Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.10.2017

171022 - Akatemian avoimet alkavat 30. lokakuuta
Hymyilevä kiduttaja on kehissä taas. Atlantis Akatemian uusi tuotantokausi pyörähtää käyntiin tammikuussa 2018. Syksyn aikana järjestämme avoimia harjoitustapahtumia, joissa valmistamme pelaajia alkavaan harjoituskauteen sekä testaamme uusia yrittäjiä. Ensimmäiset treenit pidetään maanantaina 30. lokakuuta klo 19.30 Talin hallissa. Myös vanhemmat pelimiehet ovat tervetulleita mukaan Akatemian avoimiin harjoituksiin.

Haemme Akatemia-ryhmään 1998-2002 -syntyneitä, tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuvia ja kovan motivaatiotason omaavia tulevaisuuden pelimiehiä. Atlantis Akatemia toimii seuran edustusjoukkueen yhteydessä päävalmentaja Alan Arrudan ohjauksessa. Akatemia-pelaajat pelaavat kauden aikana edustusjoukkueessa, reservijoukkueessa ja juniorijoukkueissa. Lisätietoa Atlantis Akatemian toiminnasta antaa Janne Wikman (puh: 040 5532172).


171007 - A-junnut päättivät voitokkaasti
Ohe toi taistelua kentälle. Atlantiksen A-juniorit kohtasivat A-poikien Kakkosen päätöskierroksella BK-46:n Karjaalta. Akatemia-beibit hoitivat koitoksen edukseen Pallokentän tekonurmella maalein 5-2 (0-1).

Avausjakso oli punapaidoilta nihkeää peliä, ja tauolle mentiin vierasjohdossa. Toiselle jaksolle valmennusjohto heitti kentälle nipun tuoreita jalkoja, ja varsinkin Oheneba Poku-Marboah toi kaivattua virtaa isäntien hyökkäyspeliin. Beibit latoivat toisella puolikkaalla pallon viidesti karjaalaisten verkkoon, ja kausi oli näin voitokkaasti paketissa.

Atlantis saalisti A-poikien Kakkosen syyskierroksella 8 voittoa, yhden tasurin sekä tappion kärkijoukkue RiPS:lle.

171007 - Ohi on - LoPa nurin päätöskierroksella
Obi oli Harjun kapellimestari. Atlantis vieraili Lohjalla Kolmosen päätöskierroksella lauantaina. Helsinkiläiset ratkaisivat toisella jaksolla koitoksen edukseen latoen lopulta taululle selkeät 1-5 (1-1) loppunumerot.

Avausjakso oli punapaidoilta kehno esitys. Harjun urheilupuiston litimärkä nurmi asetti omat haasteensa, mutta se ei riitä selittämään lukuisia harhasyöttöjä ja kateissa ollutta peliajatusta. Niko Vuorela iski isännille johtomaalin jo 6. minuutilla, kun Atlantis-topparit tarjosivat vapaan väylän. Cassiano kuittasi tasoituksen 28. minuutilla, mutta enempää osumia ei avausjaksolla nähty.

Toiselle jaksolle Konan Kouakou sai allensa uudet nappikset, ja nyt pikajuna pääsi vauhtiin. Konan tykitti pallon kolmesti lohjalaisten verkkoon: 57., 67. ja 82 min. Kentän kapellimestari Obi Metzger viimeisteli itse loppunumerot 5-1 87. minuutilla.

Atlantis saalisti kauden 22 pelistä 18 voittoa ja neljä tappiota. Joukkue keräsi sarjassa eniten pisteitä, mutta punapaitojen lopullinen sijoitus selviää vasta syksyn kabinettipelien päätyttyä.

Atlantiksen kokoonpano: Maxime Fondop, Santeri Saarenpää, Tejan Deen (76. Zakariya Bulhan), Sergio, Cassiano, Jean, Konan Kouakou, Robert Razmus, Obi Metzger, Reuben Ortsen ja Lucas Mekonen.


171005 - HJK/Laajasalo oli liian vahva beibeille
Vanha konkari Victor ampui ainokaisen. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi HJK/Laajasalon Nelosen päätöskierroksella torstaina. Punapaidoilla oli voitolla mahdollisuus Kolmosen nousukarsintaan, mutta Klubi oli tällä kertaa liian vahva vastus nuorelle Akatemia-miehistölle. Raitapaidat iskivät Pallomyllyssä 15 minuutissa tilanteeksi jo 2-0. Tämän jälkeen Akatemia pääsi peliin mukaan, hallitsi palloa ja kolisutteli rimaakin, mutta kun maaleja ei syntynyt, HJK:n terävät vastaiskut purivat jälleen toisella jaksolla. Loppunumerot olivat isännille 5-1 (2-0).

Päätöskierroksen tappiosta huolimatta Atlantis-reservit pelasivat hyvän kauden. Joukkue keräsi 22 pelistä 47 pistettä, mikä lopulta oikeutti neljänteen sijaan. Parempaankin olisi ollut mahdollisuuksia, mutta tälläkin kertaa materiaali loppui kesken. Akatemia kuitenkin palveli hyvin edustusmiehistöä ja tarjosi sinne kaivattua apua aina, kun tarvetta syntyi. Tästä on hyvä jatkaa uuteen kauteen.


171001 - A-junnut voittoon Lohjalla
Amisi osui LoPan verkkoon. Atlantiksen A-juniorit vierailivat sunnuntaina Lohjalla, missä Akatemia-beibit kohtasivat Harjun urhelupuistossa isäntäjoukkue LoPan. Vauhdikas koitos päättyi lopulta helsinkiläisten eduksi 1-5 (0-2).

Akatemia-beibit olivat vaihteeksi pelipäällä, ja varsinkin toisella jaksolla pallo liikkui pelaajalta toiselle ja tilanteita syntyi isäntien maalille. Veljekset Amisi & Albert Msambya olivat vireessä ja iskivät pallon kolmesti lohjalaisten verkkoon, mutta hyvän ottelun pelasi koko joukkue. Joni Lahtinen tuurasi mainiosti pelikiellossa ollutta Rasmus Martinia tolppien välissä.

A-junnujen kauden viimeinen koitos on ensi lauantaina, jolloin Akatemia-beibit kohtaavat Bolliksen tekonurmella BK-46:n. Ottelu alkaa klo 16.15.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)