Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.4.2017

170429 - Reservit kaatoivat Jokerit
Adams näytti junnuille mallia. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi lauantaina Myllypuron tekonurmella Jokerit FC:n. Punapaidat olivat liikkeellä Akatemia-pitoisella ryhmällä, jossa kokemusta edustivat ainoastaan alakerran päällikkö Adams Diabate sekä ensiesiintymisensä Atlantis-paidassa tehnyt Konan Kouakou. Kaksikko olikin joukkueen selkäranka ja näytti vahvalla työmoraalilla mallia beibeille.

Punapaidat hallitsivat pelitapahtumia varsinkin avausjaksolla, mutta viimeistely oli tuskaista. Toisella jaksolla hyytävä vappusää tuntui jäädyttävän peliajatuksenkin. Joukkuepeli unohtui, ja jokainen yritti ratkaista koitosta omilla henkilökohtaisilla suorituksillaan. Atlantis kuitenkin lopulta nappasi pisteet Emmanuel Katundun viime hetken osumalla lukemin 3-2 (1-0). Avausmaalin viimeisteli Kouakou näyttävän läpiajon päätteeksi ja toisen Katundu pilkulta.

Reservien seuraava peli on ensi keskiviikkona 3.5., kun punapaidat kohtaavat Ponnistuksen Pallokentän tekonurmella klo 18.00.


170428 - Vaikeuksien kautta voittoon osa II
Sapa piti punapaitoja pystyssä avausjaksolla. Atlantis haki sarjapisteet Tapulin betonilta, kun isäntäjoukkue Malmin Ponnistajat kaatui maalein 2-4 (1-1). Mutta jos oli punapaitojen peli nihkeää sarja-avauksessa HooGeetä vastaan, vaikeimman kautta mentiin tälläkin kertaa.

Ponnistajat lähti peliin kovalla asenteella, kun taas Atlantis-pelaajat höntsäilivät puolivaloilla. Isännät iskivätkin avausmaalin jo 6. minuutilla. Sekään ei vielä herättänyt punapaitoja, ja ainoastaan Maxime Fondopin muutamat mainiot vastaantulot pelastivat vieraat lisäosumilta. Vihdoin 22. minuutilla kippari Santeri Saarenpää näytti mallia kaivamalla pallon malmilaispakilta ja ampumalla numeroiksi 1-1. Sapan taistelu ei kuitenkaan tarttunut muuhun ryhmään, vaan tehoton pimputtelu jatkui. Kun lisäosumia ei nähty kummassakaan päässä, tauolle lähdettiin tasalukemissa.

Alan Arruda yritti herätellä suojattejaan puoliajalla, mutta laihoin tuloksin. Ponnistajat iskivät jälleen heti kättelyssä, kun Atlantiksen alakerta haparoi. 49. minuuttia ja Matias Tikka 2-1. Punapaitojen tuska jatkuu, kunnes 61. minuutilla Segun Ikudehinbu puskee kulman jälkitilanteessa takatolpalta tasoituksen. Nyt isäntien jalka alkaa painaa, ja Atlantis ottaa komennon kentällä. Vain neljä minuuttia myöhemmin ensi kertaa punapaidassa esiintynyt Jean hakee vetopaikan ja 2-3. Sama mies on asialla vielä 82. minuutilla, ja pallo on neljännen kerran isäntien verkossa. Näin loppunumerot Atlantikselle 2-4.

Atlantiksen seuraava Kolmosen peli on ensi viikon torstaina 4. toukokuuta, kun helsinkiläiset matkaavat Tammisaareen EIF/Akademin vieraaksi.

Atlantiksen kokoonpano: Maxime Fondop, Santeri Saarenpää, Segun Igudehinbu, Erik Virolainen, Henry Ike (83. Impton Söderlund), Jean, Cassiano, Ivo-Henri Pikkor, Lawrence Simeon, Emmanuel Katundu ja Obi Metzger (87. Powell Uka).


170427 - Perjantaina tiukka paikallistaisto
Malmin Ponnistajat Atlantis kohtaa perjantaina Tapulin tekonurmella Malmin Ponnistajat. Tiukka paikallisvääntö alkaa klo 19.15.

Ponnistajat vieraili avauskierroksella Tammisaaressa, missä joukkue tahkosi maalittoman tasapelin EIF/Akademin kanssa. Malmilaisilla on koossa kokenut nippu, johon oman lisämausteensa tuo monen Ponnistaja-pelaajan tausta Atlantiksen juniorijoukkueissa.

Atlantis avasi kauden hiukan nihkeällä 1-0 voitolla HooGeestä. Nyt vuorossa on entistä kovempi haaste, joten punapaidat joutuvat varmasti panemaan parastaan, mikäli Tapulista meinataan pisteitä mukaan napata.


170426 - Viikon hedelmä
Mandariini Mandariini (Citrus reticulata) on pieni sitruspuiden sukuun kuuluva puu ja sen samanniminen hedelmä. Se on lähtöisin Kiinasta, mutta sitä viljellään nykyään eri puolilla maapalloa. Terveellinen hedelmä tuottaa suurta iloa ja nautintoa maailman kansoille - tällä viikolla erityisesti myös meille atlantislaisille.

170422 - Sapa kantaa nauhaa
Sapa on uusi Atlantis-kapteeni. Alan Arruda on valinnut Santeri Saarenpään tämän kauden Atlantis-kapteeniksi. Keskikentän työmyyrä pelaa nyt kolmatta kauttaan punapaidoissa. Ensimmäisellä kaudella Sapa tuli usein vaihdosta kentälle ja haki monasti peliaikaa reserveistä, viime vuonna mies oli jo valmennusjohdon luottopelaajia ja nyt vastuuta on tiedossa jälleen lisää.

170420 - Vaikeuksien kautta voittoon
Ivo ampui voittomaalin ja Max piti maalin puhtaana. Atlantis aloitti Kolmosen kautensa torstai-iltana Pallomyllyssä, kun HooGee Haukilahdesta saapui vieraaksi Itä-Helsinkiin. Espoolaiset pistivät kunnolla kampoihin, ja isännät saavat olla todella tyytyväisiä napattuaan täyden pistepotin maalein 1-0 (0-0).

Atlantis lähti peliin hyvällä asenteella ja otti komennon kentällä. Mutta mitä pidemmälle ottelu eteni maalittomana, sitä vaikeammaksi meni punapaitojen pelinrakentelu ja sitä paremmin pääsivät vieraat taistoon mukaan. HooGee pelasi viisaasti omilla vahvuuksillaan, ja punapaidat eivät löytäneet keinoja espoolaispuolustuksen murtamiseen. Lisäksi espoolaisten nopeat vastaiskut aiheuttivat useampaan otteeseen ongelmia isäntien alakerralle. Atlantiksen pelastukseksi koitui Ivo-Henri Pikkorin upea yksilösuoritus 68. minuutilla. Tarkka laukaus 20 metristä kaartoi aivan oikeaan yläkulmaan. Tämä jäi lopulta ottelun ainoaksi osumaksi, ja näin Atlantis sai voitokkaan startin uuteen kauteen.

Atlantiksen seuraava Kolmosen peli on ensi viikon perjantaina, kun punapaidat kohtaavat Malmin Ponnistajat Tapulin tekonurmella klo 19.15.

Atlantiksen kokoonpano: Maxime Fondop, Adams Diabaté, Santeri Saarenpää, Segun Igudehinbu, Alan Arruda (81. Robert Razmus), Henry Ike (78. Impton Söderlund), Cassiano (70. Powell Uka), Dima Platonenko, Emmanuel Katundu, Obi Metzger (57. Lawrence Simeon) ja Rawand Rashidi (46. Ivo-Henri Pikkor).


170419 - Edustuksen sarja-avaus torstaina
HooGee Atlantiksen edustusmiehistö aloittaa Kolmosen sarjakautensa torstaina, kun HooGee Haukilahdesta saapuu vieraaksi Pallomyllyyn. Taisto sarjapisteistä alkaa klo 19.30.

Atlantis ja HooGee ovat huomenna ensimmäistä kertaa vastakkain, vaikka molemmat seurat on perustettu jo 1980. Vielä viime kaudella espoolaisjoukkue pelasi Nelosessa, jossa se voitti oman lohkonsa ja nousi tälle kaudelle sarjaporrasta ylemmäksi. Atlantis puolestaan pelasi viime kaudella Kakkosessa ja hakee nyt vauhtia Kolmosesta.

Tervetuloa seuraamaan hyvää Kolmosen futista. Otteluun on vapaa pääsy.


170419 - Regions´ Cupissa vastassa Virkkalan Tarmo
Virkkalan Tarmo Palloliitto arpoi tänään Regions´ Cupin 3. kierroksen ottelut. Atlantis kohtaa cupin kolmannella kierroksella Virkkalan Tarmon reservijoukkueen. Ottelu pelataan lauantaina 6.5. klo 17.45 Pallomyllyssä. Cupissa on mukana vielä 64 joukkuetta, ja kisa huipentuu 23.9. pelattavaan finaaliin.

170418 - Idälle tappio avauspelissä
Amisi osui kahdesti. Atlantis/Itä aloitti Vitosen sarjakautensa tiistaina Kartanon tekonurmella. Joukkueen pelaajavalmentaja Keke Malolo oli kuumeisena sivussa, ja punapaidat olivat eksyksissä ilman kippariaan. Näin vastustaja PKP nappasi pinnat maalein 3-4 (2-3). Atlantiksen osumista vastasivat Amisi Msambya (2) ja Liibaan Mohamud.

Idän seuraava sarjapeli on torstaina 4.5., kun punapaidat kohtaavat POHU/Peshmargan Lauttasaaren tekonurmella klo 20.15.


170418 - Reservit aloittivat voitolla
Zalo ampui voittomaalin. Atlantiksen reservimiehistö aloitti tiistaina Nelosen kautensa Myllypuron tekonurmella hyytävän kylmässä kevätillassa. Punapaidat nappasivat lopulta avauspisteet maalein 4-1 (0-1), mutta SUMU/sob pisti varsinkin avausjaksolla rajusti kampoihin. Atlantis saa kiittää ainoastaan Maxime Fondopin torjuntoja, ettei puoliajalla oltu tappiolla enempää kuin yhdellä maalilla. Toisella jaksolla vieraiden liike alkoi kuitenkin hiipua, ja punapaidat ratkaisivat koitoksen edukseen. Ensin 54. minuutilla Henry Iken kulma kaartoi oman pelaajan kautta verkkoon. Kymmenen minuuttia myöhemmin Gonzalo Zalo tykitti 20 metristä Atlantiksen johtoon. SUMU haki tasoitusta, mutta kovin into oli jo hyytynyt ja Atlantis rankaisi ennen päätösvihellystä vielä kahdesti. Ensin 87. Ike pilkulta ja 90. minuutilla Yafar Naeemi loppunumeroiksi 4-1.

Reservien seuraava peli on lauantaina 29.4., kun punapaidat kohtaavat FC Jokerit Myllypuron tekonurmella klo 13.45.


170414 - Kotka oli liian kova
Max piti Atlantista pystyssä avausjaksolla. Atlantis pelasi perjantaina pre-seasoninsa viimeisen testipelin, kun helsinkiläiset kohtasivat Arto Tolsa Areenalla FC KTP:n. Kotkalaisjoukkue oli pelätyn kova, ja varsinkin avausjaksolla punapaidat olivat melkoisessa viennissä. Ainoastaan Maxime Fondopin torjunnat pitivät vieraat mukana pelissä. Kertaalleen isännät kuitenkin onnistuivat ohittamaan Maxin, kun Onur Celik ohjasi avausmaalin 27. minuutilla.

Toisella jaksolla KTP hiukan hölläsi kaasua, ja Atlantis pääsi paremmin otteluun mukaan. Mutta kun punapaidat eivät käyttäneet paikkojaan, isännät iskivät uudelleen. Juho Nykänen tykitti 58. minuutilla vaparin jälkitilanteesta 2-0, ja sama mies ampui kolme minuuttia ennen päätösvihellystä pilkulta loppunumerot 3-0.

Atlantis on pelannut pre-seasonin aikana hurjan määrän harjoitusotteluita erilaisin koostumuksin eri tasoisia vastustajia vastaan. Niistä valmennusjohdelle on muodostunut varsin selkeä kuva kunkin pelaajan vahvuuksista ja heikkouksista. Samalla pelaajat ovat nähneet, mitä valmentajat heiltä haluavat ja mitä eri pelipaikoilla vaaditaan.

Ensi viikolla nähdään jo hiukan osviittaa siitä, miten pre-seasonin opit ovat menneet perille. Atlantiksen reservimiehistö avaa kautensa tiistaina, kun punapaidat kohtaavat SUMU/sob:n Myllypuron tekonurmella klo 20.00. Edustuksen sarja-avaus on vuorossa torstaina, jolloin HooGee saapuu vieraaksi Pallomyllyyn klo 19.30.


170413 - Atlantis/Itä vahvistuu
Jesse palaa Atlantikseen. Atlantis/Itä on kovassa nosteessa juuri ennen sarja-avausta. Tuore pelaajavalmentaja Keke Malolo on pistänyt tuulemaan ja hankkinut nuoren ryhmänsä vahvistukseksi muutaman kokeneen Atlantis-pelurin. Jesse Martin ja Leevi Priha ovat jo liittyneet Keken jengiin, ja kiikarissa on kuulemma vielä jokunen pelimies.

Atlantis/Itä aloittaa kautensa tulevana tiistaina, kun Keken rykmentti kohtaa PKP:n Kartanon tekonurmella klo 20.15.


170412 - Atlantis jatkaa Regions' Cupissa
Emmanuel iski avausmaalin. Atlantis kohtasi keskiviikkona Regions' Cupin kakkoskierroksella SAPA:n reservimiehistön. Tällä kertaa punapaidat pääsivät helpolla, ja jatkopaikka varmistui selkein numeroin 8-1 (4-1). Maalinteossa onnistuivat Emmanuel Katundu peräti viidesti, Erik Virolainen kahdesti sekä Ivo-Henri Pikkor kertaalleen.

Regions' Cupin 3. kierros arvotaan 19.4., ja ottelut tulisi pelata 14.5. mennessä. Kolmoskierroksella mukana on vielä 64 joukkuetta. Kisa huipentuu 23.9. pelattavaan finaaliin.

Seuraava Atlantis-peli on ohjelmassa jo perjantaina, kun punapaidat matkaavat Kotkaan FC KTP:n vieraaksi. Ottelu Arto Tolsa Areenalla alkaa klo 11.30.


170410 - Atlantis nousi voittoon Hyvinkäällä
Impton osui kahdesti. Atlantis kohtasi maanantai-ilta Hyvinkään Palloseuran Villa Parkilla Hyvinkäällä. Helsinkiläiset olivat tällä kertaa liikenteessä Akatemia-ryhmällä. Peli oli nuoriso-osastolle arvokasta oppia, ja beibien itseluottamus kasvoi silmissä, kun joukkue toisella jaksolla nousi 3-1 tilanteesta lopulta 3-4 vierasvoittoon. Unelmavävy Impton Söderlund iski kaksi ensimmäistä osumaa, Emmanuel Katundu ampui kolmannen vaparista 20 metristä ja Mark Allik viimeisteli läpiajosta voittomaalin.

Seuraava Atlantis-peli on ohjelmassa keskiviikkona, kun punapaidat kohtaavat Regions' Cupin 2. kierroksella SAPA:n reservijoukkueen. Cup-taisto alkaa Bolliksen tekonurmella klo 18.15. Perjantaina helsinkiläiset matkaavat vielä Kotkaan KTP:n vieraaksi. Sen jälkeen ohjelmassa on pieni pääsiäisloma, ja loman jälkeen päästäänkin jo tositoimiin sarjapeleissä.


170409 - Atlantis/Itä voittoon harjoituspelissä
Keke oli kentän pomo. Atlantis/Itä aloitti sunnuntaina pre-seasonin harjoituspelit kukistamalla Kartanon tekonurmella FC Babylonin reservit 1-0 (0-0). Keke Malolo-Mukoko topparina ja Rasmus Martin maalissa olivat punapaitojen alakerran tukipilarit. Keke oli kokemuksellaan oiva esimerkki nuorelle Atlantis-ryhmälle. Rasse peitti hyvillä vastaantuloillaan vastustajien lähentelyt ja piti varmasti nollan. Kärjessä viilettänyt Cheikh Cissoko iski ottelun ainoan osuman ja varmisti samalla Idän kaudelle voitokkaan aloituksen.

170408 - Atlantis kukisti Viikingit
Simeon nähtiin jälleen Atlantis-paidassa. Atlantis päätti voitokkaasti JäPS:n talvisarjan, kun Alan Arrudan suojatit kukistivat FC Viikingit lauantaina maalein 2-1 (0-0).

Atlantis hallitsi hienokseltaan avausjaksoa, mutta kunnon maalipaikkoja joukkue ei juurikaan saanut aikaiseksi. Toiselle jaksolle vuorostaan Viikingit tuli hiukan vahvemmin, ja Maxime Fondop joutui muutaman kerran venymään parhaimpaansa. Toisessa päässä sen sijaan tapahtui, kun ensin 65. minuutilla Henry Ike ohjasi 1-0 ja 67. minuutilla Emmanuel Katundu ampui pilkulta jo 2-0. Viikingeillä oli myös omat paikkansa, mutta vasta 84. minuutilla vuosaarelaiset onnistuivat ohittamaan Maximen. Näin loppunumerot Atlantikselle 2-1.

Seuraava Atlantis-peli on ohjelmassa maanantaina, kun helsinkiläiset vierailevat Hyvinkäällä. Tuolloin matkaan lähtee enemmän Akatemia-pitoinen miehistö.


170407 - Lauantaina vastassa Viikingit
FC Viikingit Pre-seasonin testipelit jatkuvat lauantaina, kun punapaidat kohtaavat Järvenpään hallissa rakkaan paikallisvastustajan FC Viikingit. JäPS:n talvisarjan päätöspeli alkaa klo 10.00.

Viikingit on talvisarjan sarjataulukossa kärjessä, joten kelpo haaste Alan Arrudan miehistölle on jälleen luvassa. Arruda tarjoaa tavan mukaan muutamalle uudelle yrittäjälle jälleen näytönpaikan. Jos esitys vakuuttaa, paikka ryhmässä aukeaa. Muussa tapauksessa pelipaikkaa joutuu hakemaan muualta. Tarkoitus on, että pääsiäiseen mennessä tämän kauden Atlantis-miehistö olisi pitkälti koossa.


170405 - Atlantis finaaliin pilkkukisan jälkeen
Emmanuel iski avausmaalin. Atlantis ja TPV kävivät tiukan väännön TUL Cupin finaalipaikasta keskiviikkoiltana. Varsinainen peliaika päättyi tasanumeroihin 2-2 (1-0), mutta helsinkiläiset olivat pilkkukisassa parempia maalein 6-5 ja matkaavat finaaliin Toejoen Veikkoja vastaan.

Atlantis hyökkäsi avausjaksolla myötätuuleen pirteästi ja loi useita hyviä maalipaikkoja. Kertaalleen pallo saatiin verkkoonkin, kun Akatemia-pelaaja Emmanuel Katundu tykitti 13. minuutilla taukonumeroiksi 1-0. Toisella jaksolla helsinkiläisten hyvä ote jatkui. Emmanuel tarjoili 52. minuutilla Erik Virolaiselle avopaikan ja 2-0. Sitten seurasi punapaitojen synkkä pariminuuttinen. Tamperelaiset rankaisivat kahdesti, ja hetkessä numerot olivat 2-2. Nämä lukemat olivat taululla myös päätösvihellyksen soidessa, joten finaalipaikka jouduttiin ratkaisemaan rangaistuspotkuilla.

Erik viimeisteli Atlantiksen toisen osuman.

Pilkkukisassa molempien joukkueiden viisi ensimmäistä vetäjää onnistuivat. Kuudennessa parissa Adams Diabaté ampui pallon varmasti sisään, ja kun Maxime Fondop venytti kätensä tamperelaisvedon eteen, helsinkiläisjuhlat saattoivat alkaa. Atlantiksen cup-juna jatkaa matkaansa finaaliin saakka.

Seuraava Atlantis-peli on ohjelmassa lauantaina, kun punapaidat kohtaavat JäPS:n talvisarjan päätöspelissä rakkaan paikallisvastustajan FC Viikingit. Ottelu alkaa Järvenpään hallissa klo 10.00.


170404 - Keskiviikkona vastassa TPV
TPV Atlantis kohtaa keskiviikkona TUL Cupin välierässä Tampereen Pallo-Veikot. Koitos alkaa Myllypuron tekonurmella klo 18.30. Ottelun voittaja etenee cupin finaaliin, jossa vastaan asettuu Toejoen Veikot Porista.

TPV on yksi Kakkosen ehdottomia kärkiryhmiä, ja joukkue tavoittelee tosissaan nousua Ykköseen. Nimivahva tamperelaismiehistö sijoittui viime kaudella Kakkosen B-lohkossa toiseksi ja on tänä vuonna lohkon suurin ennakkosuosikki. Melkoinen haaste Atlantikselle siis luvassa keskiviikkona.


170403 - Keken paluu osa 4
Keke on taas messissä. Jivenci Malolo-Mukoko on liittynyt Atlantiksen taustaryhmään. Työnkuvana on aluksi osallistuminen edustuksen varustehuoltoon sekä harrastejoukkue Atlantis/Idän vetäjätiimiin.

Malolo-Mukoko on FinnPan ja Mikkelin Kissojen kasvatti, joka nousi jo 16-vuotiaana MiKin edustusmiehistöön. Lahjakas juniori kuului aikoinaan Jyrki Heliskosken maajoukkuerinkiin. MiKin paidassa Kekellä on kokemusta myös Kakkosen peleistä. Helsinkiin paluun jälkeen suurkaupungin syke vei kuitenkin pojan mennessään, ja ruohoakin löytyi enää vain asematunnelista.

Keke palasi talvella 2010 monen vuoden tauon jälkeen futiksen pariin. Pirteät esitykset toivat sopimuksen Atlantiksen kanssa. Iloa ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä maaliskuussa miestä ei harjoituksissa enää näkynyt.

Keväällä 2011 Keke ilmestyi jälleen Atlantiksen avoimiin harjoituksiin. - Vieläkö pääsee mukaan?, mies kysyi kainosti. Elämä hymyili - työpaikka, tyttöystävä ja futis. Nyt poika jaksoi elokuuhun. Tyttöystävä onneksi pidempään.

Keväällä 2014 vielä yksi yritys. Vauhti ei enää riittänyt edustukseen, mutta Keke oli reservijoukkueen ilopilleri ja yksi ehdottomista avainpelaajista koko kauden. Syksy vei kuitenkin miehen taas mennessään.

Kevät 2017: Ensin kaino tekstiviesti: - Vieläkö pääsisi mukaan? Voisin ruveta huoltajaksi. Sitten ensimmäiset treenit ja mies on jälleen intoa täynnä kuin vappupallo. Ensimmäisenä paikalla, pläägät jalassa ja tietty alkuhöynässä mukana. Keken into tarttuu pian muuhunkin jengiin.

Vihdoin ekat treenit ovat takana. Hiki valuu tuoreen apuhuoltajan kasvoilla, mutta silmät loistavat. - Mun elämä on ollut mitä on, mutta tänne on aina kiva palata. Näkee vanhoja kavereita, ja nyt on paljon uusia hyviä junnuja.

Jaksa Keke, jaksa ainakin yksi kausi taas.


170402 - BK-46 voittoon Karjaalla
Adams oli alakerran päällikkö. BK-46 ja Atlantis kohtasivat sunnuntaina Karjaan tekonurmella. Tasainen koitos päättyi lopulta isäntien eduksi 1-0 (0-0).

Atlantis tarjosi karjaalaisille kelpo vastuksen ja pyöritti ajoittain peliä varsin mukavasti. Hyökkäyspäässä tehot olivat kuitenkin kateissa. Lisäksi helsinkiläiset hukkasivat muutamaan otteeseen pelin kontrollin turhan helposti.

Alan Arruda tarjosi jälleen näyttöpaikan useammalle Akatemia-pelaajalle. Muutama makseli vielä oppirahoja, mutta kokonaisuutena beibit pärjäsivät kohtuullisen hyvin miesten vauhdissa. Varsinkin keskikentän pohjalla raatanut Emmanuel Katundu antoi kelpo näytön.

Seuraava Atlantis-peli on ohjelmassa keskiviikkona, kun TPV Tampereelta saapuu helsinkiläisten vieraaksi TUL Cupin välierään. Ottelu alkaa Myllypuron tekonurmella klo 18.30.


170401 - Chris palaa riviin
Chris on täällä taas. Huoltajavelho Christopher Aruna on palannut Atlantius-miehistön taustaryhmään. Chris toimi joukkueen varustehuoltajana kausilla 2014-15 saavuttaen sekä pelaajien että valmentajien vilpittömän arvostuksen. Tarvittaessa mies nähtiin myös pelivarusteissa reservimiehistön otteluissa. Tervetuloa takaisin! Welcome back!

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)