Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.4.2023

230429 - Aramille jatkosopimus
Aram Hasanzada (s. 1994) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2023 kattavan pelaajasopimuksen. Pallovirtuoosi aloittaa nyt toisen kautensa Atlantis-paidassa.

Akatemia-luotsi Tom Weckström on mielissään Hasanzadan jatkosopimuksesta. - Aram ei ole mikään työmyyrä, mutta tuo arvokasta kokemusta nuoreen ryhmään. Pystyy pitämään palloa hyökkäysalueella ja antamaan älykkäitä syöttöjä. Vaparimaali Kiffeniä vastaan yllätti varmasti niin omat kuin vieraat.

230428 - Joaolle jatkosopimus
Joao Costa do Espirito Santo (s. 2000) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2023 kattavan pelaajasopimuksen. Keskikentän pallotaituri aloittaa nyt viidennen kautensa Atlantis-paidassa.

Moshood Bola odottaa Joaon nousevan isoon rooliin Akatemia-miehistössä. - Joao on vasta 22-vuotias, mutta on Akatemian kokeneimpia pelimiehiä. Mainio esikuva nuoremmille pelaajille, joka osoitti tasonsa heti sarja-avauksessa ampumalla voittomaalin Kiffeniä vastaan.

230427 - Kevään kumppani - kontti
Kontti on tavarankuljetussäiliö, jota voidaan siirtää kuljetusvälineestä toiseen ilman sisällön uudelleenlastausta. Kontit valmistetaan useimmiten teräksestä tai alumiinista. Kontteja käytetään maantie-, rautatie-, lento- ja merikuljetuksissa. Ne on suunniteltu pinottaviksi, helposti siirreltäviksi ja helposti kuljetusvälineeseen kiinnitettäviksi.

Kontti on yksi merkittävimmistä logistisista innovaatioista, ja sitä voidaan pitää yhtenä tärkeimmistä 1900-luvun keksinnöistä. Kontti otettiin käyttöön vuonna 1956, ja vuonna 2015 merikuljetuksissa jo 90 prosenttia irtotavaralasteista kuljetettiin konteissa. Tänä keväänä kontit ovat tuoneet paljon iloa ja elinvoimaa myös meille atlantislaisille.


230426 - Cup-matka jatkuu
Atlantiksen taival tämänvuotisessa Suomen Cupissa jatkuu, sillä isäntäjoukkue Polin Pallo kaatui Keski-Espoon urheilupuistossa selkein numeroin 0-12 (0-6). Teekkarit pistivät alkuminuutit hyvin kampoihin, mutta vähitellen tasoero alkoi näkyä ja ensimmäistä kertaa valkoisessa vieraspaidassa esiintynyt Atlantis-joukkue tehi tuhojaan laajalla rintamalla: Mauro Severino osui kolmesti (2', 30' ja 47'), Kamwira "Pikku-Konan" Kakule kahdesti (15' ja 39') sekä Med Bekhedda (37'), Chijioke Ibekwe (44'), Jean (50'), Victor Shevchenko (71'), Mohamed Lassoued (75'), Dominik Rudenko (81') sekä Ayyub Achenchab (87') kukin kertaalleen.

Suomen Cupin neljäs kierros arvotaan torstaina 4. toukokuuta, jolloin selviää myös Atlantiksen tuleva vastustaja.

230425 - Cup-taival alkaa keskiviikkona
Atlantiksen taival tämänvuotisessa Suomen Cupissa käynnistyy keskiviikkona, jolloin joukkue kohtaa Keski-Espoon tekonurmella Polin Pallon. Cup-vääntö alkaa Espoossa klo 18.00.

Polin Pallo on viime vuonna perustettu Otaniemen teekkarien joukkue, joka tällä kaudella pelaa Palloliiton sarjoissa Kutosessa. Lisäksi teekkarit osallistuvat Suomen Cupiin, missä kahdella voitolla tie on vienyt nyt kolmannelle kierrokselle Atlantiksen vastustajaksi.


230424 - Ayyub uusi sopimuspelaaja
Ayyub Achenchab (s. 2001) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2023 kattavan pelaajasopimuksen. Pallotaituri siirtyy punasinisiin VJS:n organisaatiosta, mutta aiemmilta vuosilta seurahistoriasta löytyvät mm. VPS ja SJK Akatemia.

Moshood Bola toivottaa Achenchabin tervetulleeksi Atlantikseen. - Ayyub on tervetullut lisä meidän pelaajarinkiin. Hyökkäyssuuntaan todella taitava, mutta puolustuspelissä on vielä paljon tekemistä. Onnistui kuitenkin mainiosti, kun kokeilimme häntä hiukan ylempänä Jazz-pelissä.

230422 - Beibien eväät eivät riittäneet
Atlantis kohtasi PPJ:n A-nuorten SM-karsinnoissa Jätkäsaaressa lauantaina. Beibit aloittivat pirteästi, ja Mohamed Lassoued iski nopean johtomaalin (11'). Ilo loppui kuitenkin lyhyeen, kun punasinisten alakerta hölmöili ensin tasoituksen (Sperryn 14') ja toisen jakson alkuun vielä isäntien johtomaalin (Eskola 51'). Nyt oli Atlantiksen eväät syöty. Loppu mentiin PPJ:n komennossa, ja ainoastaan Anwar Abdin kelpo torjunnat pitivät lisäosumat yhdessä (Eskola 62'). Loppunumerot näin isännille 3-1 (1-1).

Moshood Bola manaili pelin jälkeen alakerran helppoja virheitä. - Toisaalta PPJ oli toisella jaksolla selvästi parempi ja ansaitsi voittonsa. Meiltä loppui bensa ja pelaajat. Kolme peliä vuorokauden sisään oli liikaa.

Atlantiksen seuraava karsintapeli on sunnuntaina 7. toukokuuta, kun FC Honka saapuu vieraaksi Tapuliin.

230422 - Ryöstöretki Bollikselle
Atlantis Akatemia nappasi maukkaat sarjapisteet, kun lähiörotat vierailivat Töölön Pallokentällä lauantaina. Isäntäjoukkue Kiffen oli ennakkoveikkauksissa nostettu ylivoimaiseksi suosikiksi Kakkosen sarja-avauksessa, mutta niin vain Akatemia tuli ja vei pisteet mennessään maalein 0-2 (0-1).

Valmennuskaksikko Tom Weckström - Torben Witajevski oli laatinut otteluun onnistuneen käsikirjoituksen, mitä punasiniset myös kurinalaisesti noudattivat. Molemmilla joukkueilla oli pelissä omat hallintajaksonsa, ja ajoittain paine vieraiden maalilla kasvoi, mutta maalikehikkoja lähemmäksi isännät eivät Besart Mustafan vartioimaa Atlantis-maalia päässeet.

Akatemia sen sijaan iski kahdesti. Avausjakson lopulla Joao sai jalkansa vapaaksi kuudentoista rajalla - ja 0-1 (43'). Toisella jaksolla Aram Hasanzada tuli vaihdosta keskikentälle, ja pallotaituri näytti heti vaarallisuutensa tykittämällä vapaapotkun 25 metristä aivan yläkulmaan - 0-2 (68').

Atlantis Akatemian seuraava koitos on perjantaina 5. toukokuuta, jolloin toinen kova paikallisvastustaja Klubi 04 saapuu vieraaksi Pihlikseen.


230421 - Beibeillä vastassa PPJ
Lauantaina pelataan jälleen myös A-nuorten SM-karsintoja. Atlantis-beibit kohtaavat Jätkäsaaressa isäntäjoukkue PPJ:n. Ottelu alkaa klo 18.15.

Molemmat ryhmät ovat vielä tiukasti mukana kisaamassa paikoista syksyn SM-sarjaan. Helmikuussa Atlantis oli vahvempi maalein 4-0, mutta nyt PPJ hakee varmasti revanssia kotiareenallaan.


230421 - Akatemia avaa Kiffenin vieraana
Atlantis Akatemia avaa Kakkosen sarjakauden lauantaina FC Kiffenin vieraana. Ottelu käynnistyy Töölön Pallokentän tekonurmella klo 17.00.

Kiffen oli viime kaudella Kakkosen itälohkossa neljäntenä, ja kärkipäähän joukkuetta povataan tälläkin kaudella. Kova haaste odottaa varmasti Akatemiaa Bolliksella.


230421 - Edustus aloitti vahvasti
Atlantiksen edustusmiehistö aloitti kauden ryminällä, kun FC Jazz jäi sarja-avauksessa jalkoihin maalein 6-1 (3-1). Kotijoukkue esitti iloista hyökkäyspeliä, ja Pihliksen futispyhätön runsaslukuinen yleisö sai nauttia upeasta maalijuhlasta.

Kippari Med Bekhedda aloitti pommituksen puskemalla kulmasta avausosuman (24'). Seuraavan puski Ayyub Achenchab (34'), ja kolmannen taituroi Chijioke Ibekwe (41'). Porilaiset kavensivat pilkulta juuri ennen taukoa (45+1'), mutta toisella jaksolla kotijoukkueen meno jatkui: Mauro Severino (52'), Dominik Rudenko (64') ja Chidera Ayunwoko (74'). Ja taiston tauottua pukukopissa riitti tunnelmaa.

Atlantiksen edustusmiehistön seuraava koitos on lauantaina 6. toukokuuta, jolloin helsinkiläiset matkaavat Raumalle haastamaan isäntäjoukkue Pallo-Iiroja.


230420 - Perjantaina vastassa FC Jazz
Atlantis FC kohtaa perjantaina Kakkosen kotiavauksessa FC Jazzin. Ottelu alkaa Pihlajamäen Areenalla klo 19.00.

Impton Söderlundin tähdittämä Jazz lukeutuu länsilohkon ehdottomiin ennakkosuosikkeihin. Porilaisryhmästä löytyy Imptonin lisäksi laatua monelle pelipaikalle. Joukkueen maalitykki Firmino on helsinkiläisten onneksi perjantaina pelikiellossa, mutta mukana on mm. lohkon parhaaksi keskikenttäpelaajaksi hehkutettu Anzel Lezama.

Riittävätkö Atlantiksen eväät porilaisten tähtisikermän pysäyttämiseen? Tämä selviää Pihliksessä alkaen klo 19.00.


230420 - Kakkosen ryhmät jaettu
Atlantiksen sopimuspelaajat on nyt jaettu kahteen joukkueeseen. Kakkosen B-lohkossa pelaava Atlantis FC edustaa kokeneempaa kaartia, mutta mukana on toki myös muutama Akatemia-pelaaja. Tätä ns. edustusjoukkuetta luotsaa kokenut valmentajavelho Moshood Bola.

Kakkosen A-lohkossa esiintyvä Atlantis Akatemia koostuu pääasiassa nuorista Akatemia-pelaajista höystettynä muutamalla kokeneemmalla pelimiehellä. Joukkuetta käskyttää TW-kaksikko Tom Weckström - Torben Witajevski.

Tom Weckström uskoo joukkueiden iskukykyyn. - Molemmat joukkueet aloittavat kohtuullisen pienellä ringillä. Täydennämme ryhmiä tarpeen mukaan, jos tarjolle tulee mielenkiintoisia pelaajia tai jos nuorista kypsyy lisää Kakkoseen valmiita poikia. Meillä on kuitenkin jo nyt koossa kaksi vahvaa nippua.

Myös tavoitteet ovat selkeät. - Edustus hakee sijoittumista viiden joukkoon ja sitä kautta mukaan nousukarsintoihin. Akatemian tavoitteena ovat sijat 1-10.

Joukkueiden pelaajaluettelot:

230420 - Pelimiehet pelipäällä Paloheinässä
Atlantis Pelimiehet nappasi kauden toisen voittonsa, kun Sapan sällit hakivat sarjapisteet Paloheinästä. Isäntäjoukkue HPS/2 joutui antautumaan maalein 1-6 (0-3).

Varsinkin avausjaksolla nähtiin molempien joukkueiden toimesta varsin tasokasta Nelosen futista. Tällä kertaa Atlantiksen hyökkäyspeli oli kuitenkin selkeästi isäntien vastaavaa vaarallisempaa. Sergio iski jo avausjaksolla puhtaan hattutempun (10', 18' ja 45+1') ja lähtikin sen jälkeen takaisin siviilitöihin. Toinen jakso oli sinipunaisilta huomattavasti sekavampaa peliä, mutta Muhammad Fazli (57'), Masiholla Fazli (82') sekä Junior Miguel (89') pääsivät kuitenkin kaunistelemaan voittonumeroita.

Pelimiesten seuraava koitos on tiistaina 2. toukokuuta, jolloin joukkue kohtaa Latokartanon tekonurmella perinneseura Ponnistuksen.

230420 - Kakkosen paras kausikorttitarjous?
Atlantiksen alkavan kauden kausikortit ovat myynnissä. Kausikortin hinta on ainoastaan 50 euroa, ja kortti oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn sekä edustusjoukkueen että Akatemian kotiotteluihin Kakkosessa ja Suomen Cupissa.

Hanki oma korttisi kätevästi otteluiden lipunmyyntipisteestä.


230419 - Biisoniareena perjantain otteluisäntä
Atlantis FC kohtaa perjantaina FC Jazzin Pihlajamäen futispyhätössä, joka nykyään kulkee Algeco Areenan nimellä. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy klo 19.00.

Perjantain otteluisäntänä toimii Juholan Biisoniareena - tuo maankuulu kesäravintola Uukuniemessä. Kun matkasi suuntautuu Etelä-Karjalaan, käy ihmeessä testaamassa tämä mainio kaiken kansan kesäinen kohtauspaikka.


230418 - Kakkonen käynnistyy perjantaina
Kakkonen käynnistyy tulevana viikonloppuna, ja molemmat Atlantis-joukkueet ovat heti tulessa. Atlantis FC kohtaa perjantaina kotiavauksessaan Pihlajamäessä FC Jazzin ja Atlantis Akatemia haastaa lauantaina Töölön Pallokentällä Kiffenin.

Palloliitto rakentaa ensi kaudeksi sarjajärjestelmää uuteen uskoon, minkä johdosta Kakkonenkin pelataan tällä kaudella poikkeusjärjestelyin. Ensin käydään normaali kaksinkertainen sarja, minkä jälkeen jokaisen lohkon viisi parasta joukkuetta etenee nousukarsintoihin. Lopuista joukkueista yhteensä viisi tippuu Kolmoseen eli 1 tai 2 joukkuetta per lohko.


230417 - Pelimiehet aloitti voitolla
Atlantis Pelimiehet aloitti kauden voitokkaasti, kun Viikingit SCP kaatui Tapulissa maalein 4-2 (2-0). Maalinteossa onnistuivat tällä kertaa Kamwira Kakule, Amit Aryal, Muhammad Fazli ja Eero Kilpinen.

Pelimiehet kirmasi viheriölle nuoruuden innolla, ja vauhtia riittikin läpi pelin. Ajatus kuitenkin oli välistä hiukka kateissa, ja kun toisella jaksolla pallokin rupesi takertumaan entistä tiukemmin jalkoihin, myös tehot katosivat. Viikingit pääsikin lopussa iskemään kaksi kavennusosumaa.

Pelimiesten seuraava koitos on jo ensi torstaina 20. huhtikuuta, jolloin joukkue suuntaa Paloheinään haastamaan HPS:n reservejä.

230417 - Sergio Pelimiesten valmennusryhmään
Kevät on vihdoin saapunut Stadiin. Niinpä myös Atlantis-konkari Sergio on kaivanut nappikset esiin ja liittynyt Pelimiesten valmennusryhmään Santeri Saarenpään avuksi. Pallotaituri nähdään toki vielä itsekin viheriöllä Pelimiesten riveissä.

230416 - Pelimiehet aloittaa maanantaina
Atlantis Pelimiehet aloittaa kauden sarjapelit maanantaina, kun FC Viikingit SCP saapuu vieraaksi Tapulin tekonurmelle. Nelosen koitos käynnistyy klo 20.00.

Pelimiesten luotsi Santeri Saarenpää lähtee kauteen luottavaisena. - Meillä on koossa hyvä ryhmä A- ja B-ikäisiä kavereita, jotka treenaavat kunnon asenteella ja haluavat varmasti näyttää peleissä, että pärjäisivät kovemmissakin matseissa. Lisäksi mukana on muutama meitä konkareita tuomassa vähän järkeä peliin.

230417 - Beibeillä maalijuhla Talissa
Atlantis kohtasi Vantaan Jalkapalloseuran A-nuorten SM-karsinnoissa sunnuntaina. Bolan beibit olivat pelipäällä ja nappasivat maukkaan revanssin vantaalaisista maalein 5-0 (2-0). Maalinteossa kunnostautuivat tällä kertaa Masiholla Fazli (31'), Kamwira Kakule (32'), Jean (49'), Junior Miguel (84) ja Moursali Abdou (90).

Moshood Bola kiitteli suojattiensa työmoraalia. - Tänään jokainen pelaaja teki töitä hyvällä asenteella. Varsinkin avausjaksolla myös pallo liikkui nopeasti, ja tilanteita syntyi tasaiseen tahtiin. Tästä on hyvä jatkaa.

Atlantis paranteli jälleen hiukan asemiaan sarjataulukossa, mutta kisa SM-sarjapaikoista jatkuu edelleen äärimmäisen tiukkana. Pelaamatta on vielä seitsemän kierrosta, ja seitsemän joukkuetta ovat yhä kisaamassa viidestä paikasta.

230415 - Beibeillä vastassa VJS
Atlantiksen pelit A-nuorten SM-sarjassa jatkuvat sunnuntaina, kun Bolan beibit saavat vieraaksi Talin halliin Vantaan Jalkapalloseuran. Ottelu käynnistyy jo klo 11.00.

Ensimmäisellä kierroksella VJS oli Myyrmäessä vahvempi maalein 2-1, joten punapaidoille tarjoutuu nyt oiva tilaisuus revanssiin. Sarjataulukossa Atlantis on ennen sunnuntain pelejä toisena ja VJS neljäntenä, mutta koko kärkiviisikko on vielä kahden pisteen sisällä.


230415 - Tasuri Töölössä
Klubi 04 ja Atlantis kävivät vauhdikkaan väännön Bolt Areenalla lauantaina. Molemmilla joukkueilla oli omat etsikkoaikansa ja paikat ratkaista taisto edukseen, mutta mainiot maalivahdit Antonio Reguero ja Sammy Ndjock eivät olleet yllätettävissä. Näin Töölössä päädyttiin maalittomiin tasalukemiin 0-0.

Moshood Bola harmitteli hyökkäyspelin tehottomuutta. - Emme pystyneet hyödyntämään hallintaamme riittävän tehokkaasti. Viimeiset syötöt ja maalintekoyritykset eivät olleet tarpeeksi laadukkaita. Toisaalta ei Klubikaan juuri tekopaikoille päässyt.

Kokoonpano: Ndjock, Sergio, Shevchenko, Marcelo, Sfishta, Bekhedda, Rudenko, Kouakou, Camara, Severino ja Ibekwe. Vaihdosta mukaan: Achenchab, Katashira, Bundula, Nyemb ja Toure.


230414 - Lauantaina vastassa Klubi 04
Atlantis-miehistö suuntaa lauantaina Töölöön, missä punapaidat kohtaavat Bolt Areenalla HJK:n reservimiehistön Klubi 04:n. Koitos käynnistyy klo 13.30.

Klubi 04 pelaa tulevalla kaudella Kakkosen itälohkossa, missä mukana on myös Atlantis Akatemia. Klubi on ennakkoveikkauluissa vahva ehdokas viiden joukkoon ja sitä kautta mukaan nousukarsintoihin.


230414 - Suomen Cupissa vastassa Polin Pallo
Suomen Cupin kolmas kierros arvottiin perjantaina Palloliiton toimistolla. Atlantikselle arpa heitti vastustajaksi uuden tuttavuuden Polin Pallon. Polin Pallo on viime vuonna perustettu Otaniemen teekkarien joukkue, joka tällä kaudella pelaa Palloliiton sarjoissa Kutosessa. Lisäksi teekkarit osallistuvat Suomen Cupiin, missä kahdella voitolla tie on vienyt nyt kolmannelle kierrokselle Atlantiksen vastustajaksi.

230413 - Reipas voittoon Kisapuistossa
Reipas ja Atlantis kävivät vauhdikkaan väännön Kisapuiston tekonurmella torstai-iltana. Isännät iskivät kahdesti erikoistilanteesta pallon Samu Volotisen selän taakse. Helsinkiläisetkin loivat tukun maukkaita maalipaikkoja, mutta tällä kertaa stadilaisten ruuti oli todella märkää. Näin päätösnumerot Lahdessa olivat isäntien eduksi 2-0 (1-0).

Moshood Bola löysi tappiosta huolimatta pelistä paljon hyvääkin. - Loimme ihan riittävästi maalipaikkoja. Niistä olisi vain pitänyt tehdä tarvittavat osumat. Kaksi nukahdusta omassa päässä sitten kostautui. Mutta näistä täytyy ottaa opiksi.

Kokoonpano: Volotinen, Bundula, Fazli, Tiberi, Sfishta, Joao, Samajari (Kuva: Sofian Gezuri), Kakule, Katashira, Jean ja Åkerlund. Vaihdosta mukaan: Etie, Lehtovuori, Singh, Nyemb ja Abdou.


230412 - Torstaina Lahteen
Atlantis-miehistö matkaa torstaina Lahteen haastamaan isäntäjoukkue Reipasta. Ottelu käynnistyy Kisapuiston tekonurmella klo 19.45.

Reipas pelaa tulevalla kaudella Kakkosen itälohkossa, missä kisaa myös Atlantis Akatemia. Vahva lahtelaisryhmä on yksi lohkon ehdottomia nousijasuosikkeja.


230408 - Gaaid uusi sopimuspelaaja
Gaaid Abshir Mahamed (s. 2002) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2023 kattavan pelaajasopimuksen. (Kuva: Sofian Gezuri). Laitapuolustaja siirtyy Helsinkiin Hämeenlinnan Jalkapalloseurasta. HJS-kasvatti on pelannut Kakkosessa jo useamman vuoden, minkä lisäksi meriittilistalta löytyy muutama peli U16-maajoukkueessa.

Moshood Bola toivottaa Mahamedin tervetulleeksi punapaitoihin. - Gaaid on taitava ja monipuolinen pelaaja, jolla on kaikki eväät hyväksi laitapakiksi. Lisää kovuutta ja röyhkeyttä vielä niin hyvä tulee.

230407 - Tasuri Lappeenrannassa
PEPO ja Atlantis kävivät tiukan ja fyysisen pääsiäisväännön Amiksen tekonurmella perjantaina. Molemmilla joukkueilla oli riittävästi paikkoja ratkaista koitos edukseen, mutta heppoinen viimeistely ja oivat maalivahdit pitivät numerot nollissa. Mitä pidemmälle toinen jakso eteni, sitä enemmän ote siirtyi punapaidoille, mutta tällä kertaa ei ollut helsinkiläistykkien sihti kohdallaan. Näin loppunumerot aurinkoisessa Lappeenrannassa olivat 0-0. (Kuva: Sofian Gezuri).

Moshood Bola kiitteli pelin jälkeen vahvaa asennetta, mutta manasi hukattuja maalipaikkoja. - Noin monesta paikasta pitää kyllä joku saada sisään. Teimme myös varsinkin ekalla jaksolla helppoja virheitä alakerrassa, mistä PEPO sai vaarallisia tilanteita. Vielä riittää töitä ennen sarja-avausta.

Kokoonpano: Volotinen, Mahamad, Shevchenko, Marcelo, Sfishta, Joao, Achenchab, Kouakou, Camara, Severino ja Ibekwe. Vaihdosta mukaan: Samajari, Bundula, Jean, Singh, Nyemb ja Kakule.


230406 - Perjantaina Lappeenrantaan
Atlantis-miehistö matkaa perjantaina Lappeenrantaan haastamaan kaupungin ylpeyttä PEPOa. Koitos käynnistyy Amiksen tekonurmella klo 15.30.

PEPO pelaa tulevalla kaudella Kakkosen itälohkossa, missä kisaa myös Atlantis Akatemia. Viime kaudella joukkue pelasi vielä Ykkösessä, mutta nyt lappeenrantalaiset joutuvat hakemaan uudelleen vauhtia Kakkosesta.


230405 - B-junnut aloittivat voitokkaasti
Atlantiksen B-juniorit aloittivat voitokkaasti tämän kauden sarjapelit P17 Kakkosessa, kun Toukolan Teräs kaatui Kartanon tekonurmella maalein 2-0 (1-0). Molemmat osumat iski Akatemia-beibi Tariq Al-Karmo.

B-junnujen seuraava koitos on ensi keskiviikkona 12. huhtikuuta, jolloin joukkue kohtaa PK-35:n Pirkkolan tekonurmella.


230403 - Ykköstykki
Atlantis-manageri Aarne Tenkanen oli aktiivivuosinaan alasarjojen pelätty maalitykki, joka heilutteli vastustajien maaliverkkoja tasaiseen tahtiin. Tänä päivänä mies on Atlantiksen kovin myyntitykki, joka kauppaa kausikortteja kuin liukuhihnalta.

- Sanoin heti että myyn kortteja enemmän kuin koko meidän muu taustaryhmä yhteensä. Otan aina uuden kymmenen nipun kun käyn toimistolla ja ne menee nopeasti.


230401 - Beibit kukistivat Gnistanin
Atlantis kohtasi Gnistanin A-nuorten SM-karsinnoissa lauantaina. Bolan beibien orastava voittoputki sai jatkoa, sillä joukkue nappasi hiukan nihkeälläkin esityksellä sarjapisteet maalein 0-3 (0-1). Nimensä maalintekijätilastoon saivat tällä kertaa Jean (10'), Atte Karppinen (60') ja Kamwira Kakule (90+4').

Voitosta huolimatta valmennusjohdolta tuli tiukkaa palautetta. - Meidän täytyy pystyä parempaan. Pallo liikkuu liian hitaasti, ja kosketuksia tulee ihan liikaa. Meidän täytyy pelata paremmin joukkueena, sillä tämä ei riitä Kakkoseen, Moshood Bola paalutti tavoitteen.

Atlantis paranteli jälleen hiukan asemiaan sarjataulukossa, mutta kisa SM-sarjapaikoista jatkuu edelleen äärimmäisen tiukkana. Viisi kärkiryhmää on kahden pisteen sisällä ja kaksi seuraavaa kärkkyy tiukasti iskuetäisyydellä. Beibien seuraava karsintapeli on sunnuntaina 16. huhtikuuta, jolloin VJS saapuu vieraaksi Talin halliin.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)