Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.9.2020

200929 - Akatemia ottaa testipelaajia jo lokakuussa
Atlantis Akatemian uusi tuotantokausi alkaa marraskuun alussa, mutta otamme jonkin verran testipelaajia harjoituksiin jo lokakuussa. Haemme mukaan ryhmään kovan motivaatiotason omaavia, 2001-2004 -syntyneitä tulevaisuuden pelimiehiä. Jos tähtäät futiksessa pitkälle ja olet todella valmis tekemään töitä sen eteen, Atlantis Akatemia saattaa olla juuri sinua varten. Akatemiassa ei ole osallistumismaksuja, mutta edellytyksenä on sitoutuminen säännölliseen toimintaan.

Atlantis Akatemia osallistuu keväällä 2021 A-nuorten SM-karsintaan. Tavoitteena on paikka kesän SM-sarjaan sekä luonnollisesti mahdollisimman hyvä menestys sarjassa. Pelaamme kesällä lisäksi miesten Kakkosta ja Kolmosta, ja myös siellä ollaan liikkeellä kovin tavoittein. Kysy lisätietoja Atlantis Akatemian toiminnasta seuran toimistosta, ja matka kohti huippua voi alkaa.


200927 - Beibit kaatoivat Tepsin
Atlantis-beibit jatkoivat mitalinmetsästystään voitokkaasti, kun Turun Palloseura kaatui sunnuntaina Pallomyllyssä maalein 4-0 (2-0).

Punapaidat olivat tällä kertaa liekeissä heti alusta alkaen ja iskivät pallon nopeaan tahtiin kahdesti turkulaisten verkkoon: Impton Söderlund (7') ja Tommaso Conti (9'). Tämän jälkeen peli tasaantui, ja myös Almeida isäntien maalilla joutui töihin. Turkulaiset olivat liikkeellä kapealla ryhmällä, mutta tämä ei tahtia haitannut, vaan vieraat hakivat toisella jaksolla tosissaan kavennusta. Vasta Daniel Åkerlundin pommi vasempaan alanurkkaan (86') katkaisi vieraiden selkärangan. Rodinha pääsi vielä lisäajalla (90+2') kaunistelemaan loppunumeroiksi 4-0.

Atlantis matkustaa A-nuorten SM-sarjan päätöskierroksella 10. lokakuuta Mikkeliin, missä vastaan asettuu isäntäjoukkue Mikkelin Palloilijat.


200926 - Beibeillä vastassa TPS
Atlantis-beibit saavat sunnuntaina vieraita Turusta, kun Turun Palloseura saapuu haastamaan punapaitoja. Ottelu pelataan Pallomyllyssä klo 15.00.

Atlantis on toista vuotta peräkkäin nappaamassa mitalia A-nuorten SM-sarjassa. Beibit kisaavat hopeisista lätkistä yhdessä HJK:n kanssa. Punapaidat ovat pinnan edellä, kun molemmilla on kaksi ottelua jäljellä. Ilves on käytännössä jo varmistanut mestaruuden.

TPS on sarjataulukossa kymmenentenä ja taistelee vielä tiukasti putoamista vastaan. Molemmilla joukkueilla on näin kelpo panos sunnuntain koitokseen, joten odotettavissa on kunnon vääntö.


200926 - Ilotulitus Puksussa
Atlantis järjesti kesäkauden päätteeksi kunnon ilotulituksen Pukinmäen nurmella. Punapaidat iskivät pallon peräti viidesti porilaisvieraiden verkkoon ja nappasivat sarjapisteet maalein 5-1 (3-0).

Jazz aloitti vahvasti, ja erikoistilanteet seurasivat toisiaan Atlantiksen maalilla. Niistä kuitenkin selvittiin, ja vähitellen alkoi tapahtua myös toisessa päässä. Ensin Victor Shevchenko puski avausmaalin Konan Kouakoun kulmasta (33'). Tämän jälkeen Konan ja Diakite sahasivat muutamaan otteeseen porilaisten alakerran palasiksi ja pistivät pallon verkkoon näytöstyyliin: Konan (37') ja Diakite (43'). Näin tauolle mentiin kotijohdossa 3-0.

Toiselle jaksolle Jazz tuli hakemaan kavennusta, mutta punapaidat iskivät vieraille luun kurkkuun heti kättelyssä. Miro Marin puski kulman jälkitilanteesta numeroiksi jo 4-0 (49'). Tämän jälkeen yleisö sai keskittyä lähinnä seuraamaan, kuinka monta korttia kauden erikoisimman tuomarishow'n vetänyt Santeri Nieminen onnistuisi isännille jakelemaan. Aika monta onnistui. Edes Victor Shevchenkon punakortti (65') ei kuitenkaan hillinnyt punapaitojen menoa. Jean ampui kotijoukkueen viidennen osuman (75'). Eino-Iivari Pitkälän kavennus pilkulta (90') oli porilaisille laiha lohtu.

Atlantiksen seuraava Kakkosen koitos on sunnuntaina 4. lokakuuta, kun helsinkiläiset matkaavat Tampereelle sarjakakkosen Ilves/2:n vieraaksi.


200925 - Lauantaina jäähyväiset Puksulle
Atlantis-miehistö saa launtaina vieraita Porista, kun FC Jazz saapuu Pukinmäkeen. Vääntö Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy klo 15.00. Kyseessä on samalla punapaitojen viimeinen esiintyminen Pukinmäen sametilla tällä kaudella, sillä taiston tauottua kenttä laitetaan talvilepoon.

Joukkueet ovat tällä kaudella vastakkain vasta ensimmäistä kertaa. Jazz on 12 pelistä kerännyt 12 pinnaa, mikä oikeuttaa sarjataulukossa yhdeksänteen sijaan. Porilaisilla on kuitenkin alla kaksi voittoa, ja joukkue liitää kovassa myötätuulessa. Atlantiksella pinnoja on koossa 16 ja sijoitus kuudes. Molemmat tarvitsevat vielä täydennystä pistepussiinsa, jotta sarjapaikka varmistuisi myös tulevalle kaudelle.


200923 - Akatemia voittoon Talissa
Atlantis Akatemia ja FC Kirkkonummi esittivät vauhdikkaan Kolmosen koitoksen Talin hallissa keskiviikkoiltana. Vieraat tarjosivat kelpo vastuksen, mutta punapaidat väänsivät lopulta pisteet itselleen maalein 3-1 (1-0). Tuore korpraali Impton Söderlund on jälleen löytänyt maalivireen ja iski nyt pallon kahdesti Kirkkonummen verkkoon (6' ja 63'). Isäntien kolmannen osuman puski kulmasta Marcelo (74').

Akatemian seuraava Kolmosen koitos on perjantaina 2. lokakuuta, kun punapaidat kohtaavat FC POHUn Lassilan tekonurmella.


200922 - Akatemialla vastassa FC Kirkkonummi
Atlantis Akatemia kohtaa keskiviikkona FC Kirkkonummen Talin hallissa. Taisto Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy klo 18.15.

FC Kirkkonummi on ollut pirteä sarjanousija. Joukkue on kerännyt 14 pelistä 28 pistettä, mikä oikeuttaa taulukossa neljänteen sijaan. Akatemialla koossa on 30 pinnaa ja sijoitus toinen, joten Talissa on luvassa hyvää Kolmosen futista.


200921 - A-junnujen päätöskierros 10. lokakuuta
Koronapandemiasta johtuneet ottelusiirrot ovat sotkeneet A-junnujen SM-sarjan otteluohjelmaa sen verran, että kauden päätöskierros on päätetty siirtää pelattavaksi 10. lokakuuta eli viikolla myöhäisemmäksi. Atlantis-beibit matkustavat päätöskierroksella Mikkeliin MP:n vieraaksi. Ennen tätä ohjelmassa on kuitenkin vielä kotipeli Turun Palloseuraa vastaan 27. syyskuuta.

200920 - Ei ihan riittänyt
Atlantis pisti sarjajohtaja Klubi 04:n sunnuntaina todella tiukoille Töölön stadionilla, mutta aivan ei punapaitojen puristus riittänyt. Isännät veivät pisteet maalein 3-2 (1-0) ja ovat vahvasti matkalla Ykköseen.

Klubi aloitti vahvasti, ja jo 6. minuutilla Casper Terho kiskaisi 30 metristä melkoisen pommin vasempaan yläkulmaan. Maali kuitenkin herätti vieraat, ja ote alkoi siirtyä Atlantikselle. Punapaidat saivat keskialueella tukun hyviä riistoja, joista päästiin tekopaikkoihinkin, mutta jälleen kerran viimeistely oli kovin tuhnuista. Näin tauolle mentiin kotijohdossa 1-0.

Toiselle jaksolle Atlantis tuli kovalla asenteella, ja vihdoin tuli tulostakin. Diakiten vasuri upposi takanurkkaan 50. minuutilla. Tämä herätti puolestaan raitapaidat, ja vain neljä minuuttia edellisestä Kai Meriluoto sijoitti pallon Almeidan ulottumattomiin - 2-1. Vieraat lähtivät uudelleen takaa-ajoon, mutta 68. minuutilla Meriluoto oli asialla toistamiseen - 3-1. Impton Söderlund toi Atlantiksen vielä mukaan peliin iskemällä pallon tolppaa hipoen Klubin verkkoon 87. minuutilla. Viimeiset minuutit punapaidat jahtasivat raivoisasti tasoitusta, mutta tällä kertaa ei hyvästä taistelusta palkintoa suotu.

Atlantiksen seuraava Kakkosen koitos on lauantaina 26. syyskuuta, kun FC Jazz saapuu vieraaksi Pukinmäkeen.


200919 - Sunnuntaina Töölöön
Atlantis-miehistö suuntaa sunnuntaina Töölön stadionille haastamaan lohkon tappiotonta kärkijoukkuetta Klubi 04:ää. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy klo 17.00.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet jo kahdesti. Nollanelonen haki molemmilla kerroilla sarjapisteet Pukinmäestä - heinäkuussa maalein 3-4 ja elokuussa maalein 0-4. Punapaidoille olisi nyt tarjolla revanssin paikka, mutta kovan haasteen tulee sarjanousua havitteleva HJK-nippu tarjoamaan.


200919 - Finnkurd nousi tasoihin lisäajalla
FC Finnkurd oli pelätyn paha vastus Atlantiksen Akatemia-miehistölle Pallokentän tekonurmella lauantai-iltana. Joukkue taisteli kovalla asenteella, mikä huipentui kahteen viime minuuttien osumaan. Näin punapaitojen turvallinen 3-1 johtoasema suli hetkessä, ja pisteet jaettiin maalein 3-3 (1-1). Atlantis-osumista vastasivat Emmanuel Sarpong (13' ja 58') ja Max (87').

Akatemian seuraava Kolmosen koitos on keskiviikkona 23. syyskuuta, kun FC Kirkkonummi saapuu vieraaksi Talin halliin.


200918 - Akatemia kohtaa Finnkurdin
Atlantis Akatemia kohtaa lauantaina FC Finnkurdin Bolliksen tekonurmella. Taisko Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy klo 16.15.

FC Finnkurd on punapaidoille tuttu vastustaja. Joukkueen pelaajista jopa puolet on jossain vaiheessa esiintynyt myös Atlantiksen riveissä, ja he haluavat varmasti näyttää, että taidot olisivat riittäneet myös punapaitojen ryhmään.


200918 - Beibit voittoon Tapulissa
Atlantis-beibit palasivat voittokantaan, kun Hämeenlinnan Jalkapalloseura antautui tiukan väännön jälkeen Tapulin tekonurmella maalein 2-1 (1-0).

Avausjakso oli punapaidoilta hyvää peliä. Isännät pitivät komentoa, mutta HJS puolusti kurinalaisesti ja todelliset maalipaikat jäivät vähiin. Vihdoin Tommaso Conti kyllästyi tehottomuuteen ja kiskaisi 25 metristä melkoisen pommin hämeenlinnalaisten verkkoon (32'). Kun Rodinha toisen jakson alussa ohjasi numeroiksi jo 2-0 (48'), tilanne näytti isäntien kannalta hyvältä. Mutta kun Miika Paussu pääsi iskemään HJS:n kavennuksen 62. minuutilla, vieraat huomasivat tilaisuutensa. Tilanteita syntyi nyt molempiin päihin, mutta enempää osumia Tapulissa ei enää nähty. Näin Atlantis-beibien mitaliunelma on yhä hengissä.

Atlantiksen seuraava A-nuorten SM-sarjaottelu on sunnuntaina 27. syyskuuta, jolloin Turun Palloseura saapuu beibien vieraaksi Pallomyllyyn.


200917 - Beibeille vieraita Hämeenlinnasta
Atlantis-beibit saavat perjantaina vieraita Hämeenlinnasta, kun Hämeenlinnan Jalkapalloseura saapuu haastamaan punapaitoja. Ottelu pelataan Tapulin tekonurmella klo 18.30, koska Pukinmäen kentällä ei ole valoja.

Atlantiksen kaksi viimeisintä A-junnupeliä ovat sujuneet mollivoittoisesti, kun sekä HJK että Inter kurittivat punapaitoja maalein 3-2. Kova mittari odottaa beibejä perjantainakin, sillä HJS on taulukossa viidentenä ja tiukasti mukana mitalikamppailussa.


200915 - Palloliitossa koronakokous keskiviikkona
Korona on syksyn aikana levinnyt urheiluseurojen keskuudessa, ja jääkiekossa useampi joukkue on jo asetettu karanteeniin. Taudin pelätään leviävän myös jalkapallon pariin, ja Palloliitossa pidetäänkin keskiviikkona kokous, missä suunnitellaan syksyn kilpailutoimintaa ja mietitään siihen erilaisia kilpailuteknisiä vararatkaisuja.

200913 - Olek sääki viäl henkis?
Atlantis-beibien Turun vierailu ei tuonut toivottua tulosta, sillä isäntäjoukkue FC Inter taisteli vahvalla asenteella ja nappasi sarjapisteet maalein 3-2 (2-2).

Helsinkiläiset aloittivat pirteästi, ja kentän pienin mies Rodinha puski avausmaalin jo 6. minuutilla. Tähän vieraiden rynnistys kuitenkin jäi, ja kurinalaisesti pelanneet turkulaiset iskivät pian tasoituksen (Nuorela 19') ja samantien johtomaalin (Kokkala 30'). Tommaso Conti toi vieraat tasoihin juuri ennen taukovihellystä (45'). Toiselle jaksolle punapaidat lähtivät hakemaan voitto-osumaa, mutta pyöritys oli tehotonta ja lopulta Inter tuli ja nappasi koko potin, kun Kokkala upotti lisäajalla pallon vielä kerran Almeidan selän taakse. Näin helsinkiläisten Turun vierailun ainoaksi saaliiksi jäi Kaarinan Kebabin antimet.

Atlantiksen seuraava A-nuorten SM-sarjaottelu on perjantaina 18. syyskuuta, jolloin Hämeenlinnan Jalkapalloseura saapuu beibien vieraaksi Tapulin tekonurmelle.


200912 - Beibit sunnuntaina Turkuun
Atlantis-beibien urakka A-nuorten SM-sarjassa jatkuu sunnuntaina, kun joukkue matkaa Turkuun FC Interin vieraaksi. Taisto Yläkentän tekonurmella käynnistyy klo 15.00.

Inter on kerännyt seitsemästä pelistä vasta viisi pistettä, ja turkulaiset janoavatkin varmasti täydennystä pistepussiinsa sarjapaikan turvaamiseksi. Atlantis on kuitenkin liikkeellä samoin aikein, sillä helsinkiläiset puolestaan halajavat yhä tiukasti mitalikahinoihin.


200911 - Atlantis otti revanssin
Atlantis nappasi perjantaina maukkaan revanssin, kun Grankulla IFK kaatui Pukinmäen nurmella maalein 2-1 (2-0). Voitolla helsinkiläiset pysyivät mukana kamppailussa lohkon kolmossijasta ja repivät samalla mukavasti eroa putoamistaistoon.

Avausjakso oli punapaidoilta näyttävää peliä. Nopeat hyökkäyskuviot purivat vieraiden alakertaan, ja maalipaikkoja syntyi tasaiseen tahtiin. Kahdesti tuli myös tulosta. Ensin 23. minuutilla Demba Camara iski avausmaalin, ja 36. minuutilla Med Bekhedda viimeisteli käsivirheestä tuomitusta pilkusta numeroiksi jo 2-0.

Toiselle jaksolle Grani tuli kovalla asenteella. Tunnin jälkeen isäntien liike alkoi hiukan hiipua, ja vieraat saivat rakennettua koko joukon tekopaikkoja. Kun Janne Törmänen ampui kavennuksen 65. minuutilla, kotiyleisö alkoi pelätä pahinta. Paine Atlantiksen maalilla kasvoi, mutta punapaidat taistelivat suurella sydämellä ja iskivät välillä teräviä vastaiskuja. Jostain löytyi aina jalka vieraiden laukauksia peittämään, ja Almeida poimi loput. Lopulta kaikui erotuomari Pouria Notashin vapauttava päätösvihellys, ja Atlantis-juhlat saattoivat alkaa.

Atlantiksen seuraava Kakkosen koitos on sunnuntaina 20. syyskuuta, jolloin Töölön stadionilla vastaan asettuu Klubi 04.


200911 - Helsingin kaupunki tukee Atlantis Akatemiaa
Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan liikuntajaosto on myöntänyt Atlantiksen maksuttoman Akatemia-toiminnan tukemiseen korona-avustusta 9.000 euroa.

Puheenjohtaja Tino Kinnunen on helpottunut tukipäätöksestä. - Monesta paikasta olemme koronapandemian aikana tukea hakeneet, mutta sen paremmin Valtiokonttori, Opetus- ja kultturiministeriö kuin Palloliittokaan eivät ole anomuksillemme lämmenneet. Milloin syynä on ollut toiminnan yleishyödyllisyys, milloin tuen jääminen alle minimin, milloin ties mikä. Moni yksityishenkilö ja yritys ovat meitä kesän aikana auttaneet, mistä heille todella iso kiitos. Nyt kun myös Stadi lähti mukaan, pystymme pitämään Akatemia-toiminnan maksuttomana ensi vuonnakin, mikä on meille tärkeää, koska ryhmässä on paljon maahanmuuttajia ja muita, joille isojen kuukausimaksujen maksaminen saattaisi olla ylivoimaista.


200910 - Perjantaina vastassa GrIFK
Atlantis-pelit jatkuvat Pukinmäessä jo heti perjantaina, kun Grankulla IFK saapuu punapaitojen vieraaksi. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Puksun sametilla klo 18.00.

GrIFK aloitti kauden tahmeasti, mutta loppukesästä joukkue pääsi vauhtiin ja tämän sai tuta myös Atlantis elokuisella Kauniaisten vierailullaan. Isäntäjoukkue iski silloin taululle tylyt 5-1 lukemat. Nyt olisi punapaidoille tarjolla tilaisuus kasvojen pesuun.


200910 - Vaikeuksien kautta voittoon
Atlantis Akatemia kävi Espoon Tikan kanssa tiukan väännön Kolmosen sarjapisteistä. Punapaidat käänsivät lopulta toisella jaksolla koitoksen edukseen ja nappasivat pinnat maalein 3-2 (1-1). Isäntien osumista vastasivat tällä kertaa Jean (37'), Emmanuel Sarpong (rp. 71') sekä Rodinha (81').

Avausjakso oli Atlantis-miehistöltä vaisu. Myrskytuuli teki olosuhteista haastavat, mutta heikko oli myös punapaitojen työmoraali. Toiselle jaksolle viisi Akatemia-beibiä sai komennuksen kentälle, ja heti tuli lisää liikettä. Varsinkin Rodinha oli pelipäällä. Pallotaituri hankki ensin rankkarin, josta Sarpong iski tasoituksen, ja kymmenen minuuttia myöhemmin punainen 33 viimeisteli itse voittomaalin.

Akatemian seuraava Kolmosen koitos on lauantaina 19. syyskuuta, jolloin punapaidat kohtaavat Pallokentän tekonurmella FC Finnkurdin.


200909 - Akatemialla vastassa Tikka
Atlantis Akatemia saa torstaina vieraita naapurikaupungista, kun Espoon Tikka lennähtää Pukinmäkeen. Taisto Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy Puksun sametilla klo 18.00.

Tikka on kerännyt 12 pelistä 12 pistettä. Joukkue tarvitsee yhä täydennystä pistepussiinsa, ennen kuin sarjapaikka on varmistettu myös tulevalle kaudelle. Näin punapaidatkin joutuvat varmasti jälleen panemaan parastaan, mikäli meinaavat voittoputkeaan jatkaa.


200908 - Kesko Logistiikka jatkaa yhteistyökumppanina
Atlantiksen pitkäaikainen yhteistyökumppani Kesko Logistiikka jatkaa seuran tukena. Monipuolinen yhteistyöpaketti mahdollistaa aktiivisen ja molempia osapuolia hyödyttävän kumppanuuden.

Kesko Logistiikka on Keskon omistama tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Yksikön keskeisin tehtävä on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin toimialayhtiöille, mutta myös konsernin ulkopuolisille yrityksille.


200906 - HJK vei A-junnujen derbyn
Atlantiksen HJK-kirous sai jatkoa sunnuntaina, kun sinivalkoiset hakivat pisteet Pukinmäestä maalein 2-3 (0-0). Neljästi ovat seurat olleet tällä kaudella vastakkain, ja aina on Klubi poistunut kentältä voittajana - kahdesti Kakkosessa ja nyt kahdesti myös A-pojissa.

Avausjakso mentiin maalittomana. Punapaidoilla oli ehkä hiukan paremmat paikat, mutta verkkoon asti palloa ei saatu. Toisella jaksolla alkoi sitten tapahtua. Ensin Modou Sabally rikkoi rangaistusalueella. Pallo pilkulle ja Miska Peltola 0-1 (47'). Heti perään Marcelo ei siivonnut palloa omalta maalilta ja Peltola 0-2 (51'). Vasta nyt beibit heräsivät peliin mukaan. Ensin Impton Söderlund kavensi läpiajon päätteeksi 1-2 (63'). Varttia myöhemmin Max puski Fahad Mohamedin mainiosta kulmasta numerot jo tasoihin (78'). Isäntien iloa ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä HJK:n terävän vastaiskun päätteeksi Mark Väisänen sijoitti pallon takakulmaan ja 2-3 (83'). Näin pisteet matkasivat jälleen kerran Töölöön.

Atlantiksen seuraava A-nuorten SM-sarjaottelu on sunnuntaina 13. syyskuuta, jolloin beibit matkaavat Turkuun FC Interin vieraaksi.


200905 - Beibeillä vastassa HJK
Atlantis-beibien urakka A-nuorten SM-sarjassa jatkuu sunnuntaina, kun HJK saapuu vieraaksi Pukinmäkeen. Kuuma paikallistaisto käynnistyy Puksun sametilla klo 13.00.

HJK tulee perinteisesti aina vahvalla ryhmällä Atlantista vastaan. Kevään karsintasarjassa sinivalkoiset olivat parempia maalein 1-3, mutta nyt punapaidat hakevat kotinurmellaan revanssia.


200904 - Akatemia kukisti CLE:n
Atlantis Akatemia jatkoi voittokulkuaan Kolmosessa, kun isäntäjoukkue Club Latino Espanol kukistui Talin hallissa maalein 1-4 (0-1). Aboubacar Diakite sekä Emmanuel Sarpong osuivat kumpikin kahdesti.

Tom Weckström oli pelin jälkeen tyytyväinen suojattiensa esitykseen. - Nämä CLE-pelit ovat aina vaikeita, kun ei tiedä mitä kentällä tulee tapahtumaan. Onneksi tänään selvittiin ilman loukkaantumisia, ja peli oli muutenkin kohtuullisen siisti. Ensimmäiset puoli tuntia pelasimme hyvää futista, ja toisellakin jaksolla oli paljon hyviä väläyksiä. Positiivista ehdottomasti oli myös useammankin kokeneen pelimiehen parantuneet esitykset.

Akatemian seuraava Kolmosen koitos on torstaina 10. syyskuuta, kun Espoon Tikka saapuu vieraaksi Pukinmäkeen.


200903 - Akatemialla vastassa CLE
Atlantis Akatemia kohtaa perjantaina Club Latino Espanolin. Taisto Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy Talin hallissa klo 19.15.

CLE on kerännyt 11 pelistä 15 pistettä. Joukkue on nyt kahden ottelun voittoputkessa ja tulee varmasti tarjoamaan tiukan vastuksen punapaidoille. Atlantis on perjantaina liikkeellä enemmän kokeneella kalustolla, sillä beibit saavat lepovuoron sunnuntain A-junnupelin vuoksi.


200901 - Chicon sopimus purettu
Atlantis ja Cheikh Toure ovat purkaneet yhteisymmärryksessä kauden 2020 loppuun ulottuneen sopimuksen, ja mies suuntaa uusien haasteiden pariin.

Moshood Bola on pettynyt Touren panokseen Atlantis-paidassa. - Chico on pelimies Kakkoseen, mutta emme saaneet hänestä irti sitä, mitä odotimme. Alku näytti hyvältä, mutta kipinä sammui pian. Ja jos ei ole valmis taistelemaan joukkueen puolesta, on parempi laskea kaveri muualle.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)