UUTISET 1999/MAALISKUU


990331 - Vielä mahtuu mukaan Atlantis FC ´93:n

Atlantiksen uusin juniorijoukkue ´93 aloittaa toimintansa tänä keväänä. Joukkueessa on jo kentällinen poikia, mutta vielä on tilaa innokkaille -93 syntyneille vekaroille, jotka haluavat itselleen hauskan harrastuksen hyvässä seurassa. Ilmoittautumiset: Tom Lesch (p. 3741054 k.).

990327 - Atlantis FC/2 - SaPa 1-1

Atlantis FC/2 otti ensimmäisen pistensä III divisioonan joukkueiden piirisarjassa. Talin jp.hallissa pelattu ottelu oli molemmilta joukkueilta hyvätasoinen. Atlantis FC/2:n valmentaja Kaarlo Kankkunen oli erityisen tyytyväinen joukkueensa syöttöpeliin ja agressiiviseen puolustukseen.

990327 - Lius kuritti Atlantista

Ykkösen viime kauden maalikuningas Ismo Lius osoitti maalivireen olevan yhä tallella. Hämeenlinnan turnauksen avausottelussa FC Hämeenlinna - Atlantis Ispi tehtaili puolessa tunnissa maalin ja alusti kaksi vieden isännät 3-0 johtoon. Helsinkiläiset löysivät vasta toisella jaksolla oikean asenteen ja kirivät tasoihin 3-3. Atlantiksen maalit: Pamppunen, Vajanne ja Simula.

990326 - Atlantis FC viikonlopputurnaukseen

Atlantis FC osallistuu alkavana viikonloppuna Hämeenlinnassa pelattavaan turnaukseen. Perjantaina kello 21:15 Atlantis FC kohtaa FC Hämeenlinnan, lauantaina kello 18:15 vastaan asettuu RiPS (Riihimäki) ja päätöspäivänä sunnuntaina Atlantis FC kohtaa Tampere Unitedin. Seuraamme otteluiden kulkua Harjoitusottelut sivulla.

990324 - Justus Vajanne Saksan kaatoon

Olympiajoukkueen valmentaja Jukka Ikäläinen, apunaan Ari Hjelm, valitsi joukkueen Olympia/EM-karsintaotteluun 30.3. kello 20.15 Weismainiin Saksaa vastaan ja Atlantis FC:n Justus Vajanne kuului valittujen ryhmään. Suomen Olympiajoukkue on aloittanut karsintansa hyvin - joukkueella on yksi voitto ja kaksi vierastasapeliä.

990323 - Ykköscupissa vastassa FC Mikkeli

Atlantis kohtaa ykköscupin välierissä FC Mikkelin. Ottelu pelataan kaksiosaisena eurocup-säännöin. Atlantis matkustaa Mikkeliin perjantaina 09. huhtikuuta ja kotipeli on vuorossa torstaina 15. päivä. FC Mikkeli voitti oman alkulohkonsa pudottaen jatkosta mm. Hongan, HIFK:n ja KuPS:n. Esimerkiksi Hongan valmentaja Ari Rantamaa kehui kovasti mikkeliläismiehistöä.

990322 - Ruotsista kiitosta

Atlantiksen voitto Brommapojkarnasta on aiheuttanut pienoista kohua naapurimaassa. Brommapojkarnan valmentaja Jari Pyykölä kertoi suomalaisvieraiden pirteän peliesityksen olleen melkoinen yllätys ruotsalaisille. Toisaalta hän löysi tappiosta positiivisenkin puolen: - Meidän kavereille teki hyvää hävitä suomalaisjoukkueelle. Se oli heille kova nöyryytys, sillä täällä on kuitenkin totuttu pitämään itänaapureita hiukan oppipoikina futiksessa. Toivottavasti tämä antaa meille lisäpotkua sarjapeleihin.

990322 - Atlantis FC Ykköscupin välieriin

Atlantis FC jatkaa Ykköscupissa lohkon B1 voittajana. Lohkovoitto varmistui kun HIK eilen kuritti AC Vantaata numeroin 3-0. Atlantis kohtaa huhtikuussa eurocup-säännöin pelattavissa välierissä FC Mikkelin. Lisää Atlantis FC:n harjoitusotteluista ja Ykköscupista kohdassa Harjoitusottelut.

990321 - Brommapojkarna - Atlantis FC 1-2

Atlantis FC otti riemukkaan 1-2 vierasvoiton ruotsalaisjoukkue Brommapojkarnasta. Jari Pyykölän valmentama isäntäjoukkue jäi Tukholman Stadshagenissa selvästi suomalaisvierailijoiden jalkoihin. Tero Lönnblad puski taukotilanteeksi 0-1 ja toisella jajsolla Kimmo Tuomi iski Atlantiksen toisen osuman rangaistuspotkusta. Brommapojkarnan kavennusmaali tuli 15 minuuttia ennen ottelun loppuvihellystä Atlantiksen pelatessa kolmen miehen vajauksella.

990319 - Www-sivujen suosio kasvaa

Atlantis FC:n www-sivujen lukijoiden määrä on lisääntynyt päivä päivältä. Viimeisen vuorokauden aikana pääsivullamme on vieraillut 551 eri lukijaa, mikä on uusi ennätys. Kiitos kiinnostuksesta ja tervetuloa uudelleen !

990318 - Nylund allekirjoitti sopimuksen

HJK:n sopimuspelaaja Johan Nylund siirtyy Atlantiksen riveihin täksi kaudeksi. Nylund on harjoitusotteluissa esittänyt hyviä otteita ja tuo taitavana pallonkäsittelijänä lisää hyökkäysvoimaa keskikentälle. Julle kantaa Atlantiksessa pelipaitaa nro 14.

990317 - FinnPa - Atlantis FC 1-2

Atlantis FC säilytti mahdollisuutensa päästä Ykköscupin välieriin voittamalla FinnPan Justus Vajanteen ja Kimmo Tuomen maalein 2-1. Voiton arvoa lisää se että FinnPan riveissä pelasi 8 FC Jokereiden pelaajaa. Valmentaja Jari Europaeus oli tyytyväinen joukkueeseensa ja erityisesti siihen että joukkueen peli paranee ottelu ottelulta. Ykköcupin otteluohjelma ja sarjataulukko löytyy kohdasta Harjoitusottelut.

990317 - III divisioonan otteluohjelma

III divisioonan otteluohjelma on valmistunut. Atlantis/2:n ja muiden kolmosen joukkueiden otteluohjelmat, sarjataulukot ja tulokset löytyvät jatkossa osoitteesta http://www.palloliitto.fi/helsinki/kilpailu/kol01.htm

990317 - Atlantis FC leireilee Ruotsissa

Atlantis FC lähtee perjantaina lyhyelle leirille Ruotsiin. Leirin tarkoitus on harjoitella ja pelata ottelu isäntinä toimivaa IF Brommapojkarnaa vastaan. Perinteiseen tapaan kevään leirille lähtee mukaan myös pelaajien vaimot ja tyttöystävät, sekä seuran johto. IF Brommapojkarna on Ruotsin suurin jalkapalloseura ja sen edustusjoukkuetta valmentaa Jari Pyykölä.
IF BROMMAPOJKARNA

Isäntinä toimivat IF BP ja Viking Line

990317 - Pohjola ja Atlantis yhteistyöhön

Pohjola-yhtiöt ja Atlantis solmivat eilen yhteistyösopimuksen, jonka seurauksena Atlantis mm. keskittää kaikki vakuutuksensa Pohjolaan. Pohjola tulee myös näkymään Atlantiksen kotiotteluissa sekä tuomaan asiakkaitaan ja henkilökuntaansa peleihin.
POHJOLA
Pohjola-yhtiöt ja Atlantis FC yhteistyöhön.

990316 - Sivu-uudistus alkanut

Atlantis FC:n www-sivujen uudistaminen on aloitettu. Jatkossa sivuiltamme löytyvät uusina asiakokonaisuuksina Kilpailu, Canal+ ja Yhteistyökumppanit. Sivuillamme kävi viimeisen vuoden aikana 17 000 lukijaa, joista 450 otti yhteyttä vieraskirjan tai sähköpostin välityksellä. KILPAILU - OSALLISTU
CANAL+
YHTEISTYÖKUMPPANIT
Uudet asiakokonaisuudet

990315 - Viimeinen oljenkorsi

Keskiviikkona pelattavassa Ykköscupin ottelussa FinnPa - Atlantis FC on Atlantis FC pakkovoiton edessä mikäli mieliä Ykkäcupin välieriin. AC Vantaa on kaksi pistettä edellä ja molemmilla joukkueilla on yksi ottelu pelaamatta, joten edes voitto ei takaa varmaa jatkopaikkaa lohkosta B1. Keskiviikon ottelu alkaa Talin jp.hallissa kello 17:00. Lisää Ykköscupista ja muista harjoitusotteluista kohdassa Harjoitusottelut.

FinnPa - Atlantis FC

990315 - Atlantis/2 jäi Kontun jyrän alle

Kakkosessa pelaava Kontu antoi Atlantiksen reservimiehistölle kunnon oppitunnin. Fyysisesti ylivoimainen kontulaismiehistö oli selkeästi terävämmässä juoksukunnossa ja tehtaili tulostaululle tylyt 6-1 lukemat. Atlantiksen kokeneet pelimiehet (Marko Ignatius, Joni Kallioinen, Petri Kiuru, Jouni Kukkamäki, Ari Pöyry jne.) eivät tässä vaiheessa kautta pysyneet alkuunkaan itä-helsinkiläisten vauhdissa. Valmentaja Kalle Kankkunen ei kuitenkaan vielä ole huolissaan: "Tässä vaiheessa vielä kokeillaan. Virheistä pitää kuitenkin jatkossa ottaa opiksi."

990313 - Tommi Toivonen Atlantikseen

Tommi Toivonen on Atlantiksen uusin sopimuspelaaja. Yli 50 ottelua Veikkausliigassa pelannut laitapuolustaja oli viime kaudella FinnPan miehistössä, mutta keväinen nilkkavamma pilasi kauden ja vaati lähes vuoden parantuakseen. Toba saikin vasta viime viikolla lääkäriltä luvan aloittaa harjoittelu täydellä teholla, ja hän liittyy maanantaina Atlantiksen harjoitusrinkiin.

990311 - RiPS kaatui 1-0

Ykköscupin ottelu Atlantis FC - RiPS alkoi kotijoukkueen hurjalla painostuksella. Ottelun ensimmäinen puolituntia Atlantis FC vei Riihimäen ylpeyttä hurjalla vauhdilla ja saikin aikaiseksi ottelun voittoon riittäneen 1-0 maalin. Maalin viimeisteli PK-35:stä siirtynyt keskikenttäpelaaja Mikko Simula. Voiton ansiosta Atlantis FC säilytti mahdollisuutensa päästä Ykköscupin välieriin. Sarjatilanteet ja tiedot harjoitusotteluista löydät kohdasta Harjoitusottelut.

990310 - Atlantis ´93 aloittaa

Atlantiksen uusin juniorijoukkue ´93 aloittaa toimintansa tänä keväänä. Joukkueessa on jo kentällinen poikia, mutta vielä on tilaa innokkaille -93 syntyneille vekaroille, jotka haluavat itselleen hauskan harrastuksen hyvässä seurassa. Ilmoittautumiset: Tom Lesch (p. 3741054 k.).

990309 - Lasten juhlat 29.05.

Perinteiset Herrasmiespalloilijoiden lastenjuhlat järjesteään Pakilan lastenpaikassa lauantaina 29.5.1999. Teatteria, bändejä, taikuri, kilpailuja ja muuta mukavaa tilaisuudessa joka kannataa merkitä allakkaan jo nyt. Huomaa viikkolla siirtynyt ajankohta !

Lastenpäivän isäntä

990309 - Atlantis-HIK 1-1

Atlantis jatkoi tasapelien sarjaa Ykköscupissa. Tero Lönnblad vei kotijoukkueen 1-0 puoliaikajohtoon, mutta Hangon Jarmo Piiri pääsi tasoittamaan toisella jaksolla. Atlantiksella on nyt kaksi tasuria ja jäljellä vielä pelit Riihimäkeä (11.03.) ja FinnPaa (17.03.) vastaan. Alkulohkosta pääsee ainoastaan yksi joukkue välieriin, joten jatkopaikka edellyttäisi voittoa molemmista jäljellä olevista peleistä.

990307 - Atlantis FC '92 taas turnausvoittoon

Atlantis FC '92 otti turnausvoiton tänään pelatussa perinteisessä Myllypuron Maalisturnauksessa. Turnauksen toiseksi tuli MPS/Tottenham ja kolmanneksi SaPa.

990306 - HIK maanantaina Taliin

Atlantis kohtaa maanantaina 08.03. toisessa Ykköscupin ottelussaan Hangö IK:n Talin hallissa. Ottelussa ensiesiintymisen Atlantiksen paidassa tekee HJK:sta tullut Johan Nylund. Valmentaja Jari Europaeus laittanee Jullen suoraan avaukseen, sillä loukkaantumiset ovat jälleen verottaneet rankasti Atlantis-miehistöä. Viime päivinä pienistä lihasvammoista ovat kärsineet mm. Jukka Kaplas, Jarkko Laine sekä Justus Vajanne. HIK on muuttunut melkoisesti viime kaudesta. Uusia pelimiehiä joukkueessa ovat mm. FinnPasta siirtyneet Nicklas Grönholm, Anders Roth ja Peter Sampo.

990306 - Osallistu kilpailuun

Atlantis FC yhdessä yhteistyökumppaneidensa (Viking Line, Sonera ja Fysikaalinen hoitolaitos Hannu ja Pekka) on avannut kilpailun www-sivuillemme. Tutustu kilpailuun ja osallistu kohdassa kilpailu.

990302 - Nylund näytille

HJK:n Johan Nylund liittyi tällä viikolla Atlantiksen harjoitusrinkiin. Johan on Ville Nylundin nuorempi veli (s. -77), joka viime kaudella pelasi Hongassa ja on nyt harjoitellut alkutalven Klubin mukana. HJK pyrkii löytämään Nylundille mahdollisimman tasokkaan joukkueen täksi kaudeksi ja Atlantis-luotsi Jari Europaeus on valmis ottamaan Jullen näytille ryhmäänsä. Sen sijaan tammi-helmikuun Atlantiksen mukana harjoitellut Anssi Räsänen on palannut MPS:n miehistöön.