Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.12.2016

161231 - Hyvää uutta vuotta!
Hyvää uutta vuotta! Atlantis toivottaa kaikille hyvää, rauhallista ja menestyksekästä vuotta 2017!

161229 - Akatemia aloittaa 2. tammikuuta
Akatemia-beibi Atlantis Akatemian uusi tuotantokausi pyörähtää käyntiin 2. tammikuuta. Akatemia-beibien pre-seasonin ohjelmassa on 4-6 tapahtumaa viikossa Järvenpään monitoimihallissa, Pallomyllyssä, Liikuntamyllyssä sekä Töölön Pallokentällä. Ensimmäiset testipelit pelataan lauantaina 7.1. Myyrmäki-hallissa (vastassa TiPS/B) ja lauantaina 14.1. Kartanon tekonurmella (vastassa PK-35/A). Tämän jälkeen Akatemia osallistuu JäPS:n järjestämään talvisarjaan Järvenpään monitoimihallissa.

Lisätietoa Atlantis Akatemian toiminnasta antavat:

  • Janne Wikman (puh. 040 5532172)
  • Aude Kwantoko (puh. 046 9500252)
161224 - Hyvää ja rauhallista joulua!
Hyvää ja rauhallista joulua!
"Juoksu on päättynyt,
Helsinki loistaa!
Aatto on astunut,"
joulu jo on!"
Eräs jouluruno
Ilmari Kianto
.

161221 - Tenkanen muistelee Lyytikäistä
Ville ei jättänyt kylmäksi. Atlantis-manageri Aarne Tenkanen oli vuosien varrella useaan otteeseen tekemisissä Ville Lyytikäisen kanssa. Välillä oli tulikivenkatkuisia pelejä vastakkain, välillä taas oltiin samassa jengissä muita vastaan. Aina kuitenkin sattui ja tapahtui.

Nyt Tenkanen muistelee edesmennyttä jalkapallopersoonaa lämmöllä. - Ville oli meidän koutsina 2007. Se oli värikästä aikaa. Keväällä ei Talissa päästy nurtsille, vaikka muut jengit treenasivat siellä täyttä häkää. Ville oli suututtanut Rauramon, ja tämä kosti antamalla meille porttarin nurtsille. Ville kertoi syyksi, että oli käynyt jonkun baari-illan päätteeksi panemassa Rauramon muijaa. Tiedä sitten, mikä oli totuus. Ainakin me pysyttiin poissa nurtsilta koko toukokuu.

- Treeneissä Ville antoi palautetta välittömästi, jos jonkun suoritus ei häntä miellyttänyt. Ja silloin ei yleensä desibelejä säästelty. Obi Metzger muistaa varmasti vieläkin, kun Lyytikäinen tuli viiden sentin päähän kertomaan käsityksensä Obin juoksuvauhdista. Siihen verrattuna Alex Fergusonin hiustenkuivaajakäsittely oli hyttysen ininää.

- Ville osasi kyllä pitää puolensa, kun neuvoteltiin liksoista tai provikoista. Mutta hän ei ollut ahne, eikä ajatellut vain omaa etuaan niin kuin moni muu suomifutiksessa. Hän piti huolta myös pelaajistaan ja lähipiiristään.

- Ville myös sai asioita tapahtumaan. Tarvittaessa hän osasi olla riittävän häikäilemätön. Rakentaessaan Jokerien junnuorganisaatiota useampikin maastofillari vaihtoi omistajaa, kun superjunnuja naarattiin narripaitaan. Tyylipisteistä ei niin väliä, mutta tulosta tuli.

- Viime vuosina Lyytikäinen profiloitui Palloliiton nykyjohdon äänekkääksi arvostelijaksi. Toiminnan miehenä Villeä vitutti liiton nyhjääminen Kaikki pelaa -projektien parissa ja futispomojen häikäilemätön oman edun tavoittelu. Nyt tämä kriittinen ääni on vaiennut iäksi, ja se on suomifutikselle iso menetys.


161220 - R.I.P. Ville
R.I.P. Ville Entinen Atlantis-valmentaja Ville Lyytikäinen menehtyi maanantaina vain 49-vuotiaana. Lyytikäinen valmensi Atlantiksen lisäksi mm. FC Jokereita ja FC Hämeenlinnaa Veikkausliigassa. Atlantis-pestin jälkeen hän toimi pelaaja-agenttina ja mm. monien maajoukkuepelaajien asiainhoitajana. Lyytikäinen hoiti myös Sakari Tukiaisen siirron Atlantiksesta FC Floraan ja edelleen Rovaniemen Palloseuraan.

161213 - Akatemian testipelit alkavat tammikuussa
Akatemia-beibi Atlantis Akatemia aloittaa valmistautumisen tulevaan kauteen tammikuun alusta. Pre-seasonin ensimmäiset testipelit pelataan lauantaina 7.1. Myyrmäki-hallissa (vastassa TiPS/B) ja lauantaina 14.1. Kartanon tekonurmella (vastassa PK-35/A). Tämän jälkeen Akatemia osallistuu JäPS:n järjestämään talvisarjaan Järvenpään uudessa monitoimihallissa.

161211 - Atlantis Akatemia on edullinen vaihtoehto
Akatemia-beibi Jalkapallojuniorien kohonneet harjoitusmaksut ovat puhuttaneet paljon viime aikoina. Joissain seuroissa akatemiapelaajien suorittamat maksut nousevat vuositasolla jopa 4.000-5.000 euroon. Atlantis Akatemia on kuitenkin poikkeus.

- Emme ole halunneet lähteä rahastamaan junioreilla. Meillä akatemiapelaajat maksavat 500 euroa vuodessa, mihin sisältyy vielä tuhti varustepaketti. Joissain seuroissa summat voivat olla kymmenkertaisia. Pystymme silti tarjoamaan hyvää valmennusta erinomaisissa olosuhteissa 4-6 kertaa viikossa. Yritämme vain löytää pääosan rahoituksesta eri yhteistyökumppaneilta, Akatemia-manageri Janne Wikman kertoo.


161204 - Akatemian avoimissa vilskettä
Sunny pistää Atlantis-pelaajia kuntoon. Atlantis Akatemian avoimissa harjoituksissa riitti vilskettä viikonloppuna, kun kolmisenkymmentä tulevaisuuden futistoivoa kokoontuivat Pallomyllyyn näyttämään taitojaan valmennusjohdolle. "Moo faster!! You can do it better!!" kaikui hallissa, kun hymyilevä kiduttaja Sunny Akintmehin piiskasi väsyneisiin pelaajiin lisää vauhtia. Sunny valmistelee loppuvuoden ajan Atlantis-pelaajia tammikuussa alkavalle pre-seasonille.

Akatemia-ryhmään on haussa 1997-2002 -syntyneitä, tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuvia ja kovan motivaatiotason omaavia tulevaisuuden pelimiehiä. Atlantis Akatemia toimii seuran edustusjoukkueen yhteydessä, ja kauden aikana tapahtumia tulee olemaan 5-6 viikossa.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)