), ja vaasalaiset pääsivät hakemaan kavennusta ylivoimalla. Atlantis puolusti kuitenkin kurinalaisesti, ja lopullisen niitin pelille iski Brian Mansaray viimeistelemällä läpiajosta loppulukemat 3-0 (79').

Atlantiksen seuraava Ykkösen peli on ensi perjantaina 17. toukokuuta, jolloin helsinkiläiset matkaavat Jyväskylään haastamaan isäntäjoukkue JJK:ta.


240512 - Biisoniareena sunnuntain otteluisäntä
Atlantis FC kohtaa sunnuntai-iltana Vasa IFK:n Pihlajamäen Algeco Areenalla. Illan taiston otteluisäntänä toimii Juholan Biisoniareena - tuo maankuulu kesäravintola Uukuniemessä. Kun matkasi suuntautuu Etelä-Karjalaan, käy ihmeessä testaamassa tämä mainio kaiken kansan kesäinen kohtauspaikka ja vaikkapa sen suosikkipizza Aortanrepijä.

240511 - Beibit hakivat rutiinivoiton
PK-35 ja Atlantis kohtasivat lauantaina A-nuorten SM-karsinnoissa Latokartanossa. Ottelu ei noussut suureksi jalkapallotapahtumaksi, mutta Bolan beibit hakivat kuitenkin sarjapisteet rutiinilla maalein 1-6 (0-3). Maalinteossa onnistuivat tällä kertaa Jefferson (11'), Luka Heiskanen (24'), Alpha Samaila (43'), Jooa Saukkonen (60'), Santeri Hirvonen (76') sekä Viljami Unikkolinna (90+2').

Bolan beibien seuraava karsintapeli on ensi sunnuntaina 19. toukokuuta, jolloin Mikkelin Palloilijat saapuu Helsinkiin.


240511 - Sunnuntaina vieraita Vaasasta
Atlantiksen edustusmiehistö saa sunnuntaina vieraita Vaasasta, kun Vasa IFK saapuu Helsinkiin. Taisto Ykkösen sarjapisteistä käynnistyy Pihlajamäen futispyhätössä klo 18.30.

Joukkueet ovat viimeksi olleet vastakkain kausilla 2006-2008, jolloin molemmat pelasivat Ykkösessä, mikä tuohon aikaan oli maan toiseksi korkein sarjataso. Vaasalaiset putosivat Ykkösestä kauden 2008 päätteeksi ja Atlantis vuotta myöhemmin. Nyt kumpikin hankki viime syksyn karsintapeleissä paikan uuteen Ykköseen.

Tällä kaudella Atlantis löytyy Ykkösen sarjataulukosta sijalta neljä (10 pist.) ja VIFK sijalta kymmenen (2 pist.) Vaasalaisten peliesitykset ovat kuitenkin parantuneet pitkin kevättä, ja isännät saavat varmasti tehdä Pihliksessä täyden päivätyön, mikäli meinaavat pisteitä ottelusta kairata.


240508 - Atlantis jatkoon Cupissa!
Atlantis FC eteni Suomen Cupissa 32 parhaan joukkoon, kun Järvenpään Palloseura kaatui keskiviikkona Koivusaaren tekonurmella 3-1 (1-1).

Isäntäjoukkue JäPS aloitti vahvasti, ja Justus Holopainen vei järvenpääläiset johtoon jo 11. minuutilla. Tämän jälkeen helsinkiläisetkin pääsivät mukaan peliin, ja avausjakson loppupuoli oli jo Atlantiksen hallintaa. Ansaittu tasoitus nähtiin 30. minuutilla, kun Jean iski kulmapotkun jälkitilanteesta pallon Joona Tiaisen selän taakse. Näin tauolle lähdettiin tasanumeroista 1-1.

Toiselle jaksolle JäPS tuli vahvasti, ja nyt vuorostaan Atlantis joutui ottamaan vastaan. Punasiniset puolustivat kuitenkin kurinalaisesti, ja kun paikka tuli, lähdettiin terävästi ylöspäin. Tämä toi tulosta 58. minuutilla, kun Mauro Severino iski pallon toistamiseen isäntien verkkoon. Parikymmentä minuuttia myöhemmin sama toistui - nyt viimeistelijänä Dominik Rudenko. Näin järvenpääläisten cup-taival päättyi Koivusaareen, ja Atlantis jatkaa cupin viidennelle kierrokselle.

Päävalmentaja Tiago Santos kertoi heti pelin jälkeen oman toiveensa tulevasta vastustajasta. - HJK! Kippari Marcelo otti astetta rauhallisemmin: - Toivottavasti vastaan tulisi VJS.

Suomen Cupin viiden kierroksen otteluparit arvotaan torstaina 16. toukokuuta, ja ottelut pelataan 15.-16. kesäkuuta.


240507 - Keskiviikkona Järvenpäähän
Atlantiksen edustusmiehistö matkaa keskiviikkona Järvenpäähän, missä helsinkiläiset saavat vastaansa isäntäjoukkue Järvenpään Palloseuran. Suomen Cupin neljännen kierroksen vääntö käynnistyy Koivusaaren tekonurmella klo 18.00.

Ykkösliigassa pelaava JäPS on kerännyt viidestä sarjapelistä yhden voiton, yhden tasurin ja kolme tappiota. PK-35 kaatui Koivusaaressa maalein 3-1.

Atlantis kohtasi järvenpääläiset Pallomyllyssä helmikuussa. Tuolloin vieraat olivat vahvempia maalein 0-2.


240505 - Ei ihan tavallinen junnupeli
Atlantiksen ja HJK:n kohtaamiset A-junnuissa tapaavat olla tiukkoja vääntöjä, joista ei puutu tunnetta eikä tuoksuja. Sunnuntaipäivän taisto SM-karsinnoissa ei pettänyt odotuksia tälläkään kertaa.

Avausjakso Vuosaaren tekonurmella oli vielä lämmittelyä. Molemmat pelasivat tarkasti, ja maalipaikat olivat vähissä. Ottelu sai eloa 59. minuutilla, kun Jefferson viimeisteli Paul Ejehin tarjoilusta 1-0. Peli jatkui punasinisten kontrollissa, kunnes erotuomari Roberto Miranda hiukan tasoitteli jakoja: Paul Ejeh suihkuun suoralla punaisella (75') ja Phillip Brown kahdella keltaisella (86'). Nyt Klubi haistoi veren. Pasi Pihamaa piiskasi sinivalkoiset hyökkäykseen ja tulosta tuli samantien: 87. Tony Pham 1-1 ja 90+1. Eero Kivelä 1-2. Atlantis oli lyöty. Jooa Saukkonen lähetti vielä epätoivoisen purkupallon 60 metristä kohti sinivalkoisten maalia. Adonis Sfishta juoksi pallon perään kädet levällään. Joel Tynkkynen HJK-maalilla häkeltyi koomisesta näystä ja erehtyi seuraamaan Adoa. Pallo pomppasi hänen eteensä ja samantien yli jähmettyneen Klubi-kassarin aina verkkoon saakka (90+3'). Lisäaikaa pelattiin kahdeksan minuuttia, mutta enempää osumia Vuokissa ei enää nähty. Näin koitos päättyi pistejakoon maalein 2-2 (0-0).

Bolan beibien seuraava karsintapeli on ensi lauantaina 11. toukokuuta, jolloin Latokartanon tekonurmella vastaan asettuu PK-35.


240504 - Taisteluvoitto
Espoon Palloseura ja Atlantis FC kävivät lauantaina tiukan väännön Ykkösen sarjapisteistä Espoonlahdessa. Helsinkiläiset joutuivat pelaamaan lähes koko toisen jakson vajaalla miehistöllä, mutta joukkue taisteli suurella sydämellä ja nappasi lopulta täyden pistepotin Stadiin maalein 0-1 (0-1).

EPS aloitti pirteästi, ja kokovalkoisissa esiintynyt Atlantis oli ajoittain tiukoilla kotijoukkueen rynnistyksen kanssa. Tiago Santos kuitenkin viilasi hiukan vieraiden kenttäryhmistystä, ja vähitellen ote alkoi siirtyä valkoisille. Palkinto tästä tuli lisäajalla, kun Albin Mehmeti vapautti Hussein Mohamedin läpiajoon, ja Huska sijoitti pallon tolpan kautta verkkoon (45+5').

Toiselle jaksolle helsinkiläiset lähtivät lisäämään painetta EPS-päätyyn, mutta suunnitelmat menivät uusiksi jo 51. minuutilla, kun erotuomari Joona Kontinen näki Albin Mehmetin huitaisseen EPS-pelaajaa kasvoihin. Albinille toinen keltainen ja komennus suihkuun. Ote siirtyi nyt espoolaisille, ja tilanteita alkoi syntyä Atlantis-maalille. Besart Mustafa oli kuitenkin tolppien välissä vakuuttava, ja kun vielä topparipari Marcelo - Julius Salo katkoi kotijoukkueen hyökkäyksiä varmasti, eivät isännät lopulta tolppaa lähemmäksi tasoitusta päässeet.

Tiago Santos kiitteli pelin jälkeen lämpimästi suojattejaan. - Olen todella ylpeä jokaisen panoksesta. Pelasimme vajaalla lähes koko toisen jakson, mutta pidimme maalin puhtaana. Toivottavasti erotuomarit katsovat videolta sen tilanteen, mistä antoivat punaisen. Albinin käsi ei edes hipaissut EPS-pelaajaa.

Atlantiksen seuraava Ykkösen peli on ensi sunnuntaina 12. toukokuuta, jolloin Vasa IFK saapuu vieraaksi Pihlikseen. Ennen tätä Atlantis-miehistö kohtaa vielä Suomen Cupissa Järvenpään Palloseuran keskiviikkona 8. toukokuuta.


240503 - Edustus lauantaina Espoonlahteen
Atlantiksen edustusmiehistö suuntaa lauantaina Espoonlahteen, missä vastaan asettuu isäntäjoukkue Espoon Palloseura. Taisto Ykkösen sarjapisteistä käynnistyy klo 16.00.

Molemmat joukkueet pelasivat viime kaudella Kakkosen länsilohkossa. EPS voitti lohkon, ja Atlantis sijoittui neljänneksi. Espoonlahdessa päädyttiin tuolloin pistejakoon maalein 1-1, mutta syksyllä espoolaiset hakivat Pallomyllystä täyden pistepotin lukemin 0-1.

Tällä kaudella joukkueet pelaavat uudessa valtakunnallisessa Ykkösessä. Atlantis löytyy kolmen kierroksen jälkeen taulukosta sijalta neljä (7 pist.) ja EPS sijalta seitsemän (3 pist.)


240503 - Ei uponnut
Atlantis Akatemia kohtasi perjantaina PPJ:n Jätkäsaaren tekonurmella. Tiukka vääntö päättyi lopulta maalittomiin tasalukemiin 0-0, vaikka molemmilla oli paikkoja useampaankin osumaan.

Alku oli kummaltakin joukkueelta tarkkaa peliä, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän alkoi syntyä myös maalipaikkoja. Toisella jaksolla isäntien liike rupesi hiukan hiipumaan, ja ote siirtyi enemmän punasinisille kotijoukkueen kytätessä tilaisuuksia vastaiskuihin. Molemmat hakivat silti tiukasti voittomaalia, mutta mainiot maalivahdit PPJ:n Niki Arminen ja Atlantiksen Robin Källman pitivät päätösvihellykseen saakka maalinsa puhtaina, eikä Jätkäsaaren illassa osumia nähty.

Atlantis Akatemian seuraava Kakkosen koitos on ensi maanantaina 13. toukokuuta, jolloin MyPa saapuu vieraaksi Talin halliin.


240502 - Akatemia perjantaina Jätkäsaareen
Atlantis Akatemia suuntaa perjantaina Etelä-Helsinkiin haastamaan PPJ:tä. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Jätkäsaaren tekonurmella klo 19.00.

Molemmat joukkueet pelasivat myös viime kaudella samassa Kakkosen A-lohkossa. Kevätkierroksella Pihliksessä päädyttiin pistejakoon maalein 1-1, mutta syksyllä Akatemia haki tiukan väännön jälkeen Jätkäsaaresta täyden pistepotin lukemin 0-1.


240502 - Pelimiehet jatkoi voitokkaasti
Atlantis Pelimiehet nappasi toisen voittonsa Kolmosessa, kun PKKU:n reservijoukkue kaatui Vuosaaressa maalein 3-0 (2-0). Italian kentiltä takaisin Suomeen ja Atlantikseen palannut Mustapha Coker osui kahdesti (18' ja 65'). Paul Ejeh iski isäntien ensimmäisen jo alkuminuuteilla (4').

Pelimiesten seuraava Kolmosen koitos on lauantaina 18. toukokuuta, jolloin joukkue matkaa Hyrylään haastamaan Tuusulan Palloseuraa.


240501 - Moottoritie on kuuma
Pelle Miljoonan legendaarinen hittibiisi "Moottoritie on kuuma" julkaistiin vuonna 1980. Kappale nousi nopeasti levynmyyntilistojen kärkeen ja ylitti samalla kultalevyrajan.

Atlantis FC aloitti taipaleensa jalkapallon kahdeksannella sarjatasolla myös 1980. Seura nousi nopeasti ylempiin sarjoihin käväisten aina Veikkausliigassa 2001. Ja moottoritie on atlantislaisille toukokuussa perinteisesti todella kuuma.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)