UUTISET 1998/KESÄKUU

980629 - KTP - ATLANTIS FC 5-0

KTP OTTI HELPON VOITON ATLANTIS FC:STÄ. OTTELU ALKOI ATLANTIS FC:N KANNALTA HYVÄN PELIN JA LOISTAVIEN PAIKKOJEN MERKEISSÄ, MUTTA KUN TILANTEITA EI SAATU HYÖDYNNETTYÄ MURTUI JOUKKUEEN SELKÄRANKA JO ENSIMMÄISEEN KOTKAN MAALIIN. LISÄÄ OTTELUSTA KOHDASSA YKKÖNEN.


980627 - ATLANTIS FC UUSIN EVÄIN KOTKAAN

HUOMENNA SUNNUNTAINA 28.6. KLO 18:30 PELATAAN KOTKASSA YKKÖSEN OTTELU KTP - ATLANTIS FC. ATLANTIS FC LÄHTEE KOTKAAN SISUUNTUNEENA JA UUSIN KUVIOIN. LISÄÄ OTTELUSTA KOHDASSA YKKÖNEN.


980626 - TOMI HULKKO LÄHTI AMERIKKAAN

ATLANTIS FC:N PUOLUSTAJA TOMI HULKKO LÄHTI AMERIKKAAN OPISKELEMAAN JA PELAAMAAN YLIOPISTOJALKAPALLOA. KIITOKSET HUGELLE JA MENESTYSTÄ AMERIKAN VALLOITUKSEEN.


980626 - FANITUOTTEITA TAAS SAATAVILLA

ERÄ KATSOMOLIPPUJA ON SAAPUNUT. KATSOMOLIPPUN KOKO ON 50 * 75 CM JA HINTA 50 MK. KATSOMOLIPPUJA, LIPPIKSIÄ, T-PAITOJA JA KANGASMERKKEJÄ SAA OSTAA SEURAN TOIMISTOLTA JA JOUKKUEIDEN JOUKKUEENJOHTAJILTA. LISÄÄ FANITUOTTEISTA KOHDASSA FANITUOTTEET.


980624 - HIK - ATLANTIS FC 1-0

ATLANTIS FC:N MAALINTEKOVAIKEUDET JATKUIVAT HANGOSSA. HIK VOITTI OTTELUN RANGAISTUSLAUKAUKSESTA SYNTYNEELLÄ MAALILLA. LISÄÄ OTTELUSTA KOHDASSA YKKÖNEN.


980623 - SAAKO ATLANTIS FC TEHTYÄ MAALIN ?

TÄNÄÄN TIISTAINA PELATAAN HANGOSSA KLO 18:30 YKKÖSEN OTTELU HANGON IK - ATLANTIS FC. KEVÄÄLLÄ OTTELU PÄÄTTYI HELSINGISSÄ ATLANTIS FC:N NIUKKAAN 3-2 KOTIVOITTOON. ATLANTIS FC ON PELANNUT NYT KUUDEN MAALITTOMAN OTTELUN PUTKEN JOTEN TOIVOA SOPII ETTÄ PUTKI SAADAN POIKKI KOVAKUNTOISTA HANKOA VASTAAN. LISÄÄ OTTELLUSTA KOHDASSA YKKÖNEN.


980623 - TEAM NORSSILLE ARVOKAS VOITTO

TEAM NORSSI PELASI EILEN NS. KUUDEN PISTEEN OTTELUN KOIPSEA VASTAA JA OTTI ARVOKKAAN VOITON ATLANTIS FC:N TOIPILAIDEN (ANTTI SALO JA JUSTUS VAJANNE) VAHVALLA AVUSTUKSELLA. SALO JA VAJANNE TEKIVÄT NELJÄ MAALIA VAIN PUOLEN TUNNIN PELIESITYKSELLÄ. LISÄÄ ATLANTIS FC:N RESERVEISTÄ KOHDASSA RESERVIT.


980622 - OILINKI, HULKKO JA KORPINEN JENKKEIHIN

KOLME ATLANTIS FC:N PELAAJAA SIIRTYY KESKEN KAUDEN OPISKELEMAAN JA PELAAMAAN USA:N YLIOPISTOSARJOIHIN. USA:N LÄHETEVÄT TOMI HULKKO (24.07.), JUSSI KORPINEN (10.08.) JA JUUSO OILINKI (20.08.)


980622 - ANTTI SALO JA JUSTUS VAJANNE TOIPUMASSA

ATLANTIS FC:N PITKÄAIKAISPOTILAISTA ANTTI SALO (AKILLESJÄNNE) JA JUSTUS VAJANNE (SÄÄRILUU) OVAT TOIPUMASSA PELIKUNTOISIKSI. TÄNÄÄN MOLEMMAT ESIINTYVÄT TEAM NORSSIN PAIDASSA III-DIVISIOONAN OTTELUSSA KOIPSEA VASTAAN JA HAKEVAT SAMALLA PELITUNTUMAA ATLANTIS FC:N SYKSYN KOITOKSIIN.


980616 - ENSIMMÄINEN TAPPIO

TÄNÄÄN AURINKOISELLA PALLOKENTÄLLÄ PELATTU OTTELU ATLANTIS FC - FC LAHTI PÄÄTTYI LUKEMIIN 0-2 (0-2). OTTELU OLI ATLANTIS FC:N HISTORIAN ENSIMMÄINEN TAPPIO YKKÖSESSÄ. ATLANTIS FC ON PELANNUT NYT YLI KUUSI OTTELUA TEKEMÄTTÄ YHTÄÄN MAALIA VASTUSTAJAN VERKKOON. LISÄÄ OTTELUSTA KOHDASSA YKKÖNEN.


980615 - ISMO LIUS, ANTTI POHJA, PETRI TIAINEN, LUCIANO... ATLANTIS FC:N VIERAAKSI

HUOMENNA TIISTAINA 16.6. KLO 18:30 TÖÖLÖN PALLOKENTÄLLÄ JUOKSEE ATLANTIS FC:N VASTUSTAJAKSI TODELLA NIMEKÄS FC LAHTI. KEVÄTKIERROKSELLA FC LAHDEN VIERASOTTELUT MENIVÄT TOTAALISESTI PENKIN ALLE JA JOUKKUE HÄVISIKIN KAIKKI PELAAMANSA VIERASOTTELUT. LISÄÄ OTTELUSTA KOHDASSA YKKÖNEN.


980614 - LASTENPÄIVILLÄ KAIKILLA OLI HAUSKAA

ATLANTIS FC:N IKÄMIESTEN (HERRASMIESPALLOILIJAT) LAUANTAINA PITÄMÄ LASTENPÄIVÄ ONNISTUI YLI ODOTUSTEN. PAIKALLA OLI NOIN 100 LASTA JA MAINEIKAS ESIINTYJÄKAARTI (NUKKETEATTERI PINOKKIO, TAIKURI ISSAKAINEN, BÄNDI,...).


980614 - JUKOLANVIESTI ONNISTUNEESTI LÄPI

ATLANTIS FC:N JOUKKUE (TEAM AHMA 1) ONNISTUI TAVOITTEIDEN MUKAISESTI JUHLAJUKOLASSA. JOUKKUE PÄÄSI MAALIIN SIJALUVULLA 1081 JA LÖYSI KAIKKI RASTIT AIKAAN 17 TUNTIA 14 MINUUTTIA 9 SEKUNTTIA.


980612 - PELI SUJUU MAALINTEKO EI

ATLANTIS FC:N EILINEN OTTELU FC HONKAA VASTAAN PÄÄTTYI JO PERINTEIKKÄÄSEEN TAPAAN (7.) TASAPELIIN 0-0. YKKÖSEN KEVÄTKIERROS ON SAATU PÄÄTÖKSEEN ILMAN TAPPIOITA, JOTEN SARJATULOKKAAKSI ATLANTIS FC ON ALOITTANUT KAUDEN LOISTAVASTI. LISÄÄ OTTELUSTA KOHDASSA YKKÖNEN.


980612 - ATLANTIS FC JUHLAJUKOLASSA

50. JUKOLAN VIESTI JUOSTAAN VIIKONLOPUN AIKANA LOHJAN JA SIUNTION MAASTOISSA. JUHLAJUKOLASSA ON MUKANA MYÖS ATLANTIS FC:N JOUKKUE NUMEROLLA 931 (TEAM AHMA 1). KILPAILUN REAALIAIKAINEN TUULOSPALVELU TOIMII OSOITTEESSA HTTP://WWW.JUKOLA98.KOLUMBUS.FI/SUOMI.HTM.


980611 - LASTENPÄIVÄ

ATLANTIS FC:N IKÄMIEHET JÄRJESTÄVÄT LAUANTAINA KLO 10-14 ENSIMMÄISEN LASTENPÄIVÄN. OHJELMASSA ON TEATTERIA (KLO 11 JA 13), BÄNDI, ONGINTAA, ERINOMAISET MAHDOLLISUUDET LEIKKIÄ, YM YM. TILAISUUS PIDETÄÄN PAKILAN LASTENTALOLLA (OULUNKYLÄ) JA SINNE OVAT KAIKKI LAPSET TERVETULLEITA.


980611 - FC HONKA - ATLANTIS FC

TÄNÄÄN PELATAAN TAPIOLASSA KLO 18:30 ALKAVA OTTELU FC HONKA - ATLANTIS FC. OTTELU ON ATLANTIS FC:N VIIMEINEN OTTELU YKKÖSEN KEVÄTKIERROKSELLA. LISÄÄ OTTELUSTA KOHDASSA YKKÖNEN.


980611 - IKÄMIESTEN ASKEL EI PAINA

ATLANTIS FC:N VI-DIVISIOONASSA PELAAVA IKÄMIESJOUKKUE HERRASMIESPALLOILIJAT ON SAANUT KEVÄTKIERROKSEN OTTELUT PELATTUA. OTTELUIDEN SALDOKSI MUODOSTUI VIISI VOITTOA JA YKSI TASAPELI, JOTEN PELKO SARJANOUSUSTA EI OLE AIHEETON. LISÄÄ HERRASMIESPALLOILIJOISTA KOHDASSA RESERVIT.


980610 - TEAM NORSSI VOITTOON

ATLANTIS FC:N RESERVIJOUKKUE TEAM NORSSI OTTI KAUDEN TOISEN VOITTONSA (2-1) III-DIVISIOONASSA PÖXYISTÄ JA JATKAA NÄIN TAISTELUA SARJAPAIKASTA. TOISEKSI VALMENTAJAKSEEN TEAM NORSSI SAI VIIME VIIKOLLA VANHAN LIIGAJYRÄN ARI PÖYRYN, JOTEN VALMENNUS ON VARMASTI HYVISSÄ KÄSISSÄ. LISÄÄ TEAM NORSSISTA KOHDASSA RESERVIT.


980608 - TUSKAINEN TUKHOLMAN MARATON

ATLANTIS FC:N SEKAJOUKKUE OSALLISTUI SUNNUNTAINA JUOSTUUN TUKHOLMAN MARATONIIN. TÄNÄ VUONNA JUOKSUUN OLI ILMOITTAUTUNUT 12752 JUOKSIJAA JOISTA 2773 SUOMESTA. ATLANTIS FC:N JOUKKUEESSA JUOKSIVAT JAANA LOHVANSUU (442.), MIKKO VUORIKOSKI (745), HANNELE VUORIKOSKI (929.) JA MATTI PRIHA (3987.).


980608 - TASAPELI MAISTUI TAPPIOLTA

SUNNUNTAINA PELATTU KULTSU - ATLANTIS FC OTTELU OLI ATLANTIS FC:N TOTAALISTA HALLINTAA, MUTTA TEHOTONTA SELLAISTA. PEKKA ONTTONEN JA KAREL NIEMINEN OLIVAT TERVEHTYNEET, JOTEN PUOLUSTUS PELASI TAAS ELEETTÖMÄN VARMASTI. HUOLIMATTA SIITÄ ETTÄ JUKKA VUOLIO LENSI KENTÄLTÄ JA ATLANTIS FC PELASI 10 VIIMEISTÄ MINUUTTIA VAJAALLA OLI OTTELUN LOPPUTULOS 0-0 KARVASTA NIELTÄVÄÄ. LISÄÄ TARINAA KOHDASSA YKKÖNEN.


980605 - MARATONJOUKKUE MATKAAN

ATLANTIS FC:N MARATONJOUKKUE LÄHTEE HUOMENNA TUKHOLMAAN OSALLISTUAKSEEN SUNNUNTAINA JUOSTAVAAN TUKHOLMAN MARATONIIN. SEKAJOUKKUEESSA JUOKSEVAT MATTI PRIHA, MIKKO VUORIKOSKI, HANNELE VUORIKOSKI JA JAANA LOHVANSUU.


980605 - ATLANTIS FC - FC HÄMEENLINNA TAAS TASAPELI

PELITAPAHTUMIIN NÄHDEN TULOS 1-1 (1-0) OLI OIKEUTETTU, MUTTA OMITUISEKSI TILANTEEN TEKEE SE ETTÄ JOUKKUEET OVAT PELANNEET YHTEENSÄ VIISITOISTA OTTELUA JOISTA KYMMENEN ON PÄÄTTYNYT TASAPELIIN ! LISÄÄ OTTELUSTA KOHDASSA YKKÖNEN.


980604 - TÄNÄÄN KLO 18:30 ATLANTIS FC - FC HÄMEENLINNA

TÄNÄÄN KLO 18:30 TÖÖLÖN PALLOKENTÄLLÄ ATLANTIS FC - FC HÄMEENLINNA. JATKUUKO LUKUISISTA LOUKKAANTUMISISTA KÄRSIVÄN ATLANTIS FC:N TAPPIOTTOMIEN PELIEN SARJA ? ESIOTTELUNA PELATAAN ATLANTIS FC '90 - KASIYSI '90. LISÄÄ ILLAN OTTELUSTA KOHDASSA YKKÖNEN.


980603 - UUSIN FANITUOTE ON ATLANTIS FC-LIPPIS

UUSIN FANITUOTE ON ATLANTIS FC-LIPPIS - CAP & CAP:N LAADUKAS LIPPIS JA ATLANTIS FC-LOGO HINTAAN 20 MK. LISÄÄ FANITUOTTEISTA KOHDASSA FANITUOTTEET.


980603 - JALKAPALLOKOULUISSA RUNSAASTI NUORIA FUTAAJIA

YLI 90 NUORTA JALKAPALLOILIJAA ALOITTI MAANANTAINA ATLANTIS FC:N JA SPL:N HELSINGIN PIIRIN YHDESSÄ JÄRJESTÄMISSÄ JALKAPALLOKOULUISSA. LISÄÄ JALKAPALLOKOULUISTA JA ATLANTIS FC:N JUNIOREISTA JUNIORIT KOHDASSA.


980602 - ATLANTIS FC - RAUMAN PALLO-IIROT PYSYI MAALITTOMANA

OTTELU OLI P-IIROJEN HALLINTAA, MUTTA ATLANTIS FC:N MAALISSA MIKA OSTROVSKIJ VENYI TAAS PARAATIPELASTUKSIIN. ATLANTIS FC:N ONGELMANA ON TÄLLÄ HETKELLÄ PITKÄ SAIRASLISTA (ONTTONEN, NIEMINEN, PAMPPUNEN, SALO, KANKKUNEN, VAJANNE). LISÄÄ OTTELUSTA KOHDASSA YKKÖNEN.