Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.12.2013

131231 - Merisalo uusien haasteiden pariin
Atlantis FC Atlantis on purkanut yhteyspäällikkö Eemil Merisalon työsuhteen perusteena asiaton ja seuraa vahingoittava toiminta sosiaalisessa mediassa. Atlantis kiittää Merisaloa pitkäaikaisesta työstä seuran eteen ja toivottaa hänelle hyvää jatkoa uusien haasteiden parissa.

131231 - Edustus aloittaa torstaina
Arruda palaa edustuksen peräsimeen. Atlantiksen edustusmiehistö palaa yhteisharjoituksiin torstaina 2. tammikuuta. Tammikuussa joukkue harjoittelee Alan Arrudan komennossa viidesti viikossa. Ensimmäinen treenipeli on ohjelmassa perjantaina 17. tammikuuta, jolloin punapaidat matkustavat FC Interin vieraaksi Turkuun.

131230 - Akatemia hakee muutamaa nuorta pelimiestä
Janne hakee vielä muutamaa pelaajaa. Atlantis Akatemia hakee riveihinsä ensi kaudelle vielä muutamaa '95-'98 -syntynyttä, kovan motivaation omaavaa tulevaisuuden pelimiestä.

- Haussa on yksi maalivahti sekä muutama kenttäpelaaja. Akatemia toimii tiiviissä yhteistyössä seuran edustusjoukkueen kanssa, joten peliaikaa on tarjolla taitotason mukaan sekä edustuksessa, reserveissä että juniorijoukkueissamme, Akatemia-manageri Janne Wikman kertoo.

- Akatemian tehtävänä on kehittää pelaajia Atlantiksen edustusjoukkueeseen. Mukaan hyväksytyt pelaajat eivät joudu suorittamaan mitään kuukausi- tai muita maksuja, mutta vastineeksi vaaditaan aktiivista sitoutumista Akatemian toimintaan.

Lisätietoja Atlantis Akatemian toiminnasta antaa manageri Janne Wikman (puh. 040-5532172).

131229 - Harjoituspelit sovittu
Atlantis FC Edustuksen pre-seasonin harjoituspelit on pitkälti sovittu tulevalle keväälle. Punapaidat kohtaavat kahdesti viime kaudella Kakkosen kärkiryhmiin kuuluneet BK-46:n, Gnistanin, GrIFK:n ja TPV:n. Kertaalleen käydään FC Interin vieraana Turussa, ja huhtikuussa testataan Atlantis Akatemian iskukyky. Ohjelma täydentyy vielä yhdellä-kahdella lisäpelillä, ja maaliskuussa lähdetään mukaan Suomen cupiin.

131228 - Kadonneet talven ilot
Lumi Lumi on jääkiteiden ja ilman muodostamaa kuohkeaa ainetta, joka syntyy pilvissä ja sataa maahan talvella. Puhdas lumi on valkoista ja läpinäkymätöntä. Lumi muodostaa maan pinnalle valkoisen, eristävän peitteen, joka joskus muinoin on säilynyt jopa kuukausia, kunnes lämpötila on noussut nollan yläpuolelle ja lumi sulanut. Lumi voisi tuottaa suurta iloa ja nautintoa erityisesti lapsille - mutta myös meille atlantislaisille.

131224 - Hyvää ja rauhallista joulua!
Hyvää ja rauhallista joulua!
"Juoksu on päättynyt,
Helsinki loistaa!
Aatto on astunut,"
joulu jo on!"
Eräs jouluruno
Ilmari Kianto
.

131218 - Late jatkaa punapaidassa
Late nähdään ensi kaudellakin punapaidassa. Kuva: Matti Murto. Lauri Bergström (s. 1993) jatkaa Atlantiksen riveissä kaudella 2014. Atlantis-kippari aloittaa nyt neljännen kautensa punapaidoissa. Pelaamisen ohella Bergström toimii myös valmennustiimissä Alan Arrudan apuna.

Pelaajahankintoja koordinoiva Janne Wikman on erittäin tyytyväinen Bergströmin jatkopäätökseen. - Latella on iso rooli joukkueessa. Vaikka olkapäävamma pilasi viime kauden, useampi Ykkösen joukkue oli kiinnostunut hänestä. Toivottavasti Late saa nyt pelata ehjän kauden ja pääsee vihdoin silloin tasolle, mihin hänellä on potentiaalia.

Myös Bergström itse odottaa innolla tulevaa kautta. - Arrudan paluu valmentajaksi oli merkittävä tekijä jatkopäätökselleni. Tiedän että tulemme harjoittelemaan paljon ja laadukkaasti, ja olen varma että pystyn kehittymään hänen opissaan.


131211 - No pain, no gain!
Sunny pistää Atlantis-pelaajia kuntoon. "No pain, no gain!" kajahtaa hallissa, kun Samuel Chidi hyytyy kesken vatsalihassarjan ja "You can do it better!", kun Alpha Saman jalat putoavat. "Mamy, jalka suora!" kuuluu evästys Alimamy Jallohille. Atlantiksen treeneissä on hiki virrannut, kun hymyilevä kiduttaja Sunny Akintmehin on valmistellut pelaajia tammikuussa alkavalle pre-seasonille.

Tammikuusta lähtien Atlantis-miehistö harjoittelee Alan Arrudan komennossa viidesti viikossa. Lisäksi joukkue pelaa koko joukon kovia harjoitusotteluita, joten tosissaan Arrudan rykmentti on liikkeellä. Mukaan ryhmään mahtuu vielä muutama motivoitunut, työtä pelkäämätön pelimies. Lisätietoja Atlantis-joukkueiden toiminnasta antaa Janne Wikman (puh. 040-5532172).


131209 - Atlantis mukana Suomen Cupissa
Suomen Cup Atlantis osallistuu tulevalla kaudella jälleen myös Suomen Cupiin. Kakkosen joukkueet tulevat mukaan cupin neljännelle kierrokselle, joka pelataan 18.02.-12.03. Atlantiksen reservijoukkue puolestaan osallistuu Suomen Regions' Cupiin, mikä on piirisarjajoukkueille tarkoitettu cup-kilpailu.

Atlantiksen cup-historian kirkkain saavutus löytyy vuodelta 2001, jolloin seura voitti Suomen cupin kukistettuaan finaalissa Tampere Unitedin Adrianon maalilla. Vuonna 1993 punapaidat pelasivat cupin pikkufinaalissa Porissa, mutta silloin Hyvinkään Palloseura vei cup-pokaalin maalein 1-0.


131201 - Reservien pre-season hyvässä vauhdissa
Janne suunnittelee jo ensi kautta. Atlantiksen reservimiehistön valmistautuminen tulevaan kauteen on jo hyvässä vauhdissa. Janne Wikmanin suojatit harjoittelevat loppuvuoden pari kertaa viikossa ja lisäksi on pelattu muutama harjoitusottelu, joissa on testattu pelaajia ja kuviota ensi kautta varten. Ensimmäisessä treenipelissä kaatui Heinolan ykkösjoukkue Union Plaani Kartanon kentällä lukemin 4-1. Toisessa koitoksessa PK-35/VJS oli Myyrmäki-hallissa vahvempi maalein 2-1, mutta vauhdikas ottelu tarjosi mainiota oppia reservimiehistölle.

Atlantiksen reservimiehistö pelaa ensi kaudella Vitosessa, mutta tavoitteena on kivuta jo lähivuosina muutama sarjaporras ylöspäin. Reservijoukkue toimii tiiviissä yhteistyössä seuran edustusjoukkueen kanssa, ja parhaat reservipelaajat harjoittelevat säännöllisesti edustuksen mukana. Talven pre-seasonillä varmasti useampi reservipelaaja tulee myös saamaan näyttöpaikkoja edustuksen harjoituspeleissä.

Reservijoukkue laajentaa hiukan pelaajarinkiään tulevalle kaudelle. - Haussa on erityisesti lahjakkaita ja kovan motivaation omaavia '95-'98 -syntyneitä tulevaisuuden pelimiehiä, jotka taitotason mukaan voivat pelata joko edustuksessa, reserveissä tai juniorijoukkueissamme. Toki myös vanhemmat pelimiehet ovat tervetulleita, mutta silloin vaatimustaso on kohtuullisen korkea, Janne Wikman kertoo.

Lisätietoja Atlantiksen reservijoukkueen toiminnasta antaa manageri Janne Wikman (puh. 040-5532172).

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)