Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.7.2020

200731 - Beibeillä lauantaina vastassa KäPa
Atlantis kohtaa lauantaina A-nuorten SM-sarjassa Käpylän Pallon. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Puistolan nurmella klo 14.15.

Atlantis ja KäPa olivat kevään karsintalohkossa perätysten sijoilla 2 ja 3. Keskinäinen peli päättyi tiukan väännön jälkeen tasanumeroihin 2-2.


200731 - Stadilaiset vahvoilla Kakkosessa
Helsinkiläiset Kakkosen joukkueet ovat aloittaneet kauden pirteästi. Lohkossa A eli itälohkossa PK-35 ja Kiffen ovat hienosti mukana nousukahinoissa. Lohkon kolmas stadilainen Viikingit on vielä niukasti putoamisviivan alapuolella, mutta peliesitykset ovat jo selkeästi kohentuneet.

Lohkossa B eli länsilohkossa Klubi 04 ja Atlantis ovat sijoilla 2 ja 3. Klubi taistelee vielä tiukasti lohkovoitosta Ilveksen reservien kanssa.


200730 - Akatemian peli-ilo kateissa
Atlantis Akatemian viime viikon iloinen hyökkäyspeli oli enää muisto vaan, kun punapaidat kohtasivat Laajasalon Palloseuran Pukinmäen nurmella torstai-iltana. Emmanuel Sarpong vei Atlantiksen johtoon 10. minuutilla, mutta siihen isäntien ilonaiheet jäivät ja LPS vei lopulta sarjapisteet maalein 1-2 (1-1).

Tom Weckström ei silitellyt suojattejaan taiston tauottua. - Avausjakso pimputeltiin ja toisella jokainen yritti ratkaista pelin yksin. LPS pelasi joukkueena, halusi enemmän voittoa ja vei pinnat ihan ansaitusti.

Akatemian seuraava tilaisuus pistetilin kartuttamiseen on torstaina 6. elokuuta, jolloin punapaidat matkaavat Leppävaaraan FC Espoon reservien vieraaksi.


200729 - Akatemialla vastassa LPS
Atlantis Akatemia saa torstaina Pukinmäen nurmella vastaansa Laajasalon Palloseuran. Taisto Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy klo 19.00.

LPS on kerännyt kuudesta pelistä kahdeksan pistettä, mutta kokenut laajasalolaisryhmä on vasta nyt pääsemässä täyteen iskuun koronatauon jäljiltä. Joukkueet olivat viime vuonnakin samassa lohkossa, ja silloin keskinäisissä peleissä kumpikin nappasi yhden voiton.


200728 - Pelinumeroiden taikaa
Tietyt pelinumerot ovat Atlantiksessa hiukan erityisasemassa.

# 1: Ykkönen on seurassa jäädytetty edesmenneen Atlantis-maalivahti Miki Lehtosen muistoksi. Numero ei ole käytössä missään Atlantis-joukkueessa.

# 10: Kympillä seurassa ovat pelanneet mm. takavuosien maalitykit Kari Nevala ja Esa Pamppunen. Heidän jälkeensä numero on ollut käytössä kovin säästeliäästi. Mutta ehkä taas joku päivä?

# 22: Keskikentän pallotaituri Jarkko "Zärre" Laine pelasi aikoinaan kakskakkosella. Hänen jälkeensä Sakari Tukiainen teki 41 osumallaan punaisen kakskakkosen tunnetuksi koko maassa ja asetti samalla kriteerit korkealle numeroa jatkossa havitteleville.


200727 - Vanhakallion Perhekoti jatkaa yhteistyökumppanina
Atlantiksen pitkäaikainen yhteistyökumppani Vanhakallion Perhekoti ojentaa auttavan kätensä hädässä olevalle seuralle myös keskellä koronan kurimusta ja tukee toimintaamme merkittävällä summalla tänäkin vuonna. Iso kiitos tästä tuesta!

Vanhakallion Perhekoti tarjoaa turvallisen ja kodinomaisen kasvuympäristön huostaanotetuille kouluikäisille nuorille. Perhekoti sijaitsee rauhallisella omakotialueella Puotilassa koulujen ja palveluiden välittömässä läheisyydessä. Alueelta löytyy myös erinomaiset harrastusmahdollisuudet.


200726 - VJS tyrmäsi beibit
Atlantis-beibit saivat kylmää kyytiä Myyrmäen stadionilla, kun isäntäjoukkue VJS latoi avausjaksolla tulostaululle tylyt lukemat 5-1. Punapaitojen toisen jakson ryhtiliike ei riittänyt, vaan loppunumerot olivat vantaalaisten eduksi 5-3 (5-1).

Atlantiksen alakerta oli avausjaksolla melkoisessa viennissä. Charles Katashira iski pallon kolmesti Almeidan selän taakse, ja Veeti-Verneri Varis sekä Laith Azhar Al Aboodi säestivät kumpikin kertaalleen. Impton Söderlundin osuma oli helsinkiläisille laiha lohtu. Toiselle jaksolle punapaidat tulivat kovalla sykkeellä, ja pallo pysyi tiukasti isäntien päädyssä. Verkkoon saakka peliväline saatiin kuitenkin ainoastaan kahdesti (54. Rodinha ja 72. Joao rp.), ja tämä ei pisteille riittänyt.

Atlantiksen seuraava SM-sarjaottelu on ensi lauantaina 1. elokuuta, kun Käpylän Pallo saapuu beibien vieraaksi. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Puistolan nurmella klo 14.15.


200725 - Beibit sunnuntaina Myyrmäkeen
Atlantis-beibit suuntaavaat sunnuntaina Vantaalle, missä punapaidat kohtaavat Myyrmäen stadionilla Vantaan Jalkapalloseuran. Taisto sarjapisteistä käynnistyy klo 15.00.

VJS voitti kevään karsintalohkon vakuuttavan esityksen jälkeen. Atlantista vantaalaiset kylvettivät Talissa peräti 1-5, joten helsinkiläiset ovat sunnuntaina varmasti liikkeellä revanssimielellä.


200724 - Akatemia hurjana
Atlantis Akatemia oli hurjassa iskussa Paloheinässä perjantai-iltana, kun isäntäjoukkue Helsingin Palloseura sai kyytiä lukemin 2-7 (0-2). Punapaidat olivat liikkeellä vahvalla nipulla, ja jälki oli sen mukaista. Diakite osui avausjaksolla kahdesti, samoin Dominik Rudenko toisella puolikkaalla. Emmanuel Sarpong, Rodinha ja Konan Kouakou viimeistelivät loput Atlantis-osumat.

Tom Weckström kiitteli suojattiensa esitystä taiston tauottua. - Meiltä hyvä peli. Pallo liikkui vähillä kosketuksilla, ja jokainen teki duunia hyvällä asenteella.

Akatemia jatkaa edelleen mukana tasaisen lohkon kärkikahinoissa. Seuraava tilaisuus pistetilin kartuttamiseen on torstaina 30. heinäkuuta, jolloin Laajasalon Palloseura saapuu vieraaksi Pukinmäkeen.


200723 - Akatemia perjantaina Paloheinään
Atlantis Akatemia suuntaa perjantaina Vantaanjoen länsirannalle, kun punapaidat lähtevät haastamaan Helsingin Palloseuraa Paloheinän tekonurmelle. Taisto Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy klo 19.00.

HPS on kerännyt viidestä pelistä yhdeksän pistettä, mikä on pinna vähemmän kuin punapaidoilla. Joukkueen tappiosarake näyttää kuitenkin edelleen ympyriäistä nollaa. Janne Viljamaan luotsaamat Vihreät jääkärit havittelevatkin kovasti nousua Kakkoseen, joten kelpo haaste Atlantis-miehistöä varmasti jälleen kerran odottaa.


200722 - Atlantis Girls
Atlantis-tytöt Lara ja Natalie ovat aloittaneet seurassa markkinointiassistentteina. Kaksikon toimenkuva käsittää erityisesti ottelutapahtumien kehittämisen ja markkinoinnin sekä seuran some-viestinnän uudistamisen ja monipuolistamisen. Odotamme mielenkiinnolla, mitä uutta tytöt tuovat Atlantiksen toimintaan.

200721 - Alasarja-arkea
Atlantiksen riveissä on useampikin ylemmissä sarjoissa palloilut pelimies ja valmentajavelho. Aina eivät uuden tulokkaan toiveet ja seuran resurssit kuitenkaan heti kohtaa. Mutta Atlantis-manageri Aarne Tenkanen on kokenut kettu ja onnistuu yleensä löytämään molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun.

- Kun Palmroosin Fana aikoinaan tuli meille, se ilmoitti ensinmäiseksi, että täytyy saada auto käyttöön, jotta pääsee treeneihin. Klubissa homma oli kuulemma toiminut näin. Mä vastasin et kuule tämä on Atlantis. Täällä sä voit saada korkeintaan kuuman fillarin. Mutta nyt se kulkee tyytyväisenä dösällä.


200720 - Kolmen joukkoon
Atlantiksen kilpajoukkueet kisaavat kuluvalla kaudella miesten Kakkosessa ja Kolmosessa sekä A-nuorten SM-sarjassa. Atlantis-luotsi Tom Weckström kertoo, että Pukinmäessä kotiottelunsa pelaavat punapaidat tavoittelevat jokaisessa sarjassa sijoittumista kolmen parhaan joukkoon.

Kakkosessa Atlantis on kuuden kierroksen jälkeen sarjataulukossa juuri kolmantena.

- Ilves/2 ja Klubi 04 saattavat olla jo liikaa karussa, mutta muut joukkueet näyttävät pelaavan paljon ristiin. Tuo kolmas sija on meille hyvä tavoite.

Kolmosessa Atlantis Akatemia on viiden kierroksen jälkeen neljäntenä, mutta monta joukkuetta on vielä muutaman pisteen sisällä.

- EsPa ja KäPa lienevät kovimmat vastustajat, mutta jos pelaamme yhtä hyvin kuin parissa viime pelissä, meilläkin on täydet saumat.

A-nuorten SM-sarjassa on pelattu vasta avauskierros, minkä jälkeen Atlantis-beibit komeilevat sarjataulukon kärjessä.

- SJK oli etukäteen yksi pelätyimmistä, mutta vielä on monta kovaa vastustajaa jäljellä. Heti seuraavaksi kohdattava VJS on varmasti yksi pahimmista.


200719 - Beibit aloittivat voitolla
Atlantis-beibit aloittivat pirteästi A-nuorten SM-sarjan, kun SJK jäi Pukinmäessä punakoneen jyräämäksi lukemin 4-0 (3-0). Varsinkin avausjakso oli punapaidoilta hyvää peliä, ja isännät latoivatkin pallon kolmesti Seinäjoen verkkoon: Tommaso Conti (21. min.), Rodinha (24. min.) ja Joao (33. min. rp.). Toisella puolikaalla vieraat pääsivät paremmin peliin mukaan, mutta suurempaa hätää helsinkiläisten alakerralla ei ollut missään vaiheessa. Kun Max vielä ohjasi numeroiksi 4-0 (54. min.), voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä.

Atlantiksen seuraava SM-sarjaottelu on ensi sunnuntaina, kun beibit matkaavat Myyrmäkeen karsintalohkon voittajan VJS:n vieraaksi. Karsinnoissa vantaalaiset nöyryyttivät punapaitoja tylyin lukemin 5-1, joten pieni revanssin paikka on nyt tarjolla.


200718 - A-nuorten SM-sarja käynnistyy
Atlantis-beibien urakka A-nuorten SM-sarjassa alkaa sunnuntaina, kun Seinäjoen Jalkapalloklubi saapuu vieraaksi Pukinmäkeen. Taisto sarjapisteistä käynnistyy Puksun sametilla klo 13.00.

SJK voitti oman karsintalohkonsa vakuuttavan esityksen jälkeen, joten beibit saavat heti avauskierroksella eteensä kelpo haasteen. Pukinmäessä tarjolla hyvää junnufutista ja tulevaisuuden tähtien säihkettä.


200718 - Atlantiksella maalijuhla Puksussa
Atlantis-miehistö oli pelipäällä, kun Pallo-Iirot vierailivat Pukinmäessä lauantaina. Isännät esittivät iloista hyökkäyspeliä ja latoivat taululle selkeät 4-0 (2-0) voittonumerot.

Punapaidat olivat tällä kertaa iskussa heti alusta alkaen. Demba Camara ohjasi avausmaalin jo 8. minuutilla, ja Chico Toure kaunisteli hetkeä myöhemmin lukemiksi 2-0. Tämän jälkeen peli tasaantui. Isäntien alakerta hoiti kuitenkin tyylikkäästi raumalaisten lähentelyt, ja tolppien välissä ensimmäisen Kakkosen pelinsä pelannut Aaro Reiniluoto poimi irtopallot varmasti.

Toisella jaksolla helle verotti hiukan tempoa pelistä, mutta Atlantiksen nopeat kärkipelaajat olivat edelleen vieraiden alakerran riesana. Obi Metzger viimeisteli 3-0 näyttävän hyökkäyskuvion päätteeksi 65. minuutilla, ja Diakite naulasi lisäajalla loppunumerot pilkulta.

Atlantis nousi voitolla kymmeneen pisteeseen. Hurjassa vireessä oleva sarjakärki Ilves/2 on kahdeksan pinnaa edellä, mutta toisaalta putoamisrajaankin on matkaa jo kuusi pistettä. Punapaitojen seuraava Kakkosen koitos on sunnuntaina 2. elokuuta, kun helsinkiläiset matkaavat Kauniaisiin GrIFK:n vieraaksi.


200717 - P-Iirot lauantaina Pukinmäkeen
Atlantiksen pelit Kakkosessa jatkuvat jälleen lauantaina, kun Pallo-Iirot Raumalta saapuu vieraaksi Pukinmäkeen. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Puksun sametilla klo 15.00.

Pallo-Iirot on kerännyt viidestä ottelusta neljä pistettä. Atlantiksella pinnoja on koossa seitsemän. Raumalaiset osoittivat kuitenkin vaarallisuutensa viime viikonloppuna, kun TPV kaatui Äijänsuolla vahvan esityksen jälkeen maalein 3-2. Pukinmäessä onkin luvassa varmasti mielenkiintoinen Kakkosen vääntö.


200716 - Akatemia voittoon Puksussa
Atlantis Akatemia ja Nummelan Palloseura tarjosivat hyvätasoisen Kolmosen koitoksen Pukinmäen nurmella torstai-iltana. Avausjakso oli tasaista vääntöä, mutta isänniltä löytyi toiselle puolikkaalle lisää vikkeliä jalkoja ja nämä käänsivät pelin kotijoukkueelle. Loppunumerot olivat Atlantiksen eduksi 4-1 (0-0). Punapaitojen maaleista vastasivat Marcelo (59. min.), Emmanuel Sarpong (76. min. rp.) sekä Rodinha (85. ja 90. min.).

Akatemia pysyi voitolla mukana tasaisen lohkon kärkikahinoissa. Seuraava tilaisuus pistetilin kartuttamiseen on perjantaina 24. heinäkuuta, jolloin punapaidat suuntaavat Paloheinän tekonurmelle Helsingin Palloseuran vieraaksi.


200716 - Game Worn Jerseys
Seuran varastosta löytyy jonkin verran aitoja Atlantiksen Game Worn -pelipaitoja eri vuosilta (myös kuluvalta kaudelta). Voit hankkia omasi kokoelmiisi 40 eurolla. Lisätietoa seuran toimistosta.

200715 - Akatemialla torstaina vastassa NuPS
Atlantis Akatemia saa torstaina vieraaksi Pukinmäkeen Nummelan Palloseuran. Taisto Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy klo 19.00.

NuPS on kerännyt neljästä pelistä kahdeksan pistettä, mikä on pinnan enemmän kuin helsinkiläisillä. Vieraat havittelevatkin tosissaan nousua Kakkoseen, joten kelpo vastuksen punapaidat torstaina saavat.


200714 - Uusi Chris
Coaster on aloittanut Atlantiksen edustusjoukkueen ja Akatemian uutena varustehuoltajana. Hän seuraa tehtävässä legendaarista edeltäjäänsä Christopher Arunaa, joka puolestaan on siirtynyt viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä.

200712 - Akatemia kuritti EIFiä
Atlantis Akatemia kohenteli hiukan asemiaan Kolmosen sarjataulukossa, kun EIF Akademi kaatui Talin hallissa maalein 5-1 (3-0). Tommaso Conti oli iskussa ja upotti pallon kolmesti tammisaarelaisten verkkoon. Max ja Rodinha vastasivat isäntien muista osumista.

Akatemia nousi sarjataulukossa seitsemään pisteeseen, mikä tasaisessa sarjassa oikeuttaa kuudenteen sijaan. Eroa sarjakärki EsPaan on kolme pinnaa. Toisaalta putoamisviivaan on matkaa jo kuusi pistettä.

Atlantiksen seuraava Kolmosen peli on ensi torstaina 16. heinäkuuta, kun Nummelan Palloseura saapuu vieraaksi Pukinmäkeen.


200711 - Akatemialla sunnuntaina vastassa EIF Akademi
Atlantis Akatemia saa sunnuntaina Talin halliin vieraaksi EIF Akademin. Taisto Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy klo 15.00.

EIF Akademi on kerännyt kolmesta pelistä vasta yhden pisteen, mutta vieraiden iskukyky vaihtelee aina sen mukaan, kuinka paljon edustusjoukkueesta heruu apuja. Atlantis Akatemialla koossa on tähän mennessä neljä pinnaa.


200710 - Atlantis taipui taistellen
Atlantiksen Kaarinan vierailu ei tuonut täydennystä punapaitojen pistepussiin. Helsinkiläiset pistivät isännät toisella jaksolla tiukoille, mutta pisteet jäivät lopulta KaaPolle maalein 3-1 (2-0).

KaaPo aloitti vahvasti, ja helsinkiläiset olivat melkoisessa viennissä ensimmäisen puoli tuntia. Isännät hyödynsivät punapaitojen syöttöhassit, ja nopeat vastaiskut kylvivät tuhoa: Joona Järvistö 1-0 (9. min.) ja Hans Honkasalo 2-0 (10. min.). Isännillä oli paikkoja useampaankin osumaan, mutta Almeida pelasti vieraat pahimmalta. Jakson lopulla myös Atlantis pääsi hiukan peliin mukaan, mutta kaivattu kavennus jäi haaveeksi.

Toisella jaksolla pelin luonne muuttui. Ensin 47. minuutilla erotuomari Joona Manninen näytti paikallisen avustavan Henry Lehtosen ohjeistuksella toistamiseen keltaista korttia Victor de Paulalle, ja seurauksena oli suihkukomennus. Tämä ei kuitenkaan punapaitoja lannistanut. Vieraat ottivat komennon kentällä, ja KaaPon vauhti hiipui yllättäen silmissä. Konan Kouakou iski kavennuksen 49. minuutilla. Paikkoja tasoitukseenkin syntyi, mutta toistamiseen helsinkiläiset eivät palloa verkkoon saaneet. Juho Salmisen osuma 94. minuutilla oli viimeinen niitti punapaitojen haaveille. Taiston tauottua vieraiden suurin energia meni ykkösavustavan Lehtosen toiminnan ihmettelyyn, mutta sillähän ei pisteitä kerätä.

Atlantiksen seuraava Kakkosen koitos on lauantaina 18. heinäkuuta, jolloin Pallo-Iirot Raumalta saapuu vieraaksi Puksun sametille.


200708 - Perjantaina Kaarinaan
Atlantis matkustaa perjantaina Kaarinaan haastamaan isäntäjoukkue Kaarinan Poikia. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Keskuskentällä klo 18.30.

KaaPon kausi on käynnistynyt odotuksiin nähden hiukan alakanttiin. Joukkuetta veikattiin kauden alla yhdeksi suurimmista nousijasuosikeista, mutta kolmesta pelistä pistepussiin on kertynyt ainoastaan kaksi täkyä. Atlantista odottaakin Kaarinassa varmasti ärsytetty kotijoukkue, joka lähtee hakemaan ottelusta ehdottomasti täyttä pistepottia. Luvassa on siis varmasti mielenkiintoinen Kakkosen vääntö.


200706 - Lundin veljekset armeijan harmaisiin
Akatemia-beibit Impton Söderlund ja Daniel Åkerlund astuivat maanantaina Suomen armeijan palvelukseen vahtimaan maamme rajoja ja turvaamaan itsenäisyyttämme. Atlantis sai vaihdossa takaisin riveihinsä Maliki Manzan, jonka 12 kuukauden pesti armeijan leivissä päättyi muutamaa päivää aikaisemmin.

200705 - A-junnujen SM-sarja alkaa 19. heinäkuuta
Suomen Palloliitto A-nuorten SM-sarja käynnistyy Atlantiksen osalta sunnuntaina 19. heinäkuuta, kun karsintalohko B:n voittaja SJK saapuu vieraaksi Pukinmäkeen. Päätöskierros pelataan lauantaina 3. lokakuuta, jolloin Atlantis-beibit matkaavat Mikkeliin.

SM-sarjapelien ajankohdat löytyvät tuttuun tapaan Tulevat Atlantis-ottelut -valikosta.


200704 - Akatemia tasapeliin Bolliksella
Töölön Taisto ja Atlantis Akatemia kävivät tiukan väännön sarjapisteistä Pallokentän tekonurmella. Koitos päättyi lopulta tasanumeroihin 1-1 (1-0). Henri Lassila vei isännät johtoon 29. minuutilla, ja Emmanuel Sarpong tasoitti reilut 10 minuuttia ennen päätösvihellystä.

Tom Weckström kiitteli suojattiensa työmoraalia. - Kaikki tekivät töitä hyvällä asenteella. Meillä oli molemmilla jaksoilla riittävästi paikkoja iskeä tarvittavat osumat, mutta tällä kertaa ei uponnut.

Atlantiksen seuraava Kolmosen peli on ohjelmassa sunnuntaina 12. heinäkuuta, kun EIF Akademi saapuu Helsinkiin. Ottelu pelataan Talin hallissa, koska kaupungin nurmikentät ovat Hesa Cupin käytössä.


200704 - Akatemia lauantaina Bolliksella
Atlantis Akatemia suuntaa lauantaina Bollikselle, missä joukkue haastaa Töölön Taiston. Vääntö Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy Bolliksen tekonurmella klo 13.30.

Taisto on kerännyt kahdesta pelistä 4 pistettä. Atlantiksella on koossa pinna vähemmän.


200703 - Klubi 04 haki pinnat Puksusta
Atlantis ja Klubi 04 kävivät tiukan väännön sarjapisteistä Pukinmäen nurmella. Isännät johtivat koitosta jo 3-1, mutta viimeisen parinkymmenen minuutin aikana sinivalkoiset iskivät pallon kolmesti Atlantis-maaliin ja nappasivat täyden pistepotin lukemin 3-4 (2-1).

Klubi 04 aloitti vahvasti, ja punapaidat olivat helisemässä ensimmäiset parikymmentä minuuttia. Hallinta tuotti myös tulosta, kun Kai Meriluodon kääntölaukaus upposi Almeidan selän taakse 19. minuutilla. Tämän jälkeen isännät alkoivat päästä mukaan peliin. Ensin Med Bekhedda puski kulman jälkitilanteesta kaivatun tasoituksen 35. minuutilla. Vain kolme minuuttia myöhemmin Chico Toure puski numeroiksi jo 2-1. Näissä numeroissa mentiin myös tauolle.

Toinen jakso jatkui punapaitojen komennossa, ja 54. minuutilla Leonard Ibekwe ohjasi tilanteeksi 3-1. Tämän jälkeen loukkaantumiset kuitenkin harvensivat isäntien rivejä, ja tällä kertaa vaihtopenkiltä ei löytynyt kaivattuja apuja. Klubi huomasi tilaisuutensa, ja jälki oli tuhoisaa: Meriluoto 3-2 (79. min.), Saku Heiskanen 3-3 (82. min.) ja Meriluoto 3-4 (87. min.). Kun Niko Hännisen päätösvihellys kaikui 98 minuutin urakan päätteeksi, oli vieraiden aika juhlia.

Atlantiksen seuraava Kakkosen koitos on ensi perjantaina 10. heinäkuuta, jolloin helsinkiläiset matkaavat Kaarinaan KaaPon vieraaksi.


200702 - Perjantaina Pukinmäessä vieraana Klubi 04
Atlantis kohtaa perjantaina kotiareenallaan Pukinmäessä Klubi 04:n. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Puksun sametilla klo 19.00.

Klubi 04 on aloittanut sarjan vahvasti. Salosta joukkue haki pisteet näytöstyyliin maalein 0-4, ja Helsingissä tahkottiin maaliton tasapeli TPV:n kanssa. Nollanelosen kokoonpano vaihtelee ottelusta toiseen, mutta Atlantista vastaan sinivalkoiset marssittavat perinteisesti aina vahvan ryhmän.

Pääsyliput otteluun maksavat ainoastaan 5 euroa. Lapset ja eläkeläiset ilmaiseksi.


200701 - Hodarikeisari palvelee kotiotteluissa
Atlantiksen tuore yhteistyökumppani Hodarikeisari palvelee yleisöä kaikissa seuran Kakkosen, Kolmosen ja A-nuorten kotiotteluissa Pukinmäessä. Keisarin hodarirekan tarjonta käsittää maukkaan hodarivalikoiman lisäksi mm. nakkimukin sekä erilaisia juomia. Tervetuloa maistamaan!

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)