Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.1.2020

200131 - Beibeille kylmää kyytiä
Matheus loi beibien parhaat maalipaikat. Atlantis-beibit saivat kylmää kyytiä SM-karsintojen sarja-avauksessa, kun VJS haki sarjapisteet Talista tylyin lukemin 1-5 (1-2).

Vantaalaiset olivat alusta asti niskan päällä, ja isännillä oli vaikeuksia rakentaa hyökkäyksiä. Kesken valkopaitojen painostuksen Matheus kuitenkin vapautti Tommaso Contin läpiajoon, ja tämä viimeisteli varmasti avausmaalin (19. min.). Isännät pitivät johtonsa, kun Martin Kella venyi muutamaan huippupelastukseen, mutta 32. minuutilla Kellan ja Yagon yhteistyö petti ja pallo lirui helposti omaan verkkoon. Tästä vieraat saivat lisävirtaa, ja hetken päästä pallo oli toistamiseen Kellan selän takana. Näin tauolle mentiin numeroissa 1-2.

Toiselle jaksolle Atlantis tuli vahvasti, ja Impton Söderlund toi vaihdosta lisää vaarallisuutta kärkeen. Paikkoja ei kuitenkaan käytetty, ja 52. minuutilla VJS iski kolmannen kerran. Edes vantaalaismaalivahti Aleksi Virkolan punakortti hetkeä myöhemmin ei enää auttanut punapaitoja, vaan vieraat nöyryyttivät isäntiä vielä kahdesti. Näin beibien karsintataival sai mahdollisimman synkän alun.

Atlantis-beibien seuraava karsintapeli on sunnuntaina 9. helmikuuta, kun joukkue kohtaa IF Gnistanin Talin hallissa klo 20.15.


200130 - Tino toiveikkaana juhlavuoteen
Tino Kinnunen Puheenjohtaja Tino Kinnunen luotsaa varsin toiveikkaana Atlantista seuran 40-vuotisjuhlakauteen.

- Urheilullisesti saamme hyvän ryhmän jokaiseen kilpasarjaan, missä olemme mukana. Joka joukkueella on myös kovat tavoitteet, ja niitä lähdetään tosissaan saavuttamaan.

- Yksi tämän kauden haasteista on ehdottomasti myös harrastefutiksen käynnistäminen. Meillä on viime vuosina ollut yksittäisiä harrastejoukkueita, mutta toiminta pitäisi saada koordinoidummaksi ja laajentaa vähitellen myös nuorempiin ikäluokkiin. Se tarjoaisi samalla luontevan väylän seuran kasvulle.

- Talouspuolella meidän "Make Atlantis Great Again" -projekti on parissa vuodessa saanut paljon aikaiseksi. Olemme löytäneet seuralle uusia tulonlähteitä ja pystyneet kasvattamaan budjettia. Tälle kaudelle meidän kolmen kilpajoukkueen yhteinen budjetti on noin 100.000 euroa. Lumeton talvi tulee jättämään siihen pahan aukon, mutta se täytyy vaan kovalla työllä jotenkin paikata.


200129 - Beibit aloittavat perjantaina
Vantaan Jalkapalloseura Atlantis-beibit pääsevät perjantaina jälleen tositoimiin, kun A-nuorten SM-karsintapelit käynnistyvät. Beibit kohtaavat avauskierroksella kotonaan Vantaan Jalkapalloseuran. Taisto sarjapisteistä alkaa Talin hallissa perjantai-iltana klo 20.30.

Adi lähtee luottavaisena karsintapeleihin. - Meillä on A-junnuissa pieni mutta iskukykyinen ryhmä. Muutama kaveri on kärsinyt sairasteluista ja joku on vielä reissussa, mutta saamme perjantaiksi hyvän joukkueen kentälle. Lähdemme ilman muuta hakemaan kolmea pinnaa, sillä sarjassa on vain yhdeksän peliä ja jokainen ottelu on tärkeä.


200125 - Konanille jatkosopimus
Konan jatkaa Atlantis-paidassa. Konan Kouakou (s. 1995) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen. Useimmiten kymppipaikalla operoiva pallotaituri aloittaa nyt neljännen kautensa punapaidoissa. Ennen Suomeen muuttoaan Konan pelasi Armenian pääsarjassa, missä meriittilistalle kertyi mm. 4 ottelua Europa Leaguen karsinnoissa.

Tom Weckström on mielissään numero seiskan jatkosopimuksesta. - Konan on Kakkosessakin kova tekijä. Hän on meidän prässipelissä keskeisessä roolissa ja saa muutkin tekemään enemmän duunia. Todella kiva nähdä hänen jatkavan.


200122 - Uusia beibejä
Fesal on tuore Akatemia-beibi. Kaksi tuttujen jalkapallosukujen nuorimmaista vesaa on liittynyt mukaan Atlantis Akatemian ryhmään. Mass "Pikku-Bachir" Mboup (s. 2002) sekä Fesal "Pikku-Fahad" Mohamed (s. 2003) ovat Akatemian uuden tuotantokauden tuoreimmat oppilaat. Kaksikolla on myös yhteinen tavoite opintielleen: Kumpikin haluaa lyödä isoveljiensä saavutukset pelikentillä.

200121 - Päivän Fana
Pelimies Palmroos. Atlantiksen maalivahtivalmentaja Markku Palmroos oli koko uransa melkoisen pelimiehen maineessa sekä kentällä että sen ulkopuolella. Eikä tahti näytä hidastuneen vanhemmitenkaan, vaikka varpaita onkin jäänyt matkan varrelle.

Pelimatkalla bussissa Palmroosin kännykkä piippaa sen verran tiheään, että kaverit rupeavat jo ihmettelemään menoa. - Tinderin matchejä vaan. Pistin sinne vanhimman pojan kuvan, niin heti rupes tulemaan kutsuja, Fana kuittaa.


200120 - Sielunkumppani iskussa
Outokumpu Oyj Atlantiksen sielunkumppani Outokumpu pääsi loppuvuodesta yllättäen melkoiseen lentoon, ja yhtiö näyttää pitkästä aikaa olevan selkeästi menossa kohti parempia aikoja. Atlantis sen sijaan tähyilee vieläkin taivaalta ensimmäisiä lumihiutaleita. Mahtaako seura pysyä sielunkumppaninsa vauhdissa? Vai onnistuisiko Atlantis hyppäämään kumppaninsa imuun ja seuraamaan tätä kohti suurempia viheriöitä?

200120 - Sergion sopimus purettu
Sergio ei jatka Atlantiksessa. Sergio Souza ei jatka Atlantiksessa. Punapaitojen monivuotisen luottopakin pelaajasopimus on purettu haikein mielin mutta hyvässä yhteisymmärryksessä. Atlantis toivottaa Sergiolle ja hänen perheelleen kaikkea hyvää tuleviin haasteisiin. Sergio haluaa myös itse kiittää lämpimästi kaikkia atlantislaisia kuluneista upeista vuosista.

200118 - Beibit voittoon Hämeenlinnassa
Dani raatoi kärjessä kovalla asenteella. Akatemia-beibit kohtasivat lauantai-iltana Pullerin hallissa HJS:n A-juniorit. Helsinkiläisten peli oli nyt paremmin kuosissa kuin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa pari viikkoa sitten, mutta vielä riittää hiomista ennen SM-karsintojen alkua. Pallonhallinta oli selkeästi punapaidoilla, mutta maalipaikkojen rakentelu tuotti tuskaa. Toisella jaksolla helsinkiläiset kuitenkin rokottivat erikoistilanteista kahdesti - ensin Daniel Åkerlund pilkulta ja hetkeä myöhemmin Modou Sabally kulmasta. Näin loppunumerot 0-2 (0-0), ja beibit pääsivät matsin jälkeen testaamaan paikallista kebabia.

200118 - Uusi harrastejoukkue aloitti
Atlantis FC Uusi Atlantis-joukkue Atlantis Pelimiehet aloitti toimintansa lauantaina. Ensimmäiset treenit Myllypuron Pallomyllyssä keräsivät paikalle koko joukon innokkaita pelimiehiä. Mukaan ryhmään mahtuu vielä lisää tasokkaita futareita. Toiminta-ajatus: Hyviä kundeja, hyvät olosuhteet, varusteet kunnossa ja treenejä kerta-pari viikossa. Lisätietoja: Lucas Mekonen (p. 044 3530509).

200116 - Fana palaa Atlantikseen
Fana nähdään taas Atlantiksen mukana. Legendaarinen maalivahti ja maalivahtivalmentaja Markku Palmroos liittyy Atlantiksen valmennustiimiin. Palmroos saa vastuulleen seuran maalivahtien kehittämisen.

- Vuosien varrella on tullut jokunen veskari vietyä maajoukkueeseen, joten eiköhän näistäkin pojista jotain saada tehtyä, konkarivalmentaja tuumasi katseltuaan torstaina tulevien suojattiensa harjoittelua Pallomyllyssä.

Fanan talliin kuuluvat tällä hetkellä Akatemian sopimusmaalivahdit Almeida ja Martin Kella, mutta haussa on vielä yksi-kaksi liimanäppiä lisää.


200116 - A-junnut lauantaina Hämeenlinnaan
Hämeenlinnan Jalkapalloseura Atlantiksen Akatemia-beibit matkaavat lauantaina Hämeenlinnaan. Pullerin hallissa vastaan asettuu HJS:n A-juniorit klo 19.30. Joukkueet olivat vastakkain kaksi viikkoa sitten Talin hallissa, ja silloin hämeenlinnalaiset olivat vahvempia maalein 1-3. Punapaidoille on näin tarjolla nyt revanssin paikka.

200115 - Uusia atlantislaisia
Atlantis-perhe kasvaa. Atlantis-perhe kasvaa ja laajenee tasaiseen tahtiin. Tällä kertaa asialla oli numero 11 Jean. Nettitoimitus onnittelee.

200114 - Autonosat24.fi on uusi Akatemia-kummi
Autonosat24.fi Autonosat24.fi lähtee tukemaan Atlantis Akatemiaa. Sivusto tarjoaa kattavan valikoiman alkuperäisiä varaosia kaikkiin automerkkeihin, ja mikä parasta todella edulliseen hintaan. Toimitukset nopeasti ja luotettavasti ympäri Eurooppaa. Käy ihmeessä tutustumassa www.Autonosat24.fi.

200113 - Eero jatkaa Atlantis-paidassa
Eero nähdään punapaidassa ensi kaudellakin. Eero Kilpinen (s. 1989) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen. Keskikentällä ja laitapakkina viihtyvä kokenut pelimies aloittaa nyt kolmannen kautensa punapaidassa.

Tom Weckström näkee Kilpiselle selkeän roolin Atlantis-miehistössä. - Eero on fiksu pelaaja, joka tuo järkeä Akatemian peliin. Jalat eivät enää liiku nuorempien tahtiin, mutta pää pelaa. Pystyy tarvittaessa tuuraamaan Kakkosessakin jonkun pelin.


200112 - Projektinhallinta.info on uusi Akatemia-kummi
Projektinhallinta.info Projektinhallinta.info lähtee tukemaan Atlantis Akatemiaa. Sivusto toimii yhteistyössä ohjelmistokehittäjien kanssa, jotka tuottavat erilaisia projektinhallintasovellutuksia yrityskäyttöön. Jos haluat parantaa konsernisi ajankäytön sekä tiimien välisessä kommmunikaation tehokkuutta, Projektinhallinta.info tarjoaa kattavasti tietoa markkinoiden suosituimmista projektinhallintatyökaluista, niiden käytöstä ja ominaisuuksista.

Lisäksi sivusto tarjoaa blogissaan aktiivisesti tietoa projektinhallintasovellutusten viimeisimmistä ominaisuuksista, joita kehitetään ja julkaistaan jatkuvalla tahdilla. Sieltä löytyy myös ilmainen E-kirja digitaalisesta projektinhallinnasta, jos yrityksesi haluaa päivittää sisäisen kommunikaationsa uudelle tasolle.

Valitettavan moni yritys käyttää edellee liikaa aikaa sähköpostitulvan, soittopyyntöjen ja Google sheettien organisointiin. Järkevämpi tapa olisi suunnata osoitteeseen Projektinhallinta.info, ottaa yhteys asijantuntijoihin ja alkaa keskittämään yrityksesi projektit sekä tiimisi ja asiakkaidesi kanssa käymäsi kommunikointi yhden palvelun alaisuuteen, millä voit tehostaa organisaatiosi toimintaa merkittävästi.


200111 - Miika uusi Atlantis-pelaaja
Tuore Atlantis-pelaaja. Miika Ekmark (s. 1993) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen. Mikkelin Pallokissojen luottotoppari ja kapteeni muutti vuodenvaihteessa työn perässä Helsinkiin ja kotoutui nopeasti Atlantiksen miehistöön.

Tom Weckström odottaa mikkeliläisvahvistukselta vahvaa panosta ensi kaudella. - Miikalla on Kakkosesta kova kokemus, ja hän tuo meidän nuoreen ryhmään tervettä asennetta. Onneksi ulkomaalaiskiintiössä oli vielä tilaa, että pystyttiin ottamaan mikkeliläinen mukaan jengiin.


200110 - Konkarit pelituulella
Martinilla riitti töitä. Atlantis-miehistö kohtasi HPS:n Talin hallissa perjantai-iltana. Avausjakso mentiin kokeneemmalla ryhmityksellä. Pallo liikkui, prässipeli toimi ja tulostakin tuli. Toisella puolikkaalla kentällä nähtiin sitten enemmän Akatemia-osastoa. Pallo oli edelleen punaisilla, mutta suoraviivaisuus puuttui ja sen myötä ei tullut palkintoakaan. Loppunumerot Talissa olivat 4-0 (3-0). Atlantis-osumista vastasivat Diakite (2), Demba Camara ja Emmanuel Sarpong (rp).

Pari seuraavaa harjoituspeliä pelataan Akatemia-ryhmällä, ja tämän jälkeen alkavatkin jo A-junnujen karsintapelit. Atlantiksen kokeneempi osasto päässee seuraavan kerran irti vasta helmikuun puolella.


200109 - VPN-SUOMI on uusi Akatemia-kummi
VPN-Suomi VPN-SUOMI lähtee tukemaan Atlantis Akatemiaa. Uusi Akatemia-kummi on nettipalvelu, joka tarjoaa ilmaisen tietopankin sekä arvostelut VPN-sovelluksien vahvuuksista ja heikkouksista. Lisäksi se tarjoaa arvokasta tietoa, miten parhaiten voi hyödyntää VPN-palveluita.

VPN-palvelut mahdollistavat täysin laillisesti esimerkiksi laajemman Netflix-tarjonnan, ilmaisia huippu-urheilulähetyksiä, ulkomaisten ilmaistelevisiokanavien seuraamisen sekä edullisemmat lentoliput ja hotellit. Ne myös mahdollistavat suomalaisten televisiokanavien (Areena, Katsomo ja Ruutu) seuraamisen ulkomailla. Ennen kaikkea ne kuitenkin pitävät nettikäyttäjän henkilökohtaiset tiedot salassa ulkopuolisilta.

Tutustu lisää VPN-sovelluksien tarjoamiin mahdollisuuksiin osoitteessa VPN-SUOMI.fi ja seuraa heitä Facebookissa. Sivusto on juuri julkaissut tapahtumakalenterin vuodelle 2020, mihin on listattu kaikki VPN-sovelluksen avulla ilmaiseksi nähtävät tapahtumat sekä tulevat tiedotukset.


200108 - Päivän hedelmä
Omena Atlantis-väki pääsi keskiviikkona pitkästä aikaa nauttimaan raikkaista hedelmistä. Päivän ehdoton ykköshedelmä oli omena, tuo valkeamaitoinen, maukas hedelmä, joka on yksi maailman viljellyimmistä hedelmäpuista. Vanhan viisauden mukaan yksikin mätä omena voi kuitenkin pilata koko joukkueen sadon.

200108 - Vuoden paras yhteistyötarjous?
Atlantis Akatemia Atlantis Akatemia oli viime kaudella yksi Suomen parhaita nuorten jalkapalloilijoiden hautomoita. A-poikien SM-sarjassa sijoituimme hopealle. Joukkueessa pelaa paljon maahanmuuttajia, joille muiden seurojen kalliit osallistumismaksut ovat olleet este harrastuksen jatkamiselle. Atlantis Akatemiassa pelaajat eivät maksa mitään maksuja.

Etsimme nyt kummeja tukemaan Akatemian toimintaa. Vastineeksi tarjoamme näkyvää yhteistyöpakettia:

  • 1. Atlantis FC:n kotisivujen www.atlantisfc.fi uutisissa lyhyt yritysesittely, mistä linkki kummiyrityksen omille sivuille.
  • 2. Atlantis FC:n kotisivujen www.atlantisfc.fi Akatemia-valikossa tila mainosbannerille, mistä linkki kummiyrityksen omille sivuille.
  • 3. Välitämme halutessanne haluamanne viestin (esim. erikoistarjouksen) koko jäsenistöllemme.

Tätä pakettia tarjoamme vuodelle 2020 erikoishintaan 99 euroa! Lisätietoja seuran toimistosta.


200107 - Mielenkiintoisia harjoituspelejä
Helsingin Palloseura Akatemia-beibit pelaavat kevään aikana A-poikien SM-karsintaa, kun taas punapaitojen kokeneempi kaarti saa tyytyä harjoituspeleihin. Näissä vastaan asettuvat mm. HPS, PK-35, NJS, TiPS ja Futura. Tähän mennessä sovitut harjoituspelit löytyvät Tulevat Atlantis-ottelut -valikosta.

Ensimäinen harjoituspeli on ohjelmassa jo ensi perjantaina, kun punapaidat kohtaavat Helsingin Palloseuran Talin hallissa klo 20.30. Joukkueet pelasivat viime kaudella samassa Kolmosen lohkossa. Kevätkierroksella Atlantis haki Paloheinästä pisteet maalein 1-3, mutta syksyllä Pallomyllyssä päädyttiin pistejakoon lukemin 2-2.


200106 - Seballe jatkosopimus
Veljekset nähdään Atlantis-paidassa myös ensi kaudella. Sebastian Jara (s. 1993) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen. Laitapakki kuului viime kaudella yhdessä Misan ja Medin kanssa Atlantis Akatemian kokeneeseen kaartiin, jonka apu nuorelle beibilaumalle oli korvaamattoman arvokasta.

Tom Weckström näkee mielellään Jaran punapaidassa myös ensi kaudella. - Veljekset ovat taas yhdessä. He olivat Akatemian runkopelaajia viime kaudella, ja kaveruksilla on varmasti paljon annettavaa jatkossakin.


200105 - Päivän Tenkanen
Tenkanen on ajan hermolla. Atlantiksen lumibisneksen sulettua ilmastonmuutoksen myötä seura joutuu etsimään uusia tulonlähteitä. Manageri Aarne Tenkanen on myös päättänyt kantaa kortensa kekoon.

- Tarvitaan uusia sponsseja. Jokainen voisi vähän kysellä tuttaviltaan. Mä ajattelin jutella Siltsun kanssa. Se on rahamiehiä. Ainoa muusikko, jonka mä tiedän, kuka on myynyt kultaa, timanttia ja kristallia.


200104 - Työtä riittää
Martinilla riitti töitä. Atlantis-beibit kohtasivat lauantai-iltana Talin hallissa HJS:n A-juniorit. Punapaitojen peli kulki ajoittain kohtuu mukavastikin, mutta hetkelliset herpaantumiset johtivat vaarallisiin vastaiskuihin, ja ne näkyivät samantien tulostaululla. Loppunumerot olivat vieraiden eduksi 1-3 (0-2), joten työmaata beibeillä vielä riittää, ennen kuin joukkue on valmiina karsintasarjaan.

Atlantiksen seuraava harjoituspeli on ensi perjantaina 10. tammikuuta, jolloin Talin hallissa vastaan asettuu HPS. Tuolloin kentällä nähdään enemmän kokeneempaa kalustoa, mutta varmasti mukana on jonkun verran beibiosastoakin.


200104 - Misalle jatkosopimus
Misa nähdään Atlantis-paidassa myös ensi kaudella. Misael Rearte (s. 1993) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen. Keskikentän työmyyrä raatoi viime kaudella Atlantis Akatemian riveissä Kolmosessa tuoden nuoreen ryhmään kaivattua kovuutta ja kokemusta.

Tom Weckström on mielissään Rearten jatkosopimuksesta. - Misa oli viime kaudella Akatemiassa isossa roolissa. Hän tekee puolustussuuntaan valtavan määrään töitä ja voittaa uskomattoman määrän palloja joka pelissä. Ylöspäin pelaamisessa on vielä kehittämistä, mutta sekin paranee koko ajan. Turhat rikkeet omassa päässä kun saisi vielä pois, niin hän kisaisi jo paikasta edustusmiehistöönkin.


200103 - Lauantaina vastassa HJS/A
Hämeenlinnan Jalkapalloseura Akatemia-beibit kohtaavat lauantaina Talin hallissa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran A-juniorit. Koitos alkaa klo 20.00.

Akatemian ryhmässä on mukana muutama uusi beibikokelas antamassa näyttöjä valmennusjohdolle. SM-karsinnat alkavat 31. tammikuuta, ja siihen mennessä beibilauma yritetään virittää sellaiseen iskuun, että joukkue pääsisi tavoittelemaan paikkaa kesän SM-sarjaan.


200102 - Taas mennään!
Adi on pannut suojattinsa töihin. Atlantis-miehistö palasi torstaina yhteisharjoituksiin. Adi teki alkajaisiksi suojateilleen selviksi pelisäännöt joukkueessa sekä tavoitteet eri sarjoissa. Tämän jälkeen motivoitiin Akatemia-osastoa kertomalla heille, mitä tie huipulle vaatii. Sen jälkeen kävikin käsky töihin.

- Loistavaa duunia tänään. Erinomainen tempo ja intesiteetti, päävalmentaja kiitteli joukkoaan kaksi tuntia myöhemmin.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)