UUTISET 1998/MAALISKUU

980323 - ESA PAMPPUSELLE PITKÄ SAIRASLOMA

ATLANTIS FC:N KAPTEENI JA MONINKERTAINEN MAALIKUNINGAS JOUTUNEE VIETTÄMÄÄN PITKÄN TOVIN SAIRASLOMILLA ETURISTISITEIDEN KATKETTUA.


980320 - PAVLOV DEBYTOI GNISTANIA VASTAAN

UKRAINALAISSYNTYINEN KESKIKENTTÄPELAAJA VITALY PAVLOV SUORITTI ENSIESIINTYMISENSÄ ATLANTIKSEN PAIDASSA YKKÖSCUPIN OTTELUSSA GNISTANIA VASTAAN. PAVLOV TULI KENTÄLLE TOISELLA JAKSOLLA PELATEN VIIMEISET 30 MINUUTTIA. VITALY LIITTYYI ATLANTIKSEN HARJOITUSRINKIIN ALKUVIIKOSTA JA ON URALLAAN PELANNUT AIKAISEMMIN SEKÄ UKRAINAN ETTÄ VALKO-VENÄJÄN PÄÄSARJASSA.


980318 - FANITUOTTEET MYYNTIIN

ATLANTIS-FANITUOTTEET OVAT TULLEET MYYNTIIN. FANITUOTTEITA KUTEN T-PAITOJA, ISOJA KATSOMOLIPPUJA, LIPPIKSIÄ, KAUSIKORTTEJA YM VOI TILATA OSOITE-KOHDASSA LÖYTYVILLÄ YHTEYSTIEDOILLA.


980314 - MIKKO LINDSTRÖM HARJOITTELEE ATLANTIS FC:SSÄ

LAHDESSA LUKIOTA KÄYVÄ MIKKO LINDSTRÖM HARJOITTELEE ATLANTIS FC:N KANSSA. MIKKO LINDTSRÖM TEKI KAUDELLA 1997 KAHDEKSAN MAALIA HYPS:LLE JA EDUSTANUT SUOMEA POIKAMAAJOUKKUEESSA.


980305 - ZÄRRE PELAA ATLANTIKSESSA

KAKSI KUUKAUTTA HJK:N LIIGAJOUKKUEEN MUKANA HARJOITELLUT JARKKO LAINE ON PALANNUT ATLANTIKSEN RIVEIHIN. ESPOON PALLOSEURAN KASVATTI, NYT VIIDETTÄ KAUTTAAN ATLANTIKSESSA ALOITTAVA 23-VUOTIAS "ZÄRRE" TUNNETAAN TAITURIMAISENA PALLONKÄSITTELIJÄNÄ JA SEURAN FANIEN EHDOTTOMANA SUOSIKKINA. LAINE VALITTIIN VIIME SYKSYNÄ ATLANTIKSEN NOUSIJAJOUKKUEEN VUODEN PELAAJANA.


980304 - HERRASMIESPALLOILIJOIDEN WWW-PALVELU UUSIUTUI

ATLANTISHENKISISTÄ ENTISISTÄ NUORISTA LUPAAVISTA PELAAJIASTA KOOSTUVA HERRASMIESPALLOILIJAT OVAT AVANNEET UUDISTUNEEN WWW-PALVELUN OSOITTEESSA HTTP://WWW.NETLIFE.FI/USERS/JUKKA.SAIRANEN/


980301 - SAIRASTUPA TÄYNNÄ

MAALISKUU ALKOI SYNKÄSTI - KAKSITOISTA KAHDESTAKYMMENESTÄYHDESTÄ PELAAJASTA ON SAIRASTUVALLA ERIASTEISTEN VAMMOJEN JA FLUNSSAEPIDEMIAN TAKIA. INTER OTTELUSSA NÄHTIINKIN KENTÄLLÄ VAHVISTUKSINA PALUUTA TEKEVÄ KAJ GRAHN JA ARI PÖYRY FARMISEURA FC NORSSISTA.