Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.12.2014

141228 - Tenkanen toivottaa menestystä Sakelle
Tenkanen uskoo Sakkeen. Atlantis-manageri Aarne Tenkanen on erittäin tyytyväinen Sakari Tukiaisen siirron varmistumiseen.

- Siirto oli kaikille osapuolille hyvä ratkaisu. Sakke on viihtynyt Florassa erinomaisesti ja pääsee ens kaudella iskemään byyrejä Eurooppa-liigassa. Me päästiin nopeasti sopuun Pohlakin kanssa ja saadaan kaivattuja pelimerkkejä ens kauden jengin rakentamiseen. Flora saa nälkäisen hyökkääjän, joka pommittaa pian Meistriliigan ennätykset uusiksi.

- Sakke on mainio esimerkki siitä, mitä kovalla duunilla voi saada aikaan. Kaveri on paikalla joka hemmetin treeneissä ja tekee vielä paljon omalla ajalla. Matseissa se vetää aina sata lasissa vaikka käsi paketissa. Meillä oli jengissä monta Sakkea taitavampaa kundia mut ei ketään jolla olis tollanen asenne. Hienoa että se duuni palkitaan.

Tukiainen pysyy Atlantiksen kuvioissa jatkossakin. - Me mennään ens kaudel koko jengin kans tsiigaan joku Saken matsi. Ja paita numero 22 venaa tääl kun Sakke joskus palaa kotimaan kentille.

Sakari Tukiaisen omia mietteitä siirrosta löydät OrsaSportin sivuilta.


141227 - Sakke siirtyy Floraan
Sakke viihtyy Tallinnassa. Atlantis ja FC Flora ovat sopineet Sakari Tukiaisen siirrosta virolaisseuraan. Tukiainen liittyy Floran miehistöön tammikuun alusta.

FC Flora on yhdeksänkertainen Viron mestari. Viime kaudella seura sijoittui Meistriliigassa kolmanneksi, mikä takasi paikan Eurooppa-liigan karsintoihin ensi kesälle.

Tukiainen on kautta aikojen seitsemäs suomalaispelaaja FC Floran paidassa. Aikaisemmin joukkuetta ovat edustaneet Jonatan Johansson, Janne Oinas, Jasse Jalonen, Jesper Johansson, Juha Hakola sekä Valeri Minkenen.


141224 - Hyvää ja rauhallista joulua!
Hyvää ja rauhallista joulua!
"Juoksu on päättynyt,
Helsinki loistaa!
Aatto on astunut,"
joulu jo on!"
Eräs jouluruno
Ilmari Kianto
.

141219 - Joulutauko alkoi
Joulupukki Atlantis-miehistö siirtyi joulutauolle perjantain harjoitusten jälkeen. Edustusjoukkue ja Akatemia palaavat tositoimiin perjantaina 2. tammikuuta, jolloin varsinainen pre-season käynnistyy. Tammikuun normaaliin viikko-ohjelmaan sisältyy viisi harjoituskertaa sekä mahdollinen treenipeli. Pelaajatiedustelut: Janne Wikman (puh. 040-5532172).

141219 - Sakke viihtyy Virossa
Sakke viihtyy Tallinnassa. Sakari Tukiainen on tyytyväinen ensimmäisten treenipäivien antiin FC Floran mukana.

- Täällä on hyvät treenit, hyvä tempo ja kunnon tekemisen meininki heti alusta lähtien. Puitteet treenata ovat todella hyvät. Tallinnaan rakennettiin viime vuonna maan ensimmäinen sisähalli.

- Vastaanotto on myös ollut todella hyvä. Flora on ammattilaisjoukkue, ja keskityn vain antamaan hyvät näytöt täällä. Jatkoa mietitään sitten yhdessä, kun sen aika mahdollisesti on.


141216 - Harjoituspelien aikataulu valmistumassa
Atlantis FC Atlantiksen alkuvuoden harjoituspelit on varsin pitkälle sovittu. Punapaidat aloittavat treenipelit 15. tammikuuta Turussa, jolloin vastaan asettuu cup-finalisti FC Inter. Kevään aikana kohdataan myös kahdesti Klubi 04 sekä vieraillaan Tampereella (vastassa TPV) ja Lahdessa (vastassa FC Lahti Akatemia). Muutamalle viikonlopulle haetaan vielä vastustajaa.

Atlantis Akatemia starttaa treenipelit jo sunnuntaina 4. tammikuuta, jolloin kohdataan Pallomyllyssä FC Espoon A-juniorit. Beibit pääsevät pre-seasonin aikana haastamaan myös useita Kolmosen joukkueita.


141214 - Sakke Floran testiin
Sakke näyttää taitojaan seuraavaksi Floran mukana. Atlantis-hyökkääjä Sakari Tukiainen liittyy maanantaina FC Floran harjoitusrinkiin. Tallinnalaiset testaavat suomalaistykkiä ensin kauden miehistöään varten.

FC Flora on Viron perinteisiä kärkiseuroja. Joukkue sijoittui viime kaudella Meistriliigassa kolmanneksi, mikä takasi paikan Eurooppa-liigan karsintoihin ensi kesälle. Flora pyrkii nyt vahvistamaan miehistöään tulevan kauden koitoksiin.


141208 - Inter ensimmäinen harjoitusvastustaja
FC Inter Atlantis aloittaa pre-seasonin harjoituspelit perinteisellä Turun vierailulla, kun helsinkiläiset matkaavat torstaina 15. tammikuuta cup-finalisti FC Interin vieraaksi. Koitos pelataan Turun Javenture-Areenalla klo 14. Melkoinen haaste on siis tiedossa heti alkajaisiksi.

141202 - Late siirtyy Tammisaareen
Late siirtyy Tammisaareen. Lauri Bergström siirtyy Ykköseen nousseen Ekenäs IF:n riveihin. Keskikentän työmyyrä pelasi Atlantis-paidassa neljä kautta ja yhteensä 48 ottelua Kakkosessa. Kaksi viimeistä kautta Bergström kantoi kapteenin nauhaa.

Atlantis-manageri Aarne Tenkanen toivottaa Bergströmille menestystä uusien haasteiden parissa.

- Late teki upeeta duunia meillä. Arrudan palattua Brasiliaan poika otti hienosti vastuuta ja kantoi pelaamisen ohella päävastuun myös valmennuksesta. Kiitos Latelle menneistä vuosista ja menestystä Ykköseen. Tuolla asenteella hän on sielläkin kova luu.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)