Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.10.2015

151019 - Tenkanen rakentaa jo ensi kautta
Tenkanen rakentaa jo tulevaa kautta. Atlantis-manageri Aarne Tenkanen työstää jo innolla tulevaa pelikautta.

- Ens kaudella palaamme Kakkosen kärkikahinoihin. Emme lähde toista kertaa pelaamaan vain sarjapaikasta. Haluamme tapella noususta ja pistää Palloliitto miettimään, millä keinolla tällä kertaa dumata Atlantiksen lisenssi, manageri visioi.

- Olemme Wikmanin Jannen kanssa miettineet jo pitkälle ens kauden kuvioita. Koutsineuvottelut on hyvässä vaiheessa, ja muukin taustaryhmä työn alla. Pelaajapuolella haussa on ensisijaisesti kavereita, jotka haluavat urallaan eteenpäin ja ovat valmiita tekemään duunia sen eteen. Lisäksi meillä on 6-8 kokenutta pelimiestä, joiden ympärille jengi tullaan paljolti rakentamaan.

- Taustavoimiin tulee myös vahvistuksia. Keräämme rahamiehistä Tenkasen pyttykerhon, jonka tehtävänä on hankkia fyrkkaa seuralle ja järkätä muuta mukavaa oheisohjelmaa futiksen ympärille. Suunnitelmissa on mm. pelimatka Viroon Tukiaisen Floraa vastaan.


151018 - Akatemia aloittaa lauantaina
Akatemia-beibi Atlantis Akatemian uusi tuotantokausi pyörähtää käyntiin ensi lauantaina, kun Akatemia-beibit kokoontuvat ensimmäisiin yhteisharjoituksiin. Loppuvuoden harjoituksissa näyttöjä antamassa on joukko uusia yrittäjiä, jotka havittelevat paikkaa Akatemia-miehistöön sekä lisäksi nippu edustuksen pelaajia, sillä edustusjoukkueen varsinainen pre-season käynnistyy vasta tammikuun alusta. Ensimmäiset testipelit järjestetään jo marras-joulukuussa.

Lisätietoa Atlantiksen edustusjoukkueen ja Akatemian toiminnasta antaa manageri Janne Wikman (puh. 040 5532172).


151017 - Football People
Impton & FARE. Atlantis järjesti lauantaina nuorille suunnatun rasisminvastaisen jalkapallotapahtuman Töölön Pallokentällä. Tapahtuma liittyi osaltaan UEFA:n ja FARE:n rasisminvastaiseen Football People -kampanjaviikkoon. Futiksen riemusta oli nauttimassa iso joukko sekä kantasuomalaisia että maahanmuuttajataustaisia nuoria.

151016 - Atlantis mukana UEFA:n rasisminvastaisessa kampanjassa
FARE Atlantis osallistuu jälleen FARE:n (Football Against Racism in Europe) ja UEFA:n toteuttamaan mittavaan rasisminvastaiseen kampanjaan 9.-23. lokakuuta. Mukana kampanjassa on seuroja ja yhteisöjä yli neljästäkymmenestä Euroopan maasta. FARE:n rasisminvastainen viesti tulee kampanjan aikana näkymään mm. UEFA:n Champion League -pelien yhteydessä.

151008 - Saleduck uusi yhteistyökumppani
Saleduck Atlantis on käynnistänyt yhteistyön Saleduck-nettisivuston kanssa. Saleduck-alennuskuponkisivusto toimii yhdeksässä Euroopan maassa. Saleduck.fi aloitti Suomessa tänä vuonna, ja kasvuvauhti on ollut hurjaa.

Saleduck.fi neuvottelee tarjoukset Suomessa toimiviin verkkokauppoihin ja matkanjärjestäjien sivuille. Nämä ovat vapaasti ja sitoumuksetta hyödynnettävissä asioitaessa verkkokaupoissa. Yksi suurimmista tarjouskategorioista ovat urheilu- & ulkoilutarjoukset. Käy tutustumassa!


151003 - Kaivattu piste
Mamy laittoi peliin, mitä kropasta löytyi. Atlantis ja Ilves-Kissat väänsivät maalittoman tasapelin Bolliksen nurmella lauantaina. Suuria hienouksia punapaidat eivät esittäneet, mutta kaivattu piste otettiin, ja samalla varmistui Kakkosen sarjapaikka myös tulevalle kaudelle.

Avausjakso oli tarkkaa peliä. Maalipaikat olivat vähissä kummassakin päässä. Vierailla oli muutama puolittainen paikka, isännillä ei juuri niitäkään. Niinpä tauolle lähdettiin lukemissa 0-0.

Toisella jaksolla Atlantis lisäsi kierroksia. Tamperelaisten askel alkoi vähitellen painaa, ja tilanteita syntyi vieraiden maalille. Punapaitojen viimeistely-yritykset olivat kuitenkin heppoisia, ja Tuomas Karjanlahti Ilves-Kissojen maalilla poimi lähentelyt helposti. Vieraiden paras paikka nähtiin lisäajalla, kun pitkä avaus pomppi lopulta vapaaksi unohtuneelle valkopaidalle rangaistusalueella. Tamperelaisjalka oli kuitenkin sen verran huonossa asennossa, että pallo viuhui voimalla yli Atlantis-maalin. Samantien kaikui erotuomari Niko Hännisen päätösvihellys, ja Atlantis-juhlat saattoivat alkaa.

Friday jätti tyylikkäät jäähyväiset.

Atlantis joutui lähtemään lauantain taistoon kapealla ryhmällä. Pelikiellot ja loukkaantumiset olivat harventaneet punapaitojen rivejä melkoisesti, mutta joukkue taisteli väkisin kaivatun pisteen. Moni kokeneempi pelaaja nähtiin lauantaina ehkä viimeistä kertaa punapaidassa, ja jokainen laittoi peliin sen mitä kropasta löytyi.

Atlantis-leirissä sarjapaikan varmistuminen käynnistää samantien valmistautumisen tulevaan kauteen. Kahdesta vaihtoehdosta päästään nyt valitsemaan se haastavampi - toki myös mieluisampi - kun uusia kuvioita ryhdytään rakentamaan. Ensi kaudella punapaitojen riveissä nähdään paljon uusia kasvoja sekä kentällä että kentän laidalla. Mutta varmasti mukana on myös monta tuttua.

Atlantiksen kokoonpano: Tomas Turunen, Aki Tuovinen, Jussi Äijälä, Hayato Wakino, Victor Solomon (91. Joakim Ärilä), Iyam Friday, Samuel Chidi, Alimamy Jalloh, Sergio Uyi, Lawrence Simeon ja Santeri Saarenpää.


151002 - Lauantaina vastassa Ilves-Kissat
Ilves-Kissat Atlantis kohtaa lauantaina Kakkosen päätöskierroksella Ilves-Kissat Tampereelta. Kauden viimeinen koitos alkaa Bolliksen sametilla klo 14.00.

Ilves-Kissat on sarjassa yhdeksäntenä, ja ensi kaudella joukkue hakee vauhtia Kolmosesta. Tämä ei kuitenkaan tamperelaisten menoa ole haitannut, sillä viime kierroksella kissalauma raateli Tammelassa JäPS:n peräti 5-0. Atlantis on taulukossa seitsemäntenä, ja punapaidat tarvitsevat lauantain taistosta vähintäin pisteen varmistaakseen Kakkosen paikkansa myös tulevalle kaudelle.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet jo kahdesti. Kesäkuussa Atlantis oli Bolliksella vahvempi 2-1. Elokuussa helsinkiläiset hakivat pisteet Tammelasta maalein 0-2. Tiukka vääntö on varmasti luvassa myös tällä kertaa.


151001 - Kerran vielä kundit!
Viimeinen taistelu

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)