Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.8.2016

160829 - Vatsatauti kaatoi reservit
Aleksi jaksoi raataa tautisenakin. Atlantis-manageri Aarne Tenkasen sunnuntaina A-junnuille tarjoama buffet-illallinen koitui reservimiehistön kohtaloksi maanantaina. Koko joukkue sai Tenkasen pöperöistä ärhäkän vatsataudin, ja maanantain reservipeliin saatiin raavittua paikalle ainoastaan 9 pelaajaa, joista vain 3 kokeneempaa pelimiestä terveiden kirjoissa. Kyyti oli näin kylmää Myllypuron nurmella, ja HJK/Laajasalo latoi taululle tylyt luvut 11-0 (3-0).

Atlantiksen reservimiehistön seuraava koitos on ensi viikon perjantaina, kun joukkue kohtaa Siltamäen nurmella SUMU/77:n klo 18.00.


160828 - A-junnut voittoon Karhulassa
Zalo keräsi tehot 1+1. Atlantiksen A-juniorit vierailivat Karhulassa sunnuntaina. Akatemia-beibit olivat liikkeellä nuorella ryhmällä, mutta mainiolla asenteella ja nappasivat A-poikien Ykkösessä ansaitun voiton maalein 0-3 (0-1). Juuso Leimu iski pallon kahdesti kotkalaisten verkkoon, ja Gonzalo Oroza osui kertaalleen.

Atlantis-luotsi Tom Weckström oli todella tyytyväinen suojattiensa esitykseen. - Meillä oli puolet joukkueesta B-junnuja tänään. Virheitä tietysti tuli, mutta yritystä riitti ja jokainen painoi duunia tosissaan. Alex ja Orava pelasivat varmasti toppareina, Lamin ja Zalo esittivät kauden parastaan keskikentällä, Juuso ja Pikku-Orava raatoivat kärjessä ja moni muukin onnistui mainiosti.

Atlantis-manageri Aarne Tenkanen palkitsi A-junnut tarjoamalla pojille pelin jälkeen illallisen Kotkan kantapaikassaan ravintola Santalahdessa. Joukkueen seuraava koitos on ensi sunnuntaina, kun beibit kohtaavat Pukinmäen nurmella FC Hongan. Ottelu alkaa klo 13.30.


160826 - Espoo nousi voittoon lopussa
Pierre raatoi alakerrassa. FC Espoo ja Atlantis kävivät tiukan väännön sarjapisteistä Leppävaaran stadionilla perjantai-iltana. Punapaidat olivat pitkään kiinni kolmessa pisteessä, mutta isännät nousivat lopussa väkisin ohi ja nappasivat pinnat maalein 4-3 (1-2).

Avausjakso oli helsinkiläisten hallintaa. Atlantis oli vihdoin saanut peliluvat kuntoon joukkueen mukana pitkään harjoitelleille hollantilaispojille, ja nämä toivat taitoa ja terävyyttä punapaitojen hyökkyspeliin. Ayoub Ait Afkir iski 12. minuutilla avausmaalin, ja Salah Aharar 41. minuutilla tilanteeksi jo 0-2. Espoo kuitenkin kuittasi juuri ennen taukovihellystä, ja Antti Pokela ampui tautotilanteeksi 1-2.

Toinen jakso jatkui Atlantiksen komennossa. Irvingly van Eijma viimeisteli 48. minuutilla numeroiksi jo 1-3. Pokela kuitenkin kavensi vain kolme minuuttia myöhemmin tilanteeksi 2-3. Loppua kohden isäntien painostus kasvoi, ja Kim Louhisto ampui vaparin 20 metristä verkkoon. Molemmat joukkueet hakivat loppuminuutit raivoisasti voittoa, ja Espoon yritys palkittiin, kun Pokela täydensi hattutemppunsa 89. minuutilla. Näin pisteet jäivät Espooseen maalein 4-3.

Atlantiksen seuraava koitos on ensi perjantaina, kun TPV Tampereelta saapuu vieraaksi Bollikselle. Ottelu alkaa klo 19.00.

Atlantiksen kokoonpano: Tomas Karike, Aki Tuovinen (87. Juuso Leimu), Ayoub Ait Afkir, Irvingly van Eijma, Salah Aharar, Ahmed Abdi (62. Severi Murto), Faton Ruka, Santeri Saarenpää (76. Andres Luga), Derwin Martina, Pierre Nlate ja Shaggy Kimuenimeso.


160825 - Perjantaina Leppävaaraan
FC Espoo Atlantis-miehistö matkaa perjantaina Leppävaaraan, missä punapaidat haastavat isäntäjoukkue FC Espoon. Helsinkiläiset kokivat viime perjantaina täystyrmäyksen, kun FC Honka rökitti Atlantista Bolliksella peräti 6-0. Nyt tavoitteena on kääntää kurssi jälleen nousuun, ja valmennuskaksikko Palmroos & Weckström lupaa viheriölle ainakin taistelevan Atlantis-joukkueen. Peli Leppävaaran stadionilla alkaa klo 18.30.

160825 - Muutoksia Akatemia-joukkueeseen
Akatemia-beibi Atlantis Akatemian pelaajarinkiä on päivitetty. Joukkueessa pelanneet nuoret turvapaikanhakijat Ibrahim Djassa ja Bamba Aboubacar saivat valitettavasti kielteisen päätöksen, ja pojat ovat jo poistuneet maasta. Hyökkääjäjärkäle Konta Bio puolestaan siirtyi Nelosessa pelaavan FC Kinnkurdin riveihin.

Uusina tulokkaina Akatemiaan ovat liittyneet maalivahti Besart Mustafa (s. 1999), hyökkääjä Gedeon Pongo (s. 1999) ja puolustaja Daniel Åkerlund (s. 2000).

Akatemia-manageri Janne Wikman toivottaa lähtijöille hyvää jatkoa ja samalla ovenavauksella uudet tulokkaat tervetulleiksi. - Ibra ja Abu ovat hyviä, kokeneita pelaajia, ja mielellään olisimme heidät ryhmässä pitäneet, mutta valitettavasti he eivät Suomeen saaneet jäädä. Konta taas ei pystynyt sitoutumaan tavoitteelliseen harjoitteluun, joten hänelle seuranvaihto oli varmasti hyvä ratkaisu. Toisaalta saimme tilalle kolme erittäin motivoitunutta B-junnua, joilla kaikilla on eväät kehittyä kelpo pelimiehiksi.


160824 - Reserveille tappio Käpylässä
Steven osui Käpylässä. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi LPS/Kuninkaat Käpylän nurmella keskiviikkoiltana. LPS:n vanhojen pelimiesten kokemus oli vielä liikaa nuorelle Atlantis-ryhmälle. Punapaidat saivat loppua kohden enemmän ja enemmän otetta pelistä, mutta aika loppui kesken ja pisteet Laajasaloon maalein 1-2 (0-1). Atlantiksen ainokaisen viimeisteli Stephen Obeng.

Atlantiksen reservimiehistön seuraava koitos on ensi maanantaina, kun joukkue kohtaa Myllypuron nurmella HJK/Laajasalon klo 18.00.


160821 - A-junnuilla maali-ilottelu Talissa
Juuso osui kolmesti. Atlantiksen A-junnuilla oli tapahtumarikas koitos GrIFK:n kanssa A-poikien Ykkösessä sunnuntaina. Joukkueet mättivät vuorotahtiin maaleja, kunnes punapaidat lopussa saivat alakertansa tilkittyä hiukan paremmin. Loppunumerot Talin nurmella olivat isännille 6-4 (2-2).

Akatemia-beibit esittivät ajoittain näppäriä hyökkäyskuvioita, joita kärjet kohtuullisella prosentilla pistivät sisäänkin. Maalitilastoihin pääsivät tällä kertaa Juuso Leimu (3), Shaggy Kimuenimeso (2) ja Gonzalo Oroza. Toisaalta puolustuspelin ajatus oli koko ryhmältä kateissa välistä pahemman kerran, ja vieraatkin pääsivät iskemään neljä palloa Atlantis-verkkoon.

A-junnujen seuraava koitos on ensi sunnuntaina, kun beibit matkustavat Karhulaan PeKa:n vieraaksi. Ottelu alkaa klo 14.00.


160816 - 0-6!!!
Bua oli viennissä perjantaina. FC Honka haki näytöstyyliin sarjapisteet Bollikselta perjantai-iltana. Haluton Atlantis-miehistö oli täysin aseeton espoolaisten pyörityksessä. Honka iski pallon kuudesti isäntien verkkoon, joista viisi erikoistilanteista. Näin taululla olivat tylyt loppunumerot 0-6 (0-3).

Atlantiksen kokoonpano: Tomas Karike, Aki Tuovinen, Severi Murto (80. Impton Söderlund), Ahmed Abdi (86. Dima Platonenko), John Digha, Faton Ruka, Santeri Saarenpää, Pierre Nlate, Shaggy Kimuenimeso, Erik Virolainen (80. Bachir Mboup) ja Juuso Leimu.


160818 - Perjantaina vieraita Espoosta
FC Honka FC Honka saapuu perjantaina Atlantiksen vieraaksi Töölön Pallokentälle. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Bolliksen sametilla klo 19.00.

FC Honka lähti kauteen suurena ennakkosuosikkina, ja espoolaiset ovatkin vallanneet tukevasti lohkon piikkipaikan. Hongan kohtalonpelit ovat kuitenkin vasta syksyllä, sillä toistamiseen nimekäs espoolaisjoukkue ei varmasti halua jäädä rannalle Ykkösestä. Atlantiksen leirissä äimistellään vieläkin Palloliiton maanantaista shokkiuutista, joten peliin keskittyminen on ollut melkoisen tuskaista.

Kevätkierroksella joukkueet kohtasivat kesäkuussa Tapiolassa. Honka nappasi silloin pisteet maalein 2-0.


160816 - Reservit tasapeliin Pirkkolassa
Steven ei osunut Pirkkolassa. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi AC StaSin Pirkkolan nurmella tiistai-iltana. Nuori Atlantis-joukkue hallitsi pelitapahtumia mielin määrin, mutta maalipaikkojen rakentelu ja viimeistely olivat pahasti hakusessa. Robert Razmus onnistui kertaalleen iskemään pallon verkkoon, mutta kun StaSi kuittasi tasoihin muutama minuutti ennen päätösvihellystä, pisteet jaettiin maalein 1-1 (1-0).

Atlantiksen reservimiehistön seuraava koitos on ensi keskiviikkona, kun joukkue kohtaa Käpylän nurmella LPS/Kuninkaat klo 18.00.


160815 - Palloliitto rankaisi Atlantista
Suomen Palloliitto Suomen Palloliitto rankaisi maanantaina Atlantista liiton pelaajarekisteriin kirjattujen edustusjoukkueen pelaajien puutteellisista pelaajastatuksista. Seuralle määrättiin yhdeksän pisteen pisterangaistus Kakkosessa sekä sakkoa 1.000 euroa.

Kohtuullisen kova tuomio osaamattomuudesta.


160814 - Kylmää kyytiä Vuosaaressa
Obi rakensi Atlantiksen harvat tilanteet. Viikingit tarjosi kylmää kyytiä Atlantikselle Vuosaaressa sunnuntai-iltana. Vahvalla asenteella taistellut kotijoukkue iski taululle selkeät 3-0 (2-0) lukemat.

Isännät ottivat komennon kentällä heti alusta alkaen. Ensimmäinen maali nähtiin 15. minuutilla, kun Janne Arolinna keskitti oikealta, ja Joel Paatelainen puski omista korkeuksistaan pallon verkkoon. Varttia myöhemmin Arolinna pääsi itse keskeltä läpi ja ampui varmasti 2-0. Näissä numeroissa mentiin myös tauolle.

Toisella jaksolla Atlantis pääsi hiukan paremmin peliin mukaan. Vuosaarelaisten maalille saatiin rakennettua muutama tilanteen poikanen, mutta viimeistely oli heppoista. Isännät tekivät lopullisesti pelin selväksi 80. minuutilla, kun Jesse Mutikainen jatkoi sivuvaparista numeroiksi jo 3-0. Enempää osumia Vuosaaren illassa ei nähty, joten Viikingit nappasi arvokkaat sarjapisteet ja paranteli asemiaan putoamistaistossa.

Atlantiksen seuraava koitos on ensi perjantaina, kun FC Hongan tähtisikermä saapuu vieraaksi Bollikselle. Ottelu alkaa klo 19.00.

Atlantiksen kokoonpano: Tomas Karike, Ville Teelahti, Aki Tuovinen, Severi Murto (46. John Digha), Faton Ruka, Santeri Saarenpää, Kyawsan Chit (76. Ahmed Abdi), Pierre Nlate, Erik Virolainen (46. Andres Luga), Obi Metzger ja Juuso Leimu.


160813 - A-junnut tasapeliin Vuosaaressa
Juuso ampui ainokaisen. Atlantiksen Vuosaari-viikonloppu alkoi tasurilla, kun A-junnut tasasivat pisteet FC Viikinkien kanssa A-poikien Ykkösessä lauantaina. Tiukka vääntö sateisella Heteniityn nurmella päättyi pistejakoon maalein 1-1 (0-1).

Atlantis iski heti kättelyssä. Vieraat riistivät pallon, Juuso Leimu tekopaikkaan ja tarkka sijoitus alakulmaan. Pelikello ei ehtinyt käydä vielä minuuttiakaan. Tämän jälkeen ote siirtyi isännille. Viikingit otti keskikentän haltuunsa, ja tilanteita syntyi Atlantis-maalille. Kertaalleen pallo kävi tolpassa, mutta loput katkoi uhrautuvasti pelannut Atlantis-puolustus sekä mainiosti tolppien välissä esiintynyt Joni Lahtinen. Näin tauolle mentiin vierasjohdossa 0-1.

Toisella jaksolla Viikinki-painostus jatkui. Vihdoin 66. minuutilla Mikko Tiitinen pääsi vetopaikkaan, ja pallo tarkasti alakulmaan - 1-1. Loppu oli tiukkaa vääntöä liukkaalla kentällä, mutta enempää osumia Vuosaaressa ei enää nähty.

A-junnujen seuraava koitos on ensi viikon sunnuntaina, kun GrIFK saapuu vieraaksi Talin urheilupuistoon. Ottelu Talin nurmella alkaa jo klo 12.00.


160811 - Atlantis FC/Itä hyvässä vireessä
Pelaajamanageri Store. Vitosessa pelaava Atlantis FC/Itä on päässyt hyvään vireeseen. Keväällä perustettu harrastejoukkue oli alkukauden pisteautomaatti, mutta pelaajamanageri Gustav Store on pistänyt hommat järjestykseen, ja nyt Gustavin enkelit napsivat pisteitä mukavaan tahtiin. Sarjataulukossa joukkue on noussut jo kuudenneksi, ja putoamisviivakin on jäänyt turvallisesti taakse.

160810 - Viikonloppuna kaksi Vuosaaren vierailua
FC Viikingit Atlantis-joukkueet vierailevat kahdesti Vuosaaressa tulevana viikonloppuna. Lauantaina A-juniorit kohtaavat A-poikien Ykkösessä FC Viikingit ja sunnuntaina edustusmiehistö miesten Kakkosessa samoin FC Viikingit. Molemmat ottelut pelataan Heteniityn nurmella.

Kakkosessa Viikingit on sarjataulukossa juuri putoamisviivan yläpuolella yhdeksäntenä 15 pisteellä ja Atlantis yhdentenätoista 13 pinnalla, joten sunnuntaina pelataan kovilla panoksilla.

A-poikien Ykkösessä Atlantiksella on koossa kahden kierroksen jälkeen 6 pistettä ja Viikingeillä 4. Molemmat joukkueet ovat vielä tiukasti mukana taistelemassa paikoista A-poikien SM-karsintaan eli tiukka vääntö on luvassa lauantainakin.


160809 - Reserveille tappio kärkipelissä
Impton ampui avausmaalin. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi FC Finnkurdin Ala-Malmin nurmella tiistai-iltana. Nuori Atlantis-joukkue tarjosi kelpo vastuksen lohkon kärkijoukkueelle, mutta helpot virheet kostautuivat, ja Finnkurdit nappasivat pisteet lopulta maalein 4-3. Punapaitojen viimeistelijöinä kunnostautuivat tällä kertaa Impton Söderlund sekä kahdesti osunut tuore tulokas Andres Luga. Luga on valmentaja Tom Weckströmin löytöjä Kutosen FC Puimurin riveistä. Ensiesiintyminen Atlantis-paidassa sujui sen verran lupaavasti, että minuutteja voi hyvin olla tiedossa myös edustuksen riveissä.

Atlantiksen reservimiehistön seuraava koitos on ensi tiistaina, kun joukkue kohtaa Pirkkolan nurmella AC StaSin klo 19.00.


160806 - A-junnut nousivat voittoon toisella jaksolla
Dima ampui tasoituksen. Atlantiksen A-junnut nappasivat lauantaina maukkaan voiton A-poikien Ykkösessä, kun FC Kontu kukistui Kontulan tekonurmella maalein 1-3 (1-0). Atlantiksella on nyt kahden kierroksen jälkeen koossa kuusi pistettä.

Ottelu alkoi klo 13, ja valtaosa Akatemia-beibeistä tuntui olevan vielä puoliunessa avausjaksolla. Jalka ei liikkunut, ja ajatus oli kateissa jopa normaaliakin enemmän. Kontu hyödynsi tilaisuutensa, ja Nikita Pimenov vei isännät johtoon 25. minuutilla. Näissä numeroissa lähdettiin myös tauolle.

Zalo toi liikettä keskikentälle.

Herätyspalvelu Palmroos & Weckström huolehti puoliajalla, että unet karisivat ja toiselle jaksolle juoksi pirteitä punapaitoja. Gonzalo Oroza toi liikettä keskikentälle, ja kun isännät alkoivat väsyä, paine Kontun maalilla kasvoi. Tasoitus nähtiin 68. minuutilla, kun Dima Platonenko tykitti vapaapotkun 20 metristä aivan yläkulmaan. Kymmenen minuuttia myöhemmin Juuso Leimu vei kauniin syöttökuvion päätteeksi vieraat johtoon, ja Gonzalo Oroza iski 94. minuutilla loppunumerot tyhjään maaliin, kun siniset olivat nostaneet maalivahdinkin mukaan hyökkäykseen.

A-junnujen seuraava koitos on ensi lauantaina, kun beibit matkaavat Vuosaareen. Ottelu FC Viikinkejä vastaan alkaa Heteniityn nurmella klo 13.00.


160805 - BK-46 vei pisteet Karjaalle
Pierre taisteli suurella sydämellä. BK-46 osoittautui pelätyn kovaksi vastukseksi Töölön Pallokentällä perjantai-iltana. Fyysinen karjaalaisryhmä hyödynsi taitavasti erotuomari Oliver Reitalan sallivaa linjaa ja rymisteli voittoon lukemin 0-2 (0-1).

BK:n taktiikka kävi selväksi heti alkuminuuteilla. Isoa palloa lensi kohti Atlantis-päätyä, ja kaksinkamppailuihin mentiin keinoja kaihtamatta. Kertaalleen tämä toi myös tulosta avausjaksolla. Keskitys oikealta 32. minuutilla, Eemeli Lohvansuu epäröi lähteä hakemaan palloa, Faton Ruka jää ilmassa kakkoseksi John Fagerströmille ja 0-1. Muuten Atlantis-puolustus selvisi Pierre Nlaten ja Ville Teelahden johdolla hyvin karjaalaisten ilmapommituksesta, mutta kun omaa hyökkäyspeliä ei saatu rullaamaan, tauolle lähdettiin vierasjohdossa.

Toisella jaksolla punapaidat pääsivät hiukan paremmin peliin mukaan. Isäntien kiri hiipui kuitenkin 70. minuutilla, kun palloa ei saatu purettua omalta maalilta. Peliväline ajautui Fagerströmille, ja tämä tälläsi sen toistamiseen ohi Lohvansuun. Atlantiksellakin oli omat hetkensä, mutta vieraat pitivät johtonsa lopulta kohtuullisen helposti.

Atlantiksen seuraava koitos on ensi viikon sunnuntaina, kun Fana Palmroosin ja Tomppa Weckströmin suojatit matkaavat Vuosaareen FC Viikinkien vieraaksi.

Atlantiksen kokoonpano: Eemeli Lohvansuu, Ville Teelahti, Aki Tuovinen, Severi Murto, John Digha (82. Ahmed Abdi), Faton Ruka, Santeri Saarenpää (65. Bachir Mboup), Kyawsan Chit, Pierre Nlate, Erik Virolainen ja Obi Metzger (89. Impton Söderlund).


160805 - Perjantaina vieraita Raaseporista
BK-46 BK-46 Karjaalta saapuu perjantaina Atlantiksen vieraaksi Töölön Pallokentälle. Taisto Kakkosen sarjapisteistä käynnistyy Bolliksen sametilla klo 19.00.

BK-46 on sarjataulukossa kakkosena kerättyään 13 ottelusta 26 pistettä. Atlantiksella pisteitä on tasan puolet vähemmän ja sijoitus yhdestoista. Kova haaste helsinkiläisillä on siis edessä.

Kevätkierroksella joukkueet kohtasivat toukokuussa Karjaalla. Atlantis haki silloin maukkaan vierasvoiton maalein 1-2. BK saapuukin nyt varmasti revanssi mielessään Bollikselle, mutta punapaidat pistävät kampoihin sen, mitä joukkueesta suinkin irti saadaan. Hyvää Kakkosen futisviihdettä jälleen luvassa!


160804 - Reservit kukistivat Valtin
Erik ampui avausmaalin. Atlantiksen reservimiehistö kohtasi Puotinkylän Valtin Ala-Malmin nurmella torstai-iltana. Punapaidat joutuivat pelaamaan reilut 70 minuuttia vajaalla, kun tuore Akatemia-pelaaja Shaggy Kimuenimeso hölmöili itselleen punakortin. Pojalla ei ollut itku kaukana, kun selvisi, että hänen tapauksessaan se merkitsee kuuden ottelun pelikieltoa. Atlantis hoiti kuitenkin vajaallakin ottelun kotiin maalein 2-0 (1-0). Viimeistelijöinä kunnostautuivat tällä kertaa nuorisokaartin Erik Virolainen ja Impton Söderlund.

Reservien edellinen Zenith-voitto muuttui viikolla kabinetissa 0-3 -tappioksi, ja joukkueenjohto onkin kuluneen viikon tankannut sääntöviidakkoa, jotta kolmen joukkueen edustusoikeuksien ja pelikieltojen yhteensovittaminen toimisi jatkossa ongelmitta. Reservit ovat kuitenkin edelleen lohkon kärkikahinoissa tiukasti mukana, ja ensi tiistaina joukkue haastaa sarjajohtaja FC Finnkurdin.


160802 - Teelahden comeback
Ville luuti maanantaina täydet 90 minuuttia. Atlantiksen rosteri maanantain EsPa-peliin oli niin ohut, että puolet ryhmästä jouduttiin keräämään Akatemia-joukkueesta. Mukaan hälytettiin myös vanha sotaratsu Ville Teelahti, joka alkukauden on työkiireiltään harjoitellut vain satunnaisesti ja pelaillut reservimiehistössä. Maanantaina Teelahti luuti kuitenkin alakerran päällikkönä täydet 90 minuuttia, ja topparipari Teelahti-Nlate muodosti punapaitojen puolustuspelin selkärangan.

Atlantis-luotsi Fana Palmroos oli otettu Teelahden esityksestä. - Ville oli loistava tänään. Selkeitä ratkaisuja ja hoiti öögalla monta pahaa tilannetta. Yhteistyö Pierren kanssa sujui mainiosti. Välit pysyivät tiiviinä, mikä teki vastustajan pelaamisesta vaikeata.


160801 - Atlantis ratkaisi toisella jaksolla
Obi oli kentän kapellimestari. Atlantis nappasi arvokkaan voiton Kakkosen B-lohkossa, kun helsinkiläiset kukistivat Etelä-Espoon Pallon 3-0 (0-0) Töölön Pallokentällä maanantai-iltana. Joukkueen nuoriso-osasto johti toisen jakson ilotulitusta - kaikki kolme maalia kirjattiin Akatemia-beibien nimiin.

Avausjaksolla molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä enemmän pallo viihtyi espoolaisten päädyssä. Punapaidat iskivät pallon kahdesti verkkoonkin, mutta molemmilla kerroilla avustavan lippu oli pystyssä. Kertaalleen Aki Tuovinen pyssytti pelivälineen pystypuuhun. Tauolle lähdettiin kuitenkin maalittomissa tasalukemissa.

Juuso osui jälleen.

Toisella jaksolla paine espoolaisten päädyssä kasvoi. Isäntien vapauttava johto-osuma nähtiin 67. minuutilla, kun hetkeä aikaisemmin kentälle vaihdettu debytantti Shaggy Kimuenimeso murtautui läpi oikealta ja pamautti pallon voimalla takanurkkaan. Lisää herkkua kotiyleisölle tarjottiin 78. minuutilla. Kapellimestari Obi Metzger pelasi Juuso Leimun läpiajoon, eikä tämä erehtynyt - 2-0. Lopullinen sinetti nähtiin 91. minuutilla. Metzger vapautti Erik Virolaisen läpi vasemmalta. Tämä tarjoili takaviistoon Impton Söderlundille, ja 16-vuotias hyökkääjälupaus nasautti pallon 15 metristä verkkoon. Näin loppunumerot Bolliksen iltavaloissa 3-0.

Atlantis nousi voitolla sarjataulukossa 13 pisteeseen. Sijoitus on edelleen yhdestoista, mutta kolme joukkuetta on edellä vain pisteen päässä. Seuraava tilaisuus pistetilin kartuttamiseen on jo ensi perjantaina, kun sarjakakkonen BK-46 Karjaalta saapuu vieraaksi Bollikselle.

Atlantiksen kokoonpano: Tomas Karike, Ville Teelahti, Aki Tuovinen, John Digha, Santeri Saarenpää (63. Shaggy Kimuenimeso), Kyawsan Chit, Pierre Nlate, Dima Platonenko, Erik Virolainen (93. Bachir Mboup), Obi Metzger ja Juuso Leimu (87. Impton Söderlund).

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)