UUTISET 1999/TAMMIKUU


990131 - Harjoitusottelut alkoivat

Atlantis FC:n edustusjoukkue pelaa kevättalven aikana 16 harjoitusottelua hitsatakseen joukkueen yhtenäiseksi. Tänään pelaattiin harjoitusotteluista ensimmäinen Käpylän Palloa vastaan ja ottelu päättyi 1-1. HJK:n farmijoukkueena toimivan KäPan maalin teki liigamiehistöstä lainassa ollut Jari Jäväjä. Atlantiksen tasoituksesta vastasi joukkueessa kokeiltavana oleva Mikkelin kasvatti Anssi Räsänen. Ensi torstaina vastaan asettuu liigaan noussut FC Inter. Ottelu alkaa talin jp.hallissa kello 18:00.

990131 - Justus Vajanne maalinteossa

Suomen Oympiajoukkue voitti pronssia viikonloppuna Kemissä pelatussa turnauksessa. Lauantaina Suomen Olympiajoukkue kaatoi FF Jaron 3-1 (2-0), jossa ottelussa Atlantis FC:n isokokoinen hyökkääjä Justus Vajanne teki yhden maaleista ja pelasi muutenkin erinomaisesti.

990130 - Epson ja Atlantis yhteistyöhön

Kirjoittimistaan tunnettu Epson on käynnistänyt Atlantiksen kanssa monitahoisen markkinointiyhteistyön. Epson tulee ensi kaudella mm. näkymään sekä edustusjoukkueen että reservijoukkueen asusteissa.

990128 - Atlantis/2 aloitti harjoituspelit

Atlantiksen kolmosessa pelaava reservimiehistö Atlantis/2 kohtasi ensimmäisessä harjoituspelissään Laaksolahden kuplassa Honka/2:n. Isännät veivät nuoruuden innonnolla 2-0 voiton, mutta Atlantiksen reservit esittivät ajoittain aivan kelvollista peliä. Joukkue on vahvistunut selkeästi viime kaudesta ja kunhan Kankkusen Kalle saa juoksutettua kaverit kuntoon, on tavoitteeksi asetettu sijoittuminen lohkonsa neljän parhaan joukkoon aivan realistinen.

990125 - Viking Line-yhteistyö jatkuu

Viking Line ja Atlantis ovat sopineet monivuotisen yhteistyönsä jatkamisesta. Sopimuksen mukaan Atlantis käyttää Viking Linea keväisellä Ruotsin leirillään ja keskittää kaikki muutkin eri joukkueidensa matkat punaisille laivoille. Vastaavasti Viking Line tulee mm. näkymään Atlantiksen ensi kauden peliasussa.

990124 - Vieraskirjassa jo 300 viestiä

Viime kesäkuussa avattu vieraskirja on saanut 300. viestinsä. Vieraskirja on tarkoitettu julkisten kysymysten, mielipiteiden ja ideoiden julkaisupaikaksi. Jos haluat ottaa yhteyttä luottamuksellisesti niin lähetä viesti sähköpostiosoitteeseen atlantis@co.inet.fi tai soita yhteystiedot-kohdasta löytyviin puhelinnumeroihin.

990124 - Onttonen operoitiin

Atlantiksen nestoripelaajan ja toisen joukkueenjohtajan Pekka Onttosen (34) polvi tähystettiin Mehiläisessä. Polven operoinut Eero Hyvärinen uskoi Pekan olevan jälleen parin viikon kuluttua täysillä mukana harjoituksissa. Kevään aikana selviää, vieläkö Onttonen nähdään kesällä kentällä vai tyytyykö hän jatkossa joukkueenjohtajan rooliin.

990122 - Vajanne olympiajoukkueessa

Atlantis-hyökkääjä Justus Vajanne esiintyy jälleen olympiajoukkueen paidassa kansainvälisessä Kemi-turnauksessa 29.-31.01. Helmikuussa olympiajoukkue käy viikon leirillä Espanjassa ja maaliskuun lopulla kohdataan karsintapelissä Saksa. Edellisessä karsintapelissä Turkissa Justus oli avauksessa ja pelasi mainion ottelun.

990118 - Fysioterapeutti työllistetty

Edustusjoukkueen harjoitukset pyörivät vasta kolmatta viikkoa, mutta joukkueen fysiolla Tarmo Pullisella riittää kiirettä. Tartsilla on Talin hallissa parhaimmillaan pari kaveria hoidossa samanaikaisesti ja pari vielä jonossa odottamassa vuoroaan. Toistaiseksi on kuitenkin vältytty pahemmilta loukkaantumisilta, enimmäkseen fysiota ovat työllistäneet lihaskrampit sekä nivus- ja reisivammat.

990116 - Atlantis/2 aloitti harjoitukset

Atlantiksen kolmosessa pelaava reservijoukkue aloitti viime viikolla yhteisharjoitukset. Joukkueen uusi luotsi Kaarlo "Kalle" Kankkunen kertoi avauspalaverissa tulevan kauden kuvioista ja pisti heti ensimmäisissä harjoituksissa pelaajat töihin. Atlantis/2 harjoittelee alkuvuoden kolmesti viikossa, joista yksi kerta on aerobic.

990116 - Pelaajaneuvosto järjestäytyi

Edustusjoukkueen perinteinen pelaajaneuvosto on jälleen valittu. Pelaajat valitsivat edustajikseen kaudelle 1999 Jukka Vuolion, Esa Pamppusen ja Vesa-Pekka Virtasen. Tämä kolmikko mm. toimii pelaajien linkkinä seurajohtoon päin ja valvoo myös itse asettamiensa sääntöjen noudattamista jokaisen pelaajan osalta. Esim. myöhästymisestä harjoituksista kilahtaa 70 markan sakko pelaajayhdistyksen tilille. Sovittujen varusteiden käyttämättä jättäminen maksaa 100 mk, ilmoittamaton poissaolo harjoituksista 250 mk, ns. tyhmä ulosajo samoin 250 mk jne. Yhdistyksen tilille kauden aikana kertyneet varat käytetään sääntöjen mukaan yhteiseen hyvään ja hauskanpitoon.

990106 - Edustusjoukkue kaudelle 1999

Atlantis FC:n edustusjoukkueen uudet ja vanhat jäsenet on esitelty kohdassa Edustusjoukkue. Pelaajien esittelyä täydennetääm tammikuun kuluessa.

990106 - Simula ja Pilvi Atlantikseen

PK-35:n Mikko Simulan ja Tero Pilven siirtyminen Atlantikseen on varmistunut.

990106 - Markku Palmroos valmentamaan

Atlantis FC vahvistuu entisestään. Jari Europaeuksen ja Mikko Viitamäen rinnalle valmentajaksi saapuu HJK:ssa maalivahtina ja valmentajana toiminut Markku "Fana" Palmroos.

990101 - Juniorit tervetulleita

Useassa Atlantis FC:n juniorijoukkueessa on vielä tilaa, joten jos jalkapallo kiinnostaa niin ota yhteyttä junioripäällikköömme Tom Lesch (P. 3741054) tai suoraan joukkueiden yhteyshenkilöihin. Juniorijaos toivottaa kaikki joukkueet ja pelaajat tervetulleiksi. Lisää junioreistamme kohdassa Juniorit.

990101 - Talven harjoitusottelut

Atlantis FC:n talven harjoitusottelulistaa on täydennetty. Lista sisältää myös Ykkös Cupin ja Valio Piirisarjan ottelut, kentät ja alkamisajat. Lisää talven harjoitusotteluista kohdassa Harjoitusottelut.

990101 - Hyvää Uutta Vuotta !

Atlantis FC:n www-sivujen toimitus toivottaa lukijoille, seuralle ja yhteistyökumppaneille Urheilullista Uutta Vuotta !