Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.6.2020

200630 - Akatemia hakee maalivahtia
Atlantis Akatemia hakee ryhmäänsä 2000-2004 -syntynyttä maalivahtia, joka on valmis sitoutumaan päivittäiseen tavoitteelliseen harjoitteluun. Maalivahtivalmentajana toimii ex-maajoukkueveskari Markku "Fana" Palmroos. Peliaikaa on tarjolla kykyjen mukaan A-nuorten SM-sarjassa sekä miesten Kakkosessa ja Kolmosessa.

Lisätietoa: seuran toimisto tai Tom Weckström (puh. 050 3393891).


200629 - Salossa oli lämmintä

200628 - Beibit päättivät voitokkaasti
Atlantis-beibit päättivät viisi kuukautta kestäneen karsintaurakan voitokkaasti, kun Mikkelin Palloilijat kaatui Puksun sametilla numeroin 5-1 (3-0). Daniel Åkerlund osui kolmesti sekä Dominik Rudenko ja Impton Söderlund kertaalleen.

Atlantis-beibien peli pyöri avausjaksolla vauhdikkaasti, ja punapaidat loivat koko joukon tekopaikkoja mikkeliläisten maalille. Viimeistely ei ollut ihan samalla tasolla, mutta kolmesti pallo löysi silti tiensä verkon perukoille. Toinen jakso oli isänniltä hiukan sekavampi esitys, ja MP pääsi jo säikäyttämään kotiyleisöä iskemällä kavennusmaalin heti alkuun. Impton ja Dani kuitenkin kuittasivat nopeasti, ja siihen loppui vieraiden pyristely.

VJS vei ansaitusti karsintalohkon ykköspaikan ja kolme lähtöpistettä SM-sarjaan. Atlantis oli kakkonen ja nappasi kaksi lähtöpinnaa. KäPa nousi lopulta taulukossa kolmanneksi ja korjasi yhden lähtöpinnan. Myös MP, KuPS ja HJK varmistivat paikan SM-sarjaan.


200628 - Beibeillä vastassa MP
Atlantis kohtaa Mikkelin Palloilijat A-junnujen SM-karsintojen päätöskierroksella sunnuntaina. Taisto sarjapisteistä käynnistyy Pukinmäen nurmella klo 16.00.

Joukkueet ovat sarjataulukossa tasapisteissä, mutta mikkeliläisten maaliero on yhden parempi. Näin Atlantis-beibeiltä vaaditaan voittoa, mikäli punapaidat haluavat vielä ohittaa MP:n taulukossa. Myös kärkijoukkue VJS on ainoastaan pisteen kaksikkoa edellä, sillä joukkue menetti kolme pistettä peluutettuaan edelliskierroksella edustuskelvottomia pelaajia. Toisaalta nyt myös KäPa väijyy enää pisteen päässä. Näin jännitettävää riittää mukavasti vielä päätöskierroksellekin.


200627 - Atlantis haki pinnat Salosta
Atlantis haki maukkaan vierasvoiton Salosta, kun isäntäjoukkue SalPa kaatui tiukan väännön jälkeen maalein 2-3 (0-0).

Avausjakso oli paahtavasta helteestä huolimatta vauhdikasta peliä. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa maalitilin avaamiseen, mutta isäntien Joni Rahila ja helsinkiläisten Almeida hoitivat tonttinsa varmasti, ja näin tauolle lähdettiin maalittomissa tasalukemissa.

Atlantis-luotsi Adi vaihtoi tauolla kentälle neljä paria tuoreita jalkoja, ja tämä käänsi otteen punapaidoille. Chico Toure toi ryminää hyökkäykseen, ja hän iskikin pallon kahdesti kotijoukkueen verkkoon (62. ja 70. min.). Otto Rautiainen toi isännät uudelleen mukaan peliin ampumalla kavennuksen 86. minuutilla, mutta vain kolme minuuttia myöhemmin Impton Söderlund tykitti Chicon tarjoilusta numeroiksi jo 1-3. SalPa tuli kuitenkin vielä kerran. Luiyi Laguerre kavensi tilanteeksi 2-3, kun pelikello näytti 93. minuuttia. Viimeiset minuutit olivat isäntien rajua painostusta, mutta enempää osumia Keskuskentällä ei enää nähty, ja pian erotuomari Samuli Stenmanin päätösvihellys käynnisti helsinkiläisjuhlat.

Atlantiksella on kolmesta pelistä koossa nyt seitsemän pistettä, millä punapaidat majailevat sarjataulukossa toisena vain kaksi pinnaa kärkiryhmä Ilves/2:n perässä. Joukkueen seuraava Kakkosen koitos on ensi perjantaina 3. heinäkuuta, jolloin lohkon helsinkiläisjoukkueet Atlantis ja Klubi 04 iskevät yhteen Pukinmäessä.


200626 - Diakitelle jatkosopimus
Aboubacar Diakite (s. 1998) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen. Hyökkääjä aloittaa nyt kolmannen kautensa punapaidoissa.

Norsunluurannikolta Suomeen kotiutunut Diakite on tehnyt Atlantiksen riveissä tuhoisaa jälkeä. Kaudella 2018 poika ampui sarjapeleissä (Kolmonen, Nelonen ja A-poikien Ykkönen) yhteensä peräti 75 maalia. Viime kaudella meriittilistalle kertyi A-poikien SM-sarjan maalikuninkuus 10 osumalla. Tänä vuonna on näytön paikka miesten peleissä.


200626 - Lauantaina Saloon
Atlantis matkustaa lauantaina Saloon Salon Palloilijoiden vieraaksi. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Keskuskentän nurmella klo 15.00.

SalPa on jo useamman vuoden ollut Kakkosen ehdottomia kärkiryhmiä ja kärkkyy varmasti tälläkin kaudella jälleen tosissaan paikkaa Ykköseen. Atlantis on nousijajoukkueena vasta vakiinnuttamassa asemiaan uudella sarjatasolla, mutta punapaidat ovat jo kahdessa ensimmäisessä pelissä osoittaneet olevansa valmiita pelaamaan Kakkosessa. Nyt kuitenkin vastus on sieltä kovimmasta päästä.


200625 - Akatemia voittoon toisella jaksolla
Atlantis Akatemia avasi pistetilinsä Kolmosessa, kun punapaidat kaatoivat Herttoniemen Toverit Pukinmäen nurmella maalein 3-1 (0-1). Vieraat pistivät kuitenkin tiukasti kampoihin, ja vasta toisella jaksolla koitos kääntyi isäntien eduksi. Emmanuel Sarpong upotti pallon kahdesti HerTon verkkoon ja Aboubacar Diakite iski lopullisen niitin lisäajalla.

Tom Weckström oli tyytyväinen varsinkin toisen jakson esitykseen. - HerTo aloitti vahvasti, ja ensimmäiset parikymmentä minuuttia olimme kyllä kusessa. Mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän ote siirtyi meille. Näki että treeneissä ei turhan takia ole juostu. Diakiten johdolla saimme toisella jaksolla hyökkäyspeliin vaarallisuutta, ja onneksi tuli tulostakin. Pystymme varmasti vielä parempaan, mutta tästä on hyvä jatkaa.

Atlantiksen seuraava Kolmosen peli on ohjelmassa lauantaina 4. heinäkuuta, kun punapaidat matkaavat Bollikselle Töölön Taiston vieraaksi.


200624 - Torstaina Pukinmäessä vastassa HerTo
Atlantis Akatemia kohtaa tortaina Pukinmäessä ensi vuonna satavuotisjuhlia viettävän Herttoniemen Toverit. Taisto Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy Puksun sametilla klo 19.00.

HerTo aloitti sarjan möyhentämällä BK-46:n peräti 6-0. Atlantis taas sai tunnustaa EsPan paremmaksi maalein 1-2. Kova haaste tiedossa siis punapaidoille taas kerran.


200624 - Beibeillä maalijuhla Tapanilassa
Atlantis-beibit viettivät iloista maalijuhlaa Tapanilan tekonurmella, kun punapaidat hakivat selvän 1-7 (0-4) vierasvoiton Malmin Palloseurasta. Impton Söderlund osui neljästi, Rodinha kahdesti ja Tommaso Conti kertaalleen.

Lämmin sää verotti hiukan tempoa, mutta ajoittain Atlantis-beibien peli pyöri ihan mukavasti. Keskikentän pallotaiturit Joao ja Fesal Mohamed rakentelivat näyttäviä hyökkäyskuvioita, ja kärkimiehet pistivät palloja sisään kohtuullisella prosentilla.

Atlantis kohtaa karsintojen päätöskierroksella sunnuntaina 28. kesäkuuta sarjakakkosen Mikkelin Palloilijat. Tuon ottelun voittaja sijottuu lohkossa kakkoseksi ja saa kesän SM-sarjaan kaksi lähtöpistettä. Mikkeliläisille kakkossijaan riittää myös tasapeli. VJS on jo varmistanut ykköspaikan ja kolme lähtöpinnaa.


200624 - Beibeillä keskiviikkona Tapanilan derby
Atlantis kohtaa Malmin Palloseuran A-junnujen paikallisväännössä keskiviikkoiltana. Taisto sarjapisteistä käynnistyy Tapanilan tekonurmella klo 20.00.

Entisen Atlantis-pelaajan Jyri Niemisen luotsaama MPS kaatoi SM-karsintojen viime kierroksella PK-35:n ja lähtee varmasti tosissaan haastamaan myös Atlantis-beibejä. Punapaidatkin janoavat kuitenkin lisäpisteitä. Beibit ovat jo varmistaneet paikan kesän SM-sarjaan, mutta sijoittuminen karsintalohkossa kolmen parhaan joukkoon antaisi lähtöpinnoja myös varsinaiseen sarjaan.


200623 - Atlantis tasapeliin Paraisilla
Atlantiksen vierailu Paraisilla toi pistepussiin yhden lisäpinnan, kun helsinkiläiset päätyivät isäntäjoukkue Pargas IF:n kanssa tasanumeroihin 1-1 (0-1). Atlantiksen johto-osuman iski mainion prässin päätteeksi Akatemia-beibi Daniel Åkerlund 41. minuutilla. Isäntien tasoituksen ohjasi sivuvaparista Matias Lahti 67. minuutilla.

Markku Palmroos harmitteli pelin jälkeen vieraiden tasoitusmaalia. - Avausjakso oli tasaista vääntöä. Kuuma ilma verotti varmasti tempoa. Dani teki hienon maalin, ja Almeida otti muutaman mainion kopin. Toinen jakso oli enemmän meidän hallintaa, vaikka mestoja ei paljon ollutkaan. Tasoitus tuli vähän halvalla, kun nukahdimme tuossa sivuvaparissa. Viimeinen kymppi oli kuitenkin meiltä hyvää painetta, ja Piffenin kundit olivat pelin jälkeen tyytyväisiä pinnaan. Meidän kaverit taas selvästi hakivat voittomaalia loppuun saakka. Tästä on hyvä jatkaa Saloon lauantaina. Toivottavasti saamme vähän toipilaita sinne mukaan.

Atlantiksen seuraava Kakkosen koitos on jo ensi lauantaina 27. kesäkuuta, jolloin helsinkiläiset matkaavat Saloon SalPan vieraaksi.


200622 - Tiistaina Paraisille
Atlantis matkustaa tiistaina Paraisille toisen sarjanousijan Pargas IF:n vieraaksi. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Pajbackan nurmella klo 18.30.

Piffen on vahvistanut ryhmäänsä tälle kaudelle, ja joukkue osoitti iskukykynsä heti avauskierroksella hakemalla Raumalta täyden pistepotin Pallo-Iiroilta. Atlantiskin aloitti sarjan voitokkaasti, kun FC Espoo kaatui Pukinmäessä maalein 4-2. Nyt haaste on kuitenkin varmasti muutamaa pykälää kovempi, joten melkoinen urakka helsinkiläisiä tiistaina odottaa.


200622 - Hurja viikko
Atlantis-miehistöllä on edessään työntäyteinen viikko. Edustus matkaa tiistaina Paraisille Pargas IF:n vieraaksi ja lauantaina Saloon haastamaan Salon Palloilijoita. Akatemia saa torstaina Pukinmäessä vastaansa Herttoniemen Toverit. Tähän päälle vielä A-junnut kohtaavat keskiviikkona Tapanilassa Malmin Palloseuran ja sunnuntaina Pukinmäessä Mikkelin Palloilijat.

200619 - Tapulin juhannus
Helsinki kiinni juhannuksena? Ei ainakaan Tapulin liikuntapuisto, kun 30 Atlantis-pelaajaa kokoontuivat juhannustreeneihin perjantaiaamuna. Adi ja Bola hiillostivat suojattejaan pari tuntia, minkä jälkeen laskivat nämä juhannuksenviettoon keräämään voimia tulevan viikon koitoksiin.

200618 - Ei korona-avustusta Atlantikselle
Opetus- ja kulttuuriministeriö julkaisi torstaina korona-avustusta saaneet urheiluseurat. Atlantis ei ollut onnekkaiden joukossa.

Atlantis-manageri Tenkaselle tukipäätös oli melkoinen järkytys. - Haimme kolmeakymmentä donaa, joka vastaa sitä summaa, minkä verran meidän tulot tippuivat näiden kolmen kuukauden aikana verrattuna viime vuoteen. Mitään emme saaneet. Ei voi kuin sanoa, että aikamoisessa kusessa ollaan. Ei me täällä koronan keskellä pitkään selvitä. Mutta turha tässä on itkeä. Skulataan niin kauan, kuin fyrkat riittää ja sitten vaan lappu luukulle.


200617 - Vielä kerran - iso kiitos tuesta!
Koronavirusepidemian käynnistyttyä moni yritys ja yksityishenkilö on ojentanut auttavan kätensä ja tukenut eri tavoin Atlantiksen toimintaa. Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia tukijoitamme, ja yritämme hoitaa vastuullisesti omat sitoumuksemme ja omat tehtävämme tässä vaikeassa tilanteessa. Yhdessä tästä selvitään.

200616 - Avausvoitto Kakkosessa
Atlantis palasi ryminällä Kakkoseen, kun FC Espoo kaatui sarja-avauksessa maalein 4-2 (3-1). Varsinkin avausjaksolla isännät näyttivät, että joukkue on valmis pelaamaan tällä tasolla.

Avausjakso oli punapaidoilta vauhdikasta peliä. Pallo ja miehet liikkuivat, ja tulostakin tuli. Ensin Chijioke "Leo" Ibekwe iski avausmaalin 18. minuutilla. Tämän jälkeen Konan Kouakou upotti kaksi vaparia espoolaisten verkkoon (25. ja 41. min.). Juuri ennen taukovihellystä vieraille kuitenkin rangaistuspotku, ja Haris Ibrahimovic viimeisteli varmasti taukonumeroiksi 3-1.

Toiselle puolikkaalle Espoo tuli pirteästi, ja 66. minuutilla Rasmus Smidtslund kavensi tilanteeksi jo 3-2. Punapaitojen peli ei pyörinyt enää avausjakson malliin, ja kotikatsomossa ilmeet alkoivat jo huolestua. Vähitellen Espoon ote rupesi kuitenkin hiipumaan, ja lopullisen niitin vieraiden pyristelylle iski Leo viimeistelemällä 87. minuutilla loppunumeroiksi 4-2.

Atlantiksen seuraava Kakkosen koitos on ensi tiistaina 23. kesäkuuta, jolloin helsinkiläiset matkaavat Paraisille Pargas IF:n vieraaksi.


200615 - Tiistaina Pukinmäessä vieraana FC Espoo
Atlantiksen Kakkosen kausi käynnistyy tiistaina, kun FC Espoo saapuu vieraaksi Pukinmäkeen. Taisto sarjapisteistä alkaa Puksun sametilla klo 19.00. Ottelun viheltää maan kärkituomareihin jo pitkään lukeutunut Antti Munukka.

FC Espoo sijoittui viime kaudella Kakkosen B-lohkossa neljänneksi. Nyt joukkue on uusiutunut, ja Pukinmäkeen saapuu nuori ja nälkäinen ryhmä. Espoolaiset pelasivat ensimmäisen ottelunsa jo lauantaina, missä tuloksena oli tiukan väännön jälkeen 0-2 tappio TPV:lle.

Tino Kinnunen uskoo yleisön löytävän tiistaina Pukinmäkeen. - Tämä on meidän ensimmäinen Kakkosen peli pitkän tauon jälkeen, ja kiinnostus on ollut kova jo etukäteen.

- Pääsylippu maksaa ainoastaan vitosen. Lapset ja eläkeläiset ilmaiseksi. Kausikortin hinta on 40 euroa, mihin sisältyy vielä Atlantis-huivi. Tervetuloa nauttimaan hyvästä futiksesta paikan päällä!


200615 - Osongo uusi Atlantis-pelaaja
Emongo Osongo (s. 1995) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen. Hyökkääjä siirtyy punapaitoihin VJS:n riveistä.

Moshood Bola tuntee Osongon hyvin vanhastaan. - Emo on lahjakas pelaaja, mutta täytyy pitää kurissa, että hän pystyy auttamaan joukkuetta. Mutta se meiltä kyllä onnistuu.


200614 - Beibit varmistivat SM-sarjapaikan!
Atlantis-beibit tekivät onnistuneet ryöstöretken Kuopioon, kun helsinkiläiset hakivat maukkaan 1-2 (0-1) vierasvoiton Kuopion Palloseurasta. Samalla punapaidat varmistivat paikan kesän SM-sarjaan.

Avausjakso oli vauhdikasta peliä, jossa molemmilla oli omat etsikkoaikansa. Peli näytti kääntyvän isännille, kun Modou Sabally nappasi nopeaan tahtiin kaksi varoitusta ja komennuksen suihkuun jo 34. minuutilla. Tämän jälkeen paine punapaitojen maalilla kasvoi, kunnes juuri ennen taukovihellystä Fahad Mohamedin pitkä ristipallo tavoitti vapaaksi unohdetun Tommaso Contin ja tämä ohjasi varmasti numeroiksi 0-1.

Toiselle jaksolle kuopiolaiset tulivat kovalla asenteella, mutta 49. minuutilla punapaitojen nopea vastaisku puri toistamiseen, ja Conti iski tilanteeksi jo 0-2. Tämä sekoitti isäntien pasmat hetkeksi, mutta vähitellen miesylivoima alkoi väistämättä näkyä, ja myllytys Atlantis-maalilla oli melkoista. Vihdoin 64. minuutilla Albert Vauhkonen pääsi ohjaamaan kuopiolaisten kavennuksen. Tämän jälkeen paine kasvoi entisestään, mutta aina jostain ehti punapaita eteen. Pari kertaa kolisivat tolpat, ja loput poimi Almeida näyttävillä ulostuloillaan. Kun viimeinen vartti pyörähti käyntiin, vieraiden penkillä pelättiin jo pahinta. Mutta nyt alkoi kuopiolaisten vauhti hiipua, ja punapaidat pääsivät jälleen muutamaan vaaralliseen vastaiskuun. Tulosta niistä ei tullut, mutta ainakin paine Atlantis-päädyssä helpotti. Lopulta erotuomari Niko Weiden päätösvihellys käynnisti helsinkiläisjuhlat, sillä voitolla Atlantis varmisti paikan kesän SM-sarjaan. KuPS matkustaa seuraavalla kierroksella Oulunkylään IF Gnistanin vieraaksi, ja siinä pelissä ratkeaa pitkälti lohkon kuudes SM-sarjajoukkue.

Voiton myötä Atlantis jatkaa tiukasti mukana lohkon kärkikahinoissa. VJS vienee ykköspaikan, mutta sijoilla 2-5 joukkueet (MP, Atlantis, HJK ja KäPa) ovat kaikki pisteen sisällä. Beibien seuraava tilaisuus pistetilin kartuttamiseen on keskiviikkona 24. kesäkuuta, jolloin edessä on tiukka paikallisvääntö Tapanilan tekonurmella ja vastassa MPS.


200613 - Kausi alkoi tappiolla
Atlantiksen Matinkylän vierailu ei sujunut suotuisten tähtien alla, sillä isäntäjoukkue EsPa pelasi kurinalaisesti ja taisteli suurella sydämellä vieden sarjapisteet ansaitusti maalein 2-1 (0-0). Punapaidat olivat vielä lomatunnelmissa, ja esitys oli kovin vaisu. Ottelun luotsannut Atlantis-valmentaja Adi yritti herätellä suojattejaan tekemällä tauolla kolme vaihtoa, mutta heikolla menestyksellä. Nyt ei toiminut enää alakertakaan, ja tämä näkyi pian tulostaululla. Helsinkiläisten illan synkensi lopullisesti kippari Obi Metzgerin punakortti, ja siitä aiheutuva pelikielto.

Atlantiksen seuraava Kolmosen peli on ohjelmassa torstaina 25. kesäkuuta, kun HerTo saapuu vieraaksi Pukinmäen nurmelle.


200612 - Lauantaina se alkaa
Atlantis-miehistö pääsee vihdoin tositoimiin tulevana viikonloppuna, kun jalkapallosarjat pyörähtävät käyntiin. Atlantis Akatemia kohtaa lauantaina Etelä-Espoon Pallon ja A-junnut matkaavat sunnuntaina KuPS:n vieraaksi Kuopioon.

Akatemia-luotsi Tom Weckström odottaa tiukkoja vääntöjä. - EsPa on meille viime kaudelta tuttu vastus. Varmasti yksi lohkon vaikeimmin voitettavia joukkueita. Koska A-junnut pelaavat sunnuntaina Kuopiossa, me otetaan Matinkylään kokeneempaa kalustoa. KuPS on A-junnujen viime kauden mestarijoukkue. He haluavat takuulla varmistaa SM-sarjapaikan kotonaan, joten siellä kerätään tähän matsiin kaikki mahdolliset pelimiehet liigaryhmästäkin. Kaksi hyvää vääntöä siis luvassa heti alkuun.


200611 - Chico uusi Atlantis-pelaaja
Cheikh "Chico" Toure (s. 1990) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen. Hyökkääjä siirtyy punapaitoihin FC Viikingeistä.

Moshood Bola tuntee Touren jo monen vuoden takaa. - Chico on osoittanut olevansa pelimies Kakkoseen. Meidän täytyy vaan saada hänet kuntoon ja keskittymään täysillä jalkapalloon. Silloin hänestä voi olla meille vielä paljon iloa.


200609 - Kausikorttikampanja alkaa
Nyt pääset hankkimaan Atlantiksen kausikortin erikoishintaan 40 euroa/kpl. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Atlantiksen kotiotteluihin Kakkosessa, Kolmosessa sekä A-poikien SM-sarjassa kaudella 2020. Lisäksi saat kaupan päälle Atlantiksen uuden kaulahuivin.

Voit tilata omasi Atlantiksen toimistosta tai ostaa sen kotiotteluiden lipunmyyntipisteestä.


200607 - Apuvoimia haussa
Haemme lisää innokkaita apulaisia auttamaan kotiottelujärjestelyissä. Haluamme rakentaa otteluista hyviä tapahtumia, ja siihen tarvitsemme mm. järjestysmiehiä, kahviomyyjiä, pallopoikia ym. Kaikki apu on erittäin tervetullutta.

Jos haluat mukaan hyvään seuraan, ota ihmeessä yhteyttä Atlantiksen toimistoon.


200606 - Akatemialla onnistunut kenraali
Futura ja Atlantis Akatemia kohtasivat Porvoon tekonurmella lauantaina. Avausjakso mentiin ehkä hiukan isäntien komennossa, mutta toisella puolikkaalla helsinkiläiset saivat kuvionsa pyörimään paremmin. Kertaalleen tämä myös palkittiin, kun nopean vastaiskun päätteeksi pallo vietiin pilkulle ja tästä loppunumerot 0-1 (0-0).

Akatemia-luotsi Tom Weckström oli tyytyväinen punapaitojen esitykseen. - Misa toi toiselle jaksolle voimaa keskikentälle. Sen jälkeen rupesimme voittamaan kaksinkamppailuja. Myös Saro pääsi toisella puolikkaalla paremmin peliin mukaan. Moni muukin voi olla tyytyväinen päivän suoritukseensa. Tästä on hyvä lähteä sarjapeleihin.


200604 - Edustuksella hyvä vääntö
Atlantis ja PK-35 kävivät tiukan väännön Pukinmäen nurmella torstai-iltana. Koronatauko toki näkyi molempien pelissä, mutta ajoittain yleisölle tarjottiin kohtuullisen hyvätasoista Kakkosen futista. Kummallakin joukkueella oli pelissä etsikkoaikansa, ja kertaalleen molemmat myös onnistuivat iskemään pallon verkkoon.

Moshood Bola oli tyytyväinen punapaitojen esitykseen. - Meiltä hyvä peli pitkän tauon jälkeen. Oli tärkeää, että saimme ottelutuntumaa. PK on hyvä joukkue, mutta ei meillä suurempaa hätää ollut missään vaiheessa.


200602 - Beibit hakivat ottelutuntumaa
Atlantiksen A-juniorit palasivat koronatauon jälkeen jälleen tositoimiin, kun beibit kohtasivat PK-35:n vastaavan ryhmän Pukinmäen nurmella tiistaina. Pitkä tauko näkyi kummankin joukkueen pelissä, mutta varmasti ottelu toi molemmille kaivattua pelituntumaa.

Akatemia-valmentaja Tom Weckström oli mietteissään pelin jälkeen. - Avausjakso oli meiltä vaisu esitys. Pallo liikkui hitaasti, ja kaivattu aggressiivisuus puuttui. Toisella jaksolla liike vähän parani, ja vaihdosta tuli tuoreita jalkoja hyvin sisään. Mutta vielä on paljon tehtävää ennen KuPS-peliä. Toisaalta on hyvä, että pelipaikoista syntyy kunnon taistelua.


200602 - Kakkosen ohjelma valmis
Palloliitto julkisti tiistaina Kakkosen uusitun otteluohjelman. Atlantiksen kausi käynnistyy tiistaina 16. kesäkuuta, kun FC Espoo saapuu vieraaksi Pukinmäkeen. Viimeinen kierros pelataan lauantaina 31. lokakuuta, jolloin punapaidat kohtaavat GrIFK:n Kauniaisissa.

Atlantis pelaa Kolmosen kotiottelunsa Pukinmäen nurmella. Kauden viimeinen kotipeli käydään todennäköisesti Talin hallissa. Kaikkien Atlantis-joukkueiden otteluohjelmat löytyvät kokonaisuudessaan Tulevat Atlantis-ottelut -valikosta.


200601 - Paluu joukkueharjoituksiin
Atlantis-miehistö kokoontui maanantaina pitkästä aikaa kokonaisuudessaan yhteisharjoituksiin, kun hallituksen kokoontumisrajoitukset lievenivät kesäkuun alusta. Kuulumisten vaihto jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä valmennuskaksikko Adi & Bola pisti pelaajat töihin täydet 90 minuuttia.

- Sarjapelit alkavat vajaan kahden viikon päästä, joten nyt täytyy tehdä töitä tosissaan, Bola tiivisti päivän agendan.

Punapaidat pelaavat tällä viikolla myös kolme harjoitusottelua. A-junnut kohtaavat tiistaina PK-35:n vastaavan nipun, edustus torstaina PK-35:n ykkösryhmän ja Akatemia lauantaina FC Futuran.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)