UUTISET 1998/JOULUKUU


981231 - Uudet joukkueenjohtajat

Atlantis FC:n edustusjoukkueen uudet joukkueenjohtajat ovat Jorma Kankkunen ja Pekka Onttonen. Kolme vuotta Atlantis FC:n edustusjoukkueessa pelannut Pekka Onttonen kuuluu uudesta pestistään huolimatta vielä edustusjoukkueen pelaajakaartiin.

981222 - Herrasmiespalloilijoiden sivut uudistuivat

Atlantis FC:n ikämiesjoukkue Herrasmiespalloilijat uudisti www-sivustonsa ja muutti osoitteeseen http://www.kolumbus.fi/jukka.sairanen/. Tervetuloa tutustumaan vetreiden ikämiesten vielä vetreempiin sivuihin.

981221 - Uusia nimia Atlantis FC:ssä


981221 - Miki Lehtonen Atlantiksen maaliin

Kolme viime kautta MyPan liigamiehistössä pelannut Miki Lehtonen (s. -76) siirtyy Atlantiksen riveihin. Atlantiksella on nyt riveissään kaksi liigakokemusta omaavaa maalivahtia - Miki Lehtonen ja Mika Ostrovskij. Joukkueen kolmantena maalivahtina on Vaasasta Helsinkiin opiskelemaan tullut Janne Dahlsten (s. -78).

981221 - Talven harjoitusottelut

Talven harjoitusottelut, kentät ja otteluajat on sovittu. Lisää otteluista kohdassa harjoitusottelut.

981218 - Perinteinen harjoitusleiri varmistui

Atlantis FC:n edustusjoukkueen lähtee 19. maaliskuuta Ruotsiin harjoitusleirille ja pelaa leirillä ottelun Brommapojkarnaa vastaan.

981218 - Tammikuun harjoitusohjelma

Atlantis FC:n edustusjoukkueen harjoittelua on lisätty ja tehostettu. Tammikuun harjoitukset ovat ma 18:30, ti 18:45, ke 9:30, ke 16:45, to 18:00 ja pe 17:30 Talin jp.hallissa. Erityisesti juniorijoukkueet ovat tervetulleita tutustumaan edustusjoukkueen rutiineihin, pelaajiin ja harjoitteluun - Tervetuloa !

981211 - Atlantis FC:n pelaajia ehdolla Futsal-maajoukkueeseen

Mika Ostrovskij ja Kimmo Tauriainen ovat ehdolla Suomen Futsal-maajoukkueeseen. Joukkuetta valmentaa Timo Liekoski. Suomen Futsal-maajoukkue osallistuu ensimmäisen kerran EM-karsintaturnaukseen ensi viikolla Hollannissa. Suomen kanssa samassa karsintalohkossa ovat maailman huippumaihin kuuluva Hollanti sekä Kypros. Joukkueet pelaavat yksinkertaisen sarjan, jonka voittaja jatkaa ensi vuonna Espanjassa pelattavaan EM-lopputurnaukseen.

981211 - Kaarlo Kankkunen vetämään Atlantiksen reservejä

Kaarlo "Kalle" Kankkunen ja Ari "Arska" Pöyry valmentavat ensi kaudella kolmosessa pelaavaa Atlantiksen reservijoukkuetta. Molemmat pelasivat Atlantiksen edustusjoukkueessa 1997 seuran noustessa ykköseen, mutta viime kausi jäi kummaltakin väliin loukkaantumisten vuoksi. Valmennuskaksikosta ainakin Pöyry tullaan ensi vuonna näkemään myös kentän puolella.

981211 - Edustusjoukkue aloittaa harjoitukset

Atlantiksen edustusmiehistö aloitti harjoituskautensa keskiviikkona 02.12. Joulukuussa Jari Europaeus rääkkää pelaajiaan ainoastaan kolmesti viikossa, mutta tammikuun alusta tahti on kuusi harjoituskertaa viikossa (viidet ilta- ja yhdet aamuharjoitukset).

981210 - Uusia nimia Atlantis FC:ssä


981210 - Kouva ja Uusitalo Atlantikseen

Atlantiksen edustusjoukkueeseen on liittynyt kaksi mielenkiintoista pelimiestä. Sauli Kouva on pelannut pari kautta Pasi Rautiaisen ohjauksessa Pukinmäen punamustassa joukkueessa, mutta vaihtaa nyt Atlantiksen kokopunaiseen pelipaitaan. Sauli on näin neljäs PK-35:n riveistä Atlantikseen tänä syksynä siirtynyt pelimies. Tommi Uusitalo puolestaan on Kajaanin Hakan armoitettu maalitykki. Tommi voitti 1997 kakkosen pohjoislohkon maalintekijäkuninkuuden 31 osumallaan. Viime kaudella ykkösessä syntyi 13 maalia. Jouluun mennessä Atlantis FC:n joukkueeseen tulee todennäköisesti liittymään vielä muutama kovanluokan pelimies.