Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-28.2.2018

180228 - Kolmosen sarjaohjelma valmis
Palloliitto Kolmosen alustava sarjaohjelma on valmistunut. Atlantiksen otteluohjelma löytyy nyt kokonaisuudessaan Edustus-valikosta. Punapaidat aloittavat kauden Bolliksen tekonurmella Töölön Taiston vieraana keskiviikkona 18. huhtikuuta. Kevätkierros päättyy Jokelan nurmella torstaina 28. kesäkuuta. Syyskierros alkaa hulppean kuukauden kesätauon jälkeen Pukinmäessä perjantaina 27. heinäkuuta, ja päätöskierros pelataan lauantaina 6. lokakuuta.

180225 - Make Atlantis Great Again!
Tino haluaa kehittää seuraa. Tino Kinnunen valittiin Atlantis Edustuksen vuosikokouksessa seuran puheenjohtajaksi kuluvalle vuodelle. Puheenjohtajalla on jo suunnitelma valmiina seuran toiminnan kehittämiseksi.

- Kokouksessa oli selkeä tahtotila kehittää Atlantiksesta jälleen isompi tekijä stadin futiskartalle. Vuoden teema kiteytettiin kuulumaan yksinkertaisesti Make Atlantis Great Again. Tämä pitää sisällään paluun ylempiin sarjoihin, pelaajamäärien kasvattamisen ja toiminnan kehittämisen kaikilla osa-alueilla. Tom Weckström esikuntineen saa vastuulleen edustusjoukkueen ja Akatemian kehittämisen, Janne Wikman lähtee rakentamaan Atlantiksen harrastefutista ja lisäksi tavoitteena on käynnistää jälleen myös pikkujunnujen toiminta esim. futiskerhon muodossa. Haemme ehdottomasti myös lisää innokkaita seuratoimijoita, jotka ovat valmiita tuomaan oman panoksensa seuran toimintaan.


180224 - Atlantis kukisti PK-35:n
Deen osui kahdesti. Atlantis ja PK-35 kohtasivat Järvenpään hallissa lauantaina. Molemmat joukkueet testailivat vielä pelaajia, mutta punapaitojen peli oli jo sen verran valmiimpaa, että loppumerot olivat 4-1 (1-0) Atlantikselle. Konan Kouakou sekä Tejan Deen osuivat kumpikin kahdesti.

Atlantis-luotsi Tom Weckström oli kohtuullisen tyytyväinen suojattiensa esitykseen. - Parempaan suuntaan ollaan koko ajan menossa. Puolustuspeli toimi kohtuullisen hyvin, ja maalipaikkojakin saatiin rakennettua kivasti. Näytti myös, että vastustaja väsyi enemmän lopussa. Tästä on hyvä jatkaa työtekoa.

Seuraava Atlantis-peli on ohjelmassa lauantaina 10. maaliskuuta, kun punapaidat kohtaavat Järvenpään talvisarjassa HIFK:n reservit klo 15.15.


180223 - Lauantaina vastassa PK-35
PK-35 Atlantiksen pelit Järvenpään talvisarjassa jatkuvat lauantaina, kun punapaidat kohtaavat PK-35:n klo 15.15. Kolmosessa pelaava Pihlajamäen ylpeys kerää varsin nimekästä nippua ensi kaudelle, ja joukkue havitteleekin tosissaan paluuta liiton sarjoihin.

Atlantis on liikkeellä vielä kohtuullisen nuorella ryhmällä, mutta vähän kerrassaan myös vanhemmat konkarit ovat palailemassa kokoonpanoon. Mielenkiintoinen koitos tulossa.


180221 - Manny jatkaa Atlantiksessa
Manny nähdään punapaidassa tulevallakin kaudella. Akatemia-pelaaja Emmanuel Katundu (s. 1999) nähdään Atlantis-paidassa myös alkavalla kaudella. Laitapakkina ja keskikentällä viihtyvä työmyyrä oli viime kaudella isossa roolissa Akatemia-joukkueessa ja sai mukavasti peliaikaa myös edustusmiehistössä. Kauden päätteeksi Manny pokkasi Joukkueenjohtajan ihannepoika -palkinnon.

180217 - FC Espoo tarjosi oivaa oppia
Sapa joutui raatamaan topparina. FC Espoo antoi oivaa oppia nuorelle Atlantis-miehistölle Järvenpään hallissa lauantaina. Punapaidat tarjosivat kuitenkin kelpo vastuksen ja pyörittivät peliä ajoittain varsin mukavasti, mutta puolustuspäässä riittää vielä haasteita. Loppua kohden väsykin alkoi painaa helsinkiläisten jaloissa, ja Espoo kaunisteli loppunumeroiksi 5-0 (2-0).

Atlantis-luotsi Tom Weckström ei tappiosta kuitenkaan masentunut. - Pelissä oli jo paljon hyvää. Täytyy muistaa, että olemme harjoitelleet vasta pari viikkoa ja kokoonpanosta puuttui vielä monta pelaajaa. Muutaman viikon päästä olemme paljon valmiimpia tällaisiin koitoksiin. Silti tänäänkin ryhmästä löytyi monta onnistujaa.

Seuraava Atlantis-peli on ohjelmassa tulevana lauantaina, kun punapaidat kohtaavat Järvenpään talvisarjassa PK-35:n klo 15.15.


180216 - Lauantaina vastassa FC Espoo
FC Espoo Atlantis kohtaa lauantaina Järvenpään talvisarjassa FC Espoon klo 15.15. Espoolaisilla on kasassa varsin kova nippu, kun taas Atlantis on vielä liikkeellä paljolti Akatemia-pelaajien voimin. Kova haaste siis tiedossa punapaidoille.

180210 - Akatemia kukisti JäPS 47:n
Rasse 2 Atlantis Akatemia kukisti JäPS 47:n 4-2 (2-2) Järvenpään hallissa lauantai-iltana. Akatemia-beibit olivat saaneet vahvistukseksi edustuksesta kokeneen kolmikon Konan Kouakou, Vyrtyt Rexhepi ja Santeri Saarenpää. Nämä toivatkin rutkasti järkeä ja kovuutta punapaitojen peliin.

Avausjakso mentiin hienokseltaan helsinkiläisten hallinnassa, mutta maalipaikkojen hyödyntäminen oli vaikeaa. Konan kuitenkin näytti beibeille viimeistelyn mallia iskemällä pallon kahdesti isäntien verkkoon. Toisella jaksolla JäPS sai useampiakin avopaikkoja, mutta Rasmus Martin tolppien välissä oli beibi paikallaan. Kun vielä Emmanuel Igboeri ja Adhurin Bajraktari osuivat toisessa päässä, loppunumerot olivat punapaitojen eduksi 4-2.

Seuraava Atlantis-peli on ohjelmassa tulevana lauantaina, kun punapaidat kohtaavat Järvenpään hallissa FC Espoon klo 15.15.


180209 - Regions' Cupissa vastassa FC Finnkurd
FC Finnkurd Atlantis kohtaa tämänvuotisen Regions' Cupin avauskierroksella helsinkiläisen FC Finnkurdin. Finnkurd pelasi vielä viime kaudella Kolmosessa, mutta tällä kaudella kurdit ovat Nelosessa samassa lohkossa Atlantis Akatemian kanssa.

Cup-taisto tulee pelata 8. huhtikuuta mennessä.


180205 - Arruda palaa Viroon
Arruda muuttaa takaisin Viroon. Atlantis-luotsi Alan Arruda muuttaa takaisin Viroon saatuaan kokopäivätyön Brasilian paikallisessa suurlähetystössä. Arruda pelasi aikoinaan useamman vuoden Nõmme Kaljun Meistriliiga-joukkueessa, ja hänen perheensä on asunut koko ajan Tallinnassa. Atlantis kiittää lämpimästi Arrudaa upeasta työstä seurassa. Ehkä joku päivä tiet taas kohtaavat.

Atlantiksen edustusmiehistön ja Akatemian valmennustiimin muodostavat nyt Tom Weckström, Sunny Akintmehin ja Vito Diatta (mv), mutta ryhmää tullaan täydentämään vielä kevään aikana.


180203 - Kylmää kyytiä Järvenpäässä
Rasse 3 JäPS oli pelätyn kova vastus nuorelle Atlantis-miehistölle talvisarjan avauspelissä. Ensimmäisen jakson punapaidat pysyivät mukana vielä kohtuullisen hyvin, kun Rasmus Martin venyi tolppien välissä muutamaan mainioon pelastukseen ja Konan Kouakou näytti kentällä beibeille pelimiehen mallia. Toisella jaksolla Rasse oli penkillä, ja isännät latoivat taululle tylyt loppunumerot 12-1 (3-0). Akatemia-beibit saivat kuitenkin arvokasta oppia, mitä miesten peleissä vaaditaan ja toisaalta valmennusjohto näki, mihin kunkin eväät tiukassa paikassa riittävät.

Atlantiksen seuraava koitos on tulevana lauantaina, kun Akatemia-miehistö kohtaa Järvenpään hallissa JäPS 47:n klo 18.00. Talvisarjan seuraava peli on lauantaina 17. helmikuuta, jolloin vastaan asettuu FC Espoo.


180202 - Talvisarjan avaus lauantaina
JäPS Atlantiksen avauspeli Järvenpään talvisarjassa on ohjelmassa lauantaina, kun punapaidat kohtaavat isäntäjoukkue Järvenpään Palloseuran klo 15.15. JäPS on jo useamman vuoden kuulunut Kakkosen kärkipään miehistöihin, joten kova haaste odottaa helsinkiläisiä heti avauksessa.

Atlantis lähtee lauantain koitokseen lähes puhtaalla Akatemia-ryhmällä. Kokemusta joukkueessa edustavat 1995-syntyneet Konan Kouakou ja Vyrtyt Rexhebi sekä 1991-vuosikertaa oleva Mustafa Al-Bazi. Akatemia-beibeillä onkin nyt mainio paikka näyttää, mihin eväät riittävät laadukasta vastustajaa vastaan.


180201 - Helmikuun hedelmä
Viinirypäle Viinirypäle on viiniköynnösten hedelmä, josta valmistetaan viiniä, mehua, hilloa, rusinoita ja korintteja tai niitä voidaan syödä sellaisenaan. Rypäleet ovat yksi vanhimpia viljelyskasveja, ja noin puolet maailmassa kasvatetuista hedelmistä on rypäleitä. Rypäleet tuottavat monenlaista iloa jälleen myös meille atlantislaisille.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)