Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.6.2017

170630 - Atlantis/Itä jatkoi voitokkaasti
Liibaan ampui voittomaalin. Atlantis/Itä nappasi kauden kolmannen voittonsa Vitosessa, kun joukkue kukisti perjantai-iltana Myllypuron tekonurmella Töölön Taisto/Akatemian tiukan väännön jälkeen 3-2 (1-0). Punapaidat olivat liikkeellä pienellä ja repaleisella ryhmällä, mutta taistelivat sitäkin suuremmalla sydämellä. Atlantis-osumista vastasivat Mohammed Safdari, Clyde Ondo sekä voittomaalin 10 minuuttia ennen päätösvihellystä 25 metristä tykittänyt Liibaan Mohamud.

Itä nousi voitolla sarjataulukossa jo mukavasti putoamisviivan yläpuolelle. Pelit jatkuvat kesätauon jälkeen, mutta Akatemian mukana harjoitteleville tulevaisuuden pelimiehille lomaa on luvassa vain reilu viiko, kunnes harjoitukset jälleen pyörähtävät käyntiin.


170629 - Kevätkierros päättyi maalijuhlaan
Emmanuel ampui avausmaalin pilkulta. Atlantiksen kevätkierroksen päätösottelu päättyi melkoiseen maali-ilotteluun, kun punapaidat möyhensivät Pukinmäen nurmella Lohjan Pallon 11-0 (4-0). Peräti kahdeksan Atlantis-peluria saivat tällä kertaa nimensä maalintekijätilastoon.

Ottelun käsikirjoitus kävi selväksi heti alusta alkaen. Nuorelle lohjalaisjoukkueelle Kolmosen taso on vielä auttamatta liian kova. Isännät hyödynsivät lohjalaisten harhasyötöt ja pääsivät helpolla maalipaikkoihin. Avausjaksolla pallo iskettiin neljästi vieraiden verkkoon: Emmanuel Katundu pilkulta 10. min., Jean 22. min. sekä Konan Kouakou 30. ja 36. min.

Clyde osui Kolmosen debyytissään.

Toisella jaksolla helsinkiläisten vyörytys jatkui. Tahti kiihtyi entisestään, ja nyt osumia nähtiin seitsemän: Obi Metzger 53. min., Cassiano 54. min., oma maali 68. min., Clyde Ondo 73. min., Impton Söderlund 83. ja 90. min. sekä Santeri Saarenpää 87. min.

Atlantis keräsi kevätkierroksen kymmenestä pelistä 27 pistettä. Ainoa tappio tuli kärkijoukkue Honka/Akatemialle. Kärkikaksikko onkin jo selvästi karussa muilta, js nousutaisto tullaan käymään näiden kahden joukkueen kesken. Espoolaiset lähtevät tauolle pinnan etulyöntiasemassa, mutta kisa tulee varmasti jatkumaan tiukkana aina lokakuun päätöskierrokselle saakka.

Atlantiksen kokoonpano: Maxime Fondop, Adams Diabaté, Santeri Saarenpää, Sergio, Cassiano (71. Gonzalo Oroza), Jean (71. Impton Söderlund), Konan Kouakou, Lawrence Simeon (46. Erik Virolainen), Emmanuel Katundu, Obi Metzger (76. Bachir Mboup) ja Jonas Sapienza (58. Clyde Ondo).


170628 - Torstaina vastassa LoPa
LoPa Lohjan Pallo saapuu torstaina Atlantiksen vieraaksi Pukinmäkeen. Taisto Kolmosen sarjapisteistä käynnistyy Puksun sametilla klo 19.00.

LoPa on kerännyt kauden yhdeksästä pelistään ainoastaan kaksi pistettä, millä joukkue on uhkaavasti lohkon jumbona. Matkaa kuiville on kuitenkin vain kolme pinnaa, joten lohjalaiset eivät varmasti ole heittäneet vielä kirvestä kaivoon. Nyt punnitaankin, löytyykö Atlantis-pelaajilta asennetta ja valmiutta työntekoon ennakolta heikompaa vastustajaa vastaan. Kovalla asenteella punapaidoilla on hyvät mahdollisuudet napata täysi pistepotti, mutta lepsuilulla pelistä saadaan isännille varmasti vaikea.


170627 - Reservit voittoon toisella jaksolla
Impton osui kertaalleen. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi lohkon kärkijoukkueen HJK/Laajasalon Talin nurmella tiistaina. Avausjakso oli punapaidoilta nihkeää peliä. Vieraat pelasivat suoraviivaisesti, ja kahdesti nopea vastaisku tuottikin tulosta: ensimmäisestä maali ja toisesta pilkku, jonka Maxime Fondop kuitenkin poimi. Vasta toisella jaksolla isännät saivat tehoja irti koneestaan. Lawrence Simeon, Impton Söderlund, Tejan Deen (2) ja Emmanuel Katundu onnistuivat viimeistelyssä, ja kun sinivalkoisetkin osuivat vielä kertaalleen, loppunumerot Talissa olivat 5-2 (0-1).

Reservimiehistö keräsi kevätkierroksen 11 pelistä 23 pistettä, mikä todennäköisesti riittää tauolla lohkossa kolmanteen sijaan. Kärkikaksikko Viikingit/SCP ja HJK/Laajasalo ovat kuitenkin vielä hyvin iskuetäisyydellä, joten nousutaisto jatkuu tiukkana syyskierroksella. Reservien seuraava Nelosen koitos on lauantaina 29. heinäkuuta, kun punapaidat kohtaavat Siltamäen nurmella SUMU/sob:n.


170626 - Kiireinen viikko
Professori työssään. Atlantiksella on edessä työntäyteinen viikko. Tiistaina ohjelmassa on reservien koitos kärkijoukkue HJK/Laajasaloa vastaan. Punapaidat hakevat tuosta pelistä ehdottomasti kolmea pistettä, jotta mahdollisuus nousukahinoihin säilyisi.

Torstaina edustusmiehistö kohtaa Pukinmäen sametilla Lohjan Pallon. Honka/Akatemia on Kolmosen lohkon kärjessä pinnan erolla Atlantikseen, ja kilpajuoksu joukkueiden välillä jatkuu kiivaana. Siinä kisassa jokainen piste on arvossaan.

Lauantaina vuorossa on A-junnujen kohtalonottelu Kontulan nurmella. FC Kontu pitää kaatua, jotta beibit voisivat edes haaveilla Ykkösen paikan säilyttämisestä.

Sunnuntaina helsinkiläiset matkaavat Poriin, missä vastaan asettuu TUL Cupin finaalissa Toejoen Veikot. Sunnuntain taiston jälkeen Alan Arruda laskee suojattinsa reilun viikon kesälomalle.


170621 - Atlantis haki jatkopaikan Myllykoskelta
Amigo ampui avausmaalin. MYPA ja Atlantis kohtasivat keskiviikkoiltana Saviniemen stadionilla Regions' Cupin viidennellä kierroksella. Vauhdikas koitos päättyi lopulta helsinkiläisten eduksi 2-5 (0-2), ja näin Atlantis jatkaa cupissa kahdeksan parhaan joukkoon.

Saviniemen stadion tarjosi cup-taistolle upeat puitteet, jollaisista helsinkiläiset Kolmosen joukkueet voivat vain haaveilla. Kun vielä yleisöä oli mukavasti paikalla, joukkueet intoutuivat esittämään parastaan.

Avausjaksolla tilanteita oli molemmissa päissä kenttää. Isännillä oli puolenkymmentä vetopaikkaa vähän rangaistusalueen ulkopuolelta, mutta laukaukset viuhuivat hiukan yli tai ohi helsinkiläismaalin. Atlantis sen sijaan viimeisteli tehokkaasti. Ensin 6. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteessa pallo päätyi Sergiolle, ja Amigo tykitti 0-1. Jean oli asialla 32. minuutilla ja 0-2. Näissä numeroissa lähdettiin myös tauolle.

MYPA ei saanut Konania kuriin.

Toisella jaksolla helsinkiläisten vyörytys jatkui. Konan Kouakou karkasi 60. minuutilla oikealta läpiajoon ja tarjoili maalille, missä kippari Santeri Saarenpää ohjasi pallon verkkoon. Tämän jälkeen koitti isäntien etsikkoaika. Ensin Tomi Räikkönen iski 63. minuutilla maalinedustalta MYPAn avausosuman, ja vain kaksi minuuttia myöhemmin Paavo Kujalan keskitys leijaili Maxime Fontopin yli Atlantis-maaliin. Tilanne oli 2-3 ja isännillä henki päällä. Konan kuitenkin päätti MYPAn takaa-ajon 77. minuutilla jatkamalla akrobaattisella ohjauksella pallon verkkoon. Jean oli vielä kerran asialla 93. minuutilla, kun brassikärki survoi pallon väkisin isäntien maaliin. Näin loppunumerot 2-5.

Atlantis jatkaa Regions' Cupissa kuudennelle kierrokselle, jossa mukana on vielä kahdeksan joukkuetta. Puolivälierien otteluparit arvotaan 4. heinäkuuta, ja ottelut tulee pelata heinäkuun loppuun mennessä.

Atlantiksen kokoonpano: Maxime Fondop, Adams Diabaté, Santeri Saarenpää, Sergio, Cassiano, Jean, Konan Kouakou, Lawrence Simeon, Emmanuel Katundu, Obi Metzger (87. Erik Virolainen) ja Jonas Sapienza.


170620 - Keskiviikkona Kouvolaan
MYPA Atlantis matkustaa keskiviikkona MYPA:n vieraaksi Kouvolaan. Regions' Cupin 5. kierroksen koitos käynnistyy Saviniemen stadionilla klo 20.15.

Perinneseura MYPA tekee uutta nousua kahden vuoden takaisen konkurssin jäljiltä, ja joukkue hakee Kaakon Kolmosesta nousua takaisin Palloliiton sarjoihin. Kouvolalaisten nimekkäin pelimies on aikanaan Atlantis Akatemiassa jalkapallo-oppinsa ammentanut ja sittemmin MyPan paidassa Veikkausliigaa pelannut Heikki Pulkkinen. Kippari Pulkkisen johdolla kouvolalaiset pelaavat kurinalaista puolustuspeliä ja luottavat nopeisiin vastaiskuihin. Viimeksi lauantaina Saviniemessä kaatui siihen saakka lohkossa voitosta voittoon edennyt SavU maalein 3-0, joten kova haaste odottaa Atlantista keskiviikkona.


170620 - Reservit tasapeliin Viikinkien kanssa
Clyde oli alakerran päälikkö. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi kärkijoukkue FC Viikingit/SCP:n Talin tekonurmella tiistaina. Kahden pelaavan joukkueen hyvätasoinen Nelosen kamppailu päättyi lopulta tasanumeroihin 2-2 (0-1). Molemmilla joukkueilla oli paikkansa ratkaista taisto edukseen, mutta tällä kertaa kumpikaan ei siinä onnistunut. Atlantiksen avausmaalin iski läpiajon päätteeksi Tejan Deen. Isäntien toinen osuma kimposi vuosaarelaispuolustajasta omaan verkkoon.

Reservimiehistön seuraava Nelosen koitos on ensi tiistaina 27. kesäkuuta, kun punapaidat kohtaavat lohkon toisen kärkiryhmän HJK/Laajasalon Talin nurmella klo 18.00.


170618 - Kuusysi koulutti A-junnuja
Lucas väänsi vahvasti vasempana pakkina. Atlantiksen A-juniorit saivat tuta karvasta oppia sunnuntaina Talin nurmella, kun Kuusysi vei pisteet Lahteen maalein 0-2 (0-0). Akatemia-beibeillä oli avausjaksolla useampikin paikka iskeä pallo vieraiden verkkoon, mutta tällä kertaa ei onnistunut. Toiselle jaksolle punapaidat lähtivät edelleen hakemaan johtomaalia, mutta maalinteossa onnistuivatkin lahtelaiset, jotka hyödynsivät isäntien alakerran helpot virheet ja laittoivat pallon kahdesti Rasmus Martinin selän taakse (62. min. Ilmari Lehtinen ja 78. min. Eero Niemonen). Atlantiksella oli myös paikkansa toisella jaksolla, mutta taito ja onni eivät olleet myötä.

A-junnuilla on seitsemästä pelistä koossa viisi pistettä, millä joukkue on vielä niukasti putoamisviivan yläpuolella. Viikingit on viivan alapuolella vain pisteen päässä, ja vuosaarelaisilla on otteluita jäljellä yksi enemmän (27.6. Kuusysi kotona ja 1.7. NJS vieraissa). Tasapisteissä Atlantis olisi kuitenkin edellä paremman maalieron ansiosta. GrIFK on varma putoaja ja kaikki muut joukkueet ovat jo kuivilla, joten taisto viimeisestä paikasta Ykkösen syyskierrokselle käydään Atlantiksen ja Viikinkien kesken. Atlantis kohtaa päätöskierroksella 1. heinäkuuta Kontulan nurmella FC Kontun klo 13.00.


170616 - Honka ratkaisi lopussa
Adams hankki pilkun. Honka/Akatemia ja Atlantis kävivät vauhdikkaan ja hyvätasoisen Kolmosen kärkikamppailun Tapiolan urheilupuiston tekonurmella perjantai-iltana. Punapaidat hallitsivat avausjaksoa, mutta toisella puolikkaalla laajalla materiaalilla operoineet espoolaiset ottivat ohjat ja käänsivät pelin edukseen viimeisen vartin aikana. Loppunumerot Tapiolassa olivat isännille 2-1 (0-1).

Avausjaksolla kentällä riitti vauhtia. Onni Puhalaisen ikävä loukkaantuminen 19. minuutilla sotki espoolaisten pasmat, ja Atlantis painoi pelin isäntien maalille. Tulosta tuli reilun puolen tunnin kohdalla, kun Adams Diabate kaadettiin rangaistusalueella ja Emmanuel Katundu viimeisteli pilkulta varmasti avausmaalin. Helsinkiläisillä oli paikkoja lisäosumiinkin, mutta verkkoon palloa ei enää saatu. Näin tauolle lähdettiin vierasjohdossa 0-1.

Toisella jaksolla espoolaisten liike rupesi puremaan. Painopiste siirtyi Atlantiksen päätyyn, ja vieraiden alakerta joutui paineeseen. Ensimmäisen kerran se murtui 78. minuutilla, kun Ville Kiiski pääsi ohjaamaan maalin edestä tasoituksen. Lisää tuskaa tuli 89. minuutilla. Joona Rämö karkasi läpiajoon, ohitti Maxime Fondopin ja sijoitti pallon verkkoon. Enempää osumia Tapiolan illassa ei enää nähty, joten loppunumerot isännille 2-1. Samalla Honka/Akatemia tarrasi vahvasti lohkon piikkipaikkaan, mutta joukkueet ovat vielä toistamiseen vastakkain syyskierroksella Helsingissä.

Atlantiksen edustusmiehistön seuraava koitos on ensi keskiviikkona 21. kesäkuuta, kun helsinkiläiset matkaavat Kouvolaan, missä vastaan asettuu Saviniemen stadionilla MYPA. Ottelu on Regions' Cupin 5. kierrosta.

Atlantiksen kokoonpano: Maxime Fondop, Adams Diabaté, Santeri Saarenpää, Sergio, Cassiano, Konan Kouakou, Andres Luga (46. Erik Virolainen), Lawrence Simeon, Emmanuel Katundu, Obi Metzger (84. Powell Uka) ja Jonas Sapienza.


170615 - Perjantaina Tapiolaan
FC Honka Atlantis matkustaa perjantaina Tapiolaan, missä helsinkiläiset kohtaavat Urheilupuiston tekonurmella FC Honka/Akatemian. Hongan reservimiehistö on menettänyt ainoastaan kaksi pistettä alkukauden seitsemässä pelissään, ja espoolaiset haluavat ehdottomasti nostaa joukkueen Kakkoseen, joten punapaitoja vastaan asettuu varmasti todella kova ryhmä. Kolmosen kärkikamppailu käynnistyy Tapiolassa klo 20.15.

170615 - Atlantis/Itä nappasi toisen voittonsa
Impton osui viidesti Idän riveissä. Atlantis/Itä nappasi kauden toisen voittonsa Vitosessa, kun joukkue kukisti HJK/Kantsun maalein 8-3 (5-2) Pitäjänmäen tekonurmella torstai-iltana. Akatemiasta vahvistukseksi saatu Impton Söderlund iski pallon viidesti Klubin verkkoon.

Itä nousi voitolla sarjataulukossa yhden pykälän yhdeksänneksi, mutta on heikommalla maalierolla vielä niukasti putoamisviivan alapuolella. Taisto sarjapaikasta kuitenkin jatkuu, ja seuraava koitos on perjantaina 30. kesäkuuta klo 18.00 Myllypuron tekonurmella. Vastaan asettuu TöTa/Akatemia.


170614 - Reserveille tasapeli
Powell on saanut lisää virtaa. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi FC ALPC:n Talin takanurmella keskiviikkona. Punapaidoilla oli vuorossa vaihteeksi vaisumpi ilta, ja kokeneet vastustajat hyödynsivät taitavasti Akatemia-beibien heikkoudet. Impton Söderlund vei Atlantiksen johtoon heti alussa, mutta ALPC kuittasi kahdesti vielä avausjaksolla. Toiselle jaksolle punapaidat lähtivät kääntämään peliä, mutta nihkeää oli hyökkäyspeli tällä kertaa. Viisi minuuttia ennen päätösvihellystä Amisi Msambya iski vihdoin kaivatun tasoituksen, mutta enempää maaleja Talissa ei nähty, joten pisteet menivät jakoon maalein 2-2 (1-2).

Reservimiehistön seuraava Nelosen koitos on ensi tiistaina 20. kesäkuuta, kun punapaidat kohtaavat lohkon kärkiryhmän FC Viikingit/SCP:n Talin tekonurmella klo 20.15.


170613 - Tuplaveet pitävät pyörät pyörimässä
Isompi tuplavee Joukkueenjohdon tehokaksikko Tom Weckström - Janne Wikman huolehtii Atlantis-joukkueiden taustoista. Kaksikon vastuulla ovat sekä seuran edustusjoukkue, reservit että A-junnut.

- Janne hoitaa tausta-asiat kuten sopimukset, otteluohjelmat, treenivuorot ja varusteet. Minä pyrin olemaan läsnä treeneissä ja matseissa sekä hoitamaan niihin liittyviä käytännön asioita, Tom Weckström valottaa työnjakoa.

Kokeneena valmentajavelhona Weckströmillä on annettavaa myös valmennuspuolella. - Tuurailen välistä Arrudaa, jos tämä on estynyt tai jeesaan, mikäli treenataan useammassa ryhmässä.


170610 - A-junnuille tappio Klaukkalassa
Kolme meni taas selän taakse, mutta jokunen torjuttiinkin. Atlantiksen A-juniorien tuskainen taival A-poikien Ykkösessä jatkui lauantaina Klaukkalassa, kun isäntäjoukkue NJS nappasi sarjapisteet maalein 3-1 (2-0). Punapaitojen ainokaisen viimeisteli Fahad Mohamed 86. minuutilla.

Akatemia-beibit pärjäsivät pelillisesti kohtuu hyvin isäntien kanssa, mutta helpot virheet omassa päässä kostautuivat. Vastaavasti hyökkäyspäässä paikoista ei palloa saatu verkkoon.

A-junnujen seuraava koitos on sunnuntaina 18. kesäkuuta, kun beibit kohtaavat Talin nurmella FC Kuusysin klo 12.00. Tuosta pelistä pisteistä tulisi kaivaa, muuten punapaitoja uhkaa lähtö Kakkoseen syyskierrokselle.


170609 - Atlantis vahvempi Puksun derbyssä
Manny osui kahdesti. Atlantis kohtasi perjantai-iltana Pukinmäen nurmella paikallisvastustaja MPS/Atletico Malmin. Punapaidat tekivät tällä kertaa pelin selväksi jo avausjaksolla. Reilun puolen tunnin jälkeen numerot olivat 4-0 ja samalla kiihkein vääntö ohi. Loppulukemat Atlantikselle 5-1 (4-0), ja punapaidat jatkavat lohkon kärjessä.

Atlantis aloitti pirteästi, ja Henry Ike jatkoi siitä mihin keskiviikon reservipelissä jäi. Kuuma hyökkääjä oli jatkuvasti vaarallinen ja iski nopeaan tahtiin pallon kahdesti malmilaisten verkkoon (5. ja 17. min.). Tämän jälkeen vuoroon tuli Akatemia-beibi Emmanuel Katundu, joka osui myös kahdesti (28. ja 33. min.). Näin tauolle mentiin lukemissa 4-0.

Toisella jaksolla suurin huuma pelistä oli jo kadonnut. Atlantis-pelaajat hakivat lisämaaleja itsekkäästi, ja joukkuepeli unohtui. Tulosta ei tullut, ennen kuin omassa päässä kolisi. Jesse Ketonen karkasi läpiajoon ja viimeisteli malmilaisten kavennuksen 82. minuutilla. Tejan Deen taisteli vielä lisäajalla yhden osuman punapaidoille, joten näin loppunumerot Pukinmäen hyväkuntoisella nurmella 5-1.

Atlantiksen seuraava Kolmosen koitos on ensi viikon perjantaina 16. kesäkuuta, kun punapaidat matkaavat Tapiolaan lohkon toisen kärkijoukkueen FC Honka/Akatemian vieraaksi. Taisto käynnistyy Tapiolan tekonurmella klo 20.15.

Atlantiksen kokoonpano: Maxime Fondop, Adams Diabaté, Henry Ike (64. Dmitro Platonenko ), Sergio, Cassiano (90. Gonzalo Oroza), Konan Kouakou, Lawrence Simeon, Robert Razmus, Emmanuel Katundu (52. Segun Ikudehinbu), Obi Metzger (74. Tejan Deen) ja Jonas Sapienza.


170608 - Perjantaina vastassa MPS/Atletico Malmi
MPS Atlantis kohtaa perjantaina Pukinmäen nurmella MPS/Atletico Malmin. Luvassa on jälleen tiukka vääntö Kolmosen sarjapisteistä. Atletico on sarjataulukossa viidentenä kerättyään seitsemästä pelistä 10 pistettä. Huomionarvoista on, että tiukan puolustuspelin varaan vannova malmilaisryhmä on päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja eli kelpo haaste tiedossa punapaitojen hyökkäyskalustolle. Pukinmäen derby perjantaina klo 18.00. Tervetuloa!

170607 - Reserveillä maalijuhla Talissa
Henry iski 9 osumaa! Atlantiksen reservimiehistö vietti melkoista maalijuhlaa Talin hallissa keskiviikkoiltana, kun punapaidat latoivat pallon peräti 11 kertaa Kiffenin reservien verkkoon. Alan Arruda oli skoutannut vastustajan heikkoudet ja pistänyt suojattiensa taktiikan uusiksi, eikä yhtään hassummalla menestyksellä. Henry Ike nautiskeli kärjessä tarjoilusta, ja pisti pallon yhdeksän kertaa Kiffenin pussiin. Amisi Msambya ja Emmanuel Katundu osuivat kumpikin kertaalleen. Näin loppunumerot Talissa 11-0 (4-0).

Reservimiehistön seuraava Nelosen koitos on ensi keskiviikkona 14. kesäkuuta, kun punapaidat kohtaavat FC ALPC:n Talin nurmella klo 18.00.


170606 - HJK koulutti A-junnuja
Viisi meni selän taakse, mutta monta torjuttiinkin. Atlantiksen A-juniorit olivat oppipojan asemassa, kun punapaidat kohtasivat HJK:n A-poikien Ykkösessä tiistaina. Klubi latoi Ala-Malmin nurmella taululle tylyt lukemat 5-1 (2-0), eikä numeroissa ollut yhtään liikaa. Niin selkeästi Akatemia-beibit olivat tällä kertaa perässä. Atlantiksen lohdutusosuman viimeisteli Amisi Msambya, ja valmentajien ihannepojan palkinnon nappasi tolppien välissä urheasti taistellut Rasmus Martin.

A-junnujen seuraava koitos on lauantaina, kun beibit matkaavat NJS:n vieraaksi Klaukkalan nurmelle. Taisto sarjapisteistä alkaa klo 15.00.


170606 - Regions' Cupissa vastassa MYPA
MYPA Regions' Cupin viides kierros on arvottu tänään Palloliitossa. Atlantis matkustaa viidennellä kierroksella MYPA:n vieraaksi Saviniemen Stadionille Kouvolaan. Cup-taisto pelataan 21.06. klo 20.15.

Perinneseura MYPA tekee uutta nousua kahden vuoden takaisen konkurssin jäljiltä, ja joukkue tavoittelee tiukasti nousua Kaakon Kolmosesta takaisin Palloliiton sarjoihin. Cupin neljännellä kierroksella MYPA tiputti espoolaisseura SexyPöxyt. Kova haaste siis helsinkiläisille on varmuudella luvassa.

Regions' Cupin 5. kierroksella mukana on vielä 16 joukkuetta.


170602 - Reserveille tappio Puotilassa
Impton osui kertaalleen Puotilassa. Atlantiksen reservimiehistö kärsi kauden toisen tappionsa Nelosessa, kun Valtin kokeneet konnat kouluttivat punapaitoja Puotilan tekonurmella perjantai-iltana. Loppunumerot olivat isännille 4-3 (2-2). Atlantis-maaleista vastasivat Andres Luga, Powell Uka ja Impton Söderlund.

Akatemia hallitsi pelitapahtumia, mutta Valtin kokemus vei tällä kertaa voiton nuoruuden innosta. Isännät rokottivat armotta punapaitojen alakerran virheistä, ja toisessa päässä he hoitivat rutiinilla Akatemia-beibien lähentelyt. Paljon on punapaidoilla vielä työtä tehtävä ja oppia kerättävä, ennen kuin paikka edustusmiehistöön aukeaa.

Atlantiksen reservimiehistön seuraava Nelosen koitos on ensi keskiviikkona 7. kesäkuuta, kun punapaidat kohtaavat Kiffenin reservimiehistön Talin hallissa klo 20.15.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)