Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.12.2012

121224 - Hyvää ja rauhallista joulua!
Hyvää ja rauhallista joulua!
"Juoksu on päättynyt,
Helsinki loistaa!
Aatto on astunut,"
joulu jo on!"
Eräs jouluruno
Ilmari Kianto
.

121222 - Edustus aloittaa 7. tammikuuta
Mikko pääsee pian tositoimiin suojattiensa kanssa. Atlantiksen pre-season käynnistyy 7. tammikuuta, kun Mikko Lappalainen kerää suojattinsa jälleen yhteisharjoituksiin. Ensimmäinen harjoituspeli on ohjelmassa jo 11. tammikuuta, jolloin punapaidat matkustavat FC Interin vieraaksi Turkuun.

Atlantis-luotsi Lappalainen odottaa innolla harjoituskauden alkua.

- Meillä on neljä kuukautta aikaa sarja-avaukseen, ja silloin joukkueen täytyy olla täydessä iskussa. Viime kaudella pääsimme vauhtiin vasta juhannuksen jälkeen, mutta nyt tarkoitus on löytää paras vire heti ensimmäisestä pelistä lähtien.

- Talvikaudella harjoittelemme Pallomyllyssä viidesti viikossa. Tämän päälle tulevat vielä harjoitusottelut, joten tosissaan lähdemme tekemään töitä.


121211 - Talven iloja
Lumi Lumi on jääkiteiden ja ilman muodostamaa kuohkeaa ainetta, joka syntyy pilvissä ja sataa maahan talvella. Puhdas lumi on valkoista ja läpinäkymätöntä. Lumi muodostaa maan pinnalle valkoisen, eristävän peitteen, joka voi säilyä jopa kuukausia, kunnes lämpötila nousee nollan yläpuolelle ja lumi sulaa. Lumi tuottaa suurta iloa ja nautintoa erityisesti lapsille - mutta myös meille atlantislaisille.

121210 - Keslog jatkaa yhteistyökumppanina
Keslog Oy Atlantiksen yhteistyö Keslog Oy:n kanssa jatkuu myös tulevana vuonna, ja yhtiö on jatkossakin yksi seuran pääyhteistyökumppaneita. Keslog on Keskon tytäryhtiö, joka tuottaa logistiikkapalveluita ensijaisesti Kesko-konsernin toimialayhtiöille.

121207 - Kiinteistöhuolto Seppo Saksa uusi yhteistyökumppani
Kiinteistöhuolto Seppo Saksa Oy Atlantis on käynnistänyt yhteistyön Kiinteistöhuolto Seppo Saksan kanssa. Yhtiö on kiinteistöhuoltopalveluiden kokenut ammattilainen, jonka toiminta-alue kattaa erityisesti Ruskeasuon lähiseutuineen.

121203 - Destia jatkaa yhteistyökumppanina
Destia Oy Atlantiksen ja Destian pitkäaikainen yhteistyö jatkuu myös tulevana vuonna, ja yhtiö on jatkossakin yksi seuran merkittävimpiä yhteistyökumppaneita. Destia on liikenneväylien, liikenne- ja teollisuusympäristöjen ja koko elinympäristön rakentaja sekä näihin liittyvien hoito-, kunnossapito- ja suunnittelupalveluiden moniosaaja. Yhtiö tarjoaa myös laadukasta kiviainesta hoitaen toimitukset kaikkialle Suomeen.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)