Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.3.2022

220331 - Mauro Severino uusi Atlantis-pelaaja
Mauro Severino (s. 1999) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen. Hyökkääjä siirtyy punapaitoihin Ilves-Kissojen miehistöstä Tampereelta.

Severino on nuoresta iästään huolimatta kerännyt rutkasti kokemusta kotimaan kentiltä. Tutuiksi ovat tulleet mm. Veikkausliiga-organisaatiot Ilves ja HIFK sekä Ykkösen seurat AC Kajaani, MuSa, TPS ja TPV. Nyt miehen tavoitteena on iskeä maaleja Atlantiksen paidassa.

- Meillä on todella hyviä pelaajia ja ehdottomasti täydet mahdollisuudet pärjätä sarjassa. Sitä lähdemme myös hakemaan.


220329 - Akatemia kohtaa Valtin 13. huhtikuuta
Atlantis Akatemia kohtaa Puotinkylän Valtin Suomen Cupin kolmannella kierroksella. Ottelu pelataan Puotilan tekonurmella keskiviikkona 13. huhtikuuta klo 20.15. Luvassa on varmasti kunnon cup-vääntö.

220327 - B-junnut aloittivat voitolla
Atlantiksen B-juniorit aloittivat kauden voitokkaasti, kun joukkue kukisti Pallokentän tekonurmella SAPAn maalein 4-0 (0-0). Keväinen lumisade karsi toisella jaksolla pelistä turhat hienoudet, mutta se ei pikkubeibien menoa haitannut. Maalintekijätilastoon nimensä kirjasivat Johannes De Simone, Carlos Luht, Teemu Otsavaara ja Chimbuchi "Pikku-Chidu" Ajunwoko. Seuraavaksi B-junnut pääsevät haastamaan Valtin vahvaa ryhmää.

220327 - Akatemia jatkoon cupissa
Atlantis Akatemia varmisti paikan Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle, kun Malmin Palloseura kaatui Talin hallissa maalein 4-1 (2-0). Avausjaksolla punapaitojen tehopelaajana hääri kaksi maalia iskenyt Amit Aryal. Kovalla asenteella ympäri kenttää ravannut Nepalin lahja stadin futikselle oli alituisena riesana malmilaisten alakerralle. Akatemian kokeneempi kaarti Med Bekhedda ja Joao iskivät ottelulle lopullisen niitin viimeistelemällä kumpikin kertaalleen viimeisen kympin aikana. Näin loppunumerot Talissa olivat 4-1, ja Akatemian cup-taival jatkuu.

Atlantis Akatemia kohtaa Suomen Cupin kolmannella kierroksella toisen tutun paikallisvastustajan Puotinkylän Valtin. Ottelu tulee pelata 17. huhtikuuta mennessä.


220326 - Akatemialla vastassa MPS
Atlantis Akatemia kohtaa sunnuntaina Suomen Cupin kakkoskierroksella tutun paikallisvastustajan Malmin Palloseuran. Cup-taisto käynnistyy Talin hallissa klo 14.30.

MPS on Akatemialle perin tuttu vastus. Joukkueet olivat viime kaudella samassa Kolmosen lohkossa ja kävivät keskenään kaksi tiukkaa vääntöä. Punapaidat veivät ensimmäisen maalein 2-0, ja toinen päättyi tasanumeroihin 1-1. Tasainen koitos on varmasti edessä sunnuntainakin.


220326 - KuPS vahvempi kärkitaistossa
Atlantis ja KuPS kävivät tiukan väännön A-nuorten SM-karsinnoissa, kun lohkon kärkijoukkueet iskivät lauantaina yhteen Talin hallissa. Kuopiolaiset olivat lopulta vahvempia ja veivät koitoksen edukseen lukemin 0-1 (0-1).

Avausjakso oli isäntien lievää hallintaa. Maalipaikkojakin syntyi, mutta viimeistely oli nuhaista. Kuopiolaiset sen sijaan käyttivät paikkansa paremmin. Sivuvapari 43. minuutilla, punapaidat puolustivat heikosti, irtopalloa ei saatu purettua eikä vetoa peitettyä, jolloin Tuomas Pippolalla oli helppo työ sijoittaa pallo alakulmaan. Näin tauolle lähdettiin vierasjohdossa.

Toiselle jaksolle isännät lähtivät hakemaan tasoitusta, mutta tilanteet kuivuivat edelleen vaisuun viimeistelyyn. Samalla kuopiolaisille avautui paikkoja vastaiskuihin. Anwar Abdi poimi kuitenkin keltapaitojen yritykset varmasti. Kun enempää osumia Talissa ei nähty, sarjapisteet matkasivat Kuopioon ja KuPS jatkaa karsintalohkon kärjessä. Atlantis sen sijaan putosi taulukossa neljänneksi, kun myös VJS ja Honka ohittivat punapaidat.


220325 - Beibeillä vastassa KuPS
A-nuorten SM-karsinnat jatkuvat lauantaina. Atlantis-beibit saavat jälleen kelpo haasteen, kun viime kauden mestarijoukkue Kuopion Palloseura saapuu vieraaksi Talin halliin. Taisto sarjapisteistä käynnistyy klo 13.00.

KuPS on kerännyt kuudesta pelistä neljä voittoa, yhden tasurin ja yhden tappion. Sarjataulukossa kuopiolaiset ovat kärjessä tasapisteissä Atlantiksen kanssa.

Kuumetauti ja pikku loukkaantumiset ovat tällä kertaa hiukan harventaneet Atlantis-beibien rivistöä, mutta kippari Joshua Etie lupaa kentälle juoksevan tästä huolimatta varmasti voitontahtoisen isäntäjoukkueen.


220325 - Medille jatkosopimus
Med Bekhedda (s. 1989) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen. Algeriasta kotoisin oleva pallotaituri aloittaa nyt viidennen kautensa punapaidoissa.

Bekhedda on viihtynyt seurassa mainiosti. - Atlantis on minun seurani Suomessa ja haluan joku päivä päättää peliurani täällä. Voin pelata Edustuksessa, Akatemiassa tai Pelimiehissä. Missä vaan tarvitaan ja missä voin olla avuksi.


220324 - Cupin kolmas kierros arvottu
Suomen Cupin kolmas kierros arvottiin torstaina. Atlantis FC saa vieraskentällä vastaansa voittajan ottelusta PPS/Old Stars - HPS. Paloheinän vierailu odottanee.

Sunnuntaisen Atlantis Akatemia - MPS -ottelun voittaja puolestaan kohtaa vieraissa voittajan ottelusta AC Rastaala - Valtti.

Cupin kolmannen kierroksen ottelut tulee pelata 17. huhtikuuta mennessä.


220322 - Atte uusi Akatemia-pelaaja
Atte Karppinen (s. 2003) on liittynyt Atlantis Akatemian ryhmään. Pallotaituri siirtyy punapaitoihin VJS:n organisaatiosta.

Moshood Bola toivottaa Karppisen tervetulleeksi Atlantikseen. - Atte on päässyt hyvin mukaan ryhmään. Esitykset ovat parantuneet koko ajan. Lisäksi pojalla on erinomainen laukaus, jota hän väläytti jo PPJ-matsissa. Tätä menoa vastuuta on varmasti tulossa myös miesten peleissä.


220321 - Eero uusi Atlantis-pelaaja
Eero Karjalainen (s. 1998) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen. Toppari siirtyy punapaitoihin Mikkelin Pallo-Kissojen miehistöstä.

Tommi Ekmark tuntee Karjalaisen jo Mikkelin ajoilta. - Eero oli Kissojen paras toppari sen jälkeen, kun Ekmarkit lopettivat siellä. Kun kuulin, että hän on muuttamassa etelään, olin heti yhteydessä mieheen. Hienoa, että saimme Eeron mukaan. Uskon hänen nousevan isoon rooliin joukkueessa.


220319 - Beibit nousivat tasapeliin
PPJ ja Atlantis kävivät tiukan väännön A-nuorten SM-karsinnoissa, kun joukkueet kohtasivat lauantai-iltana Jätkäsaaren hallissa. Taisto päättyi lopulta tasalukemiin 2-2 (0-1).

Avausjakso oli tarkkaa peliä, ja maalipaikat olivat kortilla kummallakin joukkueella. Kerran punapaidat kuitenkin pääsivät pahantekoon, kun Niklas Jokiniemi pelasi itsensä vapaaksi, ja painava laukaus kuudentoista rajalta upposi maalivahti Ramneek Singhin käsien kautta isäntien verkkoon. Näin tauolle mentiin Atlantis-johdossa 0-1.

Toiselle jaksolle vieraat pyrkivät lisäämään tempoa, ja tilanteita alkoikin syntyä enemmän. Samalla unohtui kuitenkin kurinalaisuus. Kaksi pallonmenetystä, kaksi nopeaa vastaiskua ja kahdesti asialla Muhammed Fazli (60' ja 62'). Näin numerot olivat hetkessä isäntien eduksi 2-1. Punapaidat eivät kuitenkaan antautuneet, vaan Atte Karppinen pamautti vaparin 18 metristä aivan yläkulmaan (76'). Tilanne oli jälleen tasan. Molemmat joukkueet hakivat vielä innolla voittomaalia, mutta enempää osumia Jätkäsaaressa ei enää nähty. Näin vauhdikas koitos päättyi pistejakoon lukemin 2-2.


220318 - Beibeillä vastassa PPJ
A-nuorten SM-karsinnat jatkuvat lauantaina. Atlantis-beibit kohtaavat Jätkäsaaren hallissa viime kauden hopeajoukkueen PPJ:n eli Pallo-Pojat Juniorit. Taisto sarjapisteistä käynnistyy klo 17.00.

PPJ on kerännyt neljästä pelistä yhden voiton, kaksi tasuria ja yhden tappio. Tuo ainoa tappio on tullut sarjakärki VJS:lle. Atlantis puolestaan on edelleen puhtaalla pelillä, kun VJS kaatui viime kierroksella Onni Ikosen lisäajan maalilla.

Viime kaudella punapaidat hakivat sarjapisteet Jätkäsaaresta tiukan väännön jälkeen lukemin 1-3. Tasainen koitos on varmasti luvassa tälläkin kertaa.


220317 - Reipas ratkaisi lopussa
Atlantis-miehistö matkasi torstaina Lahden Kisapuistoon, missä punapaidat haastoivat isäntäjoukkue FC Reippaan. Ensimmäiset 60 minuuttia olivat helsinkiläisiltä jälleen kontrolloitua peliä, mutta muutama loukkaantuminen, väsymys ja vaihtopenkin keveys käänsivät pelin lahtelaisille, ja viimeinen puoli tuntia oli isäntien täyttä hallintaa. Mustapha Cokerin näyttävä vaparimaali 25 metristä vei vieraat johtoon avausjaksolla (30'), mutta lopun myllytyksessä Reipas iski pallon kahdesti Sammy Ndjockin selän taakse. Näin päätösnumerot olivat kotijoukkueen eduksi 2-1 (0-1).

Atlantis oli matkassa nuorella ryhmällä, ja Akatemia-osasto pärjäsikin kohtuullisen mukavasti. Moni beibi kiitti näyttöpaikasta ja osoitti olevansa käyttökelpoinen vaihtoehto myös Kakkosen peleihin.


220316 - Leolle jatkosopimus
Chijioke Ibekwe (s. 1991) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen. Pallotaituri aloittaa nyt kolmannen kautensa punapaidoissa. Varhaisemmilta vuosilta miehen CV:stä löytyvät mm. Aalborg BK Tanskan pääsarjasta ja Burinam United Thaimaan pääsarjasta sekä neljä peliä Kamerunin U20-maajoukkueessa.

Tommi Ekmark odottaa Ibekweltä vahvaa panosta alkavalla kaudella.- Loukkaantumiset ovat kiusanneet Leoa viime vuosina, ja sama näyttää valitettavasti jatkuvan tälläkin kaudella. Toivottavasti olkapäävamma ei kuitenkaan pidä häntä kovin pitkään sivussa. Viime kaudella Leo pelasi pääasiassa laidassa, mutta nyt hänelle on kaavailtu hiukan erilaista roolia.


220315 - Akatemian seuraava cup-taisto 27. maaliskuuta
Atlantis Akatemia kohtaa tutun paikallisvastustajan Malmin Palloseuran Suomen Cupin toisella kierroksella. Cup-vääntö pelataan Talin hallissa sunnuntaina 27. maaliskuuta klo 14.30.

220314 - Jeanille jatkosopimus
Jean de Lima (s. 1991) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen. Hyökkääjä aloittaa nyt kuudennen kautensa punapaidoissa.

Tom Weckström on seurannut Jeanin pelejä kaikki nämä vuodet. - Jean on luontainen maalintekijä ja varsinkin päällä erinomainen viimeistelijä. Kolmosessa hän paukutti vuodesta toiseen parikymmentä häkkiä. Viime kaudella Kakkosessa syntyi 13 pelissä kuusi osumaa ja Kolmosessa neljässä pelissä neljä.


220313 - Akatemia voittoon Kauniaisissa
Atlantis Akatemia kohtasi GrIFK:n Akatemia-joukkueen Kauniaisten hallissa sunnuntai-iltana. Helsinkiläiset intoutuivat toisella jaksolla maalintekoon ja ratkaisivat koitoksen edukseen lukemin 3-6 (1-1).

Avausjakso oli tasaista vääntöä, jossa molemmat osuivat kertaalleen. Punapaitojen osuman viimeisteli pilkulta Mustapha Coker. Toisella jaksolla vieraat saivat hyökkäyspeliin lisää virtaa, ja nyt rupesi verkko heilumaan. Peli-iloa pursunnut lupaava puolustajakokelas Miika Ekmark viimeisteli kahdesti, laitalinkkinä toisen jakson viilettänyt Adonis Sfishta samoin kahdesti sekä Amit Aryal ja Azina Alingue kumpikin kertaalleen.


220312 - Vaikeuksien kautta voittoon
Atlantis ja VJS tarjosivat melkoisen trillerin A-nuorten SM-karsinnoissa, kun joukkueet kohtasivat lauantai-iltana Bolliksen uudella ykköstekonurmella. Maaleja iskettiin vuorotahtiin, mutta lopulta vääntö päättyi kotijoukkueen eduksi lukemin 4-3 (0-1).

Atlantis-beibien edellismatsien tavaramerkki kurinalainen puolustuspeli oli tällä kertaa muisto vaan. Punapaidat tarjosivat heti alkajaisiksi kaksi oivaa läpisyöttöä vantaalaisille. Totti Pajunen (7') ja Delee Rautio (13') kiittivät, ja numerot taululla 0-2. Tämä sekoitti isäntien kuviot, ja vasta jakson lopulla tilanteita alkoi syntyä myös VJS:n maalille. Tauolle kuitenkin lukemissa 0-2.

Toiselle jaksolle Atlantis tuli kovalla asenteella. Muutama vaihto ja aggressiivisempi prässi saivat valkopaidat vaikeuksiin. Palloa ei verkkoon asti kuitenkaan saatu, ennen kuin Franck Nyemb vihdoin rikkoi kuparisen (64'). Hetkeä myöhemmin asialla oli Onni Ikonen (67'). Tämän jälkeen molemmat joukkueet hakivat raivoisasti voittomaalia, ja tilanteita nähtiin kummassakin päässä kenttää. Vihdoin 84. minuutilla Franck iski punapaidat ensimmäistä kertaa johtoon. Pitkään eivät isäntien juhlat kuitenkaan kestäneet, sillä vain minuuttia myöhemmin Jesse Karhu kuittasi numerot jälleen tasoihin. Mutta vielä kerran tuli Atlantis. Onni Ikonen ohitti lisäajalla (90+1') neljännen kerran vantaalaisten mainion maalivahdin Taavi Taalikan, ja kotijoukkueen juhlat saattoivat alkaa.


220312 - Edustus tasapeliin Hämeenlinnassa
Atlantiksen senioriosasto kohtasi Hämeenlinnan Jalkapalloseuran Pullerin hallissa lauantaina. Tommi Ekmark oli muokannut pelisysteemiä uuteen uskoon, ja ensimmäiset 60 minuuttia punakone toimikin tuttuun tyyliin. Antti Voutilainen ja Charles Katashira osuivat avausjaksolla, ja Mauro Severino iski toisen jakson alussa numeroiksi jo 0-3. Tämän jälkeen moottori rupesi kuitenkin yskimään, ja isännät latoivat pallon kolmesti Sammy Ndjockin selän taakse. Näin loppunumerot Pullerilla 3-3 (0-2). Helsinkiläisten iltaa synkensi vielä Leo Ibekwen loukkaantuminen. Olkapää meni sijoiltaan, ja ambulanssi haki miehen läheiseen Keskussairaalaan paikkailtavaksi. Edessä on muutaman viikon kuntoutusjakso.

220311 - Beibeillä vastassa sarjakärki
A-nuorten SM-karsinnat jatkuvat lauantaina. Atlantis-beibit haastavat Pallokentällä sarjajohtaja Vantaan Jalkapalloseuran. Taisto sarjapisteistä käynnistyy Bolliksen uudella ykköstekonurmella klo 19.15.

VJS on aloittanut karsinnat murskaavasti. Vantaalaiset ovat keränneet neljästä ottelusta neljä voittoa maalierolla 19-3. Joukkueen ykköstykki Oskari Ojala on sarjan maalintekijätilaston kärjessä iskettyään kolmessa pelissä hurjat kahdeksan osumaa. Atlantiksen toppariparilla Etie - Marcelo onkin edessä kelpo urakka pysäyttää VJS:n maaliruisku.

Mutta myös isäntien hyökkäyksestä löytyy tulivoimaa. Adriano, Onni Ikonen, Franck Nyemb ja Amin Omar pistävät varmasti vantaalaisten alakerran kunnon puntariin. Bolliksella onkin luvassa kahden iloisesti hyökkäävän joukkueen tiukka vääntö.


220310 - Atlantis Akatemia - matkalla menestykseen
Atlantis Akatemia on olennainen osa Atlantiksen toimintaa. Akatemia pyrkii tuottamaan pelaajia seuran edustusjoukkueeseen ja jopa aina kansainvälisille kentille. Seura puolestaan pyrkii takaamaan Akatemialle mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset. Voit tutustua Akatemian toimintaan täällä.

220309 - Musti uusi sopimuspelaaja
Mustapha Coker (s. 2000) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen. Tanskalaispelaaja muutti Suomeen viime keväänä, kotoutui sujuvasti ja liittyi kesällä Atlantis Akatemian Kolmosen miehistöön. Nyt keskikentän kovanaama tavoittelee peliaikaa jo edustusmiehistöstä.

Moshood Bola uskoo Cokerin pärjäävän myös Kakkosessa.- Musti paransi pitkin kesää ja oli syksyllä jo Akatemian ehdottomia avainpelaajia. Hän on todella nopea ja vahva vääntäjä, joka on päässyt koko ajan paremmin sisään meidän kuvioihin.


220307 - Veeti uusi Atlantis-pelaaja
Veeti Seppänen (s. 2001) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen. Laitapakki siirtyy punapaitoihin Mikkelin Pallo-Kissojen riveistä.

Tommi Ekmark tuntee Seppäsen vanhastaan.- Veeti oli MP:n lahjakkaimpia junnuja, joka siirtyi Kissoihin hakemaan peliaikaa. Eturistisidevamma pilasi kuitenkin Veetiltäkin viime kauden. Nyt poika tekee uutta tulemista Atlantis-paidassa. Ensin Akatemian riveissä ja ja jatkossa mukaan tappelemaan peliajasta edustuksenkin peleissä.


220306 - Akatemia jatkoon cupissa
Atlantis Akatemia selvitti ensimmäisen rastin Suomen Cupissa, kun isäntäjoukkue AS RaPe joutui antautumaan Töölön Pallokentällä selkein lukemin 1-14 (1-5). Toisella kierroksella haaste kuitenkin kovenee melkoisesti, kun vastaan asettunee tuttu paikalliskilpailija Malmin Palloseura.

Akatemia selvisi avauskierroksen urakastaan helposti. Punapaidat iskivät kymmenessä minuutissa pallon kolmesti isäntien verkkoon, ja peli oli käytännössä taputeltu. Tämän jälkeen loppu olikin lähinnä maalintekoharjoitusta. Tervetullut muistutus saatiin kuitenkin avausjakson lopulla, kun hölmöily omassa päässä kostautui, mustapaidat kiittivät ja pistivät pallon Jayden Martinin selän taakse. Muutoin peli oli tiukasti Obi Metzgerin kipparoiman Atlantiksen nuoriso-osaston kontrollissa.


220305 - Akatemian cup-taival alkaa sunnuntaina
Atlantis Akatemia taival Suomen Cupissa käynnistyy sunnuntaina, kun punapaidat kohtaavat cupin ensimmäisellä kierroksella AS RaPen. Cup-vääntö käydään Bolliksen uusitulla ykköstekonurmella alkaen klo 19.00.

220305 - Beibit kaatoivat Gnistanin
Atlantis-beibit ottivat kolmannen voittonsa A-nuorten SM-karsinnoissa, kun isäntäjoukkue Gnistan kukistui Talin hallissa maalein 0-6 (0-5).

Punapaidat aloittivat ottelun ryminällä. Adonis Sfishtan vapaapotku sujahti oulunkyläläisten verkkoon jo 5. minuutilla. Tämän jälkeen asialla oli kolmesti Franck Nyemb (7', 18' ja 37'). Sami Grönberg viimeisteli puoliaikanumerot vielä juuri ennen taukovihellystä (43').

Toinen jakso olikin sitten enemmän pelailua. Vaihtobeibi Adriano osui vielä kertaalleen (76'), ja näin loppunumerot Talissa olivat 0-6. Atlantis jatkaa tiukasti mukana lohkon kärkikahinoissa, mutta seuraavalla kierroksella haaste kovenee rutkasti, kun kärkijoukkue VJS saapuu vieraaksi Bolliksen tekonurmelle.


220305 - Seniorit voittoon Espoonlahdessa
Atlantiksen senioriosasto kohtasi Espoon Palloseuran Espoonlahden tekonurmella lauantaina. Punapaidat hakivat revanssia edellisviikonlopun VJS-nöyryytykselle, ja koitos päättyikin helsinkiläisten eduksi 0-1 (0-1). Voittomaalin puski Victor Shevchenko kulmasta vartin pelin jälkeen.

Miika Ekmark summaili taiston tauottua pelin antia. - Vähän oli vielä nihkeää. Mutta avausjakso oli jo kohtuullisen hyvää peliä, ja meillä oli paikkoja useampaankin osumaan. Toinen oli sitten vaisumpaa, ja EPS:n tasoitus oli lähellä. Kokonaisuutena kuitenkin ansaitsimme voiton.


220304 - Onni uusi Akatemia-pelaaja
Onni Ikonen (s. 2002) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan Akatemia-sopimuksen. Hyökkääjä siirtyy punapaitoihin Mikkelin Pallo-Kissojen riveistä.

Moshood Bola toivottaa Ikosen tervetulleeksi etelään.- Onni on päässyt hyvin mukaan ryhmään. Poika menetti melkein koko viime kauden ristisidevamman vuoksi ja on vielä täysin keskenkuntoinen, mutta on jo näyttänyt, että antaa kaikkensa kentällä niin kauan kuin suinkin jaksaa. Ehdottomasti tervetullut lisä Akatemian hyökkäyskalustoon.


220304 - Beibeillä vastassa Gnistan
A-nuorten SM-karsinnat jatkuvat lauantaina. Atlantis-beibit kohtaavat Talin hallissa tutun paikallisvastustajan Gnistanin. Taisto sarjapisteistä käynnistyy klo 17.00.

Gnistan on viime vuosina kehittänyt määrätietoisesti junioritoimintaansa, ja tämä on näkynyt myös A-junnujoukkueen toiminnassa. Viime vuonna keltapaidat olivat U20 SM-sarjassa kuudensia, ja hyvä nippu Ogelissa on kasassa tälläkin kaudella. Talissa onkin lauantaina tarjolla laadukasta junnufutista.


220301 - Tenkanen on irti!
Atlantis-manageri Aarne Tenkanen pääsee pitkästä aikaa tositoimiin, kun ravintolarajoitukset poistuivat 1. maaliskuuta.

Manageri on odottanut ravintoloiden avautumista malttamattomana.- Meinas jo fyrkat loppuu. Onneks muija on ollu duunissa et sai sentään safkaa ja jonkun flindankin joskus. Mut nyt on lauantait buukattu pitkälle lokakuulle, eikä perjantaitakaan ole enää montaa vapaana. Toisaalta se on harmi, kun ei pääse viikonloppumatseihin. Mut toivottavasti pelejä on viikollakin.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)