-0).
Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.6.2022

220630 - Akatemia haastaa sarjakärjen
Atlantis Akatemia haastaa perjantaina sarjajohtaja Puotinkylän Valtin tämän kotiareenalla Puotilassa. Taisto Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy klo 20.15.

Valtti on sarjataulukossa piikkipaikalla yhdessä Toukolan Teräksen kanssa. Molemmat ovat keränneet yhdeksästä pelistä 20 pistettä. Akatemian sijoitus on tällä hetkellä viides ja pinnoja on koossa 13. Otteluita on takana vasta kuusi.


220628 - Maukas revanssi
Atlantis-beibit nappasivat maukkaan revanssin, kun HJK kaatui A-nuorten SM-karsinnoissa tiistaina. Loppunumerot Pukinmäessä olivat peräti 6-0 (4-0). Samalla punapaidat varmistavat paikan syksyn SM-sarjaan.

Atlantis sai peliin mainion alun, kun Marcelo vapautti Shadrak Makengon läpiajoon, ja tämä nosti pallon yli vastaan tulleen Vilho Tuokkolan (6'). HJK haki tasoitusta, mutta hetkeä myöhemmin Atte Karppisen vapaapotku kimposi muurista Tuokkolan yli vieraiden verkkoon (20'). Seuraavaksi oli Rafael Lehtosen vuoro huudattaa kotiyleisöä (30'). Hetkeä ennen taukovihellystä Niklas Jokiniemen sivuvapari leijaili vielä Klubi-topparin pään kautta Tuokkolan selän taakse (45'). Näin tauolle lähdettiin kotijohdossa 4-0.

Toiselle jaksolle sinivalkoiset tulivat hakemaan kavennusta, mutta isännät puolustivat kurinalaisesti, kunnes Arash Singhin pommi reilusta paristakympistä upposi voimalla HJK:n verkkoon (63'). Loppu meni jo enemmän pelailuksi, mutta Andreas Roth pääsi vielä kaunistelemaan loppunumeroiksi 6-0 (81').


220627 - Beibeillä vastassa HJK
A-nuorten SM-karsinnat jatkuvat tiistaina, kun Atlantis-beibit saavat Pukinmäkeen vieraaksi aina suuria tunteita herättävän Helsingin Jalkapalloklubin. Taisto sarjapisteistä käynnistyy klo 19.00.

Joukkueet kohtasivat toukokuussa Töölössä, jolloin sinivalkoiset olivat vahvempia maalein 2-0. Atlantis-beibit hakevat nyt varmasti revassia kotiareenallaan.


220626 - Tenkanen vaatii tuloksia
Manageri Aarne Tenkanen ei ole tyytyväinen Atlantiksen kilpajoukkueiden alkukauden esityksiin.

- Meillä vähän joka jengi on kontannut kevätkierroksella. Kakkosessa on heikkotasoisin lohko miesmuistiin, ja me ollaan yheksän pinnaa kärjest. Neljä bojoa putoamisrajast. Mä sanoin jo Tinolle ennen viime matsia, et jos Sherwoodille hävitään mä hyppään ite puikkoihin. Onneks tuli voitto niin ei tarttenu keikkoja ruveta perumaan.

- Kolmosessa nolattiin ittemme Ifkin pubijengin kanssa. Onneks nyt tullu muutama voitto putkeen mut viel ei oo edes pelattu kärkijengejä vastaan.

- A-junnuissa ollaan hävitty KuPSille kahdesti. Ei jaksais enää kuunnella Taipaleen Tepin vittuilua siitä. Klubille hävittiin eka matsi ja nyt tiistaina on toinen. Jos joku on pakkovoitto, niin tämä.

- B-junnut pelas hyvii treenimatseja ja sarjakin alko ihan jees mut jengi suli kun beachit aukes ja Kontulas rupes saamaan kebabii kuudel egellä.


220623 - Dave uusi sopimuspelaaja
David George (s. 2001) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2023 loppuun ulottuvan pelaajasopimuksen. Aikoinaan poikamaajoukkueessakin esiintynyt juniorilupaus yrittää nyt paluuta kilpasarjoihin.

Moshood Bola on seurannut Georgen kehitystä jo pidemmän aikaa. - Davella olisi eväät pelata paljon korkeammallakin, mutta tähän mennessä kurinalainen harjoittelu ei ole maistunut. Toivottavasti poika vihdoin on kypsä tekemään töitä tosissaan.


220622 - Akatemia voittoon Kontulassa
Atlantis Akatemia kohtasi Herttoniemen Toverit Kontulan nurmella keskiviikkoiltana. HerTon kokenut ryhmä pisti kampoihin tiukasti, mutta punapaidat nappasivat lopulta rutiinilla sarjapisteet maalein 3-0 (2-0).

Akatemia aloitti vahvasti, ja kentän ykkösmies Joao iski avausmaalin jo 6. minuutilla. Punapaitojen hallinta jatkui, mutta seuraava osuma nähtiin vasta 31. minuutilla, jolloin asialla oli Arash Singh. Tämän jälkeen Akatemian hyökkäyspeli meni turhan paljon yksinyrittämiseksi, ja ainoastaan Konan Kouakou onnistui enää viimeistelyssä (60').

Atlantis Akatemia nousi voitolla sarjataulukossa viidenneksi, mutta vasta kaksi seuraavaa peliä mittaavat toden teolla joukkueen iskukyvyn, kun vastaan asettuu vuoronperään kärkikaksikko Puotinkylän Valtti ja Toukolan Teräs.


220621 - Akatemialla vastassa HerTo
Atlantis Akatemia kohtaa keskiviikkona Kontulan nurmella perinteikkään Herttoniemen Toverit. Taisto Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy klo 19.00.

HerTo on sarjataulukossa kymmenentenä kuudella pisteellä. Akatemian sijoitus on tällä hetkellä seitsemäs ja pinnoja on koossa kymmenen. Keskiviikkona olisi jälleen tilaisuus kivuta taulukossa muutama pykälä ylöspäin, mutta täyden työpäivän se varmasti vaatii.


220621 - Paluu voittojen tielle
Atlantis katkaisi tiistaina tappioputkensa Kakkosessa, kun PKKU joutui taipumaan Pukinmäessä numeroin 4-1 (1-0).

Avausjakso oli molemmilta joukkueilta tarkkaa peliä, jossa maalipaikoilla ei juhlittu kummassakaan päässä. Kerran Mustapha Coker oli kuitenkin livahtaa pahantekoon, mutta keravalaistoppari pisti Mustin nurin. Pallo pilkulle, ja mies itse ampui varmasti taukonumeroiksi 1-0 (28').

Toiselle jaksolle PKKU tuli hakemaan tasoitusta, mutta vieraiden alkurynnistyksen jälkeen ote siirtyi isännille. Tulostakin syntyi, kun Mauro Severino jatkoi matalan keskityspallon Robin Källmanin selän taakse (56'). Hetkeä myöhemmin Rafael Lehtonen ryösti pallon keravalaisilta, tarjoili Niklas Jokiniemelle, ja Nikke sijoitti varmasti numeroiksi jo 3-0 (65'). PKKU pääsi vielä hetkeksi mukaan peliin, kun Tommi Lehto ohjasi kavennusosuman (78'). Keravalaisten loppurynnistys jäi kuitenkin vaisuksi, ja sekin lopahti, kun Severino karkasi läpiajoon ja sijoitti varmasti loppunumeroiksi 4-1 (90+3').

Voitolla Atlantis nousi sarjataulukossa kahteentoista pisteeseen, ja samalla ero putoamisviivaan kasvoi hivenen. Seuraava tilaisuus pistetilin kartuttamiseen on lauantaina 2. heinäkuuta, jolloin PPJ saapuu vieraaksi Pukinmäkeen.


220620 - Tiistaina vastassa PKKU
Atlantis-miehistö yrittää katkaista tappiokierrettään Kakkosessa, kun Pallokerho Keski-Uusimaa saapuu tiistaina vieraaksi Pukinmäkeen. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy klo 19.00.

PKKU on aloittanut kauden vakuuttavasti. Keravalaiset ovat sarjataulukossa kakkosena kerättyään seitsemästä pelistä 16 pistettä. Atlantiksen sijoitus on yhdeksäs. Hensinkiläisillä koossa on kahdeksasta pelistä 9 pinnaa, ja matkaa putoamisviivalle on enää kaksi pistettä.


220610 - Eikä kaatunut SUMU
Atlantis-joukkueiden tappioputki sai jatkoa maanantaina, kun SUMU kukisti Pelimiehet Tapulin tekonurmella 2-1 (1-1). Punapaitojen ainokaisen viimeisteli Dennis Onuh.

Ennen peliä sarjataulukossa jumbona komeillut Jakomäen ylpeys taisteli suurella sydämellä ja nappasi mainion maalivahtinsa Oskari Pohjan johdolla ansaitut sarjapisteet. Pelimiehiä ei pelastanut edes Tripla-Ekmarkien johdolla toteutettu toisen jakson ilmapommitus, kun sihti vaan ei ollut kohdallaan.


220619 - Ei kaatunut Honka
Atlantis ja Honka kohtasivat A-nuorten SM-karsinnoissa sunnuntaina. Punapaidat joutuivat taistoon kovin repaleisella ryhmällä, ja espoolaiset hakivatkin sarjapisteet Puksusta maalein 0-2 (0-1). Samalla Atlantis-beibien sarjapaikan varmistaminen jäi kahden viimeisen pelin varaan.

Honka aloitti kovalla sykkeellä, mikä toi myös tulosta, kun Visar Bela ampui avausmaalin jo 10. minuutilla. Anwar Abdi sai venyä parhaimpaansa estääkseen lisäosumat. Vähitellen punapaidatkin saivat otetta pelistä, mutta espoolaiset pääsivät tauolle ansaitussa 0-1 johdossa.

Atlantis lähti toiselle jaksolle hakemaan tasoitusmaalia, mutta Honka puolusti kurinalaisesti ja kun Samu Juhala iski espoolaisten toisen osuman 67. minuutilla, isäntien eväät oli syöty.


220618 - Beibeillä vastassa Honka
A-nuorten SM-karsinnat jatkuvat sunnuntaina, kun Atlantis-beibit saavat Pukinmäkeen vieraaksi FC Hongan. Taisto sarjapisteistä käynnistyy klo 13.00.

Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla - Atlantis kolmantena ja Honka neljäntenä pinnan perässä. Kun kumpikin tarvitsee vielä lisäpisteitä varmistaakseen paikkansa syksyn SM-sarjaan, Pukinmäessä nähdään varmasti mielenkiintoinen vääntö.


220618 - Lahti jäi valloittamatta
Atlantis-miehistöt ovat viime viikkoina saaneet huomata, että Lahti on kova futiskaupunki - ensin kyytiä tuli A-junnuissa, sitten Suomen Cupissa ja nyt sunnuntaina myös Kakkosessa. Tällä kertaa oli Reipas vahvempi maalein 4-1 (0-1).

Isäntäjoukkue aloitti vahvasti, mutta kun pahin rynnistys hiipui, helsinkiläisetkin pääsivät vähitellen peliin mukaan. Punapaidat myös iskivät avausjakson ainokaisen, kun Niklas Jokiniemi riisti pallon, jatkoi Rafael Lehtoselle ja tämä tarjoili avopaikkaan Mustapha Cokerille, joka ei erehtynyt (36'). Isännillä oli koko joukko vaarallisia erikoistilanteita, mutta tulosta niistä ei vielä tullut.

Toisella jaksolla koettiin sitten jälleen Atlantiksen tämän kauden perinteinen 60 minuutin sulaminen. Reipas iski palloja Joni Niemen selän taakse tiuhaan tahtiin: ensin Zolameso suoraan kulmasta (57') ja heti perään vapaaksi unohdettu Babiker kahdesti (62' ja 64'). Tim Martisen viimeistelemä neljäs osuma (87') oli jo kosmetiikkaa.

Helsinkiläiset olivat tällä kertaa liikkeellä kovin nuorella ryhmällä. Kentällä nähtiin kahdeksan A-junnua, joista Joshua Etie kellotti ensimmäiset minuuttinsa Kakkosessa. Mutta kuten tulostaulu kertoi, vielä on beibeillä matkaa Kakkosen tasolle.


220617 - Lauantaina uudemman kerran Lahteen
Atlantis-miehistö matkaa lauantaina toistamiseen tällä viikolla Lahteen, kun helsinkiläiset lähtevät haastamaan isäntäjoukkue Reipasta Kisapuistoon. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy klo 18.30.

Reipas on kerännyt kuudesta ottelusta yhdeksän pistettä. Atlantiksella on koossa sama pistemäärä, mutta pelejä takana yksi enemmän.


220616 - Akatemia ratkaisi toisella jaksolla
Atlantis Akatemia kohtasi Malmin Ponnistajat Pukinmäen nurmella torstai-iltana. Avausjakso väännettiin tasanumeroissa, mutta punapaidat lisäsivät kierroksia toisella puolikkaalla ja latoivat taululle loppulukemat 5-1 (1-1). Nimensä maalintekijätilastoon kirjasivat tälla kertaa: Franck Nyemb (22' ja 65'), Med Bekhedda (55' ja 68') sekä Victor Shevchenko (70').

Moshood Bola oli tyytyväinen lopputulokseen, mutta varsinkin avausjaksosta tuli pelaajille myös tiukempaa palautetta. - Ekalla jaksolla liikutimme palloa liian hitaasti. Toisella tämä vähän parani, ja Konan toi vaihdosta lisää tehoja hyökkäyspeliin. Kun vielä vastustaja väsyi, peli ratkesi lopulta suhteellisen helposti. Mutta paljon jäi meillä yhä parannettavaakin.


220615 - Akatemialla torstaina paikallistaisto
Atlantis Akatemia kohtaa torstaina tutun paikallisvastustajan, kun Malmin Ponnistajat saapuu vieraaksi Pukinmäkeen. Taisto Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy klo 19.00.

Ponnistajat on kerännyt seitsemästä pelistä 10 pistettä. Akatemialla on koossa neljästä pelistä 7 pinnaa, mutta viime lauantain Kontu-koitos antoi jo lupauksia paremmasta. Torstaina nähdään, jatkuuko hyvä vire myös Puksussa.


220614 - Ei tuliaisia Lahdestakaan
Atlantis haastoi pirteästi FC Lahden Suomen Cupin kuudennen kierroksen ottelussa tiistai-iltana. Lahtelaiset käänsivät kuitenkin rutiinallaan koitoksen edukseen toisella jaksolla ja jatkavat puolivälieriin maalein 4-2 (0-1).

Avausjaksolla Lahti hallitsi tapahtumia, mutta Sammy Ndjock Atlantis-maalilla oli mustapaidoille ohittamaton este. Helsinkiläiset sen sijaan käyttivät paikkansa, kun Charles Katashira pelasi seinällä itsensä tekopaikkaan ja nosti pallon yli vastaan tulleen Joona Tiaisen (23'). Näin tauolle vierasjohdossa 0-1.

Toiselle jaksolle isännät tulivat sisuuntuneena, ja pian vapaaksi unohdettu Chinedu Geoffrey iski numerot tasoihin (49'). Punapaidat eivät kuitenkaan luovuttaneet, ja hetkeä myöhemmin Mustapha Cokerin tarkka laukaus vei vieraat uudelleen johtoon (58'). Kuittaus tuli kuitenkin nopeasti. Turha rike rangaistusalueella, pallo pilkulle ja Macoumba Kandji 2-2 (60). Nyt helsinkiläisten askel alkoi painaa, ja etäisyydet kasvoivat. Lahti osasi tämän hyödyntää: Albion Ademi 3-2 (66') ja Geoffrey 4-2 (83').

FC Lahti jatkaa Suomen Cupin puolivälieriin, missä vastaan asettuu Ykkösen tämän kauden yllättäjäjoukkue Järvenpään Palloseura.


220614 - Ei tuliaisia Kuopiosta
KuPS ja Atlantis kävivät rajun väännön A-nuorten SM-karsinnoissa tiistaina. KuPS oli lopulta kotiareenallaan vahvempi maalein 2-1 (1-0). Samalla kuopiolaiset nousivat karsintasarjan piikkipaikalle.

Avausjakso oli tarkkaa peliä, jossa kummallakaan ei juuri maalipaikkoja ollut. Roope Savolainen pääsi kuitenkin juuri ennen päätösvihellystä puskemaan kulmasta isännät taukojohtoon 1-0.

Atlantis lähti toiselle jaksolle hakemaan tasoitusmaalia, ja 59. minuutilla Chidera Ajunwokon kanuuna kuudentoista rajalta upposi alakulmaan. Helsinkiläisten iloa ei kuitenkaan kestänyt kauan, sillä viisi minuuttia myöhemmin maalivahti Anwar Abdi kadotti pallon kädestään, ja Eemil Räsäsellä oli helppo työ siirtää peliväline tyhjään verkkoon. Punapaidat hakivat vielä loppuun saakka tasoitusta, mutta toistamiseen ei kuopiolaisten puolustusta onnistuttu murtamaan.


220613 - Cup-vääntö tiistaina Lahdessa
Suomen Cupin kuudennen kierroksen vääntö FC Lahti - Atlantis FC pelataan tiistaina 14. kesäkuuta klo 18.30 Lahden Stadionilla.

FC Lahti pudotti viidennellä kierroksella Haminan Pallo-Kissat vieraissa maalein 2-6. Atlantis puolestaan haki jatkopaikan Joensuusta, missä JIPPO joutui antautumaan kotiareenallaan 1-3. Tällä kertaa helsinkiläisiä odottaa kuitenkin muutamaa pykälää kovempi haaste.


220613 - Beibit tiistaina Kuopioon
A-nuorten SM-karsinnat jatkuvat tiistaina, kun Atlantis-beibit matkaavat Kuopioon. Helsinkiläiset haastavat Väre Areealla isäntäjoukkue Kuopion Palloseuran klo 15.30.

KuPS on A-nuorten viime kauden Suomen mestari ja tänäkin vuonna varmasti yksi sarjan kovimpia nippuja. Kevätkierroksella kuopiolaiset hakivat Talista sarjapisteet maalein 0-1. Atlantis-beibeille olisi näin tarjolla revanssin paikka, mutta helpolla ei Kuopiosta pisteitä irtoa.


220611 - Akatemia voittoon Kontulassa
Atlantis Akatemia oli pelituulella, kun punapaidat vierailivat Kontulan nurmella lauantai-iltana. Isäntäjoukkue FC Kontu jäi kotiareenallaan kakkoseksi maalein 1-6 (0-2).

Akatemia-miehistö oli pitkän pelitauon jäljiltä nälkäinen, ja joukkue pursui peli-iloa. Hyökkäykset vyöryivät kohti isäntien maalia, ja tulostakin tuli laajalla rintamalla: 1. Kouakou 0-1, 44. Shevchenko 0-2, 48. Bekhedda 0-3, 51. Nyemb 0-4, 84. Ahmed 1-5 ja 90. Omar 1-6.

Atlantis Akatemia on ottelusiirtojen takia pelannut Kolmosessa vasta neljä ottelua, kun muilla joukkueilla pelejä on takana jo tuplasti enemmän. Seuraavaksi vastaan asettuu ensi torstaina Malmin Ponnistajat.


220611 - Kiffen oli terävämpi Puksussa
Atlantiksen edustusmiehistön tappiokierre sai jatkoa, kun FC Kiffen haki sarjapisteet Pukinmäestä lukemin 0-3 (0-0).

Avausjakso oli ehkä hienokseltaan isäntäjoukkueen hallintaa, mutta maalipaikkoja punapaidat eivät taaskaan saaneet aikaiseksi. Jakson loppua kohden Kiffen alkoi kuitenkin päästä yhä paremmin peliin mukaan, ja toisella jaksolla nähtiinkin jo mustapaitojen dominointia. Kun isäntien liike alkoi hiipua ja välit kasvaa, vieraat pääsivät iskemään. Ensin Chico Toure ohjasi kulmapotkusta helposti 0-1 (49'). Tämän jälkeen Joona Tukiaisen roikku yllätti Joni Niemen (80'). Ennen päätösvihellystä Tejan Deen karkasi vielä Atlantis-puolustukselta ja 0-3. Kiffen-maalilla Niko Tervonen ei joutunut töihin toisellakaan jaksolla. Onneksi ilta oli lämmin, jotta poika ei päässyt kylmettymään.


220610 - Lauantaina tupladerby
Atlantis-miehistöt ovat lauantaina tulessa kahdessa Stadin derbyssä. Edustus kohtaa kotiareenallaan Pukinmäessä klo 17.00 FC Kiffenin. Akatemia puolestaan haastaa Kontulassa klo 20.00 isäntäjoukkue FC Kontun.

Atlantiksen edustusmiehistö pääsee lauantaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella Pukinmäen nurmelle. Vastaan asettuu tuttu paikallisvastustaja FC Kiffen. Taisto Kakkosen sarjapisteistä alkaa Puksun nurmella klo 17.00.

Pukinmäestä ehtii vielä mainiosti Kontulaan jatkamaan kesäistä lauantai-iltaa futiksen parissa. FC Kontu ja Atlantis Akatemia iskevät Kolmosessa yhteen Kontulan nurmella klo 20.00.


220608 - Hodarikeisari palvelee kotiotteluissa
Atlantiksen tuttu yhteistyökumppani Hodarikeisari palvelee jälleen yleisöä seuran Kakkosen, Kolmosen ja A-nuorten kotiotteluissa Pukinmäessä. Keisarin hodarirekan tarjonta käsittää maukkaan hodarivalikoiman lisäksi mm. nakkimukin sekä kattavan juomavalikoiman. Tervetuloa testaamaan heti lauantaina kauden ensimmäisessä kotiottelussa!

220606 - B-junnuille syksyksi kaksi joukkuetta
Atlantiksen B-juniorien pelaajamäärä on kevään aikana kasvanut sen verran reippaasti, että syksyn sarjoihin ryhmä lähtee kahdella joukkueella. Toinen nippu on ns. tavoitteellinen kilpajoukkue ja toinen enemmän harrastepohjainen. Toki joukkueet elävät joustavasti aina päivän tilanteen mukaan.

Mukaan ryhmään mahtuu vielä muutama motivoitunut 2004-2007 -syntynyt pelimiehenalku. Kiinnostuneet voivat kysellä lisätietoja joukkueenjohtaja Mika Laineelta (puh. 0440 965667).


220605 - Ei tuliaisia Lappeenrannasta
Ei tuonut täydennystä pistepussiin edustusmiehistön Lappeenrannan vierailu. Isäntäjoukkue FC LaPa oli Amiksen tekonurmella pelätyn paha vastus ja nappasi sarjapisteet maalein 3-2 (0-2).

Avausjakso mentiin helsinkiläisten komennossa. Atlantis-maalilla debytoinut Joni Niemi poimi alkajaisiksi aivan yläkulmasta isäntien yrityksen. Sen jälkeen vieraat kolisuttelivat ensin kahteen otteeseen maalikehikoita, kunnes 27. minuutilla Chijioke Ibekwe puski avausosuman. Sama mies oli päineen asialla myös 38. minuutilla, ja näin numerot taululla 0-2.

Puoliajalla Tommi Ekmark rakenteli taktiikkakuviot entistä ehommiksi, mutta valmentajavelho unohti kertoa suojateilleen, että tauolla vaihdetaan kenttäpuoliskoja. Niinpä heti 49. minuutilla Viljami Jurvanen kiepsahti hyökkäysalueella sähäkästi ympäri ja löysi alapuoleltaan vapaana Eero Karjalaisen. Tämä kääntyi myös terävästi ja tarkka sijoitus ohi Joni Niemen - lukemat 1-2. Viisi minuuttia myöhemmin sama uudestaan, ja tällä kertaa Roope Sipi ohitti varmasti Niemen - nyt 2-2. Vartti tästä ja helsinkiläisten kulmapotku. Ei tulosta, joten lähdettiin alaspäin. Lappeenrantalaiset veivät pallon, nopea vastaisku ja Abah Samson 3-2. Nyt helsinkiläiset huomasivat, että lienee parempi vaihtaa pelisuuntaa. Tilanteita alkoi syntyä isäntien maalille, mutta kotijoukkue taisteli suurella sydämellä ja kun viimeistely oli nuhaista, Amiksella ei enempää osumia nähty. Sen jälkeen LaPan pukukopissa juhlittiin. Atlantiksen kopissa oli hiljaisempaa.


220605 - Pelimiehet voittoon Tapanilassa
Atlantis Pelimiehet vieraili Tapanilan tekonurmella sunnuntaina. Isäntäjoukkue MPS Atletico Akatemia joutui antautumaan kotiareenallaan maalein 2-10 (1-7). Franck Nyemb oli tällä kertaa punapaitojen ykköstykki neljällä osumallaan.

Pallovirtuoosi Ege Zulu sai myös nimensä maalintekijätilastoon. Samalla Ege antoi näyttöjä valmennusjohdolle, että käyttöä voisi olla kovemmissakin sarjoissa - mies kun on aina valmiina futaa.


220604 - Sunnuntaina Lappeenrantaan
Atlantiksen Itä-Suomen kiertue jatkuu sunnuntaina, kun helsinkiläiset matkaavat Lappeenrantaan haastamaan isäntäjoukkue FC LaPaa. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Amiksen tekonurmella klo 18.30.

Sarjanousija FC LaPa on Atlantikselle uusi tuttavuus. Joukkueet eivät ole vuosien saatossa kohdanneet kertaakaan aikaisemmin. Lappeenrantalaisten taival Kakkosessa on alkanut nihkeästi, mutta stadilaisella ylimielisyydellä pelistä saadaan taas helposti vaikea vieraille.


220603 - Ege Zulu vahvistaa Pelimiehiä
Ege Zulu on liittynyt Atlantiksen Pelimiehet-ryhmään. Pallovirtuoosi pelasi aikoinaan Atlantis Akatemiassa vasenta pakkia ja lähtee nyt verestämään vanhoja taitojaan Pelimiehiin.

Ege Zulu haastaa samalla Aarne Tenkasen Atlantiksen hovimuusikkona. Räppäri ei turhaa kuvia kumartele. - Mikä vitun Tenkanen? Onks sil edes fyrkkaa?

Ja Egehän on aina Valmiina futaa.


220602 - Joni Niemi uusi Atlantis-pelaaja
Joni Niemi (s. 2003) on liittynyt Atlantis-miehistöön. Maalivahti siirtyy punapaitoihin Järvenpään Palloseurasta loppukauden kattavalla lainasopimuksella.

Niemi siirtyi talvella PK-35:stä Järvenpäähän, mutta kun peliaika sinipaidoissa näytti jäävän vähäiseksi, liimanäppi päätti lähteä hakemaan torjuntavastuuta Atlantis-joukkueista.


220601 - Cup-vääntö 14. kesäkuuta
Suomen Cupin kuudennen kierroksen vääntö FC Lahti - Atlantis FC pelataan tiistaina 14. kesäkuuta klo 18.30 Lahden Stadionilla.

FC Lahti pudotti viidennellä kierroksella Haminan Pallo-Kissat vieraissa maalein 2-6. Atlantis puolestaan haki jatkopaikan Joensuusta, missä JIPPO joutui antautumaan kotiareenallaan 1-3.


220601 - Akatemian HerTo-peli siirtyy
Atlantis Akatemian torstainen Kolmosen koitos Herttoniemen Tovereita vastaan siirtyy pelattavaksi myöhemmin, sillä Pukinmäen nurmi ei ole vielä Atlantis-pelureiden käytössä. Uusi ajankohta ottelulle on keskiviikko 22. kesäkuuta klo 19.00 ja pelipaikka Kontulan nurmi.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)