Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.4.2015

150430 - Jano on Tompan kantamesta
Olutravintola Jano Atlantiksen ex-manageri Aarne Tenkanen ei ole seuran ainoa ravintola-asiantuntija. Akatemia-valmentaja Tom Weckström ymmärtää myös hyvän päälle. Tomppa on valinnut omaksi kantamestakseen olutravintola Janon Oulunkylästä.

- Jano tarjoaa loistavat puitteet illanviettoon. Valikoimasta löytyy yli 100 olutmerkkiä ja useita viskejä. Isolta screeniltä näet sporttikanavat. Jos kaipaat muuta tekemistä, tarjolla on bilistä, pokeriturnausta, stand up -klubia, tietovisaa jne. Löytyy Mäkitorpantieltä Ogelin ja Käpylän rajamailta.


150428 - Akatemialle avaustappio
Ville palasi punapaitaan. Atlantis Akatemia koki kauden avaustappion, kun FC ALPC oli Pirkkolan keinonurmella vahvempi maalein 1-2 (0-0). Akatemia oli saanut mukaan kaksi nappiksensa naftaliinasta kaivanutta konkaria Ville Teelahden ja Jivenci Malolo-Mukokon. Ville ja Keke toivat rutkasti ideaa punapaitojen peliin, mutta maalinteko oli joukkueelle tuskaa. Akatemian beibiosastosta Juuso Leimu ei turhaan aristellut miesten joukossa, ja Valdrin Azemi tarjoili muutaman mainion keskityspallon.

Akatemian seuraava koitos on ensi viikon keskiviikkona, kun beibit kohtaavat Kontulan keinonurmella Ellaksen.


150427 - Atlantis/B etsii muutamaa pelimiestä
Atlantis FC Atlantiksen B-juniorit hakevat muutamaa pelimiestä rinkiinsä. Joukkue pelaa B-junioreiden Kakkosessa ja lupaavimmat pelaajat pääsevät kesän aikana haistelemaan edustusjoukkueen menoa harjoituksissa. Parhaille pelimiehille minuutteja on tarjolla oman joukkueen lisäksi myös Akatemian koitoksissa.

Jos olet valmis sitoutumaan joukkueen toimintaan ja uskot kykyjesi riittävän korkeammallakin tasolla, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Henri Kappiin (puh. 050 332 6933).


150424 - Kausi alkoi tappiolla
Jokke nähtiin avauksessa. Atlantis aloitti Kakkosen kautensa tappiolla, kun KäPa oli Oulunkylän urheilupuistossa vahvempi maalein 2-1 (0-0). Punapaitojen esitys ei suuria riemunaiheita tarjonnut. Ajoittain pallo liikkui näppärästi pelaajalta toiselle, mutta suunta vain oli usein väärä - kierrätyksen päätteeksi peliväline löytyi yleensä omalta maalivahdilta. Käpylän junnut veivät myös kaksinkamppailut hyvällä prosentilla. Kun vielä Atlantis-pelaajien vauhti alkoi hiipua toisella jaksolla, ei numeroissa ole hirveästi selittelemistä.

Ottelun avausmaali nähtiin 76. minuutilla. KäPa sai vaparin 18 metristä, ja Ville Spangar sijoitti vasurillaan pallon tarkasti oikeaan ylänurkkaan. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Atlantiksen alakerta hölmöili toistamiseen, ja Juuso Ollila pääsi sijoittamaan pallon tyhjään maaliin. Aki Tuovinen puski punapaitojen lohdutusosuman 92. minuutilla, mutta enempää osumia Oulunkylässä ei nähty.

Jiri Koski, Lamin Samateh, Aki Tuovinen, Jussi Äijälä, Severi Murto, Hayato Wakino, Kalle Kärki, Samuel Chidi, Lawrence Simeon, Santeri Saarenpää ja Joakim Ärilä (60. Buba Gibba).


150423 - Sarja-avaus perjantaina
KäPa Atlantis kohtaa perjantaina sarja-avauksessa Käpylän Pallon. Taisto alkaa Oulunkylän keinonurmella klo 18.30.

Atlantis lähtee uuteen kauteen kovasti uudistuneena. Helmikuinen lisenssipäätös rokotti melkoisesti sekä pelaajistoa että taustavoimia. Punapaidat ovat kuitenkin kevään aikana onnistuneet kerämään sellaisen ryhmän, jolla kehtaa Kakkoseen lähteä. Harjoituspelit eivät vielä suuria lupailleet, mutta pisteitä jaetaan vasta tosikoitoksissa.

Valmennusvastuun on ottanut kaksikko Ari Asukka - Tom Weckström. Maalivahtivalmentajana jatkaa tuttu Vito Diatta, fyysisenä valmentajana ja fysioterapeuttina Filip Lunabba ja huoltajana Christopher Aruna. Joukkueen taustoista pitkään vastanneet Aarne Tenkanen ja Markku Ritala ovat jääneet sivuun päivittäisistä kuvioista, ja toimintaa pyörittävät nyt tuoreet voimat.

Uusiutuneen Atlantis-miehistön iskukyky mitataan perjantaina ensi kertaa tositoimissa. Ari Asukka valmensi vielä viime kaudella käpyläläisjoukkuetta, joten näyttämisen halua löytyy varmasti puolin ja toisin. KäPa lähtee sarjaan nuorella joukkueella, jossa riittää taitoa ja nopeutta. Kun nämä ovat perinteisesti olleet myös Atlantiksen aseita, luvassa on vauhdikas Kakkosen koitos.


150422 - Akatemia aloitti voitolla
Jokke kipparoi Akatemiaa. Atlantis Akatemian tuorein tuotantokausi pyörähti keskiviikkona käyntiin virallisten pelien osalta, kun punapaidat kohtasivat Nelosen avausottelussaan Oulunkylän keinonurmella Gnistan/Ogelin. Akatemia ratkaisi koitoksen edukseen toisella jaksolla ja iski lopulta tulostaululle loppulukemat 0-3 (0-0).

Akatemian beibiosastosta valmennusjohdon kiitokset keräsivät erityisesti maalinteossakin onnistunut Juuso Leimu, varmaa puolustuspeliä esittänyt Joona Sneitz sekä toisella jaksolla ryminää otteisiinsa saanut kippari Joakim Ärilä. Myös B-junnuista mukaan nostettu Niko Helenius täytti paikkansa mainiosti.

Akatemian seuraava koitos on jo ensi tiistaina, kun vastaan asettuu klo 18.00 Pirkkolan tekonurmella FC ALPC.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)