Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.1.2018

180129 - Taas mennään!
Hymyilevä kiduttaja on irti taas. "Moo faster!! You can do it better!!" kaikui salissa, kun Sunny Akintmehin piiskasi väsyneisiin pelaajiin lisää vauhtia. Hiki virtasi vuolaasti heti pre-seasonin ensimmäisissä harjoituksissa pelaajien yrittäessä parhaansa mukaan pysyä mukana Sunnyn vauhdissa.

Joukkueenjohtaja Janne Wikman katseli menoa tyytyväisenä. - Ringissä on mukana iso joukko tuttuja pelimiehiä, mutta myös erittäin mielenkiintoisia uusia yrittäjiä. Kun jokunen pelaaja on tulossa mukaan vielä myöhemmin, näyttää pelipaikoista syntyvän ensi kaudella todella kova kisa. Ja niin se pitää ollakin, sillä tavoitteet ovat kovat.


180128 - Kolmosen otteluohjelma valmistumassa
Palloliitto Kolmosen otteluohjelmaa laaditaan parhaillaan piireissä. Ottelujärjestys on jo selvillä ja jokunen pelikin aseteltuna kentille. Atlantis aloittaa kauden Töölön Taiston vieraana noin 20. huhtikuuta. Päätöskierroksella 6. lokakuuta punapaidat kohtaavat kotonaan Jokelan Kisan. Otteluohjelma löytyy Edustus-valikosta.

180125 - Pre-season käynnistyy ensi viikolla
Sapa taistelee Atlantis-paidassa tulevallakin kaudella. Atlantiksen pre-season pyörähtää käyntiin tulevalla viikolla. Harjoitusottelut alkavat samantien, sillä punapaidat kohtaavat heti lauantaina 3. helmikuuta Järvenpään talvisarjan avauspelissään isäntäjoukkue JäPS:n.

Tom Weckström odottaa jo malttamattomana pre-seasonin alkua. - Kiva päästä taas tositoimiin. Meillä tulee kevään aikana olemaan 4-5 tapahtumaa viikossa, ja tahti kiihtyy, kun sarja-avaus lähestyy.

- Pelaamme myös paljon treenimatseja. Helmi-maaliskuussa matsit ovat pääasiassa Järvenpään hallissa, sen jälkeen päästään jo ulos. Helmikuun peleissä testaamme vielä paljon uusia yrittäjiä, mutta maaliskuussa ryhmän pitäisi ruveta olemaan jo pitkälti kasassa.


180124 - Kiitos riittää!
Lumi Kaipasimme viime viikolla lisää lunta. Kiitos, saimmekin sitä ihan kohtuullisesti. Itse asiassa ihan riittävästi vähäksi aikaa. Jos kainon toiveen vielä saa esittää, niin jatkossa hiukan pienemmissä erissä. Kiitos!

180118 - Vihdoinkin lunta!
Lumi Lumi - tarkoittaen nyt taivaalta satavaa jääkiteiden ja ilman muodostamaa kuohkeaa ainetta - saapui vihdoin myös Helsinkiin tuoden iloa ja nautintoa erityisesti lapsille mutta myös meille atlantislaisille. Joskus muinoin lumipeite säilyi maassa kuukausia, nykyisin saamme olla iloisia pienistäkin pyryistä. Kiitos tästäkin vähästä Make America Great Again.

180111 - Atlantis mukaan Regions' Cupiin
Atlantis osallistuu tänäkin vuonna Suomen Palloliiton järjestämään Regions' Cupiin, joka on piirisarjajoukkueiden oma cup-kisa. Viime kaudella punapaidat etenivät aina välieriin saakka, missä Kaarinan Pojat oli kotonaan vahvempi maalein 3-1. KaaPo vei lopulta myös cup-kannun, kun SJK Akatemia kaatui finaalissa 5-2.

Regions' Cupin kaksi ensimmäistä kierrosta arvotaan 6. helmikuuta. Alkukierroksilla joukkueet jaetaan arvontakoreihin alueittain.


180110 - Sapa jatkaa Atlantiksessa
Sapa taistelee Atlantis-paidassa tulevallakin kaudella. Kippari Santeri Saarenpää (s. 1990) nähdään Atlantis-paidassa tulevallakin kaudella. Keskikentän työmyyrä on sopinut vuoden jatkopestistä ja aloittaa nyt neljännen kautensa punapaidoissa.

Kapteenilla on selkeät tavoitteet tälle vuodelle. - Olimme viime kaudella yksi parhaista Kolmosen jengeistä Suomessa. Hävisimme kuitenkin tärkeitä pelejä - sarjassa kahdesti Honka Akatemialle, Regions' Cupin välierissä KaaPolle ja TUL Cupin finaalissa ToVelle. Nyt meidän täytyy olla vielä vahvempia, jotta pystymme kääntämään nämä tiukatkin pelit voitoiksi.


180105 - Konanille jatkosopimus
Konan allekirjoitti jatkosopimuksen. Konan Kouakou (s. 1995) on allekirjoittanut 2-vuotisen jatkosopimuksen Atlantiksen kanssa. Keväällä 2017 Suomeen muuttanut pikakiitäjä liittyi Atlantis-miehistöön huhtikuussa ja valittiin kauden päätteeksi punapaitojen Vuoden pelaajaksi.

Ennen Suomeen tuloaan Norsunluurannikolla syntynyt Konan pelasi Armeniassa Shirak Gyumri -seurassa, missä tilille kertyi mm. neljä Eurooppa-liigan karsintapeliä sekä 19 ottelua maan pääsarjassa.

Atlantis-manageri Aarne Tenkanen on erittäin tyytyväinen Konanin jatkosopimukseen. - Hienoa, että Konan halusi jatkaa meillä. Hän on loistava pelaaja ja esimerkillinen urheilija, jolla olisi varmasti ollut kysyntää ylempänäkin.


180101 - Akatemian avoimet jatkuvat 5. ja 7. tammikuuta
Hymyilevä kiduttaja on kehissä taas. Atlantis Akatemian avoimet harjoitukset jatkuvat vielä tammikuun alussa seuraavasti:
  • pe 05.01. klo 15.00 Talin halli
  • su 07.01. klo 19.30 Talin halli
Myös vanhemmat pelimiehet ovat tervetulleita mukaan Akatemian avoimiin harjoituksiin.

Haemme Akatemia-ryhmään 1998-2002 -syntyneitä, tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuvia ja kovan motivaatiotason omaavia tulevaisuuden pelimiehiä. Atlantis Akatemia toimii seuran edustusjoukkueen yhteydessä. Akatemia-pelaajat pelaavat kauden aikana edustusjoukkueessa, reservijoukkueessa ja juniorijoukkueissa. Lisätietoa Atlantis Akatemian toiminnasta antaa Janne Wikman (puh: 040 5532172).

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)