Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.11.2015

151128 - Akatemian testipelissä paljon onnistujia
Jokkekin löysi Taliin. Atlantis Akatemia kohtasi testipelissä PK-35:n B-juniorit lauantaiaamuna Talissa. Akatemia-beibit käänsivät toisella jaksolla pelin edukseen lukemin 2-1, ja samalla moni pelimiehenalku antoi hyviä näyttöjä osaamisestaan valmennusjohdolle.

Harjoitukset jatkuvat jälleen ensi lauantaina Sunny Akintmehin johdolla. Sunny valmistelee loppuvuoden ajan Atlantiksen edustusmiehistön ja Akatemian pelaajia tammikuussa alkavalle pre-seasonille. Mukaan ryhmään mahtuu vielä lisää motivoituneita, työtä pelkäämättömiä pelimiehiä. Lisätietoja Atlantis-joukkueiden toiminnasta antaa manageri Janne Wikman (puh. 040-5532172).


151123 - Tietosirkka uusi yhteistyökumppani
Tietosirkka Oy Atlantiksen yhteistyökumppaniverkosto jatkaa kasvuaan. Tuoreimpana mukaan on liittynyt Tietosirkka Oy. Tietosirkka tarjoaa tietotekniikan asiantuntijapalveluita ja tietokonehuoltoa pääkaupunkiseudulta aina Riihimäelle saakka. Yhtiö on keskittynyt huolehtimaan erityisesti pienyritysten ja yksityishenkilöiden IT-tarpeista. Ota yhteyttä, kun koneesi temppuilee!

151122 - You can do it better!
Sunny pistää Atlantis-pelaajia kuntoon. "Moo faster!! You can do it better!!" piiskaa väsyneisiin pelaajiin lisää vauhtia, kun hymyilevä kiduttaja Sunny Akintmehin komentaa parikymmenpäistä pelaajajoukkoa. Sunny valmistelee loppuvuoden ajan Atlantiksen edustusmiehistön ja Akatemian pelaajia tammikuussa alkavalle pre-seasonille.

Vanhemman koulukunnan pelimies Aki Tuovinen eksyi myös kerran mukaan Sunnyn harjoituksiin. - Huh, täällähän joutuu tekemään duunia! Lihaskuntoakin vedetään jo marraskuussa..., Bua huohotti tunnin jälkeen naama punaisena.

Tulevana lauantaina ohjelmassa on ensimmäinen testipeli, kun Akatemia-beibit ja nippu uusia yrittäjiä haastavat PK-35:n B-junnujoukkueen Talin hallissa.


151119 - Aitovirta uusi yhteistyökumppani
Aitovirta Oy Atlantis on käynnistänyt monipuolisen yhteistyön Aitovirta Oy:n kanssa. Aitovirta on Woikosken täyden palvelun myyntipiste Tattarisuolla Helsingissä. Tuotevalikoima käsittää kaikki Woikosken kaasut, hitsaustarvikkeet ja muut tuotteet aina kuivajäätä myöten. Aitovirralta löydät kaasut niin makkaragrilliin kuin vaativiin hitsausurakoihin.

Osana yhteistyötä Aitovirta-yrittäjä Mikko Sokero liittyy Atlantiksen taustajoukkoihin ja kuuluun Tenkasen Pyttykerhoon.


151114 - Hyvä pöhinä!
Tenkanen mietti jo tulevia. Atlantis-manageri Aarne Tenkanen on tyytyväinen seurassa syksyn aikana tapahtuneeseen kehitykseen.

- Tää oli meille välivuosi. Lisenssipäätöksen jälkeen meni pitkään ennen kuin saatiin hommat edes jotenkin toimimaan. Onneks Janne jakso painaa duunia läpi vuoden. Me muut oltiin alkuvuodesta aika pihalla. Mutta nyt syksyllä tääl on ollu hyvä pöhinä. Taustalle on saatu lisää väkeä - moni vanhakin on palannu takas, uusia joukkueita ollaan käynnistämässä ja nuoria pelaajia on tulossa mukaan paljon.

- Edustuksessa duunia tehdään taas tosissaan. Pyritään hoitaan taustat mahdollisimman ammattimaisesti: hyvä valmennus, kunnon harjoitusolosuhteet, veskarivalmentaja, oma fysio, hieronnat, energiatankkaukset, toimiva varustehuolto jne.

- Positiivisia uutisia tulee myös junnupuolelta. Tavoitteena on et ens kaudella meillä on edustuksen ja Akatemian lisäksi joukkueet A-, B- ja C-junnuissa. B-junnuissa ehkä kaksikin joukkuetta. Lisäksi ainakin yksi aikuisten harrastejoukkue. Suunnitelmissa on myös uuden pikkujunnujoukkueen käynnistäminen heti alkuvuodesta.

- Tarvitsemme kuitenkin yhä lisää ihmisiä mukaan toimintaan. Vahvistuksia tarvitaan moneen rooliin - joukkueiden taustaryhmiin, kehittämään ottelutapahtumia, käynnistämään harrastejoukkueita, moniin eri tehtäviin junnutoiminnassa tai vaikkapa hankkimaan fyrkkaa toiminnan pyörittämiseen. Jos haluat mukaan hyvään seuraan, ota ihmeessä yhteyttä!, lentävä manageri heittää lopuksi.


151113 - Bola vetämään Atlantis-junnuja
Bola luotsaa Atlantis-junnuja. Moshood Bola (s. 1968) on liittynyt Atlantiksen B- ja C-juniorien valmennustiimiin. Bola on kokenut valmentajavelho, jolla on takana menestyksekäs pelaajaura sekä Suomessa että Saksassa. Valmentajana hän on toiminut mm. PK-35:ssä ja Ponnistuksessa. Bola luotsasi myös Atlantiksen edustusjoukkuetta kaudella 2010.

Atlantis Juniorit haluavat tarjota nuorille futaajille kilpailukykyisen vaihtoehdon. Joukkueet tarjoavat hyvää valmennusta hyvissä olosuhteissa kohtuullisin kustannuksin. Joukkueet toimivat tiiviissä yhteistyössä Atlantis Akatemian kanssa, ja parhaat junioripelaajat osallistuvat myös Akatemian toimintaan.

Atlantis Junioreihin mahtuu tällä hetkellä mukaan vielä jokunen 1999-2002 -syntynyt motivoitunut pelimiehenalku. Lisätietoa joukkueiden toiminnasta antaa Henrik Harvo (puh. 050 3170431).


151110 - Atlantis B-lohkoon
Kakkonen Palloliiton Kilpailuvaliokunta on päättänyt Kakkosen alustavasta lohkojaosta tulevalle kaudelle. Lohkojako vahvistetaan lopullisesti Palloliiton liittohallituksen tulevassa kokouksessa. Kilpailuvaliokunnan esityksen mukaan Atlantis pelaa ensi kaudella Kakkosen B-lohkossa eli ns. läntisessä lohkossa, missä mukana ovat:
 • Atlantis FC (Helsinki)
 • BK-46 (Karjaa)
 • ESC (Tammisaari)
 • Etelä-Espoon Pallo (Espoo)
 • FC Espoo (Espoo)
 • FC Honka (Espoo)
 • FC Kiffen (Helsinki)
 • FC Viikingit (Helsinki)
 • FC Åland (Ahvenanmaa)
 • Klubi 04 (Helsinki)
 • SalPa (Salo)
 • TPV (Tampere)

Kaudella 2016 Kakkonen pelataan kolmessa 12 joukkueen lohkossa kaksinkertaisena sarjana.


151109 - No pain, no gain!
Sunny pistää Atlantis-pelaajia kuntoon. "No pain, no gain!!" kajahtaa kentällä, kun ensimmäisten pelaajien tahti rupeaa hiipumaan askellussarjoissa. "You can do it better!" kannustaa jaksamaan. Atlantiksen treeneissä hiki virtaa, kun hymyilevä kiduttaja Sunny Akintmehin komentaa parikymmenpäistä pelaajajoukkoa. "Vatsaliha 30! Punnero 30!" katkaisee välillä palloharjoitteet.

Sunny Akintmehin valmistelee loppuvuoden ajan Atlantiksen edustusmiehistön ja Akatemian pelaajia tammikuussa alkavalle pre-seasonille. Leppoisien lomakuukausien jälkeen varsinaisen valmistautumisjakso käynnistyy tammikuussa, jolloin harjoitustahti kiihtyy viiteen tapahtumaan viikossa. Mukaan ryhmään mahtuu vielä lisää motivoituneita, työtä pelkäämättömiä pelimiehiä. Lisätietoja Atlantis-joukkueiden toiminnasta antaa manageri Janne Wikman (puh. 040-5532172).


151107 - Atlantis somessa
Atlantis FC Atlantis-uutisia löydät myös sosiaalisesta mediasta. Facebookissa olemme Atlantis Helsinki. Edustusjoukkueen kuulumisia kertoo Atlantis FC Edustus ja nuoria tulevaisuuden sankareita vilisevän Akatemian Atlantis FC Akatemia. Twitteristä meidät löytää tunnuksen AtlantisFCFIN takaa. Tervetuloa seuraamaan Atlantista myös somessa!

151106 - Akatemian Try Out
Akatemia-beibi Atlantis Akatemian näyttötilaisuudet jatkuvat jälleen lauantaina, kun vanhat ja uudet Akatemia-beibit kokoontuvat Bollikselle Sunny Akintmehinin koulittaviksi. Akatemian Try Out -tilaisuudet jatkuvat vuoden loppuun saakka. Mukana harjoituksissa on myös edustuksen pelaajia, sillä edustusjoukkueen pre-season käynnistyy vasta tammikuun alusta.

Atlantis Akatemia osallistuu tulevalla kaudella sekä miesten että A-nuorten sarjoihin. Lisäksi parhaat Akatemia-beibit ovat mukana edustuksen peleissä. Edellytyksenä mukaanpääsylle on sitoutuminen tavoitteelliseen päivittäiseen harjoitteluun sekä riittävä motivaatio- ja taitotaso, mikä riittää myös edustuksen treeneihin.

Lisätietoa Atlantiksen edustusjoukkueen ja Akatemian toiminnasta antaa manageri Janne Wikman (puh. 040 5532172).

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)