Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.12.2011

111226 - Amin jatkaa Atlantiksessa
Amin nähdään Atlantis-paidassa ensi kaudellakin. Amin Mekhane (s. 1992) on allekirjoittanut kauden 2012 kattavan pelaajasopimuksen Atlantiksen kanssa. Mekhane on Atlantis Akatemian kasvatti, joka kahdella viime kaudella on päässyt kokeilemaan kykyjään myös miesten Kakkosessa. Nyt puolustaja lähtee ensimmäiseen kauteensa edustuksen sopimuspelaajana haastamaan kokeneempia pelimiehiä.

Atlantis-luotsi Unto Virkkala on erittäin tyytyväinen Mekhanen jatkosopimukseen.- Amin on tunnollinen harjoittelija ja erittäin motivoitunut kehittämään itseään jalkapalloilijana. Hän treenaa paljon myös omalla ajalla. Kun hän vielä on seuran oma kasvatti, halusimme ehdottomasti tarjota hänelle mahdollisuuden näyttää kykynsä myös miesten peleissä.


111224 - Hyvää ja rauhallista joulua!
Hyvää ja rauhallista joulua!
"Juoksu on päättynyt,
Helsinki loistaa!
Aatto on astunut,"
joulu jo on!"
Eräs jouluruno
Ilmari Kianto
.

111222 - Atlantikselle uusi harrastejoukkue 7 divariin
Atlantis FC Atlantis saa ensi kaudelle uuden harrastejoukkueen, kun Atlantis FC/RS aloittaa keväällä piirin VII divisioonassa. Seurassa on entuudestaan jo kaksi muuta harrastejoukkuetta: kahdessa vuodessa V divisioonaan noussut Atlantis FC/SOB sekä ainakin toistaiseksi vain omaksi ilokseen pelaileva Atlantis FC/Girls. Lisätietoa uuden harrastejoukkueen toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Toni Nastolin (puh. 040-9603900).

111221 - Edustus lomalle - Akatemia treenaa
Akatemia-beibi Atlantiksen edustusmiehistö lähti tiistain harjoitusten jälkeen vajaan parin viikon joululomalle. Takaisin yhteisharjoituksiin edustus palaa 2. tammikuuta. Akatemia sen sijaan viettää joulun futiksen parissa. Beibit harjoittelevat Pallomyllyssä ja Talin hallissa kolmesti viikossa. Avoimien harjoitusten ajat löytyvät Akatemian omasta valikosta.

111218 - Eemeli Lohvansuu uusi sopimuspelaaja
Eemeli aallekirjoitti sopimuksen Atlantiksen kanssa. Eemeli Lohvansuu (s. 1992) on allekirjoittanut kauden 2012 kattavan pelaajasopimuksen Atlantiksen kanssa. Lohvansuu on Atlantiksen legendaarisen ´92-joukkueen kasvatti, joka jo kaudella 2009 torjui Akatemian maalilla ja istui myös edustuksen otteluissa penkillä. Viime kaudella Eemeli haki kokemusta miesten peleistä Tikkurilaan Palloseuran Kakkosen joukkueessa, ja nyt maalivahtijärkäle lähtee taistelemaan peliajasta kasvattajaseuransa edustusmiehistössä.

Eemeli Lohvansuu on toisen polven Atlantis-pelaaja, sillä hänen isänsä Jari "Ei tarvii muuria!" Lohvansuu torjui aikoinaan Johanneksen Dynamon maalilla. Tämän jälkeen Lohvansuu Senior toimi Atlantiksen joukkueenjohtajana. Myös Atlantiksen suositut www-sivut ovat hänen luomuksensa.

Atlantis-manageri Aarne Tenkanen tuntee Eemelin pikkujunnusta saakka. - Poika on samanlainen luupää kuin faijansa, ei ymmärrä pelätä mitään. Ruokatavatkin on peritty faijalta. Kun muut Kotka-matsin jälkeen nautiskeli Alppiruusun gourmetherkuista, Eemeli lato lautaselleen kymmenen sentin pinon joulukinkkua ja paineli tyytyväisenä skruudaamaan.


111217 - Atlantis voittoon Kotkassa
KTP Atlantis jatkoi testipelejä lauantaina Kotkassa, missä punapaidat kukistivat isäntäjoukkue KTP:n maalein 1-3 (1-3). KTP oli liikkeellä nuorella ryhmällä, ja myös helsinkiläisten matkassa oli koko joukko testipelaajia antamassa näyttöjä. Atlantis esitti varsinkin avausjaksolla ajoittain pirteää hyökkäyspeliä, ja Amin Mekhane, Davids Uhmo sekä Kevin Ingoli kirjasivat nimensä maalintekijätilastoon. Lisäksi Tatu Penttinen ja Hassan Yaghoubi kolisuttelivat maalipuita.

Ruonalasta Atlantis-miehistö suunnisti Aarne Tenkasen kantamestaan Alppiruusuun Elimäelle, jossa joukkueelle oli tarjolla viimeisen päälle rakennettu, maittava jouluillallinen. Edustusmiehistö harjoittelee yhdessä vielä tiistaina, minkä jälkeen edessä on joululoma. Takaisin yhteisharjoituksiin palataan 2. tammikuuta, jolloin varsinainen pre-season pyörähtää käyntiin.


111215 - Teemu Pannula uusi sopimuspelaaja
Panski palaa Atlantikseen. Teemu Pannula (s. 1990) on allekirjoittanut kauden 2012 kattavan pelaajasopimuksen Atlantiksen kanssa. Pannula siirtyy punapaitoihin Viikingeistä. Toppari on tuttu mies myös Atlantikselle, sillä hän pelasi viime keväänä neljä ottelua Atlantiksen paidassa hakiessaan pelituntumaa loukkaantumisen jäljiltä.

Atlantis-luotsi Unto Virkkala toivottaa Pannulan lämpimästi tervetulleeksi miehistöönsä. - Panski on Kakkoseen kova luu. Nuoresta iästään huolimatta hän on pelannut jo useamman vuoden Ykkösessä ja tuo kovasti kaivattua johtajuutta meidän alakertaan.


111213 - Ville Teelahti uusi sopimuspelaaja
Ville vaihtaa punapaitaan. Ville Teelahti (s. 1990) on allekirjoittanut kauden 2012 kattavan pelaajasopimuksen Atlantiksen kanssa. Topparijärkäle siirtyy Atlantikseen Kotkasta, jossa hän viime kaudella esiintyi sekä FC KooTeePeen riveissä Ykkösessä että KTP:n miehistössä Kakkosessa.

Atlantis-luotsi Unto Virkkala toivottaa Teelahden lämpimästi tervetulleeksi miehistöönsä. - Tiedämme Villen vahvuudet jo viime kaudelta, ja kun kuulimme hänen muuttaneen Helsinkiin opiskelemaan, olimme heti yhteydessä. Ville tuo meidän alakertaan kokoa, voimaa sekä tervettä kotkalaista jätkämäisyyttä. Hänellä on kokemusta Ykkösestä useammalta kaudelta, mutta hän on yhä nuori pelaaja ja pystyy varmasti kehittymään vielä paljon.


111212 - Akatemian kuviot selvillä
Akatemia-beibi Atlantis Akatemian uusi tuotantokausi pyörähtää todenteolla käyntiin keskiviikkona, kun tuore Akatemia-rehtori Unto Virkkala kerää beibit Pallomyllyyn ensimmäisiin yhteisharjoituksiin klo 18.00. Rehtori on rakentanut Akatemia-pelaajille koulutuspaketin, jossa peliaikaa on tarjolla juniorijoukkueiden lisäksi myös miesjoukkueissa - kykyjen mukaan joko Kakkosessa pelaavassa edustusjoukkueessa tai Kolmosesssa pelaavassa yhteistyöseurassa. Myös harjoittelu tapahtuu paljolti yhdessä miesjoukkueiden kanssa.

Atlantis Akatemian harjoitusrinkiin valitaan lahjakkaita ja motivoituneita ´93-´96 -syntyneitä tulevaisuuden pelimiehiä, jotka ovat valmiita sitoutumaan tavoitteelliseen harjoitteluun. Lisätietoja Akatemian toiminnasta antaa päävalmentaja Unto Virkkala (puh. 040-4188534).


111211 - Merisalo painaa suurella sydämellä
Eemil raataa suurella sydämellä Atlantiksen eteen. Atlantiksen yhteyspäällikkö Eemil Merisalo raataa suurella sydämellä seuransa eteen. Talous työllistää yleensä eniten suomalaisseurojen taustavaikuttajia, ja myös Merisalo saa painaa pitkää päivää sponsorineuvotteluissa ja talkookeikoilla. Viikonloppuna yhteyspäällikkö oli mukana perinteisellä joululahjakeikalla, ja vaikka välistä otti koville, mies sinnitteli urheasti läpi koko talkoorupeaman.

111210 - Atlantis tasapeliin Pallohongan kanssa
Amin ampui pallon Pallohongan verkkoon. Atlantiksen testipelit jatkuivat lauantaina, kun punapaidat kohtasivat Ratiopharma Arenalla Pallohongan. Molemmat joukkueet testasivat ottelussa uusia pelaajia, ja lopulta päädyttiin veljellisesti tasanumeroihin 3-3 (2-1). Atlantiksen osumista vastasivat Amin Mekhane, Ville Teelahti sekä Hassan Yaghoubi. Seuraava testikoitos on jälleen ensi lauantaina, kun helsinkiläiset matkustavat Kotkaan perinneseura KTP:n vieraaksi.

111207 - Rymy-Eetu Tenkasen uusi kantamesta
Ravintola Rymy-Eetu Atlantis-manageri Aarne Tenkanen on löytänyt vaihteeksi stadista uuden kantapaikan itselleen. - Rymy-Eetu Erottajalla on mainio mesta. Käyn siel skruudaamas vähintään kerran viikos ja nälkä lähtee saletisti. Lupasin Untsille et ens kaudel vien koko jengin sinne skruudaan jonkun voittomatsin jälkeen. Iltasin siel on aina kova meno ja joskus paikalla myös hyviä bändejä. Ja mikä parasta - sporalla pääset melkein oven eteen.

111205 - Untsi aloittaa Akatemian rehtorina
Akatemia-beibi Päävalmentaja Unto Virkkala kantaa jatkossa päävastuun myös Atlantis Akatemian toiminnasta. Samalla edustusmiehistön ja Akatemian yhteistyö tiivistyy entisestään. Akatemia-valmentajina toimivat Untsin ohella kokeneet Veikkausliiga-pelaajat Spath Qerimi ja Edward Anyamkyegh.

Atlantis Akatemian uuden tuotantokauden aloituspalaveri pidetään torstaina 8. joulukuuta. Akatemia-ryhmään valitaan lahjakkaita ja motivoituneita ´93-´96 -syntyneitä tulevaisuuden pelimiehiä. Lisätietoja Akatemian toiminnasta antaa päävalmentaja Unto Virkkala (puh. 040-4188534).


111203 - Atlantis tasapeliin Klubin kanssa
Seve ampui pallon Klubin verkkoon. Atlantiksen testipelit jatkuivat lauantaina, kun punapaidat kohtasivat Sonera Stadiumilla Klubi 04:n. Molemmat joukkueet testasivat ottelussa paljon uusia pelaajia, ja lopulta päädyttiin veljellisesti tasanumeroihin 3-3 (1-1). Atlantiksen osumista vastasivat Davids Uhmo, kipparin nauhaa kantanut Severi Murto sekä Leevi Priha. Seuraava testikoitos on jo ensi lauantaina, kun Tapiolassa vastaan asettuu Hongan reservimiehistö Pallohonka.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)