Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.6.2018

180630 - A-junnut voitolla tauolle
Diakite osui kolmesti. Atlantiksen A-junnut päättivät Ykkösen kevätkierroksen lauantaina Pukinmäen nurmella, kun Akatemia-beibit kukistivat VJS:n lukemin 6-3 (3-2). Punapaidat olivat liikkeellä kovin kapealla ryhmällä, eikä peli tänään suuria hienouksia tarjonnut, mutta pisteet jäivät kuitenkin kotiin. Diakite Aboubakar osui kolmesti, Adhurin Bajraktari kahdesti ja kertaalleen vantaalaiset sutivat pallon omaan verkkoon.

Atlantis oli A-junnujen Ykkösen A-lohkon kevätkierroksen voittaja ja saa syksyn peleihin kolme lähtöpistettä. Kakkoseksi sijoittui KoiPS ja kolmanneksi FC Honka. Syyskierros alkanee 28.-29. heinäkuuta.


180628 - Atlantis ratkaisi toisella jaksolla
Med raatoi keskikentällä vahvalla asenteella. Atlantis matkasi Kolmosen kevään päätöskierroksella Jokelaan. Isäntäjoukkue Jokelan Kisa pisti avausjaksolla kampoihin tiukasti, mutta toisella puolikkaalla helsinkiläiset tekivät pelin selväksi. Loppunumerot olivat vieraille 0-5 (0-0).

Atlantis ei maalinteossa ensimmäisen neljävitosen aikana onnistunut, mutta toisella isäntien puolustussumppu murtui. Ensin 51. minuutilla Emmanuel Katundu sijoitti 16 metristä pallon alanurkkaan. Konan Kouakou seurasi esimerkkiä vain neljä minuuttia myöhemmin. Tämän jälkeen iski kahdesti Jean (52. ja 62. min.). Obi Metzger viimeisteli loppunumerot pilkulta 77. minuutilla.

Atlantis keräsi Kolmosen kevätkierroksella 11 pelistä 30 pistettä. Ainoa pistemenetys tuli Lahdessa sarjakärki Reippaan vieraana. Kolmosen pelit jatkuvat perjantaina 27. heinäkuuta, kun Töölön Taisto saapuu vieraaksi Pukinmäkeen. Vielä ennen pientä lomaa helsinkiläiset matkustavat kuitenkin sunnuntaina Korsnäsiin, missä vastaan asettuu Regions' Cupin neljännellä kierroksella Korsnäs FF.


180627 - Reservit päättivät kevätkierroksen voitokkaasti
Diakite pyssytti neljä osumaa. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi keskiviikkoiltana FC Finnkurdin Nelosen kärkiottelussa Kontulan nurmella. Akatemia-ryhmä oli pelipäällä, ja punapaidat puhkoivat nopeilla hyökkäyksillä Finnkurdien alakerran useampaan otteeseen. Kun vielä tuomaristo harvensi kurdiryhmää parilla pelaajalla, loppunumerot olivat Atlantikselle peräti 10-1 (5-0). Diakite Aboubakar ja Tejan Deen osuivat molemmat neljästi ja Emmanuel Katundu sekä Sop Ubah (rp) kumpikin kertaalleen.

Atlantis-reservit keräsivät kevätkierroksen kymmenestä ottelusta täydet 30 pinnaa ja lähtevät syyskierrokselle kuuden pisteen johtoasemassa. Pelit jatkuvat maanantaina 30. heinäkuuta, kun punapaidat kohtaavat PK-35:n reservimiehistön Pihlajamäen tekonurmella klo 21.00.


180622 - Jalkapallomatkat kasvattavat suosiotaan
Futis on parasta paikan päällä! Kiinnostus jalkapallomatkoja kohtaan on kasvanut valtavasti muutaman viime vuoden aikana, ja monet futisfanit lähtevät seuraamaan paikan päälle sekä maajoukkueen vieraspelejä että eurooppalaisten suosikkijoukkueidensa matseja päästäkseen nauttimaan siitä upeasta tunnelmasta, mikä stadioneilla vallitsee.

Nykyisin on yhä helpompaa ostaa lippuja otteluihin ulkomailla ja yhdistää halutessaan lippuostokseen myös muut matkajärjestelyt, ja niinpä yhä useammat matkailijat valitsevatkin jalkapallomatkan. Maajoukkueen vieraspeleihin lippuja voi hankkia Suomen Palloliiton kautta, mutta myös monet matkatoimistot ja nettisivustot tarjoavat lippuja sekä erilaisia matkapaketteja peleihin ympäri Eurooppaa. Näiltä sivustoilta voi ostaa vain ottelulipun ja etsiä lennot sekä majoituksen itse tai halutessaan hankkia vaikka valmiin paketin, mikä sisältää sekä liput, lennot että majoituksen. Matkatoimistoilla on usein hyviä tarjouksia hotelleihin, joten tämä vaihtoehto voi olla edullisempikin.

Lippujen hankkimisessa kannattaa ottaa ottaa huomioon useampikin seikka. Millaisen paikan stadionille haluaa? Haluaako ostaa lipun ainoastaan viralliselta kumppanilta? Miten haluaa lipun/paketin toimitettavan? Kuinka tärkeää on hotellin taso ja etäisyys stadionille? Mitä takeita myyjä tarjoaa? Mitkä maksutavat ovat kelpaavat?

Netistä löytyy paljon arvokasta tietoa jalkapallomatkailijoille ja myös sivustoja, joilla vertaillaan eri lipunmyyjien ja matkanjärjestäjien tarjoamia palveluita. Esimerkiksi Jalkapallomatkat.com sekä Jalkapallolippuja.com ovat vertailusivustoja, jotka tarjoavat suomeksi tietoa matkoista ja pääsylipuista kaikkiin suurimpiin eurooppalaisiin liigoihin. Sivustoilta löytyy tietoa muun muassa Englannin Premier Leaguen ja Championshipin, Espanjan La Ligan, Saksan Bundesligan, Italian Serie A:n, Ranskan Ligue 1:n ja Hollannin Eredivisien joukkueista ja stadioneista sekä vertaillaan lippujen ja eri matkanjärjestäjien tarjoamien pakettien hintoja näihin peleihin. Lisäksi niillä vertaillaan esimerkiksi EM-karsintaotteluiden, MM-kisojen ja Champions Leaguen otteluiden lippuhintoja. Voit myös etsiä matkaa tietyn joukkueen tai liigan perusteella taikka vain etsiä kiinnostavaa matkakohdetta ja katsoa, minkälaista futistarjontaa sieltä löytyy. Jos haluat nähdä vaikkapa Arsenalin, Atletico Madridin, Borussia Dortmundin, Napolin tai Paris Saint Germanin matsin livenä, löydät infoa pääsylippujen hinnoista juuri näiden peleihin ja tietoa, mitä kautta lippuja voi hankkia. Kannattaa ehdottomasti vierailla sivustoilla, jos suunnitelmissa on futismatka Eurooppaan tai olet vain lähdössä reissuun ja haluaisit ehkä samalla käydä katsomassa paikallisen joukkueen pelin.


180620 - Voitolla juhannuksen viettoon
Nico ampui avausmaalin. Atlantis kohtasi Riihimäen Palloseuran Myllypuron tekonurmella keskiviikkoiltana. Alku oli jälleen tahmea, mutta punapaidat käänsivät kuitenkin koitoksen edukseen maalein 4-1 (2-1).

Ottelu alkoi isäntien painostuksella, mutta avausmaalin iski RiPS, kun Joona Dyster päätti vastaiskun tuloksekkaasti jo 8. minuutilla. Punapaidat kuitenkin kuittasivat nopeasti. Ensin Nico Weckstöm tasoitti 12. minuutilla ja sitten Dassayeev vei isännät johtoon vain neljä minuuttia edellisestä. Kun lisäosumia ei enää nähty, tauolle lähdettiin kotijohdossa 2-1.

Konan Kouakou tuli vaihdosta kehiin toisen jakson alussa ja toi heti uutta virtaa kotijoukkueen hyökkäyspeliin. Konan pelasi kahdesti Jeanin läpiajoon, ja molemmilla kerroilla maalitykki viimeisteli varmasti (75. ja 90. min.). Näin pisteet jäivät Helsinkiin, ja isännät pääsivät voittotunnelmissa juhannuksen viettoon.

Kolmosen kevään päätöskierroksella Atlantis matkaa Jokelaan, missä isäntäjoukkue JoKi asettuu vastaan torstaina 28.6.


180619 - Keskiviikkona vastassa RiPS
RiPS Atlantis kohtaa keskiviikkona Myllypuron tekonurmella Riihimäen Palloseuran. Taisto sarjapisteistä käynnistyy klo 20.15.

RiPS kuuluu lohkon ehdottomiin kärkiryhmiin. Joukkue käy HyPS:n ja Atletico Malmin kanssa tiukkaa taistelua kolmospaikasta ja lähtee varmasti tosissaan haastamaan sarjakakkosena majailevaa Atlantista. Punapaitojen viime pelit eivät ole sujuneet parhaalla mahdollisella tavalla, joten odotettavissa on varmasti tiukka vääntö pisteistä.


180619 - Reservit kukistivat POHU/IPU:n
Kami osui kahdesti. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi POHU:n alaisuudessa pelaavan kurdijoukkueen IPU:n Talin hallissa tiistai-iltana. Kurdiryhmässä on hyviä pelimiehiä, mutta osa joukkueesta keskittyy enemmän varsinaisen pelaamisen ulkopuoliseen toimintaan, minkä johdosta IPU:n ottelut eivät välttämättä ole kovin miellyttäviä tapahtumia vastustajille tai erotuomareille. Atlantis nappasi kuitenkin sarjapisteet maalein 5-3 (3-2). Zamyad Bashouki rokotti kurdeja kahdesti kuten myös Tejan Deen. Lisäksi kippari Emmanuel Katundu upotti 20 metristä melkoisen kanuunan ylänurkkaan.

Atlantis-reservien kevätkierroksen päätöskoitos on keskiviikkona 27. kesäkuuta, kun punapaidat kohtaavat sarjakakkosen FC Finnkurdin Kontulan nurmella klo 18.00.


180617 - Rasse debytoi Kolmosessa
Rasse debytoi Kolmosessa. Akatemia-maalivahti Rasmus Martin pelasi perjantaina ensimmäisen Kolmosen ottelunsa. Manuel Neueria esikuvanaan pitävä Rasse kellotti Viikinkejä vastaan täydet 90 minuuttia ja hoiti tonttinsa kuin kokenut pelimies.

- Alussa kyllä jännitti ja ensimmäisessä maalissa olisi pitänyt vaan mennä rohkeammin palloon, mutta muuten meni ihan kohtalaisesti, poika tuumi taiston tauottua.


180616 - A-junnut varmistivat lohkovoiton
Manny raatoi vahvalla asenteella. Atlantiksen A-junnut hakivat sarjapisteet Riihimäeltä, kun RiPS kaatui kotinurmellaan 1-4 (0-3). Samalla Akatemia-beibit varmistivat Ykkösen kevätkierroksen lohkovoiton.

Avausjaksolla molemmilla joukkueilla oli tilaisuutensa iskeä avausosuma, mutta vasta juomatauon tuoman pienen aikalisän jälkeen helsinkiläiset saivat kuvionsa kunnolla toimimaan. Francisco Fabelo pisti pallon kahdesti isäntien verkkoon ja Emmanuel Katundu säesti yhdellä osumalla. Näin tauolle lähdettiin vierasjohdossa 0-3. Kun Diakite Aboubakar ohjasi punapaitojen neljännen 60. minuutilla, RiPS:n selkäranka taittui. Valtteri Paanasen kavennus 67. minuutilla oli isännille laiha lohtu.

Voitolla Atlantis varmisti A-junnujen Ykkösen kevätkierroksen ykkössijan ja samalla kolme lähtöpistettä syyskierrokselle, vaikka yksi kierros on vielä pelaamatta. Kevään päätöskierroksella beibit kohtaavat VJS:n lauantaina 30. kesäkuuta.


180615 - Vaikeuksien kautta voittoon
Obi oli punapaitojen playmaker. Atlantis kohtasi Viikingit/SCP:n Pukinmäen nurmella perjantai-iltana. Punapaitojen esitys ei tällä kertaa suuria ylistyssanoja kerännyt. Pisteet jäivät kuitenkin kotiin maalein 6-2 (1-1).

Avausjakso oli isänniltä vaisu esitys. Syöttöpeli ei toiminut, ja taktiikkakuviot tuntuivat unohtuneen pukukoppiin. Viikingit näkivät tilaisuutensa ja iskivät avausmaalin kulmasta (13. min.). Punapaidat tasoittivat 21. minuutilla Konan Kouakoun pelattua Jean läpiajoon ja tämän viimeisteltyä varmasti. Maali ei kuitenkaan sytyttänyt punapaitoja, vaan nyhjääminen jatkui ja tauolle lähdettiin tasanumeroissa 1-1.

Valmennusjohdon puhuttelukaan ei herättänyt isäntiä. Viikinki-hyökkääjä karkasi läpiajoon ja pallo toistamiseen maalissa debytoineen Rasmus Martinin selän taakse. Vasta nyt alkoi punapaitojenkin kone vähitellen käynnistyä. Samalla vieraiden liike rupesi hiipumaan. Ensin Dassayeev kaadettiin rangaistusalueella, ja kippari Santeri Saarenpää tasoitti pilkulta 2-2. Tämän jälkeen Obi Metzger taituroi Jeanille tekopaikan ja 3-2 (69. min.). Kymmenen minuuttia myöhemmin Sergio ajoi läpi laidaltaan ja kynäili numeroiksi jo 4-2. Konanin tykki 20 metristä upposi hetkeä myöhemmin, ja Jean iski lisäajalla rankkarista loppunumerot 6-2.

Atlantiksen seuraava Kolmosen koitos on keskiviikkona 19. kesäkuuta, kun sarjakolmonen Riihimäen Palloseura saapuu punapaitojen vieraaksi Myllypuron tekonurmelle. Tämän jälkeen ennen kesätaukoa ohjelmassa on vielä vierailu Jokelaan 28.6.


180614 - Perjantaina vastassa Viikingit/SCP
FC Viikingit Atlantis kohtaa perjantaina Pukinmäen nurmella FC Viikingit/SCP:n. Vääntö sarjapisteistä käynnistyy klo 18.00.

Viikingit/SCP pelasi viime kaudella Atlantis Akatemian kanssa samassa Nelosen lohkossa. Nyt Kolmosessa tahti on ollut vaisumpaa, mutta vuosaarelaismiehistössä on kokeneita pelimiehiä, jotka hyvänä päivänä pystyvät hyvinkin tekemään kiusaa isännille. Pukinmäessä tarjolla jälleen hyvää Kolmosen futista!


180614 - Emil Sutela palaa Atlantikseen
Emil palaa punapaitaan. Emil Sutela (s. 1991) on liittynyt Atlantis-miehistöön. Sutela pelasi aikoinaan Atlantiksen junioreissa ja kaudella 2011 myös edustusmiehistössä. Tämän jälkeen pallotaituri nähtiin Klubi 04:n, KTP:n, FC Myllypuron ja Töölön Taiston paidassa. Sutela on mukana jo Atlantiksen huomisen Viikingit/SCP-ottelun kokoonpanossa.

180613 - Reservit kukistivat Vesan
Deen osui kahdesti. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi Töölön Vesan Bolliksen tekonurmella keskiviikkona. Akatemia-beibit eivät olleet parhaimmillaan, ja kun Vesakaan ei kovin positiivistä kuvaa itsestään jättänyt, ottelu ei suuria tarjonnut. Punapaidat ottivat kuitenkin sarjapisteet maalein 5-1 (3-1). Tejan Deen osui kahdesti sekä Diakite Aboubakar, Francisco Fabelo ja Konan Kouakou kukin kertaalleen.

Atlantiksen reservien seuraava koitos on ensi tiistaina 19. kesäkuuta, kun joukkue kohtaa lohkon kärkiryhmiin kuuluvan FC POHU/IPU:n Talin hallissa klo 20.20.


180610 - A-junnut kaatoivat Hongan kärkikamppailussa
Fran - 3 maalia Hongan verkkoon! Atlantiksen A-junnut hakivat arvokkaat sarjapisteet Tapiolasta, kun FC Honka kaatui kotiareenallaan 1-6 (0-3).

Akatemia-beibit olivat tällä kertaa hereillä heti alusta lähtien ja iskivät avausosuman jo 18 sekunnin pelin jälkeen - punainen harppuuna puhkoi isäntien alakerran, ja Francisco Fabelo sijoitti pallon verkkoon. Fran osui vielä kahdesti täydentäen näin hattutemppunsa. Adhurin Bajraktari, Ale Reyes ja Kyron Richards säestivät mainiosti kukin yhdellä osumalla.

A-junnujen seuraava koitos on ensi lauantaina 16. kesäkuuta, kun beibit matkaavat Riihimäelle haastamaan sarjan toista kärkiryhmää RiPS:iä.


180609 - Impton palasi viheriölle
Impton palasi kokoonpanoon. Akatemia-hyökkääjä Impton Söderlund loukkaantui vakavasti lasketteluonnettumuudessa talvella. Useammasta selkänikamasta löytyi murtuma, ja uhka futisuran loppumisesta oli todellinen.

Kuntoutus sujui kuitenkin hyvin, ja kesäkuun alun lopputarkastuksessa lääkäri näytti vihreää valoa pelien jatkumiselle. Impton liittyi samantien joukkueharjoituksiin, ja torstaina poika kellotti jo ensimmäiset minuutit edustuksen Atletico-matsissa.

- Selässä ei tuntunut yhtään kipua. Kunto vaan on vielä niin huono, hyökkääjä huohotti pelin jälkeen.


180608 - Reserveillä maalijuhla Puksussa
Diakite osui kahdesti. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi HPS:n reservit Pukinmäen nurmella perjantaina. Akatemia-beibit olivat jälleen pelipäällä ja esittivät varsinkin avausjaksolla pirteää hyökkäyspeliä. Loppunumerot olivat punapaidoille 8-1 (4-1). Diakite Aboubakar, Tejan Deen ja Francisco Fabelo osuivat kukin kahdesti sekä Konan Kouakou ja Ale Reyes molemmat kertaalleen.

Atlantiksen reservit ovat Nelosessa yhä puhtaalla pelillä, mutta seuraavissa peleissä vastaan asettuvat lohkon kolme muuta kärkiryhmää. Ensimmäinen tiukka koitos on ensi keskiviikkona 13. kesäkuuta, kun joukkue kohtaa Töölön Vesan Pallokentän tekonurmella klo 18.00.


180607 - Atlantis vei Puksun derbyn
Sapa iski voittomaalin. Atlantis kohtasi MPS Atletico Malmin Pukinmäen nurmella torstai-iltana. Joukkueiden viikon toinen kohtaaminen oli jälleen tiukka vääntö, joka kääntyi punapaitojen eduksi vasta viimeisten parinkymmenen minuutin aikana. Loppunumerot olivat Atlantiksen hyväksi 0-3 (0-0).

Avausjakso meni pitkälti ennakko-odotusten mukaisesti. Atlantis piti enemmän palloa ja yritti rakennella tilanteita maltilla. Atletico taas puolusti kurinalaisesti ja iski nopeasti vastaan. Molemmilla oli muutama maalipaikka, mutta kohtuullisen helpolla pääsivät maalivahdit kummassakin päädyssä.

Toiselle jaksolle Atlantis lähti hakemaan lisää tehoa hyökkäyspeliinsä. Kuitenkin vasta 71. minuutilla alkoi tapahtumaan, kun Sergio ajoi oikealta päätyyn ja syötti Nico Weckströmille, joka jatkoi Santeri Saarenpäälle ja kippari tälläsi pallon varmasti verkkoon. Sama kuvio toistui vasemmalla 88. minuutilla. Nyt Emmanuel Katundu tarjoili Zamyad Bashoukille tekopaikan ja tämä iski voimalla tilanteeksi 0-2. Kaksi minuuttia myöhemmin vuorossa oli jälleen Sergio, jonka reboundista Nico Weckström tykitti loppunumerot 0-3.

Atlantiksen seuraava Kolmosen koitos on perjantaina 15. kesäkuuta, kun Viikingit/SCP saapuu punapaitojen vieraaksi Pukinmäen nurmelle.


180606 - Torstaina vastassa MPS Atletico
MPS Atlantis kohtaa torstaina Pukinmäen nurmella MPS Atletico Malmin. Punapaidat ovat paikallistaistossa tällä kertaa vierasjoukkueena. Vääntö sarjapisteistä käynnistyy klo 19.20.

Joukkueet olivat vastakkain viimeksi maanantaina Regions' Cupin merkeissä. Atlantis meni cupissa jatkoon tiukan väännön jälkeen maalein 3-2, joten Atletico lähtee torstaina varmasti tosissaan hakemaan revanssia. Pukinmäessä tarjolla jälleen hyvää Kolmosen futista.


180605 - A-junnuilla maalijuhla Puksussa
Diakite osui viidesti! Atlantiksen A-junnut viettivät melkoista maalijuhlaa Pukinmäen nurmella tiistai-iltana. Akatemia-beibit latoivat pallon peräti 11 kertaa FC Kontun verkkoon ja nappasivat sarjapisteet lukemin 11-0 (7-0).

Ottelun alku antoi kuitenkin odottaa jotain aivan muuta. Kontulalaiset myllyttivät ensimmäiset 20 minuuttia myötätuulen turvin rajusti. Kertaalleen pallo vietiin pilkullekin, mutta Rasmus Martin otti upean tuplatorjunnan ja piti maalinsa puhtaana. Vähitellen punapaidatkin saivat hyökkäyspelinsä toimimaan, ja tulostakin alkoi tulla - Diakite Aboubakar osui viidesti, Harry Kossigbo kahdesti sekä Francisco Fabilo, Kyron Richards, Fahad Mohamed ja Sop Ubah kukin kertaalleen.

Voiton myötä Atlantis jatkaa tiukasti mukana A-junnujen Ykkösen kärkikahinoissa. A-junnujen seuraava koitos on jo tulevana sunnuntaina 10. kesäkuuta, kun beibit matkaavat Tapiolaan haastamaan sarjan ykkössuosikkia FC Honkaa.


180605 - Cupissa vastassa Korsnäs FF
Suomen Palloliitto Atlantis matkustaa Regions' Cupin neloskierroksella Korsnäsiin. Arpa heitti helsinkiläisten vastustajaksi Kolmosessa pelaavan Korsnäs FF:n. Korsnäs on Manner-Suomen läntisin kunta Pohjanmaan rannikolla, Vaasan eteläpuolella.

Korsnäs FF on Atlantikselle uusi tuttavuus. Joukkue on omassa Kolmosen lohkossaan toisena, joten helsinkiläisiä odottaa varmasti kelpo haaste. Taistelu paikasta Regions' Cupin puolivälieriin käydään paikallisella Centralidrottsplanilla sunnuntaina 1. heinäkuuta klo 16.00.


180604 - Atlantis jatkoon Regions' Cupissa
Jean upotti Atleticon. Atlantis kohtasi MPS Atletico Malmin Pukinmäen nurmella maanantaina. Cup-vääntö oli odotetun tiukka, ja punapaidat saivat pistää parastaan, ennen kuin jatkopaikka irtosi hyisessä kesäillassa maalein 3-2 (2-1).

Atlantis aloitti pirteästi ja hallitsi avausjaksoa myötätuuleen. Atletico kuitenkin puolusti kurinalaisesti, ja maalipaikat olivat kortilla. Vihdoin 29. minuutilla Obi Metzger syötti Jeanin läpiajoon, ja tämä viimeisteli varmasti avausosuman. Vain seitsemän minuuttia tästä ja Atleticon nopea vastaisku tuotti tulosta, kun Jonne Ketonen karkasi Atlantis-puolustukselta ja iski tasoituksen. Juuri ennen taukovihellystä Jean kuitenkin haistoi puolustajan palautuksen maalivahdille, ehti väliin ja survoi väkisin taukonumeroiksi 2-1.

Toinen jakso alkoi Atleticon hallinnassa, mutta nyt Slim Bidhi venyi muutamaan mainioon pelastukseen. Vähitellen punapaidatkin pääsivät hyökkäämään, ja 68. minuutilla Jean pääsi puskemaan reboundista tilanteeksi jo 3-1. Mikko Vesterinen toi Atleticon vielä mukaan peliin kaventamalla 82. minuutilla numeroiksi 3-2, mutta enempää osumia Pukinmäen illassa ei nähty, ja näin Atlantiksen cup-taival jatkuu.

Atlantis eteni voitolla Regions' Cupin 4. kierrokselle, missä mukana on vielä 16 joukkuetta. Otteluparit arvotaan tiistaina 5. kesäkuuta.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)