Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.5.2013

130530 - Synkkä ilta Talissa
Atlantiksen auringonlasku. FC POHU ja Atlantis kohtasivat torstai-iltana Talin nurmella. Punapaitojen esitys oli kaukana maanantain suurella sydämellä taistelleesta Atlantis-joukkueesta, ja isännät veivätkin lopulta arvokkaat sarjapisteet maalein 2-1 (2-0).

Avausjakso oli Atlantikselta kauden ylivoimaisesti vaisuin. Joukkue oletti POHUn kaatuvan kävelyvauhdilla, ja kun Mikko Lappalainen oli vielä valinnut tolppien väliin vailla pelituntumaa olleen kakkosvahti Ibrahim Banguran, oli pohja katastrofille valmis. POHU taisteli vahvalla asenteella, hyödynsi kahdesti Banguran epävarmuutta ja iski pallon molemmista paikoista tämän selän taakse (Tero Hokkanen 28. ja 32. min.). Punapaitoja työnteko ei juuri näyttänyt kiinnostavan.

Toiselle jaksolle Lappalainen oli saanut hiukan heräteltyä miehistöään. Misse Ebongue kavensi 49. minuutilla tilanteeksi 2-1, mutta sen enempää ilonaiheita peli ei Atlantikselle tarjonnut. POHU jaksoi raataa päätösvihellykseen saakka ja nappasi ansaitusti arvokkaat sarjapisteet. Samalla Atlantis vajosi mukaan putoamiskahinoihin.

Atlantiksen kokoonpano: Ibrahim Bangura, Ville Teelahti, Izu Aniche, Jussi Äijälä, Severi Murto, Misse Ebongue, Iyam Friday, Abdul Sesay (72. Kelechukwu Nnajiofor), Mohamed Fofana, Nicolas Kivistö ja Lawrence Simeon.


130529 - Torstaina vastassa FC POHU
FC POHU Atlantiksen pelit Kakkosen itälohkossa jatkuvat jo tortaina, kun punapaidat matkustavat Talin urheilupuistoon FC POHUn vieraaksi. Tali on tuttu areena myös Atlantikselle, sillä joukkue harjoittelee perinteisesti täällä kesäkaudet. Torstain paikallistaisto alkaa Talin nurmella klo 18.30.

Sarjanousija FC POHU on osoittanut, että joukkue aikoo taistella tiukasti sarjapaikastaan. Monissa ennakkoarvioissa pohjois-haagalaiset asetettiin putoajaehdokkaiksi, mutta sinipaidat ovat kuudesta pelistä napanneet jo kaksi maukasta voittoa, kun sekä FC Futura että Sudet kaatuivat Talissa maalein 1-0.

Atlantis joutuu torstain taistoon hiukan siipirikkona, sillä Alimamy Jalloh on varoitustilin täyttymisen vuoksi sivussa ja Lauri Bergström, Nlate Pierre sekä Victor Solomon loukkaantumisten vuoksi poissa kokoonpanosta.


130528 - Vito piti jälleen nollan
Vito on pitänyt nollan jo neljästi. Atlantis-reservien maalivahti Mamadou "Vito" Diatta pelasi tiistaina jo neljännen nollapelinsä, kun Janne Wikmanin suojatit kukistivat Puistolassa PuiU/86:n maalein 2-0 (0-0). Tällä kertaa musta pantteri joutui kuitenkin todella koville, sillä avausjaksolla puistolalaiset pääsivät muutamaan otteeseen testaamaan Viton taitoja oikein urakalla. Miestä ei kuitenkaan yllätetty, ja kun maalinteko oli punapaidoille vaikeaa, Vito kävi hoitamassa senkin - pallo pilkulta varmasti isäntien verkkoon. Abdiladif Guuren putoava lehti takanurkkaan oli punapaitojen voiton lopullinen sinetti. Näin reserveillä on neljästä pelistä koossa täydet 12 pinnaa ja maaliero 13-0.

130527 - Atlantis vei Bolliksen trillerin
Jussi toi punapaidat mukaan peliin. Atlantis ja MP kävivät tiukan väännön sarjapisteistä Töölön Pallokentällä maanantai-iltana. Värikäs taisto päättyi lopulta punapaitojen voitonjuhliin, kun tulostaululla komeilivat loppulukemat 3-2 (0-0).

MP aloitti pirteästi, mutta pian isännätkin pääsivät mukaan peliin. Avausjakso oli molemmilta tarkkaa peliä, eikä vaarallisia maalipaikkoja nähty juuri kummassakaan päässä kenttää. Näin tauolle mentiin maalittomissa tasalukemissa 0-0.

Toiselle jaksolle Mikkeli otti kentälle pitkään loukkaantuneena olleen brassikärjen Denisin, joka keskenkuntoisenakin oli alati vaarallinen sinisten hyökkäyksissä. Vieraat iskivätkin avausmaalin 50. minuutilla, kun Lasse Linjala kiersi Ville Teelahden ja ampui varmasti pallon alakulmaan. Atlantis kuitenkin kuittasi vain kaksi minuuttia myöhemmin. Jussi Äijälän vapaapotku 25 metristä muutti suuntaa Jere Hasasesta, ja pallo painui tolpan vierestä verkkoon. Tämä toi punapaitoihin lisää virtaa. Abdul Sesay tykitti 62. minuutilla rankkarialueen rajalta pallon toistamiseen mikkeliläisten maaliin. Sinisten loppurynnistys oli kuitenkin vahva, ja 84. minuutilla vapaaksi unohdettu Akim Sairanen ampui takatolpalta pallon Levan Lomidzen selän taakse. Heti perään Mikkelillä oli kaksi kulmaa, joista Lasse Linjala osui tolppaan ja Denis ylärimaan. Näiden jälkeen oli vuorossa Atlantiksen kulma, jossa Jussi Äijälän millintarkka keskitys tavoitti Ville Teelahden pään ja pallo oli verkossa. Loppuminuutit punapaidat taistelivat suurella sydämellä, eivätkä vieraat enää päässeet uhkaamaan Levanin maalia. Näin Atlantikselle riemukas voitto maalein 3-2.

Atlantiksen kokoonpano: Levan Lomidze, Ville Teelahti, Izu Aniche, Jussi Äijälä, Misse Ebongue, Iyam Friday (83. Farid Mountassir), Alimamy Jalloh, Abdul Sesay, Nicolas Kivistö, Lawrence Simeon ja Nlate Pierre (28. Mohamed Fofana).


130526 - Maanantaina vastassa MP
MP Atlantis saa maanantaina vieraita Mikkelistä, kun Mikkelin Palloilijat saapuu helsinkiläisten vieraaksi Töölön Pallokentälle. Taisto Kakkosen sarjapisteistä alkaa Bolliksen nurmella klo 18.30.

Mikkeli on perinteinen futiskaupunki, ja kaupungista löytyy aina vahva joukkue vähintään Kakkosen tasolle. Tälläkin kaudella MP on yksi lohkon ehdottomia ennakkosuosikkeja. Varsinkin kokenut maalivahti Antti Kuismala sekä brassikärki Denis ja tuore värväys Lasse Linjala ovat sarjan ehdotonta eliittiä. MP onkin kuuden pelin jälkeen tiukasti mukana lohkon kärkikahinoissa yhdessä KTP:n, Lahti Akatemian ja PK Keski-Uusimaan kanssa.

Atlantiksen alkukauden saldona viidestä pelistä on yksi voitto, kaksi tasuria ja kaksi tappiota. Maanantaina punapaidat lähtevät kuitenkin tiukasti haastamaan vahvaa mikkeliläismiehistöä.


130522 - Viton nollataika pitää
Vito on pitänyt nollan jo kolmesti. Atlantis-reservien maalivahdin Mamadou "Vito" Diattan nollaputki sai jatkoa keskiviikkona, kun Janne Wikmanin suojatit kukistivat Siltamäessä Kullervon maalein 5-0. Tämä oli Vitolta jo kolmas nollapeli. Myös reservien maalitykki Francis Tatchim jatkoi vahvoja esityksiään. Nyt pallo upposi Francisin lapikkaasta kolmesti Kullervon maaliin. Saldona on tähän mennessä kolmesta pelistä kuusi osumaa.

Reserveillä on kolmesta pelistä täydet yhdeksän pistettä. Seuraava koitos on ensi tiistaina, kun punapaidat kohtaavat Puistolassa PuiU/86:n.

Atlantiksella on Kutosessa myös harrastejoukkue RS, joka niin ikään on aloittanut sarjan vahvasti. Kolmesta pelistä koossa on kuusi pistettä, ja joukkue on mukavasti mukana lohkon kärkikahinoissa. Heikki Vänni on iskenyt joka pelissä pallon kertaalleen vastustajien verkkoon.


130521 - Tasapeli Bolliksella
Friday ampui tasoituksen. Atlantis ja KTP kävivät tiukan väännön Töölön Pallokentällä tiistai-iltana. Taisto päättyi lopulta tasalukemiin 1-1 (0-1).

KTP aloitti vahvasti, ja alkuminuutit mentiin kotkalaisten komennossa. Isännät pääsivät vähitellen mukaan peliin, mutta Niko Ikävalko osoitti maalintekotaitonsa tykittämällä 22. minuutilla pallon 15 metristä Levan Lomidzen selän taakse. Tämä jäi myös avausjakson ainoaksi osumaksi, sillä kumpikaan joukkue ei saanut syöttöpeliään kunnolla toimimaan hiukan muhkuraisella Bolliksen nurmella.

Toiselle jaksolle Atlantis tuli vahvemmalla asenteella. Iyam Friday iski 55. minuutilla ansaitun tasoituksen nostamalla pallon Vesa Sjöblomin yli KTP:n verkkoon (oheisessa kuvassa Matti Murron ikuistamana). Osuma toi punapaidoille lisää itseluottamusta, ja toinen jakso sujuikin Atlantiksen hallinnassa. Maalinteon sietämätön vaikeus konkretisoitui kuitenkin isännille karvaasti, sillä toistamiseen eivät punapaidat kotkalaisten puolustusmuuria onnistuneet murtamaan. Näin loppunumerot Bolliksen illassa 1-1.

Atlantiksen kokoonpano: Levan Lomidze, Izu Aniche, Severi Murto, Victor Solomon (44. Misse Ebongue), Iyam Friday, Alimamy Jalloh, Abdul Sesay, Kelechukwu Nnajiofor, Nicolas Kivistö, Lawrence Simeon ja Nlate Pierre.


130520 - Tiistaina vastassa KTP
KTP Atlantis pääsee tiistaina tutulle kotiareenalleen Töölön Pallokentälle, kun KTP saapuu helsinkiläisten vieraaksi Kotkasta. Taisto Kakkosen sarjapisteistä alkaa Bolliksen nurmella klo 18.30.

KTP keräsi tälle kaudelle vahvan joukkueen ja lähti sarjaan yhtenä ehdottomista ennakkosuosikeista. Kotkalaiset ovatkin saalistaneet kolmesta ensimmäisestä pelistään kaksi voittoa ja yhden tasurin. Kahden nimimiehen Pablo Gomez-Marttilan ja Jukka Santalan loukkaantumiset ovat hiukan kaventaneet valmentaja Petri Ihosen vaihtoehtoja, mutta vahvan ryhmän kotkalaisluotsi tiistaina Bollikselle varmasti juoksuttaa.

Atlantiksen alkukausi ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Punapaitojen saldona neljästä pelistä on yksi voitto, yksi tasuri ja kaksi tappiota. Loukkaantumiset ovat karsineet myös Mikko Lappalaisen vaihtoehtoja, ja tiistaina vielä työesteet verottavat kapeaa rinkiä.


130517 - Reservit aloittaneet voitokkaasti
Vito on pitänyt nollan jo kahdesti. Atlantiksen reservimiehistö on aloittanut sarjakauden kahdella voitolla. Janne Wikmanin suojatit kukistivat ensin Ylis-78:n 4-0 ja tämän jälkeen FC POHU/KurdFinin 2-0. Seuraava koitos on ensi keskiviikkona, kun punapaidat kohtaavat perinneseura Kullervon.

Atlantiksen reservimiehistö on sekoitus nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa pelinäkemystä. Juniorikaartista ovat avauspeleissä kunnostautuneet jo kolme osumaa iskenyt maalitykki Francis Tatchim (s. 1994), alakerran päällikkö Steve Soppo (s. 1995), vasemman laidan pikakiitäjä Youssef Jmaali (s. 1993) sekä pallotaituri Omar Moreno (s. 1993). Kokeneemmasta kaartista vireessä on ollut erityisesti tolppien välissä varmasti esiintynyt ja jo kahdesti nollan pitänyt edustuksen maalivahtivalmentaja Mamadou Diatta (s. 1973).


130513 - Ei tuliaisia Kouvolasta
Mikolla riittää miettimistä punapaitojen vaisun Kouvolan vierailun jälkeen. Atlantiksen maanantainen Kouvolan vierailu ei tuonut täydennystä joukkueen pistepussiin, sillä Sudet kukisti helsinkiläiset Sarkolan urheilupuistossa maalein 2-1 (1-0).

Atlantis ei Kouvolassa pystynyt parhaimpaansa. Pallo ja miehet liikkuivat turhan verkkaisesti, ja maalipaikat hukattiin järjestään heikkoon viimeistelyyn. Isäntien vaaralliset vastaiskut olivat etukäteen hyvin tiedossa, mutta kahdesti ne päättyivät Susien maalijuhlaan (39. min. Miikka Äijö ja 79. min. Niko Hermunen). Atlantiksen ainokainen syntyi 54. minuutilla, kun Pierre Lejeune puski Jussi Äijälän kulmasta pallon isäntien verkkoon.

Atlantis kohtaa seuraavaksi kaksi lohkon ennakkosuosikeista, kun KTP ja MP saapuvat punapaitojen vieraaksi Bollikselle. Mikko Lappalaisella riittää varmasti miettimistä, miten virittää joukkue sellaiseen iskuun, että näistä taistoista olisi pisteitä napattavissa.

Atlantiksen kokoonpano: Levan Lomidze, Ville Teelahti, Izu Aniche, Jussi Äijälä, Misse Ebongue, Victor Solomon (43. Kelechukwu Nnajiofor), Iyam Friday, Alimamy Jalloh, Abdul Sesay (72. Nicolas Kivistö), Lawrence Simeon ja Nlate Pierre.


130512 - Maanantaina Kouvolaan
Sudet Atlantis matkustaa maanantaina Kouvolaan, missä helsinkiläiset kohtaavat isäntäjoukkue Sudet. Taisto Kakkosen sarjapisteistä alkaa Sarkolan keinonurmella klo 18.30.

Itälohkon kolmas sarjanousija Sudet aloitti sarjan kolmella tappiolla, mutta viime viikolla kouvolalaiset lainasivat MyPan liigaryhmästä kolme uutta pelimiestä. Tämä toikin heti tulosta, sillä perjantaina Susi-lauma taisteli Helsingissä 1-1 tasapelin lohkon ennakkosuosikkia HIFK:ta vastaan. Kotiareenallaan Sudet lähteekin nyt varmasti kovalla innolla ja itseluottamuksella saalistamaan lisäpisteitä.

Atlantis matkaa Kouvolaan ilman pitkäaikaispotilaita Lauri Bergströmiä ja Mohamed Fofanaa, mutta muuten joukkue on PK K-U -pelin jäljiltä hyvässä iskussa. Maanantain koitos on joukkueelle neljäs ottelu 11 päivän sisään, mutta vastaavasti kouvolalaisillakin painaa varmasti jaloissa perjantain kova HIFK-taisto.


130511 - Moottoritie on kuuma
Moottoritie on kuuma Pelle Miljoonan legendaarinen hittibiisi Moottoritie on kuuma julkaistiin vuonna 1980. Kappale nousi nopeasti levynmyyntilistojen kärkeen ja ylitti samalla kultalevyrajan.

FC Norssi aloitti taipaleensa jalkapallon VII divisioonassa myös 1980. Seura nousi nopeasti ylempiin sarjoihin ja vaihtoi 15 vuotta myöhemmin nimekseen Gösta Sundqvistin ideoiman Atlantis FC. Moottoritie on perinteisesti toukokuussa atlantislaisille kovin kuuma.


130509 - Tasuri Talissa
Pierre katkoi varmasti alakerrassa. Atlantis ja PK Keski-Uusimaa kävivät tiukan ja vauhdikkaan väännön sarjapisteistä Talin hallissa torstaina. Kummallakin olin omat etsikkoaikansa, mutta lopulta päädyttiin maalittomiin tasalukemiin 0-0.

Avausjakso oli vauhdikasta peliä. PK K-U kontrolloi hienokseltaan tapahtumia, ja valkopaitojen nopeat hyökkäykset olivat alati vaarallisia. Atlantis-puolustus pelasi hiukan uusitussa ryhmityksessä, ja pelin edetessä yhteispeli alkoi toimia yhä paremmin. Maalivahti Levan Lomidze poimi viimeisenä lukkona varmasti keravalaisten lähentelyt.

Toisella jaksolla ote alkoi siirtyä isännille. Mitä pidemmälle kello eteni, sitä kovemmaksi kävi punapaitojen paine keravalaisten maalilla. Viimeinen kymppi oli jo kohtuullista myllytystä, mutta valkopaitojen alakerta kesti päätösvihellykseen saakka. Näin Talissa päädyttiin maalittomaan pistejakoon.

Atlantis-luotsi Mikko Lappalainen oli pelin jälkeen kohtuullisen tyytyväinen suojattiensa esitykseen. - Pelimme oli nyt selvästi kurinalaisempaa kuin edellisissä otteluissa. Positiivista oli myös, että jaksoimme lisätä kierroksia loppua kohden, vaikka alla oli kaksi peliä viikon sisään. Tietysti mielellään olisi nähnyt vielä voittomaalinkin, mutta ehkä sen vuoro on maanantaina Kouvolassa.

Atlantiksen kokoonpano: Levan Lomidze, Ville Teelahti, Izu Aniche, Jussi Äijälä, Misse Ebongue, Victor Solomon, Alimamy Jalloh, Abdul Sesay (83. Kelechukwu Nnajiofor), Nicolas Kivistö (64. Iyam Friday), Lawrence Simeon ja Nlate Pierre.


130508 - Torstaina vastassa PK K-U Talissa
PK K-U Atlantiksen pelit Kakkosen itälohkossa jatkuvat jälleen torstaina, kun punapaidat kohtaavat toisen sarjanousijan PK Keski-Uusimaan. Taisto sarjapisteistä alkaa Talin hallissa klo 16.00.

PK Keski-Uusimaa on aloittanut sarjan vahvasti kahdella voitolla. Ensin keravalaiset kukistivat Sudet Kouvolassa maalein 1-2 ja tämän jälkeen kaatui kotona itälohkon viimevuotinen ykkönen JäPS lukemin 2-0. Taliin saapuukin Keravalta taitava ja iskukykyinen ryhmä, joka varmasti hakee jatkoa voittoputkelleen.

Atlantis avasi sunnuntaina voittotilin ja haluaa varmasti kasvattaa pistepussiaan myös keravalaisten kustannukselta. Punapaidoilta ovat varmuudella sivussa pitkäaikaispotilaat Lauri Bergström ja Mohamed Fofana, mutta Mikko Lappalainen lupaa juoksuttaa Talin viheriölle taitavan ja voitonnälkäisen Atlantis-miehistön.


130505 - Avausvoitto hallissa
Victor iski avausmaalin POHUn verkkoon. Atlantis avasi voittotilinsä Kakkosessa, kun punanapaidat kukistivat sunnuntai-iltana FC POHUn Talin hallissa maalein 2-1 (2-0).

Atlantis hallitsi avausjaksoa ja onnistui myös kahdesti viimeistelyssä. Ensin Victor Solomon karkasi läpiajoon 12. minuutilla ja sijoitti varmasti avausosuman. Misse Ebongue puski 23. minuutilla numeroiksi jo 2-0. Punapaitojen peli sekosi hetkeksi, kun POHUn Phillip Nduka teloi Mohamed Fofanan sairaalaan selviten tempustaan vain keltaisella. Toisella jaksolla Atlantis hallitsi edelleen pelitapahtumia, mutta punapaitojen ruuti oli kosteaa. POHU sen sijaan käytti paikkansa 63. minuutilla, kun Ville Teelahti epäonnistuu palautusyrityksessään maalivahdille. Lauri Mäkelä pääsee väliin ja kaventaa lukemiksi 2-1. Enempää osumia Talissa ei kuitenkaan enää nähty, joten Atlantis nappasi näin kauden avauspisteet.

Atlantiksen kokoonpano: Levan Lomidze, Ville Teelahti, Jussi Äijälä, Misse Ebongue, Victor Solomon (71. Severi Murto), Iyam Friday, Abdul Sesay, Mohamed Fofana (34. Kelechukwu Nnajiofor), Nicolas Kivistö, Lawrence Simeon ja Nlate Pierre.


130504 - Sunnuntaina kotiavaus hallissa
FC POHU Atlantiksen pelit Kakkosen itälohkossa jatkuvat jo sunnuntaina, kun punapaidat kohtaavat ensimmäisessä kotiottelussaan sarjanousija FC POHUn. Paikallistaisto käydään Talin hallissa klo 18.30.

FC POHU aloitti sarjan voitolla, kun pohjois-haagalaiset kukistivat avauspelissään FC Futuran maalein 1-0. Joukkue lähteekin sunnuntaina varmasti kovalla innolla metsästämään lisäpisteitä. Atlantis sen sijaan romahti sarja-avauksessa totaalisesti HIFK:n käsittelyssä, ja sunnuntaina nähdään, pystyvätkö punapaidat toipumaan torstain teurastuksesta.

Ottelu pelataan Talin hallissa, sillä Atlantiksen perinteinen kotiareena Töölön Pallokenttä ei ole vielä pelikunnossa. Liput: aikuiset 8 eur ja lapset, eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 5 eur. Tervetuloa!


130502 - Täystyrmäys sarja-avauksessa
Jonathan Karlsson osui viidesti Atlantiksen verkkoon. HIFK tyrmäsi Atlantiksen täydellisesti kauden avausottelussa. Tähtirinnat latoivat Brahen kentällä nöyryyttävät 7-2 (3-2) loppunumerot.

Atlantis sai otteluun mainion alun, kun ensiesiintymisen joukkueessa tehnyt Misse Ebongue iski jo ensimmäisellä minuutilla pallon HIFK:n verkkoon. Pian ote kuitenkin siirtyi isännille, ja samalla alkoi Jonathan Karlsson -show. Liukas ruotsalaispelaaja iski pallon peräti viidesti Levan Lomidzen selän taakse. Välissä Ville Teelahti tasoitti vielä tilanteeksi 2-2, mutta sen jälkeen HIFK meni menojaan. Karlssonin lisäksi myös Jirijoonas Kanth ja Miikka Suikki osuivat kertaalleen, joten loppunumerot Kalliossa olivat tyrmäävät 7-2. Valmentaja Mikko Lappalaiselle Atlantiksen esitys antoi varmasti paljon miettimisen aihetta tuleviin kamppailuihin.

Atlantiksen kokoonpano: Levan Lomidze, Ville Teelahti, Jussi Äijälä (87. Aziz Bhar), Severi Murto, Misse Ebongue, Victor Solomon, Alimamy Jalloh, Mohamed Fofana, Nicolas Kivistö (71. Iyam Friday), Lawrence Simeon (71. Abdul Sesay) ja Nlate Pierre.


130501 - Torstaina sarja-avaus
HIFK Atlantiksen sarjakausi alkaa torstaina, kun punapaidat kohtaavat paikallisvastustaja HIFK:n. Tiukka paikallisvääntö pelataan Brahen kentällä Kalliossa klo 18.30.

HIFK on ennakkoveikkauksissa nostettu sarjan ennakkosuosikiksi. Viime kaudella Ykkösessä pelannut joukkue säilyi hyvin kasassa ja onnistui vielä vahvistamaan rivejään muutamalla tasokkaalla pelimiehellä. Tähtipaitojen ringistä löytyykin laatua ja leveyttä, joten kova haaste Atlantista torstaina odottaa.

HIFK avasi sarjan jo puolitoista viikkoa sitten, kun Mikkelin Palloilijat haki yllättäen pisteet Kalliosta maalein 1-2. Tämä tuo varmasti entisestään lisää virtaa isäntien otteisiin, sillä toista tappiota peräkkäin joukkue ei missään tapauksessa halua.

Atlantis lähtee kuitenkin tosissaan haastamaan sarjan ennakkosuosikkia. Viime vuonna vahvan syyskierroksen pelannut joukkue lähtee lähes samalla miehistöllä alkavaan kauteen. Lisäksi mukaan on saatu muutama onnistunut täsmähankinta, joten iskukykyisellä ryhmällä punapaidatkin ovat tänä vuonna liikkeellä.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)