Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.5.2017

170531 - Vaikeuksien kautta voittoon - taas kerran
Adams kävi iskemässä tasoituksen. Atlantis kohtasi keskiviikkona Helsingin Palloseuran Paloheinän tekonurmella. Punapaidat nappasivat pisteet lopulta mukaansa maalein 2-4 (2-2), mutta vaikeimman kautta mentiin jälleen kerran.

Atlantis aloitti pirteästi, ja punakone rakensi tekopaikkoja isäntien maalille. Tehot olivat kuitenkin kateissa. HPS sen sijaan käytti omat paikkansa, kun vieraiden tarkkaavaisuus hiukan herpaantui. Ensin pallo hukattiin keskialueella, ja Jaakko Sippo iski pallon varmasti Max Fondopin selän taakse. Hetkeä myöhemmin Elmer Laaksonen unohdettiin vapaaksi takatolpalle - ja 2-0. Punapaidat eivät tästä kuitenkaan lannistuneet. Ensin Jonas Sapienza suti kulman jälkitilanteesta kavennuksen, ja juuri ennen taukovihellystä toinen toppari Adams Diabaté ohjasi keskityspallon verkkoon. Näin tauolle lähdettiin tasanumeroissa 2-2.

Kippari nosti joukkueensa voittoon.

Toisella jaksolla Atlantiksen peli ei ottanut käynnistyäkseen. Aikansa tehotonta nyhjäämistä katsellut kippari Santeri Saarenpää päätti ottaa ohjat käsiinsä ja iski kaksi todellista tahtomaalia isäntien verkkoon. Sapa väänsi tilanteet loppuun saakka, ja molemmilla kerroilla tuli palkinto. Tästä HPS ei enää noussut. Näin Atlantis jatkaa puhtaalla pelillä lohkon kärjessä, mutta muu kärkiryhmä Honka/Akatemian johdolla seuraa aivan tuntumassa.

Atlantiksen seuraava Kolmosen koitos on ensi viikon perjantaina 9. kesäkuuta, kun punapaidat kohtaavat Pukinmäen nurmella MPS/Atleticon.

Atlantiksen kokoonpano: Maxime Fondop, Adams Diabaté, Santeri Saarenpää, Segun Ikudehinbu, Jean (68. Tejan Deen), Cassiano, Konan Kouakou (90. Armando Pongo), Lawrence Simeon, Emmanuel Katundu, Obi Metzger (85. Gonzalo Oroza) ja Jonas Sapienza.


170530 - Keskiviikkona vastassa HPS
HPS Atlantis suuntaa keskiviikkona Paloheinään, missä vastaan asettuu isäntäjoukkue Helsingin Palloseura klo 19.30.

Perinteikäs HPS täyttää tänä vuonna 100 vuotta, ja seura halajaa luonnollisesti juhlan kunniaksi myös hyvää urheilullista menestystä. Vihreät jääkärit ovatkin tiukasti mukana lohkon kärkikahinoissa kerättyään kuudesta ottelusta 12 pistettä, joten kova haaste odottaa punapaitoja Paloheinässä.


170528 - Atlantis jatkoon Regions' Cupissa
Cassiano raatoi keskikentällä. Atlantis kukisti sunnuntaina FC POHUn Regions' Cupin neljännellä kierroksella. Loppunumerot Talin hallissa olivat isännille peräti 6-1 (4-0). Punapaidat onnistuivat tällä kertaa heti alussa, kun sekä Erik Virolainen että Konan Kouakou osuivat 10. minuutilla. Segun Ikudehinbu (24. min) ja Henry Ike (30. min) lisäsivät vieraiden tuskaa, ja näin tauolle lähdettiin numeroissa 4-0. Aksay Taner toi lohtua pohjois-haagalaisille 69. minuutilla, mutta Dejan Teen (84. min.) ja Powell Uka (87. min.) sinetöivät pelin lopullisesti punapaidoille.

Regions' Cupin viidennen kierroksen otteluparit arvotaan 6. kesäkuuta. Viidennellä kierroksella cupissa on mukana vielä 16 joukkuetta.


170527 - A-junnut tasapeliin Hongan kanssa
Powell osui kahdesti. Atlantiksen A-juniorit kohtasivat FC Hongan A-poikien Ykkösessä lauantaina. Talin kuoppainen nurmi karsi suurimmat hienoudet pelistä, mutta joukkueet tarjosivat kuitenkin vauhdikkaan ja tiukan väännön sarjapisteistä. Punapaidat hallitsivat ehkä hienokseltaan pelitapahtumia, mutta espoolaisten terävät vastaiskut olivat vaarallisia varsinkin avausjaksolla.

Honka iski johtomaalin jo 15 sekunnin pelin jälkeen, kun Rasmus Kotka nappasi pallon punapaidoilta ja sijoitti sen varmasti verkkoon. Tämän jälkeen isännätkin heräsivät peliin mukaan, mutta tulosta tuli vasta toisen jakson alussa. Powell Uka iski minuutin välein kaksi osumaa Emmanuel Katundun tarjoiluista, ja näin numerot hetkessä 2-1. Tämän jälkeen paikkoja lisämaaleihin oli molemmilla joukkueilla, kunnes 80. minuutilla Ilmari Jylhä ampui espoolaisille tasoituksen. Kun enempää osumia ei enää nähty, loppunumerot Talissa olivat 2-2 (0-1).

A-junnujen seuraava koitos on tiistaina 6. kesäkuuta, kun joukkue kohtaa sarjakärki HJK:n Ala-Malmin nurmella klo 19.15.


170525 - Atlantis voittoon Talissa
Amisi nousi avaukseen. Atlantis jatkoi voittoputkeaan Kolmosessa, kun punapaidat kohtasivat Espoon Palloseuran Talin nurmella torstaina. Alan Arrudan suojatit esittivät pirteää hyökkäyspeliä, ja vaikka vauhti toisella jaksolla hieman hiipui, loppunumerot olivat isännille 4-2 (2-0).

Avausjakso mentiin Atlantiksen komennossa. Johtomaali nähtiin 26. minuutilla, kun espoolaismaalivahti kaatoi Jeanin, ja Emmanuel Katundu iski pallon pilkulta varmasti verkkoon. Juuri ennen taukovihellystä Erik Virolainen karkasi vasemmalta läpiajoon. Pallo pussiin maalivahdin jalkojen välistä, ja tauolle lähdettiin numeroista 2-0.

Obi alkaa kuntoutua.

Toisella jaksolla punakone jatkoi vyörytystään. Ensin 53. minuutilla Obi Metzger iski pallon kolmannen kerran espoolaisten verkkoon, ja vain kolme minuuttia tästä Konan Kouakou viimeisteli numeroiksi jo 4-0. Atlantis-pelaajat uskoivat pelin jo ratkenneen, ja homma meni enemmän pelailuksi. Tästä EPS kuritti välittömästi. Eetu Klingberg ampui pallon kahdesti Maxime Fondopin selän taakse (69. ja 73. min.). Nyt punapaidat saivat jälleen ryhtiä peliinsä, ja vieraiden lähentelyt pysyivät kurissa. Enempää osumia ei nähty, ja näin loppunumerot olivat Talissa 4-2.

Atlantiksen seuraava Kolmosen koitos on ensi keskiviikkona 31. päivä, kun punapaidat suuntaavat HPS:n vieraaksi Paloheinään.

Atlantiksen kokoonpano: Maxime Fondop, Adams Diabaté, Santeri Saarenpää (69. Impton Söderlund), Segun Ikudehinbu, Erik Virolainen (67. Oheneba Poku-Marboah), Jean, Konan Kouakou, Lawrence Simeon, Emmanuel Katundu (57. Gonzalo Oroza), Obi Metzger ja Amisi Msambya.


170524 - Idälle avausvoitto
Leevi . Atlantis FC/Itä otti keskiviikkona kauden avausvoittonsa Vitosessa, kun punapaidat kukistivat AC Stopin Myllypuron tekonurmella maalein 6-4 (2-2). Pitkälti Akatemian nuorisokaartista koostuva Idän joukkue aloitti kautensa kolmella tappiolla, ja vasta tänään kilahtivat ensimmäiset pinnat pistepussiin.

Idän alkukausi on mennyt paljolti beibien totutellessa miesten peleihin. Joku oppii nopeammin, joillekin matka junnupelien hiekkalaatikoilta aikuisten kentille on kovin pitkä. Tuskainen alkukausi on kuitenkin ollut sellainen herätys, että myös joukkueen valmennusjohtoa ollaan pistämässä uusiksi. Tavoitteena on jatkossa rakentaa valmennusryhmä muutaman kokeneemman pelimiehen ympärille. Taustaryhmään on muutenkin haussa vielä lisävahvistuksia.

Idän seuraava Vitosen koitos on jo ensi maanantaina, kun joukkue kohtaa FC Babylonin Kontulan tekonurmella klo 18.00.


170522 - Reserveille avaustappio Nelosessa
Henry ampui ainoan osuman. Atlantiksen reservimiehistö kärsi kauden ensimmäisen tappionsa Nelosessa, kun punapaidat kohtasivat SAPAn maanantai-iltana Talin nurmella. Akatemia hallitsi pelitapahtumia, mutta kun päästiin 20 metriin, vastassa oli vihreä muuri, jonka läpäisemiseen ei keinoja löytynyt. Ainoastaan Henry Ike onnistui kertaalleen ohittamaan vieraiden maalilla mainion ottelun pelanneen John Stolpen. SAPA sen sijaan iski kahdesta nopeasta vastaiskusta pallon Rasmus Martinin selän taakse, joten näin loppunumerot vieraille 1-2 (0-0).

Atlantiksen reservimiehistön seuraava Nelosen koitos on perjantaina 2. kesäkuuta, kun punapaidat matkaavat Valtin vieraaksi Puotilan tekonurmelle.


170520 - A-junnuilla maalijuhla Talissa
Amisi iski pallon verkkoon neljästi. Atlantiksen A-juniorit kohtasivat GrIFK:n A-poikien Ykkösessä lauantaina. Punapaidat nappasivat tällä kertaa helpot pisteet iskemällä taululle lukemat 7-0 (1-0). Päivän ykköstykki oli Amisi Msambya, joka iski pallon neljästi Granin verkkoon. Emmanuel Katundu, Rawand Rashidi ja Impton Söderlund osuivat kukin kertaalleen.

Atlantiksella on A-poikien Ykkösessä (nykyiseltä nimeltään P20 Ykkönen) koossa kolmesta ottelusta neljä pistettä, ja sijoitus on kolmas. Ykkösen sarjasysteemi on melko erikoinen, ja kevätkierros on tavallaan eräänlainen lämmittelysarja. Yksikään joukkue ei nouse mihinkään. Ainoastaan kaksi viimeisintä tippuu syyskierrokselle Kakkoseen. Ykkösen syyskierroksella ratkaistaan sitten nousijat SM-karsintasarjaan ensi kaudelle.

A-junnujen seuraava koitos on jälleen ensi lauantaina, kun joukkue kohtaa FC Hongan Talin nurmella klo 12.00.


170518 - Atlantis vahvempi kärkitaistossa
Erik osui kahdesti. Atlantis kohtasi Club Latino Espanolin Kolmosen kärkiottelussa Bolliksen nurmella torstai-iltana. Värikäs vääntö päättyi lopulta punapaitojen eduksi 5-2 (3-2).

Atlantis iski heti alkuun, kun Jean puski Konan Kouakoun keskityksen verkkoon jo 4. minuutilla. CLE:n nopeat kärjet olivat kuitenkin pelätyn vaarallisia, ja kaksi terävää vastaiskua tekivät tuhojaan 6. ja 20. minuutilla. Isännät eivät tästä masentuneet. Hetki edellisestä, ja Konan pelasi Erik Virolaiselle vetopaikan - 2-2. Sama kuvio nähtiin vielä toistamiseen juuri ennen taukovihellystä. Konan tarjoili ja Erik viimeisteli. Näin tauolle lähdettiin kotijohdossa 3-2.

Konan keräsi tehot 1+3.

Toisella jaksolla Jonas Sapienzan toinen keltainen ja siitä seurannut ulosajo aiheuttivat sydämentykytyksiä Atlantiksen penkillä, mutta Adams Diabate tuli vaihdosta kentälle ja otti alakerran haltuunsa. Kun vielä Obi Metzger ampui hetkeä myöhemmin numeroiksi jo 4-2, CLE oli lyöty. Vierailla ei ollut enää virtaa takaa-ajoon, ja punapaidat hallitsivat peliä vajaallakin. Hetkeä ennen päätösvihellystä Konan iski vielä kerran. Näin lopputulos Bolliksen illassa Atlantiksen eduksi 5-2.

Atlantiksen seuraava Kolmosen koitos on ensi torstaina 25. päivä, kun Espoon Palloseura saapuu punapaitojen vieraaksi Talin nurmelle.

Atlantiksen kokoonpano: Maxime Fondop, Santeri Saarenpää, Erik Virolainen, Jean (63. Adams Diabate), Cassiano, Konan Kouakou, Lawrence Simeon, Dima Platonenko (73. Segun Ikudehinbu), Emmanuel Katundu, Obi Metzger ja Jonas Sapienza (60. ua).


170517 - Torstaina Bolliksella vastassa CLE
CLE Atlantis kohtaa torstaina Kolmosen kärkitaistossa Club Latino Espanolin. CLE on Atlantiksen tavoin aloittanut sarjan neljällä voitolla, joten tarjolla on stadin parasta Kolmosen futista. Tiukka vääntö sarjapisteistä alkaa Bolliksen sametilla klo 18.30. Tervetuloa!

170517 - Göstan syntymästä 60 vuotta
Göstan muisto elää. Gösta Sundqvistin syntymästä tulee keskiviikkona kuluneeksi 60 vuotta. Legendaarinen muusikko ja suuri jalkapallopersoona jätti lähtemättömän jälkensä myös Atlantiksen historiaan.

Loppuvuodesta 1995 Göstan vetämän Johanneksen Dynamon etevimmät pelimiehet ja taustavoimat liittyivät Kakkoseen nousseeseen FC Norssiin. Samalla ryhdyttiin miettimään Norssin koulujoukkueesta aikoinaan perustetulle seuralle uutta nimeä.

Yhdessä palaverissa Göstan luona Kapteeninkadulla isäntä sitten totesi: - Nyt meillä on nimi. Se on Atlantis! Muut olivat hetken hiljaa, kunnes Tenkanen komppasi: - Helvetin hyvä! Samaa mieltä olivat pian loputkin, joten nimenmuutos vain vireille Yhdistysrekisteriin ja Palloliittoon.

Göstalla oli paljon ideoita Atlantiksen toiminnan kehittämiseksi. Visusti julkisuutta karttava taiteilija suunnitteli jopa Leevi and the Leavingsin juhannuskeikkaa, jonka tuotot olisi käytetty seuran hyväksi. Tämä kuten moni muukin idea jäivät toteutumatta, kun mies korjattiin näiltä viheriöiltä aivan liian aikaisin. Göstan muisto kuitenkin elää Atlantiksessa.


170516 - Regions' Cupissa vastassa POHU
FC POHU Atlantis kohtaa Regions' Cupin neljännellä kierroksella FC POHUn. POHU on punapaidoille hyvinkin tuttu vastustaja, sillä joukkueet pelaavat samassa Kolmosen lohkossa ja olivat vastakkain viimeksi perjantaina. Cup-taisto pelataan Talin hallissa sunnuntaina 28. toukokuuta klo 19.00.

Regions' Cupin 4. kierroksella mukana on vielä 32 joukkuetta, joista 14 Helsingin ja Uudenmaan piirien alueelta.


170515 - Reservit voittoon Pitäjänmäessä
Henry osui kolmesti. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi FC POHU/Akatemian maanantai-iltana Pitäjänmäen tekonurmella. Pieni kenttä asetti pelille omat rajoitteensa, mutta punapaidat nappasivat pisteet kuitenkin ilman suurempia ongelmia lukemin 0-4 (0-1). Atlantiksen maaleista vastasivat hattutempun iskenyt Henry Ike sekä Adams Diabate.

Atlantiksen reservimiehistö on nyt kerännyt viidestä pelistä täydet 15 pistettä, millä joukkue majailee Nelosen lohkonsa piikkipaikalla. Muut kärkioukkueet HJK/Laajasalon johdolla ovat kuitenkin aivan iskuetäisyydellä. Seuraava tilaisuus pistetilin kartuttamiseen on ensi maanantaina, kun punapaidat kohtaavat SAPA:n Talin nurmella.


170513 - A-junnut tasapeliin Vuosaaressa
Rasse piti nollan. Atlantiksen A-juniorit kohtasivat FC Viikingit A-poikien Ykkösessä lauantaina. Tiukka vääntö Kartanon tekonurmella päättyi lopulta maalittomiin tasalukemiin 0-0. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa etsikkoaikansa, mutta sekä Viikinkien Aku Talka että Atlantiksen Rasmus Martin olivat tolppien välissä ohittamattomia.

Atlantis-luotsi Alan Arruda oli suhteellisen tyytyväinen Akatemia-beibien esitykseen. - Saimme puolustuspelin nyt toimimaan kohtuu hyvin, mikä viimeksi oli ongelmana, mutta hyökkäyksessä riittää vielä tekemistä. Meillä oli riittävästi paikkoja ratkaista ottelu, mutta emme osanneet käyttää niitä. Parempaan suuntaan olemme kuitenkin menossa.

A-junnujen seuraava koitos on ensi lauantaina, kun joukkue kohtaa GrIFK:n Talin hallissa klo 13.00.


170512 - Atlantis ratkaisi toisella jaksolla
Jean iski hattutempun. Atlantis kohtasi FC POHUn Pallomyllyssä perjantai-iltana. Ajausjakso mentiin tasalukemissa, mutta toisella jaksolla vieraat putosivat kyydistä ja punapaidat latoivat taululle voittonumerot 5-2 (1-1).

Atlantis otti alkutunnustelun jälkeen hienokseltaan komennon kentällä. Tulostakin tuli jo 10. minuutilla, kun Jean puski Konan Kouakoun keskityksen verkkoon. Maalin jälkeen POHU kuitenkin pääsi paremmin mukaan peliin, ja punapaidat tekivät helppoja virheitä, joista seurasi vaarallisia tilanteita omassa päädyssä. Tämä kostautui 20. minuutilla, kun Aksay Taner pääsi ohjaamaan takatolpalta tasoituksen. Nämä jäivät myös taukonumeroiksi.

Obi säesti yhdellä osumalla.

Toisella jaksolla sinipaitojen liike alkoi hiipua. Vahvalla asenteella vääntänyt kotijoukkue vei kakkospallot kovalla prosentilla, ja tilanteita syntyi POHUn maalille. Ensin 53. minuutilla Jean puski Obi Metzgerin keskityksestä 2-1, ja 74. minuutilla sama mies viimeisteli läpiajon päätteeksi jo kolmannen osumansa. Minuuttia myöhemmin Metzger teki numeroiksi jo 4-1, ja 86. minuutilla Emmanuel Katundu 5-1. Lisäajalla Antton Halme toi hiukan lohtua vieraille viimeistelemällä loppunumeroiksi 5-2.

Näin Atlantis jatkaa yhä puhtaalla pelillä neljän kierroksen jälkeen. Seuraava koitos onkin sitten astetta kovempi, kun toinen puhtaan pelin joukkue CLE saapuu Atlantis-ikoni Adrianon johdolla punapaitojen vieraaksi Töölön Pallokentälle ensi torstaina.

Atlantiksen kokoonpano: Maxime Fondop, Santeri Saarenpää, Segun Igudehinbu, Erik Virolainen (46. Amisi Msambya), Jean, Cassiano, Konan Kouakou (90. Impton Söderlund), Lawrence Simeon, Emmanuel Katundu, Obi Metzger (85. Rawand Rashidi) ja Jonas Sapienza.


170511 - Perjantaina vastassa POHU
FC POHU Atlantis kohtaa perjantaina Pallomyllyssä FC POHUn. Taisto Kolmosen sarjapisteistä alkaa klo 18.00.

POHU on kerännyt kolmesta ottelusta yhden voiton, yhden tasurin ja yhden tappion. Kokenut joukkue nousi viime kauden päätteeksi Nelosesta Kolmoseen ja on lähtenyt valmentajansa Jani Kurvisen johdolla ennakkoluulottomasti hakemaan menestystä uudellakin sarjatasolla.

Atlantis on kolmen kierroksen jälkeen vielä ilman pistemenetyksiä, mutta punapaitojen peli on toiminut suunnitelmien mukaan ainoastaan ajoittain. Kaksi ensimmäistä koitosta väännettin voitoiksi osin onnenkin avustuksella, mutta Tammisaaressa nähtiin ajoittain jo pirteämpää hyökkäyspeliä. Tätä tarvitaan varmuudella perjantainakin, jotta POHU kaatuisi.


170510 - Viikon hedelmä
Viinirypäle Viinirypäle on viiniköynnösten hedelmä, josta valmistetaan viiniä, mehua, hilloa, rusinoita ja korintteja tai niitä voidaan syödä sellaisenaan. Rypäleet ovat yksi vanhimpia viljelyskasveja, ja noin puolet maailmassa kasvatetuista hedelmistä on rypäleitä. Tällä viikolla rypäleet tuottavat iloa erityisesti myös meille atlantislaisille.

170509 - Reservit ratkaisivat lopussa
Sapa kipparoi reservit voittoon. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi Gnistan/Ogelin keskiviikkoiltana Talin hallissa. Tiukka vääntö päättyi lopulta punapaitojen hyväksi 3-2 (0-0). Ogeli tarjosi kuitenkin kelpo vastuksen, ja Akatemia-beibit ratkaisivat koitoksen edukseen vasta viimeisen vartin aikana, kun oulunkyläläisten jalka alkoi jo painaa. Atlantis-kippari Santeri Saarenpää luuti reservien mukana topparin tontilla kovalla asenteella, ja piiskasi esimerkillään nuoriso-osastoa puristamaan väkisin tarvittavat osumat.

Atlantiksen reservimiehistö on nyt kerännyt neljästä pelistä täydet 12 pistettä, millä joukkue majailee Nelosen lohkonsa piikkipaikalla. Seuraava tilaisuus pistetilin kartuttamiseen on ensi maanantaina, kun punapaidat kohtaavat FC POHU/Akatemian Pitäjänmäen tekonurmella.


170507 - A-junnuille tappio sarja-avauksessa
Impton osui kahdesti. Atlantiksen A-juniorit aloittivat A-poikien Ykkösen sunnuntaina, kun Akatemia-beibit kohtasivat Järvenpään Palloseuran Pallomyllyssä. Punapaidat olivat liikkeellä kapealla ryhmällä, ja mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä selkeämmin materiaalin kapeus alkoi näkyä. Hyviä suorituksia seurasivat alkeelliset virheet, ja tilanteita syntyi tukuttain molemmissa päissä kenttää. Päätösvihellyksen soidessa numerot olivat 5-6 (2-1) järvenpääläisten eduksi. Näin JäPS nappasi mukaansa täyden pistepotin. Atlantis-maaleista vastasivat tällä kertaa Impton Söderlund (2), Amisi Msambya (2) sekä Emmanuel Katundu.

A-junnujen seuraava koitos on tulevana lauantaina, kun joukkue kohtaa FC Viikingit Kartanon tekonurmella klo 14.00.


170506 - Atlantis jatkoon Regions' Cupissa
Konan osui kuudesti. Atlantis järjesti melkoisen ilotulituksen, kun punapaidat kohtasivat lauantai-iltana Virkkalan Tarmon reservijoukkueen Regions' Cupin kolmannella kierroksella. Loppunumerot olivat Pallomyllyssä isännille peräti 19-1 (11-0). Konan Kouakou osui kuudesti, Jean ja Impton Söderlund kumpikin neljästi, Adams Diabaté kahdesti sekä Emmanuel Katundu, Erik Virolainen ja Powell Uka kukin kertaalleen.

Regions' Cupin neljännen kierroksen otteluparit arvotaan 16. toukokuuta. Neljännellä kierroksella cupissa on mukana vielä 32 joukkuetta.


170504 - Atlantis haki pinnat Tammisaaresta
Max oli jälleen punapaitojen turva vaikeilla hetkillä. Atlantiksen Tammisaaren vierailu tuotti täyden pistepotin, kun helsinkiläiset kaatoivat EIF/Akademin 0-3 (0-1). Isännät pistivät avausjaksolla tiukasti kampoihin, mutta toisella puolikkaalla punapaidat menivät menojaan.

Tammisaari on futiskaupunki, ja Kolmosessakin ottelutapahtumaan ja puitteisiin panostetaan. Kovalla asenteella lähti myös EIF/Akademi taistoon ja nollasi avausjaksolla Atlantiksen hyökkäyspelin tehokkaasti. Isännillä sen sijaan oli parikin maukasta maalipaikkaa, mutta Max Fondop oli ohittamaton. Helsinkiläisten ainoa tekopaikka nähtiin 43. minuutilla, kun Erik Virolainen ajoi vasemmalta läpi, syötti takaviistoon ja Konan Kouakou viimeisteli varmasti taukonumeroiksi 0-1.

Toisella jaksolla Atlantis sai lisää tehoa hyökkäyksiinsä. Tulostakin tuli jo 55. minuutilla, kun Jean ja Kouakou sahasivat isäntien alakerran kappaleiksi, ja brassitykki ampui varmasti pallon verkkoon. Siihen loppui isäntien usko, ja punapaidat hallitsivat loppua helponlaisesti. Konan Kouakou täydensi päivänsä iskemällä 67. minuutilla loppunumeroiksi 0-3. Näin pisteet matkasivat Helsinkiin.

Atlantiksen seuraava Kolmosen peli on ensi viikon perjantaina 12. toukokuuta, kun FC POHU saapuu vieraaksi Pallomyllyyn klo 18.00.

Atlantiksen kokoonpano: Maxime Fondop, Adams Diabaté, Segun Igudehinbu, Erik Virolainen (81. Rawand Rashidi), Jean, Cassiano, Konan Kouakou, Lawrence Simeon (86. Gonzalo Oroza), Emmanuel Katundu, Obi Metzger (74. Powell Uka) ja Jonas Sapienza.


170503 - Reservit voittoon Bolliksella
Impton osui kertaalleen Ponnistuksen verkkoon. Atlantiksen reservimiehistö nappasi helpot pisteet keskiviikkona, kun Ponnistus kaatui Pallokentän tekonurmella maalein 5-0 (1-0). Perinteikäs Telakka ei tällä kertaa pystynyt tarjoamaan kummoista vastusta, ja paremmalla viimeistelyllä & nopeammalla pallon liikuttelulla numerot olisivat olleet vielä selvemmät. Tällä kertaa beibeillä oli varaa leikittelyyn, mutta seuraavassa pelissä vastus varmasti kovenee, kun punapaidat kohtaavat Gnistan/Ogelin Talin hallissa tiistaina 9.5. klo 20.15.

170501 - Moottoritie on kuuma
Moottoritie on kuuma Pelle Miljoonan legendaarinen hittibiisi "Moottoritie on kuuma" julkaistiin vuonna 1980. Kappale nousi nopeasti levynmyyntilistojen kärkeen ja ylitti samalla kultalevyrajan.

Atlantis FC aloitti taipaleensa jalkapallon VII divisioonassa myös 1980. Seura nousi nopeasti ylempiin sarjoihin käväisten aina Veikkausliigassa 2001. Ja moottoritie on atlantislaisille perinteisesti keväisin kovin kuuma.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)