Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.1.2017

170128 - JäPS tarjosi kylmää kyytiä
Buba ampui ainokaisen. Isäntäjoukkue JäPS tarjosi Atlantikselle tylyn oppitunnin jalkapallon perusteista lauantaina Järvenpään hallissa. Akatemia-pitoinen helsinkiläisjoukkue oli täysin vastaantulija, ja JäPS latoi taululle loppunumerot 16-1 (6-1). Punapaitojen ainokaisen ampui kipparinnauhaa kantanut ryhmän ainoa senioripelaaja Buba Gibba.

Atlantiksen työnteko jatkuu maanantaina harjoituksissa, ja seuraava testipeli on ohjelmassa jälleen tulevana lauantaina, kun punapaidat kohtaavat Järvenpään hallissa Kakkosen sarjanousijan Nummelan Palloseuran klo 15.15.


170121 - Tasapeli Susien kanssa
Buba toi kokemusta. Atlantis kohtasi lauantaina Järvenpään hallissa Sudet Kouvolasta. Tasainen koitos päättyi lopulta sopuisasti lukemiin 1-1 (1-1). Helsinkiläiset olivat hiukan taitavampia pallon kanssa, kun taas kouvolalaiset olivat vaarallisempia erikoistilanteissa. Atlantiksen maalin viimeisteli Konta Bion tarjoilusta Jafar Naeemi.

Atlantis-luotsi Alan Arruda juoksutti kentälle nuoren miehistön, jossa kokemusta edustivat Arruda itse sekä kipparinnauhaa kantanut Buba Gibba. Molemmat toivatkin rutkasti järkeä helsinkiläisten peliin, ja pallo liikkui ajoittain varsin mukavasti yhdellä-kahdella kosketuksella. Nuoriosastosta kehuja keräsivät mm. maalissa varmasti esiintynyt Rasmus Martin, topparina debytoinut Mersad Vafaee sekä vasemman laidan työmyyrä Erik Virolainen.

Atlantiksen seuraava harjoituspeli on tulevana lauantaina, kun punapaidat kohtaavat Järvenpään hallissa isäntäjoukkue JäPS:n klo 13.30.


170120 - Atlantis nuorella ryhmällä talvisarjaan
Sudet Järvenpään Palloseuran järjestämä talvisarja käynnistyy Atlantiksen osalta lauantaina, kun helsinkiläiset kohtaavat Sudet Kouvolasta klo 15.15. Sudet pelaa tulevalla kaudella Kakkosen A-lohkossa.

Atlantis lähtee talvisarjaan nuorella, pitkälti Akatemia-pelaajista koostuvalla ryhmällä.

- Talven peleissä nuoret saavat tilaisuuden näyttää, miten pärjäävät kovissa otteluissa. Kevään edetessä mukaan liittyy enemmän kokeneempia pelaajia, kun sairastuvalta saadaan miehiä riviin. Lisäksi joukkue vahvistuu vielä muutenkin. Pelipaikoista syntyy varmasti kunnon kilpailu, ja se on ainoastaan positiivinen asia. Meillä tulee olemaan laaja rinki, koska pelaamme kolmea sarjaa ja haluamme menestyä niissä kaikissa. Kova työnteko ja terve kilpailu peliajasta ovat myös pelaajille paras tae kehittymiselle, päävalmentaja Alan Arruda miettii.


170112 - Tammikuun hedelmä
Mandariini Mandariini (Citrus reticulata) on pieni sitruspuiden sukuun kuuluva puu ja sen samanniminen hedelmä. Se on lähtöisin Kiinasta, mutta sitä viljellään nykyään eri puolilla maapalloa. Erityisesti talvisaikaan mandariini tuottaa suurta iloa ja nautintoa kaikille suomalaisille - ja vallan erityisesti meille atlantislaisille.

170107 - Akatemialla ensimmäinen testipeli
Konta osui kahdesti. Atlantis Akatemia pelasi lauantaina kauden ensimmäisen testipelin, kun punapaidat kohtasivat Tikkurilan Palloseuran B-juniorit Myyrmäki-hallissa. Koko joukko innokkaita pelimiehenalkuja oli antamassa näyttöjä ensi kauden Atlantis-joukkueisiin. Kentällä nähtiin ajoittain taitavia yksilösuorituksia, mutta joukkuepeli oli vielä valitettavan heikkoa. Kun jalkapallossa joukkue yleensä voittaa yksilöt, niin myös TiPS oli tällä kertaa parempi maalein 3-2 (2-1). Punapaitojen molemmat osumat viimeisteli Konta Bio. Akatemian taival kaudelle 2017 on kuitenkin vasta alkumatkassa, ja töitä on vielä rutkasti edessä. Punapaitojen seuraava koitos on jo tulevana lauantaina. Mikäli sää sallii, Akatemia kohtaa Kartanon tekonurmella PK-35:n A-juniorit.

170105 - Akatemiassa tarjolla oivaa oppia
Arruda luotsaa Akatemiaa. Atlantis Akatemia tarjoaa kuluvana vuonna vahvan valmentajakattauksen. Päävastuun Akatemia-pelaajien ohjaamisesta kantaa Alan Arruda, joka kaudella 2014 luotsasi Atlantiksen edustusmiehistön Ykkösen nousukarsintoihin. Teknisenä valmentajana toimii yksilövalmennuksen vankka ammattilainen Sunny Akintmehin. Maalivahdeista vastaa tuttuun tapaan harmaa pantteri "Vito" Diatta. Valmennustiimiä tullaan lähiaikoina vielä täydentämään. Lisäksi taustaryhmään on haussa pätevä fysio, joka tulee vastaamaan lihashuollosta ja hieronnoista.

170103 - Lunta!
Lumi Lumi on jääkiteiden ja ilman muodostamaa kuohkeaa ainetta, joka syntyy pilvissä ja sataa maahan talvella. Puhdas lumi on valkoista ja läpinäkymätöntä. Lumi muodostaa maan pinnalle valkoisen, eristävän peitteen, joka joskus muinoin on säilynyt jopa kuukausia, kunnes lämpötila on noussut nollan yläpuolelle ja lumi sulanut. Lumi tuottaa suurta iloa ja nautintoa erityisesti lapsille - ja myös meille atlantislaisille.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)