Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.10.2021

211031 - Miro ja Marcelo putsasivat palkintopöydän
Lauantain A-junnupelin jälkeen koko Atlantis-miehistö suuntasi yhteiselle illalliselle ja täältä edelleen päättäjäissaunaan. Illanvieton lomassa palkittiin tavan mukaan myös muutama kauden aikana erityisesti kunnostautunut Atlantis-peluri.

Vuoden Akatemia-pelaaja Marcelo

Vuoden Akatemia-pelaajaksi valittiin toistamiseen peräkkäin Marcelo Costa, jonka panos varsinkin A-junnujen menestyksessä oli ratkaisevan tärkeä. Marcelo nousi kauden aikana myös edustusmiehistön avauskokoonpanoon, eikä kehitys varmasti siihen tule päättymään.

Vuoden Pelaaja Miro Marin

Vuoden pelaajaksi valittiin toisen kautensa punapaidassa taistellut Miro Marin. Miro pelasi kauden aikana isossa roolissa neljässä Atlantis-joukkueessa: Edustuksessa, Akatemiassa, A-junnuissa ja jopa Pelimiehissä. Palo kentälle oli sammumaton, ja se toi myös tulosta. Miro oli ehdottomasti yksi kauden aikana eniten kehittyneistä Atlantis-pelureista.


211030 - Kokeneet pallopojat
Atlantiksen Akatemia-pelaajat toimivat pallopoikina edustuksen kaikissa kotiotteluissa. Lauantain A-junnupelissä oli kokeneemman osaston vuoro tehdä vastapalvelus. Med Bekhedda, Miika Ekmark ja Victor Shevchenko hoitivat tehtävän tyylikkäästi. Hiukan lisää sähäkkyyttä otteisiin vielä kaivattiin, mutta ensikertalaisiksi suoritus oli vallan mainio.

211030 - Beibit päättivät maalijuhlaan
Atlantis kohtasi FC Hakan A-nuorten SM-sarjan päätöskierroksella lauantaina. Ensimmäiset parikymmentä minuuttia olivat tiukkaa vääntöä, missä tunteetkin välillä kuumenivat, mutta sitten isännät iskivät nopeaan tahtiin kaksi osumaa (Mohamed Lassoued 26' ja Tommaso Conti 28'), ja peli oli käytännössä taputeltu. Punapaidat kaunistelivat lukemia toisella jaksolla vielä oikein urakalla: 52. Conti 3-0, 54. Sami Grönberg 4-0, 58. Conti 5-0 ja 74. Grönberg 6-0. Valkeakoskelaisten lohdutusosuman viimeisteli Kittilä (86').

KuPS vei A-nuorten mestaruuden toissavuoden malliin (49 p.), pirteä tulokas PPJ nappasi hopeaa (48 p.) ja kolmannen kerran peräkkäin mitaleille sijoittunut Atlantis sai tällä kertaa pronssia (45 p.). Ilves oli neljäs (41 p.), HJK viides (40 p.) ja Gnistan kuudes (32 p.).


211029 - Beibeillä päätöskierroksella vastassa Haka
Atlantiksen A-juniorit saavat lauantaina vieraita Valkeakoskelta, kun FC Haka saapuu SM-sarjan päätöskierroksella Tapulin urheilupuistoon. Kauden viimeinen taisto käynnistyy Tapulin tekonurmella klo 13.00.

Atlantis-beibit sijoittuvat kolmannen kerran peräkkäin mitaleille A-nuorten SM-sarjassa. Lauantaina on viimeinen mahdollisuus nähdä nämä tulevaisuuden pelimiehet tositoimissa tällä kaudella.


211028 - Atlantis sai kustannustukea
Atlantis FC Edustukselle on myönnetty koronapandemian takia jaettavaa kustannustukea 2.000,00 euroa. Kyseessä on kustannustuen neljäs kierros eli päätös perustuu vertailukauden 1.3.-31.5.2021 tulojen supistumiseen verrattaessa koronaa edeltävään aikaan.

Tino Kinnunen on tyytyväinen tukipäätökseen. - Kustannustuki kattaa tietysti vain osan koronasta aiheutuneista menetyksistä, mutta ainakin meille ja varmasti monelle muullekin pienemmälle yritykselle tai yhdistykselle se on ollut merkittävä apu.


211026 - Akatemian ja B-junnujen avoimet harjoitukset
Atlantis Akatemian avoimet harjoitukset alkavat Pallomyllyssä tiistaina 2. marraskuuta ja jatkuvat joka tiistai ja torstai läpi marraskuun. Haemme mukaan ryhmään kovan motivaatiotason omaavia 2002-2005 -syntyneitä tulevaisuuden pelimiehiä, joille sitoutuminen päivittäiseen harjoitteluun ei tuota ongelmia. Akatemia toimii tiiviissä yhteistyössä seuran edustusjoukkueen kanssa, joten tarjolla on varmasti pätevää oppia. Lisätietoja Atlantis Akatemian toiminnasta antaa Moshood Bola (puh. 041 3694694).

Myös Atlantiksen B-juniorit pitävät avoimia harjoituksia marraskuussa. Treenejä on Pallomyllyssä maanantaisin ja perjantaisin marraskuun ajan. Lisätietoja Atlantiksen B-junnujen toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Mika Laine (puh. 0440 965667).


211025 - Voittaja löytyi
Atlantis-joukkueet kiersivät kauden aikana pelimatkoilla ympäri Etelä- ja Itä-Suomea. Otteluiden jälkeen käytiin usein ruokailemassa paikallisissa suosikkiravintoloissa.

Seuran ravitsemusterapeutti Janne Romo on pääosin tyytyväinen ravintoloiden tarjontaan. - Kunnon ateria käynnistää nopean palautumisen, mikä oli tänä vuonna erityisen tärkeää, koska pelejä oli niin tiheään.

Kauden aikana löytyi myös miehen ehdoton suosikkipaikka. - Kyllä Kaarinan Kebab oli paras. Annoksen koko, maku ja onnistunut koostumus takasivat voiton. Erityismaininta täytyy vielä antaa taikinasta. Kruunasi loistavasti annoksen.


211024 - Miika ripustaa nappulat naulaan
Atlantiksen luottopuolustaja Miika Ekmark päätti pitkän ja ansiokkaan peliuransa lauantain PKKU-taistoon. Kaksi vuotta punapaidassa raatanut topparijärkäle pelasi Kakkosta Atlantiksen lisäksi myös PK-37:n ja MiPK:n paidassa.

Pienen takaportin Ekmark kuitenkin pelaamisen suhteen vielä jättää - mies saatetaan ensi kaudella nähdä Pelimiesten riveissä Vitosessa. Myös valmentaminen ainakin jollain tasolla kuulunee tulevien vuosien suunnitelmiin.


211023 - Beibit varmistivat mitalin
Atlantis kohtasi FC Interin A-nuorten SM-sarjassa lauantaina. Helsinkiläiset olivat matkassa hyvällä asenteella ja hallitsivat peliä täydet 90 minuuttia. Isännät puolustivat kuitenkin kurinalaisesti ja pyrkivät riistoista nopeisiin vastaiskuihin.

Punapaidat iskivät kaivatun johto-osuman juuri ennen taukovihellystä, kun Mohamed Lassoued nosti pallon yli hyvin torjuneen Linus Virkin (44'). Toisella jaksolla ote siirtyi selvemmin helsinkiläisille, ja Miro Marin puski jo 0-2 (72'). Kippari Impton Söderlund pääsi vielä lisäajalla kaunistelemaan läpiajosta loppulukemiksi 0-3 (90+4').

Atlantis nousi voitolla 42 pisteeseen ja varmisti samalla sarjataulukossa kolmannen sijan, kun sarjaa on vielä kierros pelaamatta. Päätöskierroksella ensi lauantaina punapaidat kohtaavat Tapulin tekonurmella FC Hakan klo 13.00.


211023 - Edustus päätti tasapeliin
Atlantiksen edustusmiehistö kohtasi lauantaina Kakkosen päätöskierroksella PK Keski-Uusimaan. Tiukka vääntö päättyi lopulta tasanumeroihin 2-2 (2-1). Tasapelipiste riitti keravalaisille turvaamaan sarjapaikan myös tulevalle kaudelle.

PKKU aloitti ryminällä. Kovalla asenteella taistellut vierasjoukkue myllytti Atlantiksen maalilla, mutta Sammy Ndjock venyi ottelussa useampaan huippupelastukseen. Kesken keravalaisten painostuksen Med Bekhedda pääsi kulmapotkun jälkitilanteesta tykittämään isännät johtoon (10'). Jatkoa seurasi vain viisi minuuttia myöhemmin. Konan Kouakou pääsi vastaiskuun ja tarjoili takaviistoon Leo Ibekwelle, eikä tämä erehtynyt (15'). PKKU ei kuitenkaan luovuttanut. Elias Turunen kavensi numeroiksi 2-1 (22'), ja näissä lukemissa mentiin myös tauolle.

Toisella jaksolla Oscar Dahlfors iski vieraiden himoitseman tasoituksen (52'). Loppua kohden punapaidat saivat taas otetta pelistä, ja isännät hakivatkin lopussa rajusti voittomaalia. Enempää osumia Talissa ei kuitenkaan nähty, joten ilta päättyi keravalaisjuhlaan.

Atlantiksen sijoitus Kakkosen itälohkossa oli kolmas. JäPS nousi Ykköseen, ja PEPO sijoittui toiseksi. MYPA ja MiPK lähtevät hakemaan vauhtia Kolmosesta.


211022 - Lauantaina tuplapeli
Kaksi Atlantis-miehistöä on tulessa lauantaina. Edustus saa Kakkosen päätöskierroksella vastaansa PK Keski-Uusimaan. A-juniorit puolestaan matkaavat Turkuun Interin vieraaksi.

Tommi Ekmark lähtee senioriosaston kanssa kaatamaan PK Keski-Uusimaata. Mukana ryhmässä on tällä kertaa ainoastaan kaksi A-junioria Sami Grönberg ja Adonis Sfishta.

Atlantis on jo varmistanut kolmannen sijan sarjataulukossa, mutta PKKU tarvitsee ehdottomasti täydennystä pistepussiinsa, mikäli keravalaiset haluavat pelata Kakkosta ensi kaudellakin. Kauden viimeinen taisto käynnistyy Talin hallissa klo 14.00.

Moshood Bola matkaa beibilauman kanssa Turkuun, missä helsinkiläiset haastavat Kupittaalla isäntäjoukkue FC Interin. Punapaidoilla on voitolla mahdollisuus varmistaa SM-pronssimitalit, joten varmasti tosissaan Bolan beibit taistoon käyvät. Ottelu Kupittaalla pyörähtää käyntiin klo 14.15.


211020 - Vanhakallion Perhekoti jatkaa yhteistyökumppanina
Atlantiksen pitkäaikainen ja monitahoinen yhteistyö Vanhakallion Perhekodin kanssa jatkuu myös tulevana vuonna.

Vanhakallion Perhekoti tarjoaa turvallisen ja kodinomaisen kasvuympäristön huostaanotetuille kouluikäisille nuorille. Perhekoti sijaitsee rauhallisella omakotialueella Puotilassa koulujen ja palveluiden välittömässä läheisyydessä. Alueelta löytyy myös erinomaiset harrastusmahdollisuudet.


211019 - Akatemian avoimet alkavat tiistaina 2.11.
Atlantis Akatemian avoimet harjoitukset alkavat Pallomyllyssä tiistaina 2. marraskuuta. Haemme mukaan ryhmään kovan motivaatiotason omaavia 2002-2005 -syntyneitä tulevaisuuden pelimiehiä, joille sitoutuminen 5-6 tapahtumaan viikossa ei tuota ongelmia. Akatemia toimii tiiviissä yhteistyössä seuran edustusjoukkueen kanssa, joten tarjolla on varmasti pätevää oppia.

Atlantis Akatemia on tavoitteellinen kilpajoukkue, jossa vaatimustaso on korkea. Joukkueessa ei peritä mitään osallistumismaksuja, mutta edellytetään säännöllistä osallistumista toimintaan. Lisätietoja Atlantis Akatemian toiminnasta antaa Moshood Bola (puh. 041 3694694).


211018 - Beibeillä maalijuhla Talissa
Atlantis kohtasi Grankulla IFK:n A-nuorten SM-sarjassa maanantaina. Punapaidat iskivät 70 minuuttia päätään valkovihreään muuriin, mutta kun ensimmäinen murtuma tuli, samantien romahti koko muuri: 71. David George 1-0, 73. Mohamed Lassoued 2-0, 79. George 3-0, 81. Impton Söderlund 4-0, 86. Felippe 5-0, 91. Söderlund 6-0 ja 92. Chideira Ajunwoko 7-0.

Atlantis nousi voitolla 39 pisteeseen ja jatkaa sarjataulukossa kolmannella sijalla, kun kaksi kierrosta on pelaamatta. Seuraavaksi helsinkiläiset matkaavat ensi lauantaina Turkuun, missä punapaidat haastavat isäntäjoukkue FC Interin.


211017 - Beibeillä vastassa GrIFK
Atlantiksen A-juniorit saavat maanantaina vieraita Kauniaisista, kun Grankulla IFK saapuu Talin halliin. Taisto sarjapisteistä käynnistyy klo 18.00.

A-nuorten SM-sarjassa kärkikaksikko KuPS ja PPJ on jo karkuteillä, mutta Atlantis-beibit havittelevat vielä tiukasti pronssisia lätkiä. GrIFK on kuitenkin pelannut vahvan kauden, joten helpolla ei lisäpisteitä isännille ole herumassa.


211017 - Tasuri Kuopiossa
Atlantiksen edustusmiehistö matkusti sunnuntaina Kuopioon. Kallaveden rannalla on menossa valtaisa futisbuumi, ja parhaassa tapauksessa kaupunkiin ollaankin kiikuttamassa kauden päätteeksi sekä miesten, naisten että A-junnujen mestaruuspystejä. Hyvässä vireessä tuntui olevan myös KuPS:n reservijoukkue, Kakkosessa pelaava KuFu98. Helsinkiläiset saivat tehdä täyden päivätyön, jotta edes yksi piste irtosi mukaan Stadiin lukemin 1-1 (0-0).

Avausjakso oli tarkkaa peliä, jossa maalipaikoilla ei hirveästi juhlittu. Punapaidoilla oli muutama hässäkkä kulman jälkitilanteissa, isännillä ei oikein sitäkään. Toisella jaksolla tilanteita syntyi enemmän. Helsinkiläisten prässi puri 56. minuutilla. Isännät sähläsivät pallon yli sivurajasta, nopea heitto, Konan Kouakoun keskitys ja Jean puski numeroiksi 0-1. Tämän jälkeen ote alkoi siirtyä keltapaidoille. Vihdoin 82. minuutilla punaisten puolustus nukahti, ja Luukas Kosunen pääsi ohjaamaan tasoituksen. Tämän jälkeen vieraat ottivat taas komennon, mutta enempää osumia Keskuskentän iltavaloissa ei enää nähty.

Ensi lauantaina Kakkosen päätöskierroksella Atlantis kohtaa Talin hallissa Pallokerho Keski-Uusimaan. Vääntö sarjapisteistä käynnistyy klo 14.00.


211016 - Sunnuntaina Kuopioon
Atlantiksen edustusmiehistö matkaa sunnuntaina Kuopioon, missä helsinkiläiset haastavat isäntäjoukkue KuFu98:n. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Keskuskentällä klo 19.00.

Joukkueet olivat heinäkuun alussa vastakkain Pukinmäessä. Tuolloin punapaidat olivat vahvempia maalein 4-0. KuFu lähtee nyt kotiareenallaan varmasti hakemaan revanssia.


211015 - Rafasta saunamajuri
Yhteiskunnan avautuessa koronapandemian jäljiltä erilaiset illanvietot ja jopa urheiluseurojen saunaillat ovat vähitellen palaamassa ihmisten iloksi ja riemuksi. Myös Atlantis-miehistö halajaa saunaan pitkän ja raskaan eristyskauden päätteeksi. Tätä varten seuran saunamajuriksi on valittu alan kokenut ammattilainen Rafael Lehtonen, joka pääsee heti näyttämään kykynsä kauden 2021 päättäjäissaunan toteutuksessa.

211014 - Chidulle jatkosopimus
Chidera Ajunwoko (s. 2002) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2022 kattavan Akatemia-sopimuksen. Keskikentän kovanaama aloittaa nyt toisen kautensa punapaidoissa.

Moshood Bola on seurannut Ajunwokon kehitystä jo pidemmän aikaa. - Chidu on tällä kaudella mennyt todella paljon eteenpäin. Kaikki lähtee siitä, että poika on pistänyt elämäänsä järjestykseen. Kadut ovat vaihtuneet futikseen. Fysiikka on kehittynyt, pelikäsitys parantunut ja nyt Chidu on vakituinen avauksen kaveri Akatemiassa. Jos työnteko maistuu jatkossakin, uskon että ensi kaudella poika tappelee minuuteista jo edustuksessa.


211013 - Atlantis sai kustannustukea
Atlantis FC:lle on myönnetty koronapandemian takia jaettavaa kustannustukea 2.000,00 euroa. Kyseessä on kustannustuki 4 eli päätös perustuu vertailukauden 1.3.-31.5.2021 tulojen supistumiseen vuoden 2019 vertailuajanjaksoon.

Tino Kinnunen on tyytyväinen tukipäätökseen. - Korona vaikutti keväällä vielä merkittävästi seuran varainhankintaan. Kustannustuki kattaa tietysti vain osan menetyksistä, mutta ainakin meille se on ollut merkittävä apu.


211012 - Akatemian avoimet alkavat tiistaina 2.11.
Atlantis Akatemian avoimet harjoitukset alkavat Pallomyllyssä tiistaina 2. marraskuuta. Haemme mukaan ryhmään kovan motivaatiotason omaavia 2002-2005 -syntyneitä tulevaisuuden pelimiehiä, joille sitoutuminen 5-6 tapahtumaan viikossa ei tuota ongelmia. Akatemia toimii tiiviissä yhteistyössä seuran edustusjoukkueen kanssa, joten tarjolla on varmasti pätevää oppia.

Atlantis Akatemia on tavoitteellinen kilpajoukkue, jossa vaatimustaso on korkea. Joukkueessa ei peritä mitään osallistumismaksuja, mutta edellytetään säännöllistä osallistumista toimintaan. Lisätietoja Atlantis Akatemian toiminnasta antaa Moshood Bola (puh. 041 3694694).


211010 - B-junnuihin paljon tulijoita
Atlantiksen uusi B-juniorijoukkue on herättänyt melkoisesti kiinnostusta. Halukkaita tulijoita näyttäisi olevan jo sen verran, että ensi kaudella mahdollisesti pelataan jopa kahdella tasoryhmällä.

Atlantiksen B-juniorit pitävät avoimia harjoituksia loka-marraskuussa. Lokakuussa harjoituksia on Pallomyllyssä vielä maanantaina 18.10. klo 20.30 ja maanantaina 25.10. klo 20.30. Marraskuussa tapahtumia on jo enemmän.

Lisätietoja Atlantiksen B-junnujen toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Mika Laine (puh. ).


211009 - Akatemia päätti tasapeliin
Atlantis Akatemia kohtasi FC Kontun Kolmosen päätöskierroksella. Punapaitojen riveissä nähtiin Akatemian kokenut osasto, jokunen beibi sekä muutama pelimies. Naftaliinista kaivetun Daniel Åkerlundin johdolla Akatemia väänsi Pallomyllyssä kontulalaisten kanssa lopulta tasanumerot 2-2 (1-1).

Atlantis sai otteluun mainion alun, kun powerstriker Åkerlund tykitti pallon paristakympistä voimalla sinipaitojen verkkoon (9'). Amos Gröhn toi vielä avausjaksolla Kontun tasoihin (36'), ja Tommy Chu Duc Huy iski toisella puolikkaalla numeroiksi jo 1-2 (53'). Punapaitojen kokeneemman kaartin jalka rupesi painamaan, ja tilanne alkoi näyttää huolestuttavalta. Åkerlund oli kuitenkin eri mieltä. Vielä kerran mies säntäsi pallon perään. Christos Zavros Kontun maalilla jähmettyi viivalle, kun 120 kiloa tiukkaa lihasta syöksyi kohti, ja samantien pallo oli verkossa (83'). Näin loppunumerot Pallomyllyssä 2-2.

FC Futura oli lohkon tasaisin joukkue ja vei ansaitusti ykköspaikan 38 pisteellä. Porvoolaiset pääsevät karsimaan noususta Kakkoseen. Atlantis Akatemia sijoittui viime vuoden tapaan kakkoseksi (33 pist.), PKKU:n reservit kolmanneksi (29 pist.), FC Kontu neljänneksi (28 pist.) ja Puotinkylän Valtti viidenneksi (27 pist.)


211009 - Ei tuliaisia Tampereelta
Atlantis-beibien Tampereen vierailu ei tuonut täydennystä joukkueen pistepussiin, sillä Ilves oli kotiareenallaan vahvempi maalein 2-1 (2-0).

Atlantis oli matkassa ainoastaan 12 beibin voimin, ja tämä rajoitti valmennusjohdon pelimerkkejä. Ilves ottikin komennon avausjaksolla. Keltapaitojen aggressiivinen prässi oli myrkkyä helsinkiläisille. Pelinrakentelu jäi pimputteluksi, ja isännät iskivät helppoja maaleja vieraiden virheistä: Willem Haapiainen 1-0 (31') ja Bakreddine Bushara 2-0 (37').

Toisella jaksolla helsinkiläiset pääsivät paremmin peliin mukaan. Hyökkäyksiin lähtö oli kuitenkin edelleen verkkaista, eivätkä vieraat maalipaikoilla juhlineet. Lopulta kippari Impton Söderlund tuskastui tehottomuuteen, ajoi kulmalipulta väkisin sisään ja tarjoili Muad Ahmedille avopaikan, eikä tämä erehtynyt - 2-1. Punapaidat hakivat vielä tasoitusta, mutta väsynyt joukkue ei enää löytänyt tarvittavaa puristusta. Näin sarjapisteet jäivät Tampereelle.

Atlantiksen seuraava A-nuorten SM-sarjan koitos on maanantaina 18. syyskuuta, jolloin Grankulla IFK saapuu vieraaksi Talin halliin.


211008 - Akatemialla tuplapeli
Atlantis Akatemialla riittää haastetta lauantaina, kun Palloliitto asetteli joukkueelle kaksi peliä samalle päivälle. A-juniorit matkaavat Tampereelle Ilveksen vieraaksi, ja Akatemian Kolmosen joukkue saa vastaansa FC Kontun Pallomyllyssä.

Tommi Ekmark lähtee 13 pelaajan voimin nylkemään Ilvestä Tampereelle. Ilves kärkkyy vielä tiukasti mukaan mitalikahinoihin, ja kun Atlantis-beibitkin mielellään jonkinlaisen prenikan kaudesta muistoksi ottaisivat, luvassa on varmasti tiukka vääntö pisteistä. Koitos käynnistyy Kaupin tekonurmella klo 13.30.

Moshood Bola saa käyttöönsä toiset 13 pelaajaa haastamaan FC Kontua Pallomyllyssä klo 16.00. Bolan ryhmässä on Akatemian kokeneempi kaarti sekä loput Akatemia-beibit. Akatemia on jo varmistanut kakkospaikan sarjataulukossa, ja kontulalaiset havittelevat vielä tiukasti taulukon kolmatta sijaa.


211007 - B-junnuilla avoimet harjoitukset
Atlantiksen uusi B-juniorijoukkue pitää avoimia harjoituksia loka-marraskuussa. Lokakuussa harjoituksia on Pallomyllyssä lauantaina 9.10. klo 10.30, maanantaina 18.10. klo 20.30 ja maanantaina 25.10. klo 20.30.

Lisätietoja Atlantiksen B-junnujen toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Mika Laine (puh. 0440 965667).


211006 - Pelimiehet varmisti nousun
Atlantiksen harrastejoukkue Pelimiehet voitti Kutosen päätöskierroksella MLHF:n ja varmisti samalla lohkovoiton sekä nousun Vitoseen tulevalle kaudelle. Vauhdikas ja poikkeuksellisen kovatasoinen Kutosen koitos päättyi Kannelmäen tekonurmella punapaitojen eduksi maalein 2-3 (1-2). Pelimiesten maaleista vastasivat Muad Ahmed ja Felippe. Yhden isännät sutivat omaan verkkoon. Ottelussa nähtiin varmasti myös Kutosen vuoden maali, kun MLHF:n Felix Anderson pyssytti 30 metristä huikean pommin aivan maalin oikeaan yläkulmaan.

Atlantis Pelimiehet nähdään näin ensi vuonna Vitosessa. Joukkueen tulevan kauden kuvioita ruvetaan suunnittelemaan jo lähiviikkoina. Vahvistuksia haetaan sekä kentälle että taustajoukkoihin, jotta joukkue olisi valmis vastaamaan uuden sarjatason haasteisiin.


211003 - Beibeillä maalijuhla Talissa
Atlantis-beibit pääsivät kerrankin nautiskelemaan maalijuhlista, kun Komeetat jäi sunnuntaina Talin hallissa punapaitojen jyrän alle. Loppunumerot olivat isäntien eduksi peräti 9-0 (3-0).

Atlantis teki pelin selväksi heti kättelyssä, ja jyväskyläläiset joutuivat ottamaan vastaan täydet 90 minuuttia. Tulospalvelusta vastanneella Mika Laineella riitti kiirettä: 6. Joao 1-0, 9. Mohamed Lassoued 2-0, 30. Dominik Rudenko 3-0, 46. Rudenko 4-0, 66. Felippe 5-0, 80. David George 6-0, 84. Muad Ahmed 7-0, 86. Rudenko 8-0 ja 89. George 9-0.

Atlantiksen seuraava A-nuorten SM-sarjan koitos on ensi lauantaina 9. syyskuuta, jolloin helsinkiläiset matkaavat Tampereelle Ilveksen vieraaksi.


211002 - Beibeillä vastassa Komeetat
Atlantiksen A-juniorit saavat sunnuntaina vieraita Jyväskylästä, kun Komeetat saapuu Helsinkiin. Taisto sarjapisteistä käynnistyy Talin hallissa klo 15.00.

A-nuorten SM-sarjassa on menossa tiukka taistelu sekä mitalisijoista että putoamisesta. Atlantis halajaa täydennystä pistepussiinsa pysyäkseen mukana mitalikahinoissa. Komeetat puolestaan tarvitsee lisäpinnoja turvatakseen sarjapaikkaansa.


211002 - Atlantis kaatoi toistamiseen KäPan
Atlantiksen edustusmiehistön vahva syysvire sai jatkoa, kun Käpylän Pallo joutui taipumaan kotiareenallaan maalein 1-2 (0-1).

Ottelu noudatti joukkueiden edelliskohtaamisesta tuttua käsikirjoitusta. Punapaidat pitivät palloa, ja kotijoukkue pyrki ratkaisuihin terävillä vastaiskuilla. Atlantiksen prässipeli oli myrkkyä isännille, ja avausjaksolla vieraiden parhaat paikat syntyivätkin riistoista sekä erikoistilanteista. MYPAa vastaan hattutempun iskenyt Victor Shevchenko oli jälleen liekeissä, ja sivuvaparin jälkitilanteesta toppari tykitti avausmaalin 19. minuutilla. Tämä jäi avausjakson ainoaksi osumaksi.

Toisella jaksolla Jean puski kulmasta numeroiksi jo 2-0 (48'). Matias Ambasciano toi isännät mukaan peliin nostamalla pallon yli Sammy Ndjockin (70'). Kertaalleen mustapaidat saivat pallon vielä tolppaan, mutta toistamiseen Sammy ei ollut yllätettävissä. Myös isäntien maalikehikko kolisi pariin otteeseen, mutta enempää osumia Kumpulan Campuksella ei enää nähty.

Atlantiksella on Kakkosessa kuluvalla kaudella jäljellä vielä kaksi peliä. Helsinkiläiset matkustavat seuraavaksi Kuopioon 17. lokakuuta, missä vastaan asettuu KuFu-98. Päätöskierroksella 23. lokakuuta PKKU saapuu vieraaksi Pallomyllyyn.


211001 - Lauantaina Kumpulaan
Atlantiksen edustusmiehistö suuntaa lauantaina Kumpulaan, missä punapaidat haastavat isäntäjoukkue Käpylän Pallon. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Kumpulan Campuksella klo 16.00.

Joukkueet olivat kaksi viikkoa takaperin vastakkain Pukinmäessä. Tuolloin punapaidat käänsivät tiukan väännön edukseen toisella jaksolla maalein 3-0. KäPa lähtee nyt kotiareenallaan varmasti hakemaan revanssia.


211001 - Helsingin kaupunki tukee Atlantista
Helsingin kaupunki on myöntänyt Atlantiksen nuorisotyön tukemiseen kohdeavustusta 3.000 euroa. Avustusta myönnettiin yhteensä 12 seuralle, ja sillä haluttiin tukea erityisesti yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa edistävää liikuntatoimea.

Puheenjohtaja Tino Kinnunen on kiitollinen tukipäätöksestä. - Kiitämme nöyrästi tuesta. Avustukset ovat merkittävä apu seuratoiminnalle, ja niiden ansiosta olemme pystyneet pitämään junioritoiminnan maksut minimaalisina. Akatemiassa maksuja ei ole ollut laisinkaan.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)