Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.11.2017

171129 - Atlantis mukana Järvenpään talvisarjassa
JäPS Atlantis osallistuu tänäkin talvena Järvenpään Palloseuran järjestämään talvisarjaan. Mukana on jälleen koko joukko kovia nippuja: Atlantis FC, BK-46, FC Espoo, HIFK/2, JäPS, KäPa, NJS ja PK-35. Ottelut pelataan välillä 3.2.-14.4.

Atlantis-luotsi Alan Arruda oli tyytyväinen nähtyään turnauksen osanottajajoukon. - Saamme monta kovaa peliä, joissa pääsemme testaamaan pelaajia ensi kautta varten. Mikä parasta, valtaosa näistä ajoittuu helmi-maaliskuulle, jolloin juuri tarvitsemme otteluita hyvissä olosuhteissa. Huhtikuussa pelaamme mielellään jo ulkona, mutta talvella halli on ehdottomasti parempi.


171126 - Testipeli ei suuria tarjonnut
Rasse 15. Atlantis Akatemian ensimmäinen testipeli ei suuria riemunaiheita tarjonnut. Gnistan oli monta luokkaa valmiimpi koitokseen, ja kyyti Oulunkylässä oli kylmää. Näytöt jäivät tällä kertaa vähiin sekä uusilla että vanhoilla yrittäjillä.

Seuraava testipeli on ohjelmassa perjantaina 8. joulukuuta, kun punapaidat kohtaavat HIFK:n A-juniorit Talin hallissa klo 21.00.


171124 - Syksyn herkku
Jaffa Vihreät kuulat Klassisella Vihreät kuulat -marmeladilla täytetty ja herkullisella tummalla suklaalla kuorrutettu Jaffa-täytekeksi on ollut tämän syksyn hittituotteita kaupoissa. Keksi on tuonut paljon iloa myös meille atlantislaisille.

171118 - Ensimmäinen testipeli 26. marraskuuta
IF Gnistan Atlantis Akatemian kauden ensimmäinen testipeli on ohjelmassa sunnuntaina 26. marraskuuta, kun punapaidat kohtaavat IF Gnistanin A-juniorit Oulunkylän tekonurmella klo 11.30. Mukana näyttöjä antamassa on sekä vanhoja tuttuja Atlantis-pelaajia että joukko uusia yrittäjiä.

171117 - Toimistolla riittää kiirettä
Tino haravoi euroja kaupungilta. Atlantis-pelaajien viettäessä henkilökohtaisen harjoittelun jaksoa toimistolla ei lepäillä laakereilla. Tino Kinnunen taustajoukkoineen painaa pitkää päivää. Euro sieltä, toinen täältä tarttuu taskuun, kun mies haravoi taalereita ympäri kaupunkia.

Kinnunen on tyytyväinen Atlantiksen yritysyhteistyöhön.

- Olemme onnistuneet rakentamaan toimivan mallin yhteistyölle. Pystymme oikeasti olemaan avuksi kumppaneillemme, mistä osoituksena on pitkäaikaiset asiakassuhteet monen yrityksen kanssa.

- Pyrimme rakentamaan kumppaniverkoston niin laajaksi, että talouden puolesta olemme valmiita pelaamaan ylemmissä sarjoissa, kun paikka sinne joku päivä jälleen heltiää. Lisäksi meillä tulee olla tarvittavat resurssit myös junioritoiminnan kasvattamiseen.


171110 - Kolmosen lohkojako
Palloliitto Palloliiton Helsingin piiri julkisti perjantaina Kolmosen tulevan kauden alustavan lohkojaon. Atlantis on sijoitettu 3. lohkoon, jossa mukana ovat:
 • Atlantis FC (Helsinki)
 • CLE (Helsinki)
 • FC Korso United (Vantaa)
 • FC Kuusysi (Lahti)
 • FC Viikingit/SCP (Helsinki)
 • HyPS (Hyvinkää)
 • JoKi (Tuusula)
 • MPS/Atletico Malmi (Helsinki)
 • PuiU (Helsinki)
 • Reipas (Lahti)
 • RiPS (Riihimäki)
 • Töölön Taisto (Helsinki)
Atlantis-leirissä toki odotetaan ensin lopullista päätöstä ensi kauden sarjatasosta.

171105 - Akatemian avoimet jatkuvat marraskuussa
Hymyilevä kiduttaja on kehissä taas. Atlantis Akatemian avoimet harjoitukset jatkuvat koko marraskuun seuraavasti:
 • ma 06.11. klo 19.30 Talin halli
 • ma 13.11. klo 18.30 Talin halli
 • pe 17.11. klo 18.00 Pallomylly
 • ma 20.11. klo 19.30 Talin halli
 • pe 24.11. klo 18.00 Pallomylly
Myös vanhemmat pelimiehet ovat tervetulleita mukaan Akatemian avoimiin harjoituksiin.

Haemme Akatemia-ryhmään 1998-2002 -syntyneitä, tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuvia ja kovan motivaatiotason omaavia tulevaisuuden pelimiehiä. Atlantis Akatemia toimii seuran edustusjoukkueen yhteydessä päävalmentaja Alan Arrudan ohjauksessa. Akatemia-pelaajat pelaavat kauden aikana edustusjoukkueessa, reservijoukkueessa ja juniorijoukkueissa. Lisätietoa Atlantis Akatemian toiminnasta antaa Janne Wikman (puh: 040 5532172).


171103 - Arruda rakentaa tulevaa kautta
Arruda haluaa nähdä entistä vahvemman Atlantis-miehistön. Atlantis-luotsi Alan Arruda miettii jo ensi kauden kuvioita. Päävalmentaja haluaa nähdä kentällä entistä vahvemman Atlantis-miehistön.

- Pelaammepa ensi kaudella missä sarjassa tahansa meidän täytyy kehittää toimintaa. Viime kaudella muutama loukkaantuminen sotki kuvioita, mutta pelasimme muutenkin syksyllä heikosti, mikä näkyi turhina pistemenetyksinä. Virheistä täytyy ottaa oppia ja tehdä töitä entistä kovemmin. Sen on ainoa keino kehittyä. Tarvitsemme myös laajemman pelaajaringin, jotta kestämme paremmin loukkaantumiset ja pelikiellot. Pelaamme kuitenkin samanaikaisesti kolmea sarjaa.

- Nyt loppuvuoden Sunny vastaa harjoitusten vetämisestä. Tammikuussa aloitamme pre-seasonin, mutta aluksi hieman kevyemmin. Harjoittelu on enemmän pelaajia valmistavaa. Helmikuussa lisäämme tapahtumia, ja maaliskuun alusta sitten täysi höyry päälle. Tulemme taas osallistumaan Järvenpään talvisarjaan, missä on luvassa hyviä pelejä. Pyrimme saamaan keväälle myös muita kovia treenipelejä. Lisäksi käymme muutaman vuoden tauon jälkeen pelaamassa jälleen jonkun pelin Virossa paikallisia joukkueita vastaan.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)