Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.12.2015

151229 - Fana palaa Atlantikseen
Fana palaa Atlantikseen Markku "Fana" Palmroos on liittynyt Atlantiksen valmennustiimiin. Fana kantaa jatkossa yhdessä Tom Weckströmin kanssa valmennusvastuun seuran edustusjoukkueessa ja Akatemiassa.

Markku Palmroos on tehnyt pitkän ja värikkään uran jalkapallon parissa. Pelaajana mies voitti HJK:n paidassa neljä Suomen mestaruutta ja kolme Suomen cupia. Valmentajana hän on toiminut mm. maajoukkueen ja HJK:n maalivahtivalmentajana sekä EIF:n, LoPa:n ja BK-46:n päävalmentajana. Atlantiksessa Fana aloitti tammikuussa 1999 maalivahtivalmentajana ja sai syksyllä 2000 komennuksen päävalmentajaksi Jari Europaeuksen saatua lähtöpassit vain muutama viikko ennen kauden päätöstä. Näin Atlantis nousi Veikkausliigaan Palmroosin komennossa. Liigakaudella 2001 Fana toimi Ari Tiittasen apuvalmentajana.

Palmroos tarttuu innolla uuteen haasteeseen. - Atlantiksessa on paljon hyviä nuoria pelaajia. Täytyy sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt näiden nuorten tasosta. He pystyvät varmasti ottamaan vastuuta myös edustusjoukkueessa. Toki rinnalle tarvitaan kokeneita pelaajia, mutta tälle pohjalle on hyvä rakentaa. Uskon myös, että pystyn antamaan näille kavereille paljon. Vuosien varrella on kuitenkin nähnyt kaikenlaista, ja mukaan on tarttunut monenlaista oppia. Sen voin myös luvata, että töitä tullaan tekemään paljon. Se on ainoa keino menestykseen.

Palmroos vastaa yhdessä Tom Weckströmin kanssa Atlantiksen valmennuksesta. - Meillä on Tompan kanssa pitkälti samanlaiset ajatukset futiksesta ja koutsaamisesta. Tämä ruotsalaismalli sopii meille mainiosti, ja olen varma että yhteistyö tulee toimimaan.


151224 - Hyvää ja rauhallista joulua!
Hyvää ja rauhallista joulua!
"Juoksu on päättynyt,
Helsinki loistaa!
Aatto on astunut,"
joulu jo on!"
Eräs jouluruno
Ilmari Kianto
.

151221 - Forenom uusi yhteistyökumppani
Majoituspalvelu Forenom Atlantiksen yhteistyökumppaniverkosto jatkaa kasvuaan. Tuoreimpana mukaan on liittynyt Majoituspalvelu Forenom Oy. Forenomin kalustetut asunnot ja huoneistohotellit tarjoavat edullisen majoitusvaihtoehdon pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Lahdessa ja Oulussa.

151219 - Tammikuussa kolme testipeliä
Atlantis FC Atlantiksen testipelit jatkuvat tammikuussa. Uusia pelimiehiä Atlantis-joukkueisiin testataan vielä kolmessa koitoksessa:
  • su 03.01. Pallomyllyssä vastassa IHK
  • la 09.01. Nummelassa vastassa LoPa
  • su 24.01. Tampereella vastassa TamU

151216 - Hyviä näyttöjä Hyvinkäällä
Vasen pakki. Atlantis Akatemia kohtasi testipelissä Hyvinkään Palloseuran keskiviikkoiltana Hyvinkään Villa Parkilla. Akatemia-beibit hoitivat koitoksen edukseen lukemin 2-1, ja valmennusjohto kirjasi muistikirjaansa positiivisia merkintöjä monen pelaajan kohdalle.

- Peli kulki ajoittain todella mukavasti. Tässä ryhmässä on monta poikaa, jotka tulevat kesällä tappelemaan tiukasti peliminuuteista myös edustuksessa, ottelun luotsannut Tom Weckström kertoi tyytyväisenä.


151215 - Atlantis ei lähde cupiin
Suomen cup Atlantis ei osallistu tulevalla kaudella jalkapallon Suomen cupiin. Vuoden 2001 cup-mestari jättää nyt turnauksen väliin ensimmäistä kertaa lähes kolmeenkymmeneen vuoteen.

- Valitettavasti turnaus ei nykymuodossaan juurikaan palvele seuroja. Helmi-maaliskuussa me vielä testaamme pelaajia, ja se onnistuu paljon helpommin ja edullisemmin harjoituspeleissä kuin virallisissa cup-peleissä. Lisäksi ensimmäiset kierrokset joudutaan pelaamaan joko ulkona pakkasessa tai hallien lepakkovuoroilla, mikä väistämättä latistaa cup-tunnelmaa. Toivottavasti Suomen cup tulevaisuudessa uudistuu, jotta se saisi jälleen ansaitsemansa arvostuksen seurojen keskuudessa, Atlantis-manageri Janne Wikman pohtii.


151215 - Keskiviikkona seuraava testipeli
HyPS Atlantiksen testipelit jatkuvat keskiviikkona, kun Akatemia-miehistö kohtaa Hyvinkään Villa Parkilla Hyvinkään Palloseuran. Punapaitojen miehistössä nähdään jälleen innokas joukko uusia ja vanhoja yrittäjiä tulevan kauden Atlantis-miehistöihin. Koitos Villa Parkilla alkaa klo 19.30.

151212 - Tuttu mies treeneissä
Sakke nähtiin lauantaina jälleen Atlantis-treeneissä. Atlantiksen valmistavissa treeneissä nähtiin lauantaina takauma parin vuoden takaa, kun mukana viiletti tuttu pitkänhuiskea kärkipelaaja. Tatsi palloon on parissa vuodessa aavistuksen pehmentynyt, mutta maalinälkä on entisellään. Sakari Tukiainen painaa kentällä edelleen joka tilanteeseen sata lasissa, ja pallo uppoaa verkkoon ihailtavalla varmuudella.

Tukiainen palaa maanantaina Tallinnaan, kun FC Floran pre-season käynnistyy. Maalitykki odottaa jo innolla tulevaa kautta. - Tämä kausi ei mennyt niin hyvin kuin olisi pitänyt, mutta ensi kaudella täytyy pystyä parempaan, Sakke kuvaili lähtötunnelmia.


151208 - Envera uusi yhteistyökumppani
Envera Oy Atlantiksen yhteistyökumppaniverkosto jatkaa kasvuaan. Tuoreimpana mukaan on liittynyt Envera Oy. Enveran tarjoamalla Fiksuvesi-palvelulla taloyhtiöt voivat säästää jopa tuhansia euroja vuodessa käyttämällä vettä järkevämmin. Vesi virtaa silti runsaana, ja käyttömukavuus säilyy.

151205 - Atlantis Akatemia on edullinen vaihtoehto
Akatemia-beibi Jalkapallojuniorien kohonneet harjoitusmaksut ovat puhuttaneet paljon viime aikoina. Joissain seuroissa akatemiapelaajien suorittamat maksut nousevat vuositasolla jopa 4.000-5.000 euroon. Atlantis Akatemia on kuitenkin poikkeus.

- Emme ole halunneet lähteä rahastamaan junioreilla. Meillä akatemiapelaajat maksavat 500 euroa vuodessa, mihin sisältyy vielä tuhti varustepaketti. Joissain seuroissa summat voivat olla kymmenkertaisia. Pystymme silti tarjoamaan hyvää valmennusta erinomaisissa olosuhteissa 4-6 kertaa viikossa. Yritämme vain löytää pääosan rahoituksesta eri yhteistyökumppaneilta, Akatemia-manageri Janne Wikman kertoo.

Atlantis Akatemia toimii seuran edustusjoukkueen yhteydessä, ja Akatemia-pelaajat osallistuvat seuran edustusjoukkueen, reservijoukkueen sekä A-juniorijoukkueen otteluihin.


151203 - Testipelit jatkuvat
Atlantis FC Atlantiksen testipelit jatkuvat joulu-tammikuussa. Uusia pelimiehiä Atlantis-joukkueisiin testataan vielä useammassa koitoksessa. Tähän mennessä sovittuja pelejä:
  • ke 16.12. Hyvinkäällä vastassa HyPS
  • su 03.01. Pallomyllyssä vastustaja avoin
  • su 24.01. Tampereella vastassa TamU

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)