Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.11.2012

121130 - Chidi suuntaakin Joensuuhun
Chidi matkaakin Joensuuhun. Atlantis-hyökkääjä Samuel Chidi matkaakin Myllykosken sijasta Joensuuhun. Chidin allekirjoittama pelaajasopimus osottautuikin tarkistuslaskennassa Joensuun Jipon tarjoamaksi lapuksi, joten onnittelumme liigasopimuksesta olivat vähintäänkin ennenaikaisia. Pahoittelemme virheellistä uutisointiamme.

121130 - Chidi siirtyy Myllykoskelle
Chidi siirtyy liigakentille. Atlantis-hyökkääjä Samuel Chidi siirtyy Myllykosken Pallon Veikkausliiga-miehistöön. Chidi on allekirjoittanut MyPan kanssa tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen.

Samuel Chidi pelasi Atlantiksen riveissä kaksi kautta, ja tilastoihin kertyi punapaidassa yhteensä 49 ottelua ja 19 maalia Kakkosessa. Atlantis toivottaa Chidille lämpimästi onnea ja menestystä liigaviheriöille.


121126 - Inter pre-seasonin ensimmäinen koitos
FC Inter Atlantiksen pre-season käynnistyy tammikuussa ja luvassa on heti kelpo haaste, sillä punapaitojen ensimmäinen harjoitusottelu pelataan perjantaina 11. tammikuuta ja vastaan asettuu Turussa Veikkausliigan tuore hopeajoukkue FC Inter.

Atlantis on kohdannut Interin myös kahtena edellistalvena. Vuosi sitten sinimustat olivat Javenture Arenalla vahvempia maalein 2-0 ja kaksi vuotta takaperin Urheilupuiston yläkentällä tiukan väännön jälkeen 1-0. Nyt Atlantis pääsee kolmannen kerran haastamaan Turun ylpeyttä.


121123 - Sesaylle jatkosopimus
Sesay allekirjoitti jatkodiilin. Abdul Sesay (s. 1991) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2013 kattavan jatkosopimuksen. Keskikentällä hyökkäävässä roolissa viihtyvä sierraleonelaislähtöinen pallotaituri pelasi viime kaudella punapaidassa 26 ottelua ja iski niissä 12 maalia.

Atlantis-luotsi Mikko Lappalainen on tyytyväinen Sesayn jatkosopimuksesta. - Sesay on erittäin mielenkiintoinen pelaaja, joka omaa valtavasti potentiaalia. Hän pystyi jo viime kaudella parhaimmillaan häikäiseviin esityksiin, mutta seuraava peli saattoi olla paljon heikompi. Meidän pitää nyt löytää lisää tasaisuutta Sesayn otteisiin ja kehittää erityisesti hänen puolustuspeliään.


121120 - Eemil jatkaa joukkueenjohtajana
Eemil jatkaa jojona. Eemil Merisalo toimii ensi kaudellakin Atlantiksen edustusmiehistön joukkueenjohtajana. Suurella sydämellä seuran eteen raatava herrasmiesjoukkueenjohtaja aloittaa nyt toisen kautensa punapaitojen jojona. Merisalon toimenkuva kattaa laajan kirjon ottelujärjestelyihin osallistumisesta aina matsibanaanien hankkimiseen. Eemil toimii myös joukkueen erilaisten oheistapahtumien innokkaana organisaattorina. Lisäksi mies kantaa ison kortensa kekoon seuran varainhankinnassa.

121116 - Valio jatkaa yhteistyökumppanina
Valio Oy Atlantiksen ja Valion pitkäaikainen yhteistyö jatkuu myös tulevana vuonna, ja yhtiö on jatkossakin yksi seuran merkittävimpiä yhteistyökumppaneita. Valio on suomalaisten maidontuottajien omistama yritys, joka turvaa maidontuotannon ja maaseudun elinkelpoisuuden Suomessa valmistamalla maidosta monia maukkaita ja terveyttä edistäviä tuotteita.

121115 - Fofana jatkaa Atlantiksessa
Fofana allekirjoitti jatkodiilin. Mohamed Fofana (s. 1985) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2013 kattavan jatkosopimuksen. Suomeen vuonna 2006 kotiutunut guinealaislähtöinen pallotaituri on pelannut MyPan ja FC Lahden paidassa 88 ottelua Veikkausliigassa. Viime kaudella tilastoihin kertyi Atlantiksen riveissä 25 ottelua Kakkosessa, ja kauden päätteeksi hänet valittiin Atlantiksen Vuoden pelaajaksi.

Atlantis-luotsi Mikko Lappalainen on erittäin iloinen Fofanan jatkosopimuksesta. - Fofana tuo valtavasti taitoa ja kokemusta meidän ryhmään. Hänen ympärilleen on hyvä rakentaa joukkueen hyökkäyspeliä.

Erinomaisesti suomea puhuva Fofana on myös tyytyväinen sopimuksen syntymiseen. - Pelasimme syyskierroksella sillä tasolla, mihin tämä joukkue pystyy ja siitä on hyvä jatkaa ensi kauteen. Silloin haluamme olla koko kauden mukana nousutaistelussa.


121114 - Searchbox jatkaa yhteistyökumppanina
Searchbox Oy Atlantiksen yhteistyö Searchbox Oy:n kanssa jatkuu myös ensi vuonna. Searchbox on digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, jonka toiminta-ajatuksena on kehittää asiakkailleen kannattavaa liiketoimintaa verkossa. Yhtiön osaaminen rakentuu löydettävyyden, verkkopalveluiden kehittämisen sekä jälkimarkkinoinnin prosessien ympärille.

121112 - Vito jatkaa maalivahtivalmentajana
Vito vastaa maalivahtivalmennuksesta. Mamadou "Vito" Diatta vastaa ensi kaudellakin Atlantiksen edustusmiehistön ja Akatemian maalivahtivalmennuksesta. Hän aloittaa nyt toisen kautensa tehtävässä.

Diattan harjoituksissa riittää tunnetusti vilskettä, kun hymyilevä kiduttaja pitää isällistä huolta suojateistaan. "Nopeammin, nopeammin!!!" kaikuu hallissa, kun Viton enkelit lentelevät nurkasta nurkkaan.


121110 - Jukka jatkaa hierojana
Jukka hieroo Atlantis-pelaajat. Jukka Ala-Nikkola jatkaa Atlantiksen edustusjoukkueen hierojana myös tulevalla kaudella. Kolmannen kautensa punapaitojen mukana aloittava Ala-Nikkola vastaa myös loukkaantuneiden pelaajien kuntoutuksesta.

Jukan vahvat näpit ovat saavuttaneet pelaajien keskuudessa vankkumattoman suosion. Harjoitusten jälkeen jono hierontahuoneeseen on pitkä, ja innokkaimmat varaavat aikoja jo seuraavallekin viikolle.


121105 - Innokkaita seuratoimijoita haussa
Atlantis FC Atlantis hakee innokkaita seuratoimijoita erilaisiin tehtäviin seurassa. Mielenkiintosi mukaan voit tuoda oman panoksesi esim. juniorityöhön, ottelujärjestelyihin, kannattajatoimintaan, varainhankintaan jne. Joistakin tehtävistä voimme maksaa pienen korvauksen, osa käy hyvästä harrastuksesta. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan hyvään seuraan, ota rohkeasti yhteyttä Eemil Merisaloon (puh: 040-3200700 tai email: eemil.merisalo@atlantisfc.fi).

121103 - Atlantis tarjoaa tulevaisuuden pelimiehille tilaisuuden
Akatemia-beibi. Atlantis hakee ryhmäänsä muutamaa ´94-´97 -syntynyttä kovan luokan tulevaisuuden pelimiestä, joiden motivaatio riittää tavoitteelliseen harjoitteluun 5-6 päivänä viikossa ja taitotaso mahdollistaa osallistumisen edustusjoukkueen harjoituksiin. Jos uskot, ettei Mohamed Fofana pidä sinua aivan pujottelukeppinä etkä pelkää taistella samasta pallosta Victor Solomonin kanssa, tämä voi olla tilaisuutesi. Voit tulla testaamaan kykysi loppuvuoden harjoituksissa. Jos olet valmis tarttumaan haasteeseen, ota yhteyttä valmennuspäällikkö Mikko Lappalaiseen (puh: 040-9693063 tai email: mikko.lappalainen@atlantisfc.fi).

121102 - Edustus aloittaa 8. päivä
Mikko kerää suojattinsa koolle 8. marraskuuta. Atlantiksen edustusmiehistö aloittaa valmistautumisen tulevaan kauteen torstaina 8. marraskuuta, kun Mikko Lappalainen kerää suojattinsa ensimmäistä kertaa yhteisharjoituksiin. Marras-joulukuussa Atlantis-miehistö harjoittelee kahdesti viikossa tiistaisin ja torstaisin. Lisäksi punapaidat pelaavat muutaman harjoitusottelun ennen joulutaukoa.

121101 - Arruda ja Sampha B-junnujen valmennuskaksikko
Arruda ottaa myös B-junnut komentoonsa. Alan Arruda ja Sampha Kamara ottavat Atlantiksen B-junnujen valmennusvastuun. Arruda toimi päättyneellä kaudella punapaitojen edustusjoukkueen pelaajavalmentajana ja Kamaralla on kokemusta mm. U17-vuotiaiden MM-kisoista Sierra Leonen paidassa, joten pojille on jatkossa tarjolla todella kovan luokan oppia.

- Haluan olla mukana kehittämässä Atlantiksen Akatemiaa, ja me tulemme rakentamaan sen tämän B-juniorijoukkueen ympärille. Harjoituksissa toiminnan täytyy olla todella laadukasta, jotta voimme joku päivä odottaa sieltä pelaajia edustusjoukkueeseen. Tämä tulee tarkoittamaan vaatimustason selkeää nousua sekä pelaajien että taustojen osalta, mutta jalkapallossa kova työ on ainoa tie huipulle, Arruda miettii.

Atlantiksen B-juniorit aloittavat valmistautumisen tulevaan kauteen perjantaina 9. marraskuuta. Lisätietoja toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Tomi Vesanen (puh. 050-3818187).

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)