UUTISET 1999/TOUKOKUU


990531 - Honka/2 - Atlantis/2 1-3

Atlantiksen reservimiehistö esitti pirteitä otteita kaatamalla Tapiolan urheilupuiston samettinurmella sarjajohtaja Honka/2:n. Atlantis-miehistöstä kunnostautui varsinkin tehokas kärkipari Petri Junttila (2+0) & Ari Pöyry (1+1). Pekka Onttonen palasi joukkueeseen saatuaan koipensa jälleen pelikuntoon. Jouni Kukkamäki debytoi onnistuneesti liberona.

990528 - Ei kahta ilman kolmatta

Ei kahta ilman kolmatta eli kolmannetkin pitkävetovinkkirivimme tuottivat voittoa. Tämänkertaiset vinkit tuottivat sijoittajalleen rahat takaisin 1.75 kertaisesti. Mieli tekisi spekuloida kuinka kertoimen olisi käynyt jos Atlantis olisi voittanut HIFK:n keskiviikkona pelatussa Ykkösen ottelussa.

990527 - Atlantis romahti Oulunkylässä

Atlantiksen vierailu paikallisvastustaja HIFK:n kotiareenalla päättyi täystyrmäykseen. Atlantis tasoitti toisella jaksolla Justus Vajanteen maalilla isäntien puoliaikajohdon, mutta pian tämän jälkeen Atlantis-libero Juho Rantala lensi suihkuun. Ylivoimalla isännät latoivat pikavauhtia pallon kolmesti Mika Ostrovskin selän taakse. Atlantis on nyt pelannut viisi ottelua saldonaan yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi häviötä.

990526 - VJS - Atlantis 9. kesäkuuta

Atlantis kohtaa VJS:n Suomen cupin 5. kierroksella. Ottelu pelataan 9. kesäkuuta Myyrmäen Urheilupuistossa ja voittaja jatkaa cupin 6. kierrokselle, jolloin mukaan tulevat myös Veikkausliigan joukkueet.

990526 - Honka - Atlantis siirtyy

Justus Vajanteen olympiajoukkuekomennuksen vuoksi ykkösen ottelu Honka - Atlantis siirtyy pelattavaksi 16. kesäkuuta Tapiolan Urheilupuistossa. Alunperin ottelu piti pelata 8.6.

990526 - Justus Turkkia ja Moldovaa vastaan

Atlantis-hyökkääjä Justus Vajanne esiintyy jälleen olympiajoukkueen riveissä karsintaotteluissa Turkkia (4.6.) ja Moldovaa (8.6.) vastaan.

990526 - Vieraskirjassa käyttökatko

Vieraskirjassa alkaa tänään käyttökatko, joka jatkuu 28. päivään asti.

990525 - Atlantis/2 - SAPA 0-1

Atlantiksen reservimiehistön tappioputki sai jatkoa, kun SAPA kävi noutamassa Talista kolme pinnaa. Tehoton Atlantis-miehistö hallitsi peliä, mutta maalipaikkoihin ei tahdottu päästä ja harvat paikat hukattiin heikkoon viimeistelyyn.

990524 - Suomen Cupin 5. kierros

Atlantis FC kohtaa VJS:n Suomen Cupin 5. kierroksella. Ottelun ajankohtaa ei ole vielä sovittu, mutta kierroksen runkopäiväksi on määrätty 2. kesäkuuta. Kakkosen itälohkon keskikastiin lukeutuva VJS pudotti 4. kierroksella Ykkösen kärkijoukkueen HIFK:n, joten pelkkä suupala VJS tuskin tulee Atlantis FC:lle olemaan.

990523 - Taas täysosuma !

Täysosuman ja Atlantis FC:n pitkävetovihjekauden ensimmäinen viikko alkoi ja jatkui loppuun asti upeasti. Viikolla saavutetut voitot saivat jatkoa viikonloppuna kun Täysosumalta saamamme vihjeet tuottivat sijoittajalleen rahat takaisin 3.44 kertaisesti. Vieraile sivuillamme päivittäin ja nouda rahanarvoiset vinkkimme kohdasta Veikkausvihjeet. Veikkausvihjeet-sivulta löytyvät myös Täysosuman yhteystiedot ja Veikkaus Oy:n pitkävetolistat.

990523 - Ensimmäinen voitto Pukinmäessä

Ensi kertaa uudelle kotiareenalleen Pukinmäen stadionille päässyt Atlantis avasi voittotilinsä Ykkösessä. Juho Rantalan vaparimaali sekä Tero Lönnbladin pusku toivat 2-1 (2-0) voiton Joutsenon Kultsusta. Ajoittain mukavasti pyörinyt Atlantis-peli oli sortua heikkoon viimeistelyyn, kun vieraiden hyökkääjävahvistus Miikka Lempinen pääsi 58. minuutilla ampumaan kavennusmaalin. Lisäosumia ei kuitenkaan enää nähty.

990522 - Viikonlopun vedonlyöntivihjeet

Atlantis FC:n ja Täysosuman viikonlopun vedonlyöntivihjeet löytyvät kohdasta Veikkausvihjeet. Viikonlopun pitkävetolista näyttää sen verran kimurantilta että panoksia on pienennetty - toisaalta kertoimet ovat huomattavasti kasvaneet. Kun torstaina pelattuun ÅIFK - VG-62 otteluun antamamme vihje osui kohdalleen niin ensimmäiset vihjeet tuottivat lopulta rahat takaisin 3,2 kertaisesti.

990521 - Vieraskirja täyttää 1 v

Atlantis FC:n vieraskirja täyttää huomenna 1 v. Ensimmäisen vuoden aikana vieraskirjaan on kirjoitettu 520 viestiä. Kiitos aktiivisuudesta - kirjoitellaan !

990521 - Atlantis-ilta

Huomenna 22.5. kello 19:00 alkaa F.C. Rönnissä Atlantis-ilta. Rönni sijaitsee Pihlajamäen ostoskeskuksella Meripihkantiellä. Illan pääesiintyjinä toimivat Aarne Tenkanen ja Cover Strings. Atlantis FC toivottaa kaikki Atlantis-henkiset tervetulleeksi kevään ykkösjuhliin.

990521 - FC Espoo - Atlantis/2 2-1

Atlantiksen reservimiehistö aloitti hyvällä asenteella kolmosen pelinsä FC Espoota vastaan Leppävaarassa vieden ensijakson 0-1. Toisella jaksolla loukkaantumiset ja väsymys sekoittivat Atlantiksen peliä, ja innokas espoolaismiehistö nousi viime minuuteilla 2-1 voittoon.

990520 - Atlantis jatkaa cupissa

Atlantis haki Suomen cupissa 1-3 (1-2) vierasvoiton kakkosen LePa:sta. Atlantis-miehistö ei ensi jaksolla saanut peliään alkuunkaan kulkemaan Leppävaaran muhkuraisella nurmella. Tero Lönnbladin kaksi osumaa toivat silti taukojohdon vieraille. Euffan puoliaikasaarna piristi hiukan Atlantista ja toisella jaksolla joukkue hallitsikin pelitapahtumia. Lisämaaleja tuli kuitenkin vain yksi, jonka Kimmo Tuomi viimeisteli rangaistuspilkulta. Atlantiksen seuraava cup-vastustaja selviää ensi maanantain arvonnassa.

990520 - Pelikassa aloitti voitokkaasti

Atlantiksen vedonlyöntivihjeiden pelikassa onnistui heti ensi yrittämällä. Kuuden kupongin yhteensä 230 markan pelipanoksesta tuloutuu ainakin 670 markkaa (= voittoa 440 mk), ja lisäksi yhden kupongin kohtalo selviää huomisen ÅIFK-pelin jälkeen. Seuraa jatkossakin pelivihjeitämme valikosta Veikkausvihjeet.

990519 - Vedonlyöntivihjeet alkavat

Atlantis on tällä viikolla ensimmäistä kertaa pitkävedon kohteena (keskiviikkona LePa-Atlantis ja lauantaina Atlantis-Kultsu). Niinpä aloitamme nyt lupaamamme Atlantiksen ja Täysosuman tarjoamat vedonlyöntivihjeet. Olemme keränneet 1.000 markan pelikassan, jonka ensimmäiset sijoitukset teemme nyt. Voit seurata vedonlyöntivihjeitämme sekä pelikassan kehitystä valikosta Veikkausvihjeet.

990517 - Ei pistettäkään Kuopiosta

KuPS ja Atlantis pelasivat hyvätasoisen ottelun aurinkoisella Väinölänniemellä. Molemmilla joukkueilla oli lukuisia maalipaikkoja, mutta niitä ei onnistuttu hyödyntämään, ennen kuin pari minuuttia ennen päätösvihellystä isäntien Juha Karvinen pääsi nopeaan vastahyökkäykseen oikealta laidalta. Miki Lehtonen torjui Karvisen laukauksen, mutta Jiska Länsivuori ampui paluupallon verkkoon. Atlantiksella on kolmen kierroksen jälkeen kasassa ainoastaan kaksi pistettä ja yksi maali, joten seuraaviin peleihin on odotettavissa todella nälkäinen Atlantis-miehistö. Ottelut jatkuvat jo keskiviikkona 19. päivä, kun Suomen Cupissa kohdataan LePa Leppävaaran urheilupuistossa klo 19.15.

990514 - Sunnuntaina vastassa KuPS

Atlantis matkustaa sunnuntaina Kuopioon, jossa Väinölänniemen nurmella vastaan asettuu Savon ylpeys KuPS. Euffa vetää joukkueelleen sunnuntaiaamuna kevyet treenit Talissa, ja klo 11.00 starttaa bussi kohti Kuopiota. Ottelu Väinölänniemellä alkaa klo 19.00 ja takaisin Helsingissä ollaan aamuyöllä joskus kolmen jälkeen.

990513 - Atlantis/3 voitokkaana

Siinä missä Atlantiksen edustusjoukkueen ja reservimiehistön peli on viime aikoina takkuillut, seuran kolmosjoukkue jatkaa voitokkaasti. Atlantis/3 on Sipi Poutiaisen komennossa voittanut kaksi ensimmäistä peliään seiskassa selvin numeroin. Nuorista pelimiehen aluista koostuva joukkue hakee heti ensimmäisenä kautenaan nousua pykälää ylöspäin.

990513 - Faniklubi perusteilla

Atlantis on saamassa oman faniklubin. Atlantis/3:n vetäjä Sipi Poutiainen on kokoamassa faniryhmää, joka aluksi tulisi pitämään meteliä edustusjoukkueen kotipeleihin ja jatkossa lähtisi mukaan myös vierasotteluihin. Lisäksi faniklubi aikoo järjestää erilaisia illanviettoja, joihin tullaan kutsumaan mm. edustusjoukkueen pelaajia. Hankkeesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joko suoraan Sipiin (p. 040-5166855) tai Atlantiksen toimistoon (p. 6821166).

990511 - Suomen cupissa vastassa LePa

Atlantis aloittaa Suomen cupin taipaleensa keskiviikkona 19. toukokuuta klo 19.15, jolloin kohdataan Leppävaaran Urheilupuistossa kakkosen sarjanousija Leppävaaran Pallo. LePa nousi viime syksynä karsintojen kautta kakkoseen ja on aloittanut terhakasti uudella sarjatasolla. Viime pyhänä joukkue voitti Klubin farmimiehistön KäPan 1-0. LePan riveissä pelaa mm. entinen Atlantis-hyökkääjä Antti Rönkkö.

990510 - Atlantis/2 - EIF 2-3

Atlantiksen reservimiehistö oli hukannut kahden edellispelin taistelutahtonsa kohdatessaan Ekenäs IF:n Talin hiekalla maanantaina. EIF:n maalilla pelannut entinen liigamolari Julle Karjalainen piti torjunnoillaan joukkuettaan pystyssä, mutta vielä suurempi merkitys oli Atlantis-miehistön onnettomalla viimeistelyllä. Kun vielä kotijoukkueen puolustusasenne ei ollut kohdallaan, EIF kirjasi ensimmäisen voittonsa sarjapeleissä yli 12 kuukauteen! Atlantiksen lohdutusosumat ampuivat Antti Kokko ja Antti Salo.

990510 - Sarjatilanne Kolmosessa

Kolmosen lohko 1 ottelut ja sarjatilanne löytyvät nyt kohdasta reservit. Atlantis FC/2 jatkaa toistaiseksi puhtaalla pelillä ja kohtaa tänään Talissa klo 18:30 alkavassa ottelussa EIF:n Tammisaaresta.

990510 - Tilastointi Atlantis FC:n otteluista

Kohtaan Ykkönen olemme lisänneet pelattujen otteluiden tilastot. Tilastoista löytyy maalintekijät, syöttäjät, varoitukset, yleisömäärä ja Atlantis FC:n joukkue vaihtoineen.

990510 - Toinen tasuri Mikkelistä

Atlantis jatkoi tasapelien sarjaa pelaamalla hyisessä Mikkelin Urheilupuistossa FC Mikkelin vieraana 1-1. Lumihiutaleiden tipahdellessa helsinkiläisten peli oli pahasti kohmeessa. Ensimmäisellä jaksolla Atlantis ei saanut peliään ollenkaan käyntiin. Syötöt eivät löytäneet omille, ja ensimmäinen tilanne isäntien maalille saatiin vasta 44. minuutin jälkeen. Toisella jaksolla vieraiden peliin tuli enemmän suoraviivaisuutta, mutta 78. minuutin kohdalla vapaaksi unohdettu Jari Sariola laukoi Mikkelin 1-0 johtoon. Atlantiksen tasoituksen puski 89. minuutilla Mikko Simulan keskityksestä vaihdosta kentälle tullut Tero Lönnblad.

Tero Lönnblad

990508 - PLANET ry ja Atlantis yhteistyöhön

Atlantis on aloittanut yhteistyön pääkaupunkiseudun lasten ja nuorten erityisliikuntaa harjoittavan PLANET ry:n kanssa. PLANET ry tarjoaa liikunta- ja leiritoimintaa syrjäytymisvaarassa oleville alle 16-vuotiaille. Keskeisellä sijalla ovat kielenkehityksen erityisvaikeuksista kärsivät lapset. Käytännössä toiminta on avointa kaikille lapsille. PLANETin ohjelmassa ovat tulevana kesänä ja syksynä mm. toiminta- ja seikkailuleiri, ratsastusleiri, kaksipäiväinen yleisurheilukoulu sekä eräleiri. Lisäksi tarjolla on ympärivuorinen liikuntaryhmä, jossa Fair Play -hengessä treenataan jalkapalloa. Tähän toimintaan myös Atlantis tuo oman panoksensa. PLANETin toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä puheenjohtaja Kari Hakalaan (p. 813 8013).

990508 - Atlantis matkaa Mikkeliin

Atlantis FC ensimmäinen vierasottelu Ykkösessä pelataan huomenna sunnuntaina Mikkelissä. Ottelu alkaa kello 17:00. FC Mikkeli ja Atlantis FC kohtasiva kuukausi sitten Ykköscupin välierissä, jolloin FC Mikkeli oli parempi numeroin 3-1.

990506 - Tehottomuus vaivasi

Atlantiksen sarja-avaus ei tuonut kaivattua kotivoittoa, vaan 90 minuutin tahkoamisen jälkeen pisteet jaettiin RiPS:n kanssa maalein 0-0. Atlantis hallitsi Talin hallissa pelattua ottelua ajoittain mukavastikin, mutta kovin harvoin joutui Kari Laukkanen vieraiden maalilla puuttumaan peliin. Isäntien saaliiksi jäivät näin ainoastaan Tuomas Brinckin viisi tikkiä toiseen silmäkulmaan. Seuraavaksi Atlantiksella on vuorossa vieraspeli Mikkelissä, kun sunnuntaina 09. päivä klo 17.00 kohdataan FC Mikkeli.

990504 - Reservimiehistö jatkoi voitokkaasti

Atlantis/2 kukisti Talin hiekalla Puotinkylän Valtin tiukan taiston jälkeen maalein 3-2. Kakkosmiehistö jatkaa näin kolmosessa puhtaalla pelillä. Joukkueen maalintekijät: Antti Salo, Markus Karppinen ja Petri Junttila. Salon ohella edustuksen kavereista oli pelituntumaa hakemassa keskikentällä esimerkillisesti taistellut Jukka Vuolio.

Jukka Vuolio

990503 - Euffan viimehetken kommentit

Euffan kommentit ennen kauden avausottelua: "Joukkueen terveystilanne on hyvä. Tapi Tamminen on tällä hetkellä ainoa loukkaantunut pelaaja. Kilpailu kaikista pelipaikoista on erittäin kova ja ensimmäistä kertaa minun pitkällä valmentajaurallani on jopa runsaudenpulaa pelaajista eli avauskokoonpanoa on todella vaikea valita. Toisaalta kukaan ei tule saamaan ilmaiseksi peliaikaa, joten jokaisella on jatkuvasti näytön paikka. Huomisesta vastustajasta sen verran, että jos pystymme pelaamaan omalla tasolla ja tekemään nöyrästi duunia koko 90 minuuttia niin 3 pistettä on lähellä avausottelussa - toisaalta avaus on aina vaikea ja kun vastustajalla ei ole mitään hävittävää niin ottelusta tulee varmasti katsomisen arvoinen. Omastanikin puolesta toivotan yleisön tervetulleeksi Talin jalkapallohalliin klo 18:30 alkavaan otteluun Atlantis FC - RiPS."

Jari Europaeus

990502 - Ykkönen alkoi maalirikkaasti

Kotijoukkueet olivat vahvoja Ykkösen etelälohkon neljässä avauspelissä. Hanko ja Kuopio osoittivat vaarallisuutensa latomalla maaleja oikein urakalla: HIK kaatoi AC Vantaan 5-3 ja KuPS Hongan 4-1. FinnPa kaatoi Talin hallissa nousijasuosikkeihin lasketun FC Mikkelin 2-1. Joutsenossa Kultsu ja HIFK jakoivat pisteet maalein 1-1. Atlantis aloittaa oman taipaleensa tiistaina kohtaamalla Talin hallissa klo 18.30 Riihimäen Palloseuran.

990502 - Yli 1000 osallistui kilpailuun

Atlantis FC:n www-sivuilla olleen lomakkeen kautta osallistui reilusti yli 1000 veikkaajaa Ykkösasiantuntijakilpailuun. Seuraamme kilpailun etenemistä reaaliaikaisesti kohdassa kilpailu.