Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.11.2022

221128 - Chidulle jatkosopimus
Chidera Ajunwoko (s. 2002) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2023 kattavan pelaajasopimuksen. Keskikentän kovanaama aloittaa nyt kolmannen kautensa punapaidoissa.

Moshood Bola tuntee mainiosti Ajunwokon hyvät ja huonot puolet. - Chidulla on valtava potentiaali, mutta samalla hän on myös valmennukselle melkoinen haaste. Pojalla on eväät olla isossa roolissa Kakkosessa tai sitten pienessä roolissa Nelosen Pelimiehissä. Kaikki on kuitenkin viime kädessä kiinni Chidusta itsestään. Me voimme vain yrittää auttaa häntä eteenpäin.


221126 - Patrik uusi Akatemia-pelaaja
Patrik Ravalt (s. 2005) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2023 kattavan Akatemia-sopimuksen. Keskikenttäpelaaja siirtyy punapaitoihin HIFK:n riveistä.

Moshood Bola ottaa Ravaltin mielellään Akatemia-ryhmään. - Pate on tunnollinen harjoittelija, joka on valmis tekemään töitä kehittyäkseen futaajana. Taitava pelaaja, mutta pallo pitää saada nopeammin liikkeelle, sillä miesten peleissä vastaan tulee isompia kavereita. Mutta eiköhän tämä korjaannu talven aikana.


221125 - Ensimmäiset treenimatsit sovittu
Atlantis-joukkueiden ensimmäiset harjoitusottelut on lyöty lukkoon. A-junnut kohtaavat joulukuussa Talin hallissa PK-35:n (su 4.12.) ja GrIFK:n (la 10.12.) vastaavat ryhmät. Kokeneempi osasto saa vastaansa PK-35:n miesten joukkueen lauantaina 17. joulukuuta.

Kaikki harjoitusottelut löydät täältä.


221123 - Adolle jatkosopimus
Adonis Sfishta (Kuva: Juhani Järvenpää) (s. 2003) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2023 kattavan Akatemia-sopimuksen. Laitapakki aloittaa nyt kolmannen kautensa punapaidoissa.

Moshood Bola on mielissään Sfishtan jatkosopimuksesta. - Ado on kehittynyt kahdessa vuodessa valtavasti. Poika on noussut vesipullojen täyttäjästä tappelemaan paikasta edustuksen avauskokoonpanoon. A-junnuissa hän oli mestarijoukkueen ehdottomia avainpelaajia. Eikä Adon panos rajoitu pelkästään esityksiin kentällä. Kaveri tekee seuran hyväksi todella paljon myös kentän ulkopuolella. Ja täyttää hän yhä vesipullojakin.


221121 - Noel uusi Akatemia-pelaaja
Noel Heib (s. 2005) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2023 kattavan Akatemia-sopimuksen. Maalivahti siirtyy punapaitoihin FC Espoon riveistä.

Moshood Bola ottaa Heibin mielellään Akatemia-ryhmään. - Noel on innokas poika, joka on valmis panostamaan tosissaan jalkapalloon. Hän on mainio lisä Akatemian maalivahtiosastoon. Sammyn opissa Noel voi jo talven aikana ottaa isoja harppauksia eteenpäin.


221120 - Lunta!
Lumi - tarkoittaen nyt taivaalta satavaa jääkiteiden ja ilman muodostamaa kuohkeaa ainetta - saapui Helsinkiin viikonloppuna tuoden jälleen iloa ja nautintoa paitsi lapsille myös meille atlantislaisille. Kerros on toki ohut, mutta maa valkea. Joskus muinoin lumipeite säilyi maassa kuukausia, nykyisin saamme olla iloisia pienistäkin pyryistä.

221119 - Historia-valikko päivitetty
Kotisivujen Historia-valikkoon on lisätty päättyneen kauden tilastot ja saavutukset. Valikosta löytyy nyt tilastotietoa ja tarinoita seuran perustamisesta tähän päivään eli vuosilta 1980-2022. Atlantis-historian löydät täältä.

221118 - Joshille jatkosopimus
Joshua Etie (s. 2003) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2023 kattavan Akatemia-sopimuksen. Mestarijoukkueen kippari aloittaa nyt kolmannen kautensa punapaidoissa.

Moshood Bola on mielissään luottotopparinsa jatkosopimuksesta. - Josh on A-junnuissa ollut isossa roolissa sekä kentällä että kentän ulkopuolella. Nyt olisi aika ottaa vastuuta myös miesten peleissä. Toivottavasti vaan armeija ei häiritse liikaa harjoittelua eikä rajoita pääsyä mukaan peleihin.


221117 - Treenimatsit alkavat joulukuussa
Atlantis-joukkueiden harjoitusottelut alkavat joulukuussa. Ensimmäisenä tulessa ovat A- ja B-juniorit, mutta pian alkavat myös miesjoukkueiden pelit.

Kaikki harjoitusottelut löydät täältä. Tervetuloa seuraamaan punapaitoja!


221115 - Miraculos jatkaa yhteistyökumppanina
Atlantiksen pitkäaikainen yhteistyökumppani Miraculos Oy jatkaa yhtenä seuran pääyhteistyökumppaneista myös tulevalla kaudella. Monipuolinen yhteistyö osapuolten kesken on jatkunut tuloksekkaasti jo viidettä vuotta.

Miraculos Oy on kotimainen hiustuotevalmistaja, joka tarjoaa laadukkaat ja modernit hiustenhoitotuotteet sekä ammattikäyttöön että jälleenmyyntiin. Yhtiöllä on myös oma, suureen suosioon noussut Four Reasons -tuotesarja.


221113 - Kahdella joukkueella Kakkoseen
Atlantis osallistuu tulevalla kaudella kahdella joukkueella miesten Kakkoseen. Atlantis FC Akatemia pelaa A-lohkossa eli niin sanotussa itälohkossa ja Atlantis FC Edustus B-lohkossa eli länsilohkossa.

Kakkosen sarjajärjestelmä on ensi kaudeksi rukattu uuteen uskoon, sillä kustakin kolmesta lohkosta runkosarjan viisi parasta joukkuetta pääsevät kisaamaan noususta. Näistä viidestätoista yksi joukkue nousee suoraan uuteen YkkösLiigaan ja yhdeksän onnellista pääsevät perinteiseen Ykköseen. Jokaisen lohkon viimeinen sekä kaksi vähiten pisteitä kerännyttä toiseksi viimeistä puolestaan putoavat Kolmoseen. Luvassa onkin varmasti todella mielenkiintoinen Kakkosen kausi.


221111 - Collins uusi sopimuspelaaja
Collins Bah (s. 2005) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2023 kattavan Akatemia-sopimuksen. Hyökkääjä siirtyi elokuussa punapaitoihin VJS:stä.

Moshood Bola ottaa Bah'n mielellään Akatemia-ryhmään. - Collins on ikäisekseen fiksu pelaaja, jossa on paljon potentiaalia. Fyysisesti hän on vielä täysi raakile, mutta jos poika on valmis tekemään töitä tosissaan, hän voi lyödä itsensä läpi jo alkavalla kaudella.


221110 - Kevään ja syksyn kotipelit Pihliksessä
Atlantis on sopinut PK-35:n kanssa punapaitojen kevään ja syksyn Kakkosen kotipelien pelaamisessa Pihlajamäen MagneCit Areenalla. Kesällä Atlantis-joukkueet nähdään tuttuun tapaan Pukinmäen nurmella, mutta ennen Puksun sametin avautumista Pihlis tarjoaa mainiot puitteet kotiotteluille.

221106 - Tryouteilla mielenkiintoisia testipelaajia
Atlantis Akatemian avoimet harjoitukset ovat pyörineet jo muutaman viikon, ja mukana on ollut koko joukko mielenkiintoisia uusia yrittäjiä.

Akatemia-valmentaja Moshood Bola on tyytyväinen kokelaiden esityksiin. - Mukana on useita todella mielenkiintoisia poikia. Moni on jo pelannut ASM- tai BSM-pelejä tai miesten sarjoja. Meillä on kohtuullisen tiukat kriteerit, koska pojista pitäisi saada tehtyä vähintään Kakkosen pelaajia, mutta uskon rinkiin mahtuvan lähemmäs kymmenen uutta nuorta.


221103 - Oi Outo on!
Outokumpu Oyj Atlantiksen sielunkumppani Outokumpu julkaisi torstaina kolmannen vuosineljännen tuloksen, mikä ylitti markkinoiden odotukset reilusti ja siivitti samalla yhtiön osakekurssin rajuun nousuun. Luottamus Outokumpuun on viime aikoina ollut koetuksella, sillä Putinin sotaretki hyydytti ruostumattoman teräksen kysynnän ja nosti energian hinnan pilviin. Nyt teräsjätti osoitti kuitenkin kykenevänsä tekemään tulosta myös haastavissa olosuhteissa.

Tino Kinnunen tutkaili Outokummun tuloslukuja tyytyväisenä. - Outokummulla menee hyvin, ja se tietää hyvää meillekin, sillä silloin sieltä heruu aina meillekin muutama ropo.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)