-0).
Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.4.2022

220430 - Atlantiksen vappupallot puhkesivat
Vappuaatto ei ollut juhlapäivä Atlantis-miehistöille. Edustusjoukkue joutui taipumaan Kakkosen sarja-avauksessa Klaukkalassa, ja Akatemia-nippu konttasi Väinämöisellä. NJS oli Klaukkalassa vahvempi maalein 2-0 (1-0) ja HIFK/2 Väiskillä 3-2 (1-2).

Klaukkalassa isännät käyttivät hyväkseen Atlantis-puolustuksen haparoinnit ja iskivät pallon kahdesti helsinkiläisten verkkoon - asialla Eetu Sankkinen (33') ja Matti Kaipio (73'). Punapaidoilla oli pelissä omat paikkansa, mutta tällä kertaa ruuti oli märkää eikä Onnikaan ollut myötä.

Tommi Ekmark harmitteli pelin jälkeen hukattuja maalipaikkoja. - Meillä oli riittävästi paikkoja, joista tarvittavat maalit olisi pitänyt iskeä, mutta emme pystyneet niitä hyödyntämään.

Väiskillä Akatemia-miehistö dominoi ensimmäiset 25 minuuttia ja iski pallon kahdesti isäntien verkkoon - asialla Franck Nyemb (7') ja Victor Shevchenko (22'). Dominointi loppui lyhyeen, kun alakerta lahjoitti HIFK:lle avopaikan, Noa Kiema kiitti ja 1-2 (26'). Isännät saivat hengen päälle, Akatemian alakerta tarjosi uuden lahjan ja tällä kertaa Mehmet Gökcil kiitti - 2-2 (51'). Vieraat hakivat voittomaalia, mutta sihti oli kateissa. Lisäajalla sitten kotijoukkueen kärki läpiajoon, Joao kaatoi, punainen ja vapari, minkä Luka Heiskanen sijoitti tyylikkäästi yläkulmaan (90+1').

Moshood Bola ei silitellyt suojattejaan taiston tauottua. - Pelasimme kurittomasti. Kuvittelimme hyvän alun jälkeen, että homma hoituu leikiten. Otimme tyhmiä riskejä, jotka kostautuivat. Emme noudattaneet sovittua taktiikkaa, vaan osa kavereista ajatteli, että he kyllä tietävät, miten jalkapalloa pelataan. Hävisimme joukkueelle, joka yksilöinä on varmasti meitä heikompi mutta joukkueena luokkaa parempi.


220429 - Akatemia kohtaa HIFK:n reservit
Atlantis Akatemia kohtaa vapunaattona HIFK:n reservimiehistön. Taisto Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy Väinämöisen tekonurmella klo 15.30.

HIFK/2 voitti avauspelinsä Kolmosessa, joten kelpo haaste odottaa varmasti Akatemiaa Väiskin vappukarnevaalissa.


220429 - Kakkonen alkaa
Kakkosen itälohko pyörähtää käyntiin vapunaattona. Atlantis-miehistö matkaa Klaukkalaan, missä punapaidat haastavat isäntäjoukkue Nurmijärven Jalkapalloseuran. Taisto sarjapisteistä käynnistyy Klaukkalan tekonurmella klo 14.00.

Kakkosessa pelataan 12 joukkueen kaksinkertainen sarja eli 22 koitosta. Lisäksi neljä parasta pelaavat vielä syksyllä yksinkertaisen jatkosarjan. Lohkovoittajat nousevat Ykköseen, ja kunkin lohkon kaksi viimeistä joutuvat hakemaan vauhtia Kolmosesta. Alkusarjan päätöskierros pelataan lauantaina 1. lokakuuta.


220427 - Sheva jatkaa punapaidassa
Victor Shevchenko (s. 1991) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen. Kyseessä on topparijärkeleen kolmas kausi punapaidoissa.

Ikitaistelija on valmiina kesän taistoihin. - Pelaan siinä joukkueessa, missä tarvitaan ja missä halutaan. Vaadin paljon itseltäni ja vaadin sitä myös muilta, sillä haluan aina pelata voitosta.


220425 - Franckille pitkä sopimus
Franck Nyemb (s. 2001) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2023 loppuun ulottuvan pelaajasopimuksen. Suomeen mainiosti kotiutunut nuori ranskalaishyökkääjä liittyi talvella Atlantiksen Akatemia-miehistöön ja on pyssyttänyt A-nuorten SM-karsinnoissa kuudessa pelissä seitsemän osumaa.

Moshood Bola näkee Nyembissä potentiaalia kovempiinkin sarjoihin. - Franck on vahva, taitava ja kohtuullisen hyvä viimeistelijä, mutta paljon on vielä kehittettävää. Mutta jos työnteko maistuu, tulosta tulee varmasti miesten sarjoissakin.


220424 - Maalijuhla Pallomyllyssä
Atlantis jatkoi voittoputkeaan A-nuorten SM-karsinnoissa, kun Koivukylän Palloseura kukistui sunnuntaina Pallomyllyssä selkein lukemin 7-0 (4-0). Franck Nyemb osui neljästi (28', 31', 45+2' ja 74' ) sekä Amin Omar (36'), Marcelo (61') ja Onni Ikonen (90+1') kukin kertaalleen.

Punapaitojen peli pyöri avausjaksolla ajoittain varsin mukavasti. Pallo liikkui ja beibit liikkuivat. Ainoastaan viimeistelyssä oli toivomisen varaa. Mutta kun peliväline oli ensimmäisen kerran vieraiden verkossa, jatkoa seurasi nopeaan tahtiin. Toisella jaksolla pelin tempo hiipui, pallo liikkui hitaammin ja ratkaisuja haettiin turhan paljon yksilösuorituksilla. Muutama lisäosuma kuitenkin nähtiin, ja näin päätöslukemat olivat tällä kertaa tylyt 7-0.

Atlantis pysyy voitolla vahvasti mukana lohkon kärkikahinoissa. Kuusi kärkijoukkuetta on kuitenkin yhä seitsemän pisteen sisällä ja kisaavat vielä tiukasti viidestä jatkopaikasta. Seuraavalla kierroksella punapaitojen haaste kovenee, kun lauantaina 7. toukokuuta vastaan asettuu kovaan vireeseen päässyt HJK.


220423 - Beibeillä vastassa KoiPS
A-nuorten SM-karsinnat jatkuvat sunnuntaina, kun Koivukylän Palloseura saapuu Atlantis-beibien vieraaksi Pallomyllyyn. Taisto sarjapisteistä käynnistyy klo 13.30.

Joukkueet olivat vastakkain myös sarja-avauksessa helmikuussa. Tuolloin punapaidat hakivat pinnat Myyrmäestä, mutta nyt on edessä uusi koitos.

220421 - Akatemia aloitti tasurilla
Atlantis Akatemia aloitti torstaina Kolmosen kautensa, kun joukkue kohtasi Talin hallissa Malmin Palloseuran. MPS oli pelätyn paha vastus, ja keltaisen puolustusmuurin murtaminen oli punapaidoille tälle kertaa todella haastava urakka. Loppunumerot Talissa olivat tiukan väännön jälkeen 1-1 (0-1).

MPS sai otteluun vahvan startin, kun Jussi Vasaran kaukolaukaus yllätti jo 9. minuutilla Anwar Abdin. Malmilaiset saivat tästä lisää virtaa, ja kohta Vasara pommitti uudestaan yläputkeen. Vähitellen ote alkoi siirtyä enemmän isännille, ja toinen jakso oli jo melkoista punaisten dominointia. Malmilaiset taistelivat kuitenkin suurella sydämellä, eivätkä isännät onnistuneet maalinteossa kuin kertaalleen - Victor Shevchenko puski numerot tasoihin 60. minuutilla. Kun enempää osumia ei nähty, Talissa päädyttiin pistejakoon.

Moshood Bola antoi pelin jälkeen palautetta suojateilleen. - Malmi pelasi hyvin, mutta me teimme heistä hyviä, kun emme liikuttaneet palloa tarpeeksi nopeasti. Jokainen pyrki vuorollaan itse ratkaisemaan pelin, ja nämä yritykset Malmi torjui helposti.


220421 - Atlantiksen Cup-vääntö 3. toukokuuta
Atlantis Akatemia ja Atlantis FC kohtaavat toisensa Suomen Cupin neljännellä kierroksella. Cupin sääntöjen mukaan saman seuran joukkueet asetetaan automaattisesti vastakkain neloskierroksella.

Atlantis-joukkueiden keskinäinen Cup-vääntö pelataan tiistaina 3. toukokuuta klo 20.00 Talin hallissa. Voittaja jatkaa viidennelle kierrokselle.


220420 - Kausikortit myyntiin
Atlantiksen kausikortit kaudelle 2022 ovat nyt myynnissä. Kortti oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn Atlantiksen kotiotteluihin Kakkosessa, Kolmosessa sekä A-nuorten SM-sarjassa. Kortin hinta on tasaraha 50 euroa. Voit hankkia omasi kotiotteluiden lipunmyyntipisteestä tai tilaamalla seuran toimistolta.

220419 - Kolmonen käyntiin
Kolmosen pääkaupunkiseudun lohkot pyörähtävät käyntiin kuluvalla viikolla. Atlantis Akatemia aloittaa urakkansa torstaina klo 19.15, jolloin Talin hallissa vastaan asettuu Malmin Palloseuran. Joukkueet olivat vastakkain myös Suomen Cupin toisella kierroksella. Tuolloin tiukka vääntö ratkesi punapaitojen eduksi vasta viimeisen kympin aikana.

Kolmosessa pelataan 12 joukkueen kaksinkertainen sarja eli 22 tiukkaa koitosta. Lohkovoittajat etenevät nousukarsintoihin, ja kunkin lohkon 2-3 viimeistä joutuvat hakemaan vauhtia Nelosesta. Päätöskierros pelataan perjantaina 7. lokakuuta.


220418 - Charles uusi Atlantis-pelaaja
Charles Katashira (s. 2001) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen. Katashira on VJS:n kasvatti, joka viime kaudella esiintyi PK-35:n paidassa. Kun jatkosopimusta punamustiin ei syntynyt, maalitykki hakee nyt uutta nostetta Atlantiksen riveissä.

Moshood Bola on seurannut Katashiran kehitystä jo useamman vuoden. - Charles on ampunut vuosien varrella ihan tarpeeksi monta maalia meidän verkkoon, joten nyt on aika osua välillä toiseenkin päätyyn. Junnuissa poika pärjäsi pitkälti lahjoillaan, mutta samanlainen menestys miehissä vaatii jo kovaa työtä ja sitä ollaan nyt hakemassa.


220416 - Azi palaa Atlantikseen
Azina Alingue (s. 2001) on liittynyt Atlantis-miehistöön. Kaudella 2019 Atlantis Akatemian riveissä viilettänyt laitapelaaja lähtee nyt kisaamaan peliajasta Kakkosen ja Kolmosen peleissä.

Moshood Bola toivottaa Alinguen tervetulleeksi takaisin punapaitaan. - Azi pystyy parhaimmillaan tuomaan hyvän lisävaihtoehdon meidän oikealle laidalle. Nyt vain nöyrää työntekoa, jotta hän pystyisi pelaamaan säännöllisesti tuolla tasolla.


220414 - SalPa nousi lopussa voittoon
Atlantis-miehistö vieraili kiirastorstaina Salossa. Isäntäjoukkue Salon Palloilijat oli odotetun kova vastus ja käänsi toisella jaksolla pelin edukseen lukemin 3-2 (1-1).

Avausjaksolla helsinkiläiset pysyivät hyvin isäntien kyydissä. Joonas Meura vei salolaiset pilkulta johtoon, mutta Jean kuittasi pian numerot tasoihin. Toisella puolikkaalla SalPa lisäsi vauhtia, ja punapaidat olivat ajoittain viennissä. Sergio kuitenkin vei kulman jälkitilanteesta vieraat johtoon, mutta Bamo Ahmadi ja Jami Siirtola käänsivät lopussa pelin kotijoukkueelle.

Tommi Ekmark kehui kuitenkin taiston tauottua suojattiensa esitystä ja antoi kiitosta varsinkin nuoriso-osaston ennakkoluulottomuudelle.


220413 - Akatemia myös jatkoon Cupissa
Puotinkylän Valtti ja Atlantis Akatemia kohtasivat Suomen Cupin kolmannella kierroksella keskiviikkoiltana. Tiukka taisto Puotilan tekonurmella ratkesi lopussa punapaitojen eduksi 0-3 (0-0).

Avausjakso oli ehkä hienokseltaan Akatemian hallintaa, mutta Valtti puolusti tarkasti, eikä kummassakaan päässä kovin vaarallisia maalitilanteita nähty. Toisella jaksolla isäntien askel alkoi vähitellen painaa, kentälle syntyi enemmän tilaa, ja ote siirtyi selkeämmin vieraille. Pian tuli myös tulosta. Atte Karppinen pamautti vapaapotkun 20 metristä yläputken kautta sisään (71') ja 0-1. Isännät hakivat vielä raivoisasti tasoitusta, mutta nyt punapaidat puolustivat kurinalaisesti. Lopullisen niitin ottelulle iskivät kokeneemman kaartin Obi Metzger (87') ja Joao (90+1'). Näin Akatemia-luotsi Moshood Bola pääsi jälleen huudattamaan suojattejaan pukukopissa.

Atlantis FC ja Atlantis Akatemia ovat nyt molemmat selvittäneet tiensä Suomen Cupin neljännelle kierrokselle. Cupin sääntöjen mukaan saman seuran joukkueet pannaan tässä vaiheessa vastakkain, joten luvassa on mielenkiintoinen vääntö kahden Atlantis-joukkueen välillä.


220412 - Pilkuilla jatkoon
HPS ja Atlantis kävivät kunnon Cup-väännön Paloheinän tekonurmella tiistai-iltana. Voittaja selvisi vasta rangaistuspotkukilpailussa, kun varsinainen peliaika oli päättynyt tasanumeroihin 2-2 (2-1). Tällä kertaa punapaidat vetivät pidemmän korren ja jatkavat Cupin neljännelle kierrokselle.

Atlantis sai peliin hyvän alun, kun Konan Kouakou vapautti Mauro Severinon ja tämä sijoitti pallon varmasti alanurkkaan (9'). Vain kolme minuuttia myöhemmin isännät kuitenkin nousivat tasoihin, kun Elmer Laaksosen kaukolaukaus yllätti Eemu Kalsin. Vapaaksi unohdettu Eetu Ignatius vei HPS:n jo 2-1 johtoon (23'), mikä jäi myös taukotilanteeksi.

Toinen jakso oli Atlantiksen hallintaa, mutta erittäin kurinalaisesti pelannut kotijoukkue nollasi tehokkaasti punapaitojen hyökkäyspelin. Vasta 73. minuutilla saatiin kaivattu tasoitus, kun hetkeä aikaisemmin kentälle vaihdetun Sergion keskityspallo leijaili suoraan takanurkkaan. Enempää osumia varsinaisella peliajlla ei nähty.

Edessä oli rangaistuspotkukilpailu. Mustapha Coker, Jean, Sergio, Marcelo sekä Viljami Jurvainen hoitivat kaikki urakkansa tyylikkäästi, ja kun ensimmäistä miesten otteluaan pelannut B-juniori Eemu Kalsi nollasi yhden kotijoukkueen vetäjistä, Atlantis-miehistö pääsi aloittamaan voitonjuhlat.


220411 - Aramille jatkosopimus
Aram Hasanzada (s. 1993) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen. Pallotaituri aloittaa nyt toisen kautensa punapaidassa.

Tommi Ekmark on mielissään luottopelaajansa jatkosopimuksesta. - Aram tuo arvokasta kokemusta meidän nuoreen ryhmään. Hän on myös monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä keskikentällä että kärjessä.


220411 - Edessä Cup-viikko
Atlantis-miehistöt ovat tulessa Suomen Cupissa tällä viikolla. Edustus kohtaa Helsingin Palloseuran Paloheinän tekonurmella tiistaina 12. huhtikuuta klo 20.00. Akatemia puolestaan haastaa Puotinkylän Valtin Puotilan tekonurmella keskiviikkona 13. huhtikuuta klo 20.15. Molemmat ottelut ovat Cupin kolmannen kierroksen vääntöjä.

220410 - Vaikeuksien kautta voittoon
Atlantis jatkoi voittoputkeaan A-nuorten SM-karsinnoissa, mutta täyden työpäivän beibit joutuivat tekemään, ennen kuin Käpylän Pallo suostui taipumaan. Loppunumerot tulostaululla olivat kuitenkin punapaitojen eduksi 3-1 (2-1).

Alku ei hyvää luvannut. Pallonmenetys keskialueella, nopea vastaisku ja Robert Tibiyea viimeisteli 0-1, kun peliä oli pelattu reilu minuutti. Kuittaus tuli kuitenkin nopeasti. Vain pari minuuttia myöhemmin Onni Ikonen iski numerot tasoihin (4'). Tämän jälkeen punapaidat hallitsivat pelitapahtumia, ja tilanteitakin syntyi, mutta viimeiset syötöt ja viimeistely olivat heppoisia. Vasta 38. minuutilla Amin Omar pääsi mainion syöttökuvion päätteeksi ohjaamaan tilanteeksi 2-1. Sama tuska jatkui toisella jaksolla. Verkkoon asti isännät eivät palloa millään saaneet, ennen kuin 88. minuutilla vaihtobeibi Shadrak Makengo karkasi läpiajoon, tarjoili takaviistoon ja Adriano survoi loppunumerot 3-1.

Karsintasarja on nyt puolivälissä. KuPS on kärjessä 22 pisteellä ja Atlantis toisena 19 pinnalla, mutta beibeillä on yksi peli vähemmän, kun HJK-ottelu siirtyi kesäkuulle. VJS, HJK ja Honka ovat myös tiukasti kiinni SM-sarjapaikassa, mutta ainakin Reipas ja PPJ havittelevat vielä mukaan syksyn SM-sarjaan.


220409 - Beibeillä vastassa KäPa
A-nuorten SM-karsinnat jatkuvat Atlantiksen osalta sunnuntaina, kun Käpylän Pallo saapuu beibien vieraaksi Talin halliin. Taisto sarjapisteistä käynnistyy klo 14.30.

KäPa on tunnettu mainiosta juniorityöstään. Joukkue ei vielä ole päässyt ihan siihen iskuun, mitä Käpylässä varmasti on toivottu, mutta parhaimmillaan Taliin voi saapua kovakin nippu beibejä haastamaan.

220409 - B-junnut tasapeliin sarjakärjen kanssa
Atlantiksen B-juniorit kävivät lauantaina tiukan väännön lohkon kärkijoukkueen Puotinkylän Valtin kanssa. Taisto Puotilan tekonurmella päättyi lopulta tasanumeroihin 1-1 (1-0). Punapaitojen tasoitusosumasta vastasi toisella jaksolla Carlos Luht, joka harhautti pari vastustajaa - muisti Bolan opetukset maalintekoharjoituksissa - ja sijoitti pallon varmasti yläkulmaan. Näin varsin hyvätasoinen B-junnujen Kakkosen peli päättyi pistejakoon.

220409 - Atlantis tasapeliin Myyrmäessä
Atlantis-miehistö kohtasi VJS:n lauantaina Myyrmäen stadionilla. Helsinkiläisillä oli mukana peräti 26 pelaajaa, ja myös vantaalaisten riveissä oli iso joukko testipelaajia. Tämä näkyi ottelun tasossa, mutta toisaalta moni pelaaja sai nyt tilaisuuden näyttää osaamistaan valmennusjohdolle. Loppunumerot olivat tasaisen väännön päätteeksi 1-1 (0-0). Punapaitojen osumasta vastasi keskikentällä toisella jaksolla vahvasti esiintynyt Joao. VJS:n tasoitus kimposi omaan verkkoon Altin Pllanan jalasta.

220407 - Sergio palaa Atlantikseen
Sergio Souza (s. 1993) palaa Atlantikseen parin vuoden tauon jälkeen. Kaudet 2017-19 punapaidassa raatanut ikitaistelija on pistänyt itsensä jälkeen kuntoon ja havittelee nyt paluuta kilpasarjoihin. Aluksi laitapakki nähdään Akatemian ja Pelimiesten riveissä, mutta kauden mittaan mies saattaa esiintyä myös Edustuksen kokoonpanossa.

Moshood Bola ottaa Sergion mielellään mukaan Akatemia-ryhmään. - Sergio on kokenut pelaaja, jolta meidän nuoret pojat voivat oppia paljon. Lisäksi hänellä on kova tietämys fyysisestä valmennuksesta, mitä voimme mainiosti hyödyntää harjoituksissa.


220406 - Konanille jatkosopimus
Konan Kouakou (s. 1995) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen. Pallovirtuoosi aloittaa nyt kuudennen kautensa punapaidoissa.

Konan Kouakou on valittu Atlantiksen Vuoden pelaajaksi kausien 2017 ja 2020 päätteeksi. Ennen Suomeen muuttamistaan Konan pelasi Armenian pääsarjassa, missä meriittilistalle kertyi mm. neljä ottelua Europa Leaguen karsinnoissa.

Moshood Bola on seurannut tarkkaan Kouakoun vuosia Atlantis-paidassa. - Vaikka viime vuosina miehen pääpaino on ollut siviilitöissä, Konan on yhä laatupelaaja näihin sarjoihin. Meidän prässipelissä hän on isossa roolissa ja tekee hurjan määrän riistoja joka ottelussa. Myös hyökkäysten rakentelussa Konanin panos on lähes korvaamaton.


220405 - Edustus kohtaa HPS:n 12. huhtikuuta
Atlantiksen edustusmiehistö kohtaa Helsingin Palloseuran Suomen Cupin kolmannella kierroksella. Ottelu pelataan Paloheinän tekonurmella tiistaina 12. huhtikuuta klo 20.00. Luvassa on varmasti kunnon cup-vääntö.

220404 - Sammylle pitkä jatkosopimus
Sammy Ndjock (s. 1990) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2023 loppuun ulottuvan pelaajasopimuksen. Maalivahti aloittaa nyt toisen kautensa punapaidoissa.

Ndjockin CV on Kakkoseen kohtuullisen kova. Mies on Suomessa esiintynyt Atlantiksen lisäksi Rovaniemen Palloseuran ja Mikkelin Palloilijoiden tolppien välissä. Lisäksi kokemusta on kertynyt mm. Turkin Superliigasta Antalyasporin paidassa sekä synnyinmaansa Kamerunin maajoukkueesta. Ndjock oli mukana myös Kamerunin joukkueessa vuoden 2014 MM-kisoissa.

Ndjockille jatkosopimuksen tekeminen oli lopulta helppo päätös.- Olen viihtynyt Atlantiksessa hyvin, ja seuralla on selkeä tavoite kehittää edelleen toimintaansa. Olen valmis lähtemään mukaan tähän projektiin.


220402 - Edustus voittoon Tampereella
Atlantiksen senioriosasto matkasi lauantaina Tampereelle, missä helsinkiläiset haastoivat isäntäjoukkue Ilves-Kissat. Koitos päättyi lopulta Atlantiksen eduksi 2-3 (0-2).

Avausjakso mentiin helsinkiläisten komennossa. Mauro Severino ja Charles Katashira veivät vieraat 0-2 taukojohtoon. Toinen puolikas käynnistyi samoissa merkeissä, mutta kun punapaidat eivät käyttäneet paikkojaan lisäosumiin, isännät huomasivat tilaisuutensa ja iskivät nopeassa tahdissa numerot tasoihin. Tämä herätti jälleen helsinkiläiset, ja reilut 5 minuuttia ennen päätösvihellystä Leart Boshnjaku viimeisteli voittomaalin.

Tommi Ekmark kiitteli suojattiensa peliesitystä. - Tämä oli ehkä meidän parasta peliä tähän mennessä. Toisella jaksolla oli heikko kymmenminuuttinen, minkä aikana Ilves-Kissat onnistui kahdesti maalinteossa, mutta muuten peli oli hyvin meidän hallussa. Viimeistelyssä on yhä parantamista, sillä olisimme voineet ratkaista pelin jo aikaisemmin.


220402 - Beibit kaatoivat Hongan
Atlantis palasi voittokantaan A-nuorten SM-karsinnoissa, kun beibit hakivat sarjapisteet Espoosta. FC Honka kaatui Esport Areenalla selkein numeroin 1-5 (0-3).

Helsinkiläiset olivat matkassa hyvällä asenteella. Ottelu oli kontrollissa oikeastaan täydet 90 minuuttia, ja kun punapaidat alkoivat tiedostaa Moshood Bolan rakentamat hyökkäyskuviot, rupesi syntymään myös tulosta. Ensin nähtiin Adonis Sfishtan kaksi mainiota kulmaa, joista Franck Nyemb survoi pallon verkkoon (5' ja 14'). Tämän jälkeen asialla oli kolmesti Onni Ikonen (34', 59' ja 79'). Vasta lisäajalla herpaantui vieraiden kontrolli, ja Anton Bragge viimeisteli espoolaisten lohdutusosuman (90+1').

Atlantis nousi voitolla 16 pisteeseen ja jatkaa tiukasti mukana viiden joukkueen kärkiryhmässä. Lohkon viisi parasta menevät suoraan syksyn SM-sarjaan, ja kärkiviisikko VJS, Atlantis, KuPS, Honka ja HJK on jo nyt nyt karkaamassa muulta ryhmältä.


220401 - Mauro haastaa Akatemian Insta-gurut
Mauro Severino ottaa heti roolia Atlantis-miehistössä. Mies on ottanut hoitoonsa edustuksen Instagram-sivuston ja lupaa samantien nostaa tämän aivan uudelle tasolle.

Viljami Jurvanen hoiti viime kaudella edustusmiehistön Instagram-sivustoa, mutta Akatemian tehokaksikon Joshua Etie - Adonis Sfishta ylläpitämä A-junnujen oma Instagram peittosi aktiivisuudellaan Visen tuotokset mennen tullen. Nyt Mauro aikoo kuitenkin pistää Akatemialle kampoihin oikein kunnolla ja lupaa tuottaa sivuille hyvätasoista materiaalia läpi kauden.

Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan titaanien taistoa. Voit itse valita oman suosikkisi näistä: atlantisfcedustus tai atlantis.ajuniorit.


220401 - Beibeillä vastassa Honka
A-nuorten SM-karsinnat jatkuvat lauantaina. Atlantis-beibit suuntaavat tällä kertaa Tapiolaan, missä Esport Areenalla vastaan asettuu isäntäjoukkue FC Honka. Taisto sarjapisteistä käynnistyy klo 16.00.

Honka on sarjataulukossa kolmantena 15 pisteellä ja Atlantis neljäntenä 13 pinnalla, joten luvassa on varmasti tiukka vääntö.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)