Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.12.2018

181230 - Ensimmäinen treeniviikko takana
Tomppa kaipaa kovia treenimatseja. Atlantis-luotsi Tom Weckström seuraili kohtuullisen tyytyväisenä suojattiensa esityksiä ensimmäisellä treeniviikolla.

- Aloitimme nyt kuukautta aikaisemmin kuin viime talvena. Tämä johtuu A-junnujen SM-karsinnoista, jotka alkavat jo 20. tammikuuta. Mutta hyvää se tekee kokeneemmillekin pelaajille, vaikka osa kavereista liittyykin mukaan vasta muutaman viikon päästä. Meillä on kuitenkin hyvin aikaa, ennen kuin sarjat huhtikuussa alkavat. A-junnujen kanssa sen sijaan tulee enemmän kiire.

- Tarkoitus on jälleen pelata paljon harjoituspelejä ennen sarjojen alkua. Junnut saavat karsinnoissa hyviä pelejä, mutta yritämme saada riittävästi kovia pelejä alle myös vanhemmille pelaajille.


181227 - Pre-season käyntiin
Bola koulii Atlantis-pelaajia harjoituksissa. Atlantis-miehistö aloitti valmistautumisen tulevaan kauteen, kun vajaat 25 pelimiestä tai pelimiehen alkua hakivat Mosbood Bolan johdolla tuntumaa yhteisharjoituksiin.

- Nyt kun kokeneempia pelaajia liittyy yhä enemmän mukaan tammikuun aikana, taso harjoituksissa nousee koko ajan. Nuorten pelaajien on opittava, että miesten treeneissä ja peleissä ei ole aikaa eikä tilaa triplailuun. Pallo pitää pistää nopeammin liikkeelle, Bola summasi ensimmäisen harjoituspäivän antia.

- Moni pelaaja on käynyt syksyn aikana valmistavissa harjoituksissa tai pitänyt itse huolta kunnostaan, mutta osalla on vielä paljon tekemistä fysiikkansa kanssa. Atlantiksen pelityyli edellyttää hyvää fysiikkaa, ja me tulemme tekemään paljon töitä sen eteen.

Ensimmäiset testipelit ovat ohjelmassa jo heti ensi viikolla. Perjantaina 4. tammikuuta kohdataan PuiU Talin hallissa klo 21.00, ja sunnuntaina 6. päivä vastassa on HJK:n A-junnut samassa paikassa klo 20.00. Perjantain koitokseen lähdetään hiukan kokeneemmalla miehistöllä, ja sunnuntaina mennään mahdollisimman paljon beibijoukkueella.


181224 - Hyvää ja rauhallista joulua!
Hyvää ja rauhallista joulua!
"Juoksu on päättynyt,
Helsinki loistaa!
Aatto on astunut,"
joulu jo on!"
Eräs jouluruno
Ilmari Kianto
.

181223 - Kolmosen alustavat otteluohjelmat
Palloliitto Kolmosen ensi kauden alustavat otteluohjelmat ovat ilmestyneet Palloliiton Taso-järjestelmään.

Ykköslohkossa pelaava Atlantis FC matkaa avauskierroksella 24.-28. huhtikuuta Hankoon sarjanousija FC HIK:n vieraaksi. Päätöskierroksella 5. lokakuuta punapaidat kohtaavat kotonaan BK-46:n Karjaalta.

Kakkoslohkoon sijoitettu Atlantis Akatemia puolestaan avaa kauden kotiottelulla Tikkurilan Palloseuraa vastaan. Päätöskierroksella Akatemia-beibit kohtaavat HooGeen Matinkylässä.

Molemmat Atlantis-joukkueet lähtevät hakemaan lohkoissaan mahdollisimman hyvää sijoitusta. Samalla kun joukkueet kisaavat sarjasijoituksista vastustajien kanssa, ne käyvät myös kovaa keskinäistä kisaa siitä, kumpi keikkuu kauden päätteeksi korkeammalla taulukossa - kokeneempien pelimiesten Atlantis FC vai beibien Atlantis Akatemia.


181210 - A-junnujen karsintalohkot selvillä
Palloliitto Palloliitto julkisti maanantaina P20 SM-karsintasarjan lohkojaon sekä alustavan otteluohjelman. Atlantis pelaa A lohkossa, missä mukana ovat:
  • Atlantis FC (Helsinki)
  • IF Gnistan (Helsinki)
  • FC Honka (Espoo)
  • FC Lahti (Lahti)
  • Helsingin Jalkapalloklubi (Helsinki)
  • Järvenpään Palloseura (Järvenpää)
  • Kuopion Palloseura (Kuopio)
  • Mikkelin Palloilijat (Mikkeli)
  • Pallokerho -35 (Helsinki)
  • Vantaan Jalkapalloseura (Vantaa)

Molemmista lohkoista lohkojen neljä parasta jatkavat SM-sarjaan. Lisäksi kummankin lohkon 5. ja 6. sijoittuneet pääsevät karsimaan SM-sarjapaikasta.

Atlantis matkustaa avauskierroksella sunnuntaina 20. tammikuuta Kuopioon. Päätöskierroksella lauantaina 16. maaliskuuta Akatemia-beibit kohtaavat Talissa ikäluokan hallitsevan mestarijoukkueen FC Lahden. Mielenkiintoisia koitoksia tiedossa.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)