Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.5.2015

150530 - Maanantaina taistellaan Talissa!

150529 - Akatemia jatkoi voitokkaasti
Chidi . HIFK/3 ja Atlantis Akatemia kävivät hyvätasoisen Nelosen koitoksen Pallokentän keinonurmella perjantai-iltana. Varsinkin avausjaksolla molemmat joukkueet esittivät hyvää futista. Atlantis-reservit olivat saaneet edustuksesta mukaan loukkaantumisista toipuvan kolmikon Samuel Chidi - Lamin Samateh - Aki Tuovinen. Chidi otti yhden spurtin ja teki yhden maalin, Lamin ravasi tuttuun tapaan vasemmalla laidalla ja Bua näytti beibeille mallia futaajan työmoraalista. Loppunumerot Akatemialle 0-2 (0-2).

Akatemian seuraava koitos on ensi torstaina, jolloin joukkue kohtaa Kalliossa HJK/Kantsun.


150524 - Ei tuliaisia Tampereelta
Mamy . Atlantiksen Tampereen vierailu ei sujunut suotuisten tähtien alla. Hampaaton helsinkiläisryhmä oli vailla mahdollisuuksia isäntäjoukkue TPV:n käsittelyssä. Tamperelaiset ratkaisivat koitoksen edukseen 12 minuutissa. Ensin Sergei Korsunov tykitti pallon 20 metristä Jiri Kosken selän taakse (3. min.). Hetkeä myöhemmin Rudi Dieter karkasi oikealta läpiajoon ja sijoitti varmasti 2-0 (12. min.). Ottelu sujui isäntien komennossa loppuun saakka. TPV vei kaksinkamppailut kovalla prosentilla, ja helsinkiläiset jäivät pahasti jyrän alle. Toisella jaksolla TPV iski loppunumeroiksi 3-0, kun Tommi Smeets ohjasi pallon verkkoon 59. minuutilla. Isännillä oli paikkoja lisäosumiinkin, mutta lukaisat paitsiot ja heikko viimeistely pelastivat Atlantiksen murskatappiolta.

Atlantiksen seuraava koitos on ensi maanantaina, kun nousijajoukkue NJS saapuu vieraaksi Talin urheilupuistoon. Taisto sarjapisteistä alkaa klo 18.30.

Atlantiksen kokoonpano: Jiri Koski, Jussi Äijälä, Severi Murto, Hayato Wakino, Kalle Kärki, Alimamy Jalloh, Buba Gibba, Lawrence Simeon, Albert Uljala, Santeri Saarenpää (86. Joakim Ärilä) ja Valdrin Azemi (46. Obi Metzger).


150519 - Akatemialla maalijuhla
Ville puski avausosuman. Atlantis Akatemialla oli helppo iltapuhde tiistaina, kun Atlantis-reservit kohtasivat Myllypuron keinonurmella SAPA/2:n. Akatemia harjoitteli maalintekoa ja onnistui siinä lopulta kuudesti. Näin loppunumerot punapaidoille 6-0. Valmennusjohdon kiitokset keräsivät tällä kertaa kokenut topparipari Ville Teelahti - Albert Uljala sekä beibiosastosta kahdesti osunut Juuso Leimu.

Akatemian seuraava koitos on ensi viikon perjantaina, jolloin joukkue kohtaa Pallokentän keinonurmella HIFK/3:n.


150517 - Vaajakoski haki pinnat Bollikselta
Buba katkoi varmasti. FC Vaajakoski oli tyly vieras sunnuntaina Töölön Pallokentällä. Atlantis oli vailla mahdollisuuksia, kun vieraiden nopeat vastaiskut puhkoivat punapaitojen alakertaa. Kiitos vaajakoskelaisten heikon viimeistelyn, loppunumerot olivat ainoastaan 0-2 (0-1).

Atlantis piti enemmän palloa ja osui kahdesti maalikehikoihinkin, mutta vaaralliset maalipaikat menivät vieraille selvällä erolla. Siinä missä punapaidat kierrättivät palloa ympäri kenttää, vieraat tulivat suoraviivaisesti vauhdilla kohti maalia. Tällä kertaa jälkimmäinen taktiikka puri huomattavasti paremmin ja pisteet matkasivat ansaitusti Vaajakoskelle.

Atlantiksen seuraava koitos on ensi sunnuntaina, kun helsinkiläiset matkaavat TPV:n vieraaksi Tampereelle. Taisto sarjapisteistä alkaa Tammelassa klo 18.30.

Atlantiksen kokoonpano: Jiri Koski, Lamin Samateh, Jussi Äijälä (20. Joakim Ärilä (87. Valdrin Azemi)), Severi Murto, Hayato Wakino, Kalle Kärki, Samuel Chidi, Alimamy Jalloh, Buba Gibba, Lawrence Simeon ja Santeri Saarenpää.


150516 - Akatemia voitokkaana
Jokke upotti vaparin verkkoon. Atlantis Akatemia kohtasi lauantaina Kallion keinonurmella Toukolan Teräksen. Atlantis-reservit iskivät taululle 3-0 (1-0) voittolukemat. Akatemian beibiosastosta maalintekoon pääsivät tällä kertaa vaparin 18 metristä upottanut kippari Joakim Ärilä sekä B-junnuista mukaan nostettu Exoce Mutshipule-Kalala.

Akatemian seuraava koitos on jo ensi tiistaina, jolloin joukkue kohtaa Myllypurossa SAPA/2:n.


150515 - Sunnuntaina taistellaan taas pisteistä!

150513 - Atlantikselle avausvoitto
Chidi osui kahdesti. Atlantis nappasi keskiviikkona kauden avausvoiton, kun punapaidat kukistivat Töölön Pallokentällä PK Keski-Uusimaan 3-0 (1-0).

Kova tuuli ja sade tarjosivat haastavat olosuhteet keskiviikon koitokselle. Suuria hienouksia kentällä ei nähtykään, mutta Samuel Chidi oli saanut uutta virtaa otteisiinsa ja löysi kateissa olleen maalivireensä. Avausosuman hyökkääjä iski reboundista 32. minuutilla. Toistamiseen pikakiitäjä oli vauhdissa 92. minuutilla, kun punainen 13 karkasi vartijaltaan John Samuelilta, kiersi maalivahdin ja sijoitti pallon tyhjään maaliin. Hayato Wakino tykitti vielä kaksi minuuttia myöhemmin pallon 20 metristä vieraiden verkkoon. Positiivista oli myös Atlantiksen vähän kerrassaan tiivistyvä puolustuspeli. Adrianokin pysyi kiltisti Lawrence Simeonin ja muiden punapaitojen komennossa.

Atlantiksen seuraava kotiottelu on jo ensi sunnuntaina, kun FC Vaajakoski saapuu vieraaksi Töölön Pallokentälle. Taisto alkaa poikkeuksellisesti jo klo 14.00.

Atlantiksen kokoonpano: Jiri Koski, Lamin Samateh, Jussi Äijälä, Severi Murto, Hayato Wakino, Kalle Kärki, Samuel Chidi, Alimamy Jalloh (91. Albert Uljala), Buba Gibba, Lawrence Simeon (85. Joakim Ärilä) ja Santeri Saarenpää.


150511 - Adi palaa kotiin!

150509 - Tasuri Järvenpäässä
Mamy ampui avausosuman. Atlantis avasi pistetilinsä lauantaina, kun punapaidat hakivat tasapelin JäPS:n vieraana. Loppunumerot Järvenpään keskuskentällä olivat 2-2 (0-1).

Avausjaksolla Atlantis hallitsi pelitapahtumia, mutta hyökkäysten päättäminen oli edelleen vaikeaa. Paluun punapaitaan tehnyt Alimamy Jalloh osui kuitenkin kertaalleen, kun upea volley upposi JäPS:n verkkoon 18. minuutilla. Helsinkiläisten peli kuitenkin hajosi toisella jaksolla. Tämä näkyi pian myös tulostaululla. Ensin Tero Uusitalo viimeisteli isäntien tasoituksen 55. minuutilla, ja 77. minuutilla asialla oli Onni Koivu. Atlantis kuitenkin kuittasi välittömästi, kun Hayato Wakino puski kauden avausosumansa.

Atlantiksen seuraava koitos on jo ensi keskiviikkona, kun PKKU Keravalta saapuu vieraaksi Töölön Pallokentälle.

Atlantiksen kokoonpano: Jiri Koski, Aki Tuovinen (64. Albert Uljala), Jussi Äijälä, Severi Murto, Hayato Wakino, Kalle Kärki, Samuel Chidi, Alimamy Jalloh, Buba Gibba, Lawrence Simeon ja Santeri Saarenpää (81. Farid Mountassir).


150506 - Akatemia palasi voittokantaan
Jokke kipparoi Akatemian voittoon. Atlantis Akatemia kohtasi keskiviikkoiltana Kontulan keinonurmella Ellaksen. Atlantis-reservit palasivat jälleen voittokantaan ja latoivat taululle 5-1 (1-1) loppunumerot. Akatemian beibiosastosta valmennusjohdon kiitokset keräsi tällä kertaa keskikentän pohjalla palloa hyvin jakanut Valdrin Azemi.

Akatemian seuraava koitos on ensi viikon lauantaina, jolloin joukkue kohtaa Kalliossa Toukolan Teräksen.


150504 - Gnistan haki pinnat Bollikselta
Simeon dominoi keskikenttää. Atlantis koki kauden toisen tappionsa, kun IF Gnistan haki pisteet Töölön Pallokentältä maalein 0-1 (0-0). Punapaitojen peli pyöri ajoittain huomattavasti pirteämmin kuin sarja-avauksessa, mutta tehot olivat yhä kateissa. Isännät hakivat voittomaalia loppuun saakka, mutta kun sitä ei saatu, Gnistan tuli ja korjasi hedelmät. Lamin Samateh rikkoi Kron Rexhepiä rangaistusalueella ja Valtte Vuorela toimitti pallon pilkulta verkkoon, kun pelikello osoitti 89. minuuttia.

Atlantiksen seuraava koitos on jo ensi lauantaina, jolloin helsinkiläiset matkaavat Järvenpäähän metsästämään kauden avauspisteitä. Taisto alkaa Keskuskentällä klo 15.00.

Atlantiksen kokoonpano: Jiri Koski, Lamin Samateh, Aki Tuovinen, Jussi Äijälä, Severi Murto, Hayato Wakino, Kalle Kärki, Samuel Chidi, Buba Gibba, Lawrence Simeon ja Santeri Saarenpää.


150503 - Kotiavaus maanantaina
Atlantis GC vs Gnistan

150501 - Jano on Tompan kantamesta
Olutravintola Jano Atlantiksen ex-manageri Aarne Tenkanen ei ole seuran ainoa ravintola-asiantuntija. Akatemia-valmentaja Tom Weckström ymmärtää myös hyvän päälle. Tomppa on valinnut omaksi kantamestakseen olutravintola Janon Oulunkylästä.

- Jano tarjoaa loistavat puitteet illanviettoon. Valikoimasta löytyy yli 100 olutmerkkiä ja useita viskejä. Isolta screeniltä näet sporttikanavat. Jos kaipaat muuta tekemistä, tarjolla on bilistä, pokeriturnausta, stand up -klubia, tietovisaa jne. Löytyy Mäkitorpantieltä Ogelin ja Käpylän rajamailta.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)