Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.12.2017

171231 - Hyvää uutta vuotta!
Hyvää uutta vuotta! Atlantis toivottaa kaikille hyvää, rauhallista ja menestyksekästä vuotta 2018!

171227 - Paluu yhteisharjoituksiin 5. tammikuuta
Hymyilevä kiduttaja on kehissä taas. Atlantis-miehistö palaa yhteisharjoituksiin perjantaina 5. tammikuuta Talin hallissa. Tammikuussa tapahtumia on omatoimisen harjoittelun ohella kahdesti viikossa. Varsinainen pre-season käynnistyy helmikuun alusta, ja ensimmäinen harjoituspeli on ohjelmassa heti lauantaina 3. helmikuuta, kun punapaidat kohtaavat Järvenpään talvisarjassa isäntäjoukkue JäPS:n.

Atlantis-joukkueisiin mahtuu tulevalle kaudelle vielä lisää tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuvia pelimiehiä. Lisätietoa toiminnasta antaa Janne Wikman (puh: 040 5532172).


171224 - Hyvää ja rauhallista joulua!
Hyvää ja rauhallista joulua!
"Juoksu on päättynyt,
Helsinki loistaa!
Aatto on astunut,"
joulu jo on!"
Eräs jouluruno
Ilmari Kianto
.

171222 - Ei joululahjaa oikeusturvalautakunnalta
Palloliitto Joulunalusviikko ei tuonut Atlantikselle kaivattua joululahjaa Urheilun oikeusturvalautakunnalta. Oikeusturvalautakunta hylkäsi pitkällisen käsittelyn jälkeen Atlantiksen vetoomuksen Palloliiton seuralle määräämän pisterangaistuksen poistamisesta. Päätös sinällään oli mielenkiintoinen, sillä usea liiton kurinpitovaliokunnan rangaistusta määrätessään esittämä perustelu todettiin virheelliseksi, mutta lautakunta totesi kuitenkin pisterangaistuksen aiheelliseksi, koska seura oli ryhtynyt yhteistyöhön myöhemmin epäluotettavaksi osoittautuneen agenttitoimiston kanssa.

Puheenjohtaja Tino Kinnunen oli pettynyt päätökseen, mutta sanoo seuran varmasti ottavan siitä opiksi. - Ei tätä auta jäädä suremaan. Jatkossa asiat täytyy vain hoitaa paremmin. Uusi kausi on pian taas ovella, ja Atlantiksella on joukkueet Kolmosessa, Nelosessa, Vitosessa sekä A-poikien Ykkösessä. Toivotaan menestystä kaikille Atlantis-miehistöille.


171208 - Toinen testipeli hiukan parempaa
Atlantis Akatemian ex-valmentaja vauhdissa. Atlantis Akatemian toinen testipeli tarjosi jo hiukan parempaa kuin murheellinen Gnistan-koitos. Punapaidat olivat nyt liikkeellä hiukan kokeneemmalla ryhmällä ja pysyivätkin ensimmäiset puoli tuntia kohtuullisesti mukana HIFK:n vauhdissa. Sitten Reuben Ortsen nappasi punaisen kortin, ja Atlantiksen peli hajosi. Atlantis Akatemian ex-valmentajan ja HIFK:n tulevan päävalmentajan Teemu Kankkusen luotsaama HIFK U20 meni menojaan ja toisella jaksolla suorastaan leikitteli punapaitojen kustannuksella. Kevyitä olivat Akatemia-kokelaat tähtirintojen kyydissä.

Atlantis-miehistöllä on nyt joulutauko henkilökohtaisen harjoittelun merkeissä. Paluu yhteisharjoituksiin tapahtuu tammikuussa, ja varsinainen pre-season käynnistyy helmikuun alusta.


171203 - Talvisarjan otteluohjelma valmis
JäPS Järvenpään Palloseuran järjestämän talvisarjan otteluohjelma on valmistunut. Atlantiksen pelit ajoittuvat seuraavasti:
  • la 03.02. klo 15.15 JäPS - Atlantis FC
  • la 17.02. klo 15.15 Atlantis FC - FC Espoo
  • la 24.02. klo 15.15 Atlantis FC - PK-35
  • la 10.03. klo 15.15 HIFK/2 - Atlantis FC
  • la 17.03. klo 15.15 NJS - Atlantis FC
  • la 24.03. klo 15.15 BK-46 - Atlantis FC
  • la 14.04. klo 15.15 Atlantis FC - KäPa

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)