Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.11.2019

191130 - Näytöt vähissä
Impton oli kärjessä alati vaarallinen. Lauantain testipeli ei järin paljon uusia näyttöjä valmennusjohdolle tarjonnut. Vanhat tutut olivat päärooleissa, kun Akatemia kohtasi VJS:n A-junnut Pallomyllyssä. Vantaalaiset hyödynsivät vielä punapaitojen puolustusvirheet sen verran tehokkaasti, että latoivat taululle 4-6 loppunumerot.

Tom Weckström oli illan antiin pettynyt. - Kuusi maalia omiin on järkyttävän paljon. Viime kesänä meitä vastaan oli A-junnuissa vaikea tehdä maaleja. Nyt niitä ladottiin puoli tusinaa 80 minuutissa. Yritystä pojilla kyllä riitti, mutta vähiin jäivät tällä kertaa ne näytöt, joilla SM-sarjan ryhmään noustaisiin.


191129 - Lauantaina taas testipeli
Koivukylän Palloseura Atlantis jatkaa nuorten pelaajakokelaiden testaamista lauantaina, kun VJS:n A-juniorit saapuvat vieraaksi Pallomyllyyn. Koitos alkaa klo 19.00.

Punapaidat ovat jälleen liikkeellä Akatemia-ryhmällä, mutta mukana lienee taas muutama hiukan kokeneempi pelimies.


191129 - Obille jatkosopimus
Obi vuosimallia 2006. Obi Metzger (s. 1987) on allekirjoittanut jatkosopimuksen Atlantiksen kanssa. Kenkikentän hyökkäävässä roolissa viihtyvä pallotaituri aloittaa nyt yhdeksännen kautensa punapaidassa.

Obi Metzgerin peliura Suomessa alkoi keväällä 2006, kun Sierra Leonesta kylmään pohjolaan kotoutunut lupaava pelimiehenalku liittyi Atlantis Akatemian harjoitusrinkiin. Obin johdolla Akatemia nousi tuolloin A-poikien SM-sarjaan ja pärjäsikin siellä mukavasti. Sen jälkeen Obin meriittilistalle on kertynyt mm. 46 Veikkausliiga-ottelua sekä pari maaottelua synnyinmaansa Sierra Leonen paidassa.


191128 - Kolmosen lohkot vahvistettu
Palloliitto Suomen Palloliitto on vahvistanut Kolmosen lohkojaon kaudelle 2020. Atlantis Akatemia on sijoitettu lohkoon A eli ns. länsilohkoon, jossa pelaavat:
 • Atlantis Akatemia (Helsinki)
 • BK-46 (Karjaa)
 • EIF Akademi (Tammisaari)
 • EsPa (Espoo)
 • FC Espoo/2 (Espoo)
 • FC Kirkkonummi (Kirkkonummi)
 • FC POHU (Helsinki)
 • HPS (Helsinki)
 • KäPa (Helsinki)
 • NuPS (Nummela)
 • SexyPöxyt (Espoo)
 • Tikka (Espoo)
Lohkovoittajat pääsevät Kakkosen nousukarsintoihin, ja kunkin lohkon kaksi viimeistä joukkuetta putoavat Neloseen.

191127 - Rexhepi leikkauspöydälle
Tutti joutuu operoitavaksi. Atlantis-toppari Vyrtyt Rexhepi sai tylyjä uutisia keskiviikkona. Koko viime kauden vaivannut polvivamma vaatii leikkaushoitoa. Sekä eturistiside että kierukka joudutaan korjaamaan operaatiossa. Kuntoutus vienee minimissään puoli vuotta, joten käytännössä mies on sivussa pelikentiltä koko ensi kauden. Voimia Tutille kuntoutukseen!

191126 - Modou uusi Akatemia-pelaaja
Modou on aloittanut Akatemiassa. Modou Sabally (s. 2001) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan Akatemia-sopimuksen. Sabally siirtyy punapaitoihin FC Kontun riveistä, missä vasempana pakkina viihtyvä pallotaituri pääsi viime kaudella kokeilemaan muutamaan otteeseen jo Kolmosen vauhtia.

Tom Weckström näkee Saballyssa potentiaalia pelimieheksi. - Modou on ollut Kontussa Muurisen Anan opissa. Poika pelaa hyvin ylöspäin, mutta puolustuspelissä on opettelemista. Systemaattinen harjoittelu on kaverille vielä uutta, mutta jos hän jaksaa painaa nöyrästi duunia, kehitys voi olla nopeaakin.


191124 - Pukinmäki säilyy kotikenttänä
Pukinmäen eksotiikkaa Pukinmäki säilyy Atlantis-joukkueiden kotikenttänä myös tulevalla kaudella. Edustus pelaa Kakkosen pelinsä, Akatemia Kolmosen pelinsä ja A-junnut omat ottelunsa Puksun sametilla.

- Me olemme tällaisia lähiörottia, joille laitakaupungin valot sopivat paremmin kuin Töölön loiste. Olemme enemmän kotona Puksussa kuin Bolliksella, Atlantis-manageri Aarne Tenkanen perustelee kenttävalintaa.

- Puksu ei ole mikään jalkapallostadion, mutta yritämme yhteistyössä Liikuntaviraston kanssa kehittää puitteita, jotta saisimme rakennettua sinne hyviä ottelutapahtumia. Tapahtumapäällikkö Janne Wikmanilla on jo paljon ideoita ensi kauden varalle.


191123 - Kakkosen lohkot vahvistettu
Palloliitto Suomen Palloliiton liittohallitus on vahvistanut Kakkosen lohkojaon kaudelle 2020. Atlantis on sijoitettu lohkoon B eli ns. länsilohkoon, jossa pelaavat:
 • Atlantis FC (Helsinki)
 • FC Espoo (Espoo)
 • FC Jazz (Pori)
 • Grankulla IFK (Kauniainen)
 • Klubi 04 (Helsinki)
 • HJS (Hämeenlinna)
 • Ilves/2 (Tampere)
 • Kaarinan Pojat (Kaarina)
 • Pallo-Iirot (Rauma)
 • Pargas IF (Parainen)
 • Salon Palloilijat (Salo)
 • Tampereen Pallo-Veikot (Tampere)
Lohkovoittajat nousevat Ykköseen, ja kunkin lohkon kaksi viimeistä joukkuetta putoavat Kolmoseen.

191123 - Demballe jatkosopimus
Demba jatkaa Atlantis-paidassa. Demba Camara (s. 1995) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen. Kärkimies oli viime kaudella punapaitojen paras maalintekijä 21 osumallaan. Aikaisemmilta vuosilta CV:stä löytyy mm. 26 Veikkausliiga-ottelua Interin paidassa.

Tom Weckström toivoo Camaralle ehjää harjoituskautta. - Reisivamma haittasi Demban menoa viime kaudella. Hän oli juuri pääsemässä täyteen iskuun, kun takareisi meni toukokuussa. Sen jälkeen kesti syksyyn saakka, ennen kuin liike rupesi jälleen olemaan yhtä sähäkkää. Siihen nähden 21 kaappia on kova suoritus.


191122 - Martinille jatkosopimus
Martin jatkaa Atlantis-paidassa. Martin Kella (s. 2000) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan Akatemia-sopimuksen. Kella aloittaa nyt toisen kautensa Atlantis-miehistössä. Viime kaudella maalivahti pelasi Akatemia-joukkueen kaikki 22 ottelua Kolmosessa. Poika oli isossa roolissa myös A-junnuissa ampumalla karsinnoissa vottomaalin MP:n verkkoon vain minuutti ennen päätösvihellystä. Tämä maali siivitti lopulta joukkueen SM-sarjaan ja siellä aina hopealle asti.

Tom Weckström on erittäin tyytyväinen Kellan jatkosopimukseen. - Meillä on nyt kaksi hyvää nuorta maalivahtia. Molemmat ovat todella motivoituneita tekemään duunia kehittyäkseen vielä paremmiksi. He tarvitsevat hyvää valmennusta ja paljon peliaikaa, niin hyvä tulee.


191121 - A-junnujen karsintalohkot selvillä
Palloliitto Suomen Palloliitto vahvisti tänään A-poikien SM-karsinnan lohkojaon. Atlantis on viime vuoden tapaan sijoitettu itälohkoon, jossa pelaavat:
 • Atlantis FC (Helsinki)
 • FC Lahti (Lahti)
 • HJK (Helsinki)
 • IF Gnistan (Helsinki)
 • KuPS (Kuopio)
 • KäPa (Helsinki)
 • MPS (Helsinki)
 • MP (Mikkeli)
 • PK-35 (Helsinki)
 • VJS (Vantaa)
Molemmista lohkoista neljä parasta jatkavat SM-sarjaan. Lohkojen 5. ja 6. sijoittuneet pelaavat vielä jatkokarsinnat kahdesta paikasta. Karsintapelit alkavat helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna.

191120 - Medille jatkosopimus
Med jatkaa Atlantis-paidassa. Mohammed Bekhedda (s. 1989) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen. Topparina ja keskikentällä viihtyvä algerialaistaituri muutti Suomeen kaksi vuotta sitten ja on kotoutunut mainiosti uuteen kotimaahansa. Kielikin taipuu jo varsin sujuvasti.

Tom Weckström uskoo Bekheddan olevan kova luu ensi kaudella. - Med pelasi aikoinaan hyvällä tasolla Algeriassa. Täällä hän on kaksi vuotta pelaillut meidän Akatemia-ryhmässä beibien apuna, mutta nyt mies aikoo laittaa itsensä vielä kuntoon ja katsoa, miten pärjää Suomen kentillä.


191120 - EM-kisat lähestyvät
Suomi Jalkapallon EM-kisat lähestyvät kovaa vauhtia. Ensimmäisiä tunnelmia pääsee nauttimaan YLE:n virallisesta kisalähetyksestä 4. maaliskuuta. Tuolloin kisoihin on jäljellä enää 100 päivää.

Suomen osalta ottelut alkavat 13. kesäkuuta Tanskaa vastaan. Tuota peliä Suomen futiskansa on odottanut kymmeniä vuosia. Huuhkajat tulevatkin varmasti saamaan tuekseen raivoisan kannustuksen niin stadionilla kuin kotikatsomoissa.

Junalla kisoihin

Suomi pelaa tuon ensimmäisen ottelunsa Kööpenhaminassa, mutta kaksi viimeistä alkusarjan ottelua pelataan Pietarissa. Näissä Huuhkajat kohtaavat isäntämaa Venäjän sekä maailman tilastoykkösen Belgian.

Venäjä-ottelu on ohjelmassa 17. kesäkuuta ja Belgia-peli 22. kesäkuuta. Näihin otteluihin on lentämisen ohella helppo matkustaa myös Allegro-junalla. Junamatka Helsingistä Pietariin on nopea. Uusitulla radalla matka taittuu 3,5 tunnissa, eikä lipulle tule hintaa kuin alle 50 euroa, jos varaa sen ajoissa VR.fi-sivuston kautta.

VR tekee kisakuljetuksissa yhteistyötä Venäjän rautatieoperaattorin RZD:n kanssa. Kisojen aikana junien määrää tullaan suuren kysynnän vuoksi lisäämään huomattavasti. Istumapaikkojen määrä tulee jopa tuplaantumaan. VR aikoo panostaa erityisesti yöjuniin, jotka palaavat Pietarista Suomeen heti otteluiden päätyttyä.

Lippujen ostaminen

Jos et onnistunut voittamaan lippuja EM-kisoihin UEFA:n järjestämästä arvonnasta, niitä voi ostaa vielä UEFA:n sivuilta virallisesta jälleenmyyntiportaalista. Huuhkajien ensimmäinen arvokisaturnaus sekä lyhyet etäisyydet peleihin nostivat suomalaisfanien kiinnostuksen huippuunsa, ja vain alle 20 % lippuja hakeneista sai liput arvonnassa. Kuitenkin ainakin Belgia-otteluun on vielä saatavilla lippuja hyvin, sillä belgialaisfanit lunastivat Suomi-peliin ainoastaan vajaa 600 lippua.

Lippuja kaipaavien kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, sillä ne tulevat myyntiin UEFA:n sivuille 26. helmikuuta. Pietarissa pelattaviin otteluihin lipun hinta pyörii noin 50 euron paikkeilla. Kööpenhaminassa pelattavaan otteluun tiketistä joutuu pulittamaan noin 70 euroa.

Mikäli lippuja ei onnistu saamaan virallisia kanavia pitkin, voi tietysti aina koettaa onneaan mustassa pörssissä. Täällä hinnat voivat kuitenkin kohota selvästikin kalliimmiksi. Lisäksi on huhuttu, että stadioneille ei pääse sisään, jos lipussa on eri nimi kuin mukana olevassa passissa.


191119 - Atlantikselle uusi harrastejoukkue
Atlantis FC Atlantis käynnistää uuden harrastejoukkueen. Mukana on monia Atlantis-paidasta vanhastaan tuttuja pelimiehiä. Treenit hyvissä olosuhteissa - talvella Bolliksen lämmitettävällä kentällä ja Pallomyllyssä sekä kesällä Tapulin nurmella. Lisätietoja uudesta Atlantis-joukkueesta Siciid Mohamed (puh. 045 2111779).

191118 - Hiki virtaa
Adi on pannut suojattinsa töihin. Adi on päättänyt pistää Atlantis-pelaajien fysiikan urheilijan mittoihin, ja tämän mukaan painetaan nyt duunia sekä Pallomyllyn palloharjoituksissa että Liikuntamyllyn fysiikkatreeneissä.

Harjoituksissa viilettää nuorten tulevaisuuden pelimiesten mukana myös varsin edustava kattaus kokeneempaa kalustoa. Viimeisimpänä mukaan liittyi maanantaina keskikentän pallotaituri Medo. Nyt Akatemia-beibeille onkin treeneissä tarjolla todella oivaa oppia kokeneemmilta pelimiehiltä.


191118 - Sarpong uusi sopimuspelaaja
Sarpong nähdään Atlantis-paidassa 2020. Emmanuel Sarpong (s. 1997) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen. Maaliahne hyökkääjä teki harjoituksissa vaikutuksen valmennusjohtoon, ja tämä palkittiin sopimuksella.

Tom Weckström odottaa Sarpongilta vahvaa panosta tulevalla kaudella. - Sarpong on nuori ghanalaishyökkääjä, joka Atlantiksen kautta pyrkii isommille kentille. Poika oli ensin näytillä Norjassa, mutta sinne ei sopimusta syntynyt, ja sen jälkeen Adin kontaktien kautta hän päätyi meidän testiin. Sähäkkä kaveri, joka osaa viimeistellä. Uskon, että hänestä on paljon iloa ensi kaudella.


191117 - Akatemiassa vielä muutama paikka auki
Akatemia-beibi Atlantis Akatemia oli kaudella 2019 yksi Helsingin parhaita nuorten pelaajien hautomoita. Uusi tuotantokausi on juuri pyörähtynyt käyntiin, ja tällä kaudella toiminta tulee kehittymään entisestään. Jos tähtäät futiksessa pitkälle ja olet todella valmis tekemään töitä sen eteen, Atlantis Akatemia saattaa olla juuri sinua varten. Akatemiassa ei ole osallistumismaksuja, mutta edellytyksenä on sitoutuminen säännölliseen toimintaan.

Haemme nyt ryhmään vielä muutamaa 2000-2004 -syntynyttä, kovan motivaatiotason omaavaa tulevaisuuden pelimiestä. Ilmoittaudu mukaan tryouteihin oheisella lomakkeella, ja matka kohti huippua voi alkaa.

Lisätietoja Atlantis Akatemian toiminnasta antavat Janne Wikman (p. 040 5532172) ja Moshood Bola (p. 041 3694694).


191116 - Hyvää ja huonoa
Diakite iski muutaman KoiPS:n verkkoon. Syksyn toinen testipeli tarjosi koko joukon hyviä mutta turhan paljon myös hiukan vaisumpia näyttöjä. Vierailija KoiPS oli liikkeellä tosi nuorella ryhmällä, joten tällä kertaa voitosta ei syntynyt kisaa, vaan mielenkiinto kohdistuikin lähinnä punapaitojen testipelaajien esityksiin. Illan kattauksen kokeneempi osasto esiintyi hyvin edukseen ja nautiskeli pelistä iskemällä palloa säännölliseen tahtiin vieraiden verkkoon. Sen sijaan osalla nuoremmista yrittäjistä oli vielä melkoisia ongelmia pysyä muun ryhmän vauhdissa mukana. Mutta työnteko jatkuu maanantaina, ja seuraava testipeli on ohjelmassa 30. marraskuuta, kun HPS saapuu vieraaksi Pallomyllyyn.

191115 - Suomi EM-kisoihin!
Euro 2020 Markku Kanervan luotsaama Suomen A-maajoukkue varmisti ensimmäistä kertaa paikan EM-kisojen lopputurnaukseen, kun Liechtenstein kaatui perjantai-iltana Töölön stadionilla maalein 3-0 (1-0). Atlantis onnittelee!

191115 - A-poikien SM-karsinnan joukkueet selvillä
Palloliitto Suomen Palloliitto vahvisti perjantaina A-poikien SM-karsintaan osallistuvat joukkueet. Kaikki 20 karsintapaikkaan oikeutettua joukkuetta ovat ilmoittautuneet mukaan kisaan. Joukkueet tullaan jakamaan kahteen kymmenen joukkueen lohkoon. Liitosta kerrotaan, että lohkojako ja alustava otteluohjelma valmistuvat marras-joulukuun vaihteessa. Karsintapelit alkavat tammikuun puolivälin jälkeen.

191113 - Fahad jatkaa Akatemiassa
Fahad jatkaa Atlantis-paidassa. Fahad Mohamed (s. 2000) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan Akatemia-sopimuksen. Fahad on Danin ja Imptonin tavoin Atlantiksen oman ´00-joukkueen tuotoksia.

Tom Weckström odottaa mielenkiinnolla Fahadin panosta tulevalla kaudella. - Fahad palkittiin syksyllä Vuoden akatemiapelaajana, joka kauden aikana pystyi eniten nostamaan tasoaan. Jos poika jaksaa edelleen nöyrästi tehdä duunia, mielenkiintoista nähdä mihin se johtaa.


191112 - Danille jatkosopimus
Dani jatkaa Atlantis-paidassa. Daniel Åkerlund (s. 2000) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan Akatemia-sopimuksen. Poika on myös Atlantiksen vanhan ´00-joukkueen helmiä.

Tom Weckström arvostaa Åkerlundin työmoraalia. - Dani on joukkueelle arvokas pelaaja. Ei joukkueen taitavin, mutta pelaa aina nurkumatta siellä, missä kulloinkin tarvitaan. Viimeksi alkukaudesta enimmäkseen kärjessä, syyskierroksella taas enemmän alakerrassa.


191111 - Lauantaina toinen testipeli
Koivukylän Palloseura Lauantaina on ohjelmassa Atlantis-pelaajien tämän syksyn toinen testipeli. Vastaan asettuu klo 19.00 Pallomyllyssä Koivukylän Palloseura.

Punapaidat ovat jälleen liikkeellä Akatemia-ryhmällä, mutta tällä kertaa näyttöjä valmennusjohdolle saattaa päästä antamaan myös jokunen kokeneempi pelimies.


191109 - Domille jatkosopimus
Domi jatkaa Atlantis-paidassa. Dominik Rudenko (s. 2001) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan Akatemia-sopimuksen. Keskikentän työmyyrä aloittaa nyt toisen kautensa punapaidoissa.

Tom Weckström odottaa Domilta vahvaa panosta tulevalla kaudella. - Domi pelasi isot minuutit jo viime kaudella. Nyt peliaikaa tulee varmasti kaikissa kolmessa joukkueessa. Pojalla on hyvä liike ja mainio oikea jalka. Voimaa ja kovuutta tarvitaan lisää miesten peleihin, mutta tässä on koko talvi aikaa tehdä töitä. Motivaatiosta homma ei ainakaan Domin kohdalla jää kiinni.


191107 - Imptonille jatkosopimus
Impton jatkaa Atlantis-paidassa. Impton Söderlund (s. 2000) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan Akatemia-sopimuksen. Atlantiksen legendaarisen ´00-ikäluokan tuotos oli viime kaudella varsinkin A-junnupeleissä isossa roolissa. Pelipaikka löytyi milloin topparin tontilta, milloin keskikentältä, milloin kärjestä, mutta aina tuli homma hoidettua. Nyt junnusarjojen maalitykki hakee paikkaa nimenomaan tutulta hyökkääjän tontilta.

Impton lähtee tulevaan kauteen kovin tavoittein. - Haluan kehittyä, ja olen valmis tekemään todella töitä sen eteen. Adin suosima pelityyli sopii vielä mainiosti minulle. Odotan paljon ensi kaudelta.


191107 - Palloliitto vahvisti Edustuksen nousun Kakkoseen
Palloliitto Suomen Palloliitto vahvisti nostavansa Atlantiksen Kakkoseen ensi kaudelle. Samalla liitto toimitti seuroille alustavan lohkojaon, missä Atlantis on sijoitettu A- eli ns. länsilohkoon. Lohkojako vahvistetaan lopullisesti liittohallituksen kokouksessa 22. marraskuuta.

191105 - Sergiolle jatkosopimus
Sergio jatkaa Atlantis-paidassa. Sergio (s. 1993) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen. Suomeen mainiosti kotoutunut brasilialainen aloittaa nyt neljännen kautensa Atlantis-paidassa. Oikean laitapakin paikan itselleen ominut ikitaistelija oli viime kaudella punapaitojen ehdotonta eliittiä.

Sergio toimii pelaamisen ohella seuran fysiikkavalmentajana. Mieheltä löytyy alalta vankka tietämys sekä ehtymätön valikoima erilaisia harjoitteita, joista Atlantis-pelaajat pääsevät tulevana talvena nauttimaan.


191104 - Treeneissä hyvä virinä
Atlantis-miehistö treenaa nyt Adin komennossa. Atlantis-miehistön valmistavat treenit jatkuvat toista viikkoa Adrianon komennossa. Harjoitusrinkiin on nyt liittynyt mukaan myös kokeneempaa kalustoa. Vanhojen tuttujen Konan Kouakoun, Obi Metzgerin ja kumppanien lisäksi mukana ovat kirmanneet mm. kokeneet ex-liigapelurit Kastriot Kastrati ja Rafinha.

Adriano on tyytyväinen suojattiensa työntekoon. - Ryhmässä on valtavasti taitoa ja vauhtia. Kun saamme nämä kaverit pelaamaan joukkueena haluamallamme tavalla, niin hyvä tulee.


191103 - Diegolle jatkosopimus
Diego jatkaa Atlantis-paidassa. Diego Martins (s. 1987) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen. Topparina ja keskikentän pohjalla viihtyvä kokenut brasilialaispelaaja aloittaa nyt toisen kautensa punapaidassa. Aikaisemmin mies on Suomessa pelannut Jazzin ja SJK Akatemian riveissä.

Adriano on tyytyväinen maanmiehensä jatkosopimuksesta. - Me pelaamme sekä Kakkosessa että Kolmosessa erittäin nuorella ryhmällä, ja Diegon kokemuksesta on varmasti hyötyä molemmissa sarjoissa.


191102 - Työtä tarjolla
Atlantis FC Seuran kasvaessa Atlantis etsii lisää ihmisiä mukaan toimintaan. Tarvitsemme sekä lisää vapaaehtoisia että myös palkallisia työntekijöitä. Tällä hetkellä haemme erityisesti:

VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT

Ottelujärjestelyt

Haemme lisää innokkaita apulaisia auttamaan kotiottelujärjestelyissä. Haluamme rakentaa otteluista hyviä tapahtumia, ja siihen tarvitsemme mm. järjestysmiehiä, kahviomyyjiä, pallopoikia ym. Kaikki apu on erittäin tervetullutta.

PALKKATYÖ

Työnjohtaja

Atlantis Palvelut suorittaa erilaisia työprojekteja yrityksille. Toiminnan laajentuessa etsimme nyt keikoille osallistuvaa työnjohtajaa, joka vastaisi itsenäisesti omista projekteistaan. Avuksi tehtävässä ovat esim. seuraavat ominaisuudet: kova asenne työntekoon, hyvä fyysinen kunto, hiukan esimiehen vikaa, ajokortti sekä kielitaito ainakin suomi ja englanti. Eikä haitaksi varmasti ole, jos ymmärtää jalkapallostakin hiukan. Pesti aluksi osa-aikainen, jatkossa mahdollisesti täysipäiväinen.

TE-toimiston tarjoamat työkokeilu-, oppisopimus- ja palkkatukipalvelut ovat luonnollisesti erinomainen apukeino työllistymiselle.

Lisätietoja eri tehtävistä saat seuran toimistosta.


191101 - Tähtäätkö huipulle? Tule Atlantis Akatemiaan
Akatemia-beibi Atlantis Akatemia oli kaudella 2019 yksi Helsingin parhaita nuorten pelaajien hautomoita. Uusi tuotantokausi on juuri pyörähtynyt käyntiin, ja tällä kaudella toiminta tulee kehittymään entisestään. Jos tähtäät futiksessa pitkälle ja olet todella valmis tekemään töitä sen eteen, Atlantis Akatemia saattaa olla juuri sinua varten. Akatemiassa ei ole osallistumismaksuja, mutta edellytyksenä on sitoutuminen säännölliseen toimintaan.

Haemme nyt ryhmään lisää 2000-2004 -syntyneitä, kovan motivaatiotason omaavia tulevaisuuden pelimiehiä. Ilmoittaudu mukaan tryouteihin oheisella lomakkeella, ja matka kohti huippua voi alkaa.

Lisätietoja Atlantis Akatemian toiminnasta antavat Janne Wikman (p. 040 5532172) ja Moshood Bola (p. 041 3694694).

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)