Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.11.2011

111125 - Niinistö Akatemian treeneissä
Sauli treenasi Akatemian mukana. Palloliiton puheenjohtaja Sauli Niinistö osallistui perjantai-iltana Atlantis Akatemian avoimiin harjoituksiin. Vanhan pelimiehen silmä ja tatsi olivat edelleen tallella, ja pallo upposi verkkoon kiitettävällä prosentilla. Ikä saattaa kuitenkin muodostua esteeksi Niinistön Akatemia-sopimukselle. Presidenttiehdokkaan vierailua oli seuraamassa myös Ylen Ajankohtaisen kakkosen kuvausryhmä.

111122 - Kolme testipeliä joulukuussa
Klubi 04 Atlantis pelaa joulukuussa kolme testipeliä, joissa uudet yrittäjät pääsevät esittelemään taitojaan. Lauantaina 3.12. punapaidat kohtaavat Sonera Stadiumilla Klubi 04:n. Seuraavana lauantaina vastaan asettuu Ratiopharm Arenalla Pallohonka. Lauantaina 17. päivä ohjelmassa on vierailu Kotkaan, jossa kohdataan Ruonalan hallissa KTP.

111118 - Lohkojako valmistui
Kakkonen Kakkosen ensi kauden lohkojako julkistettiin perjantaina. Kakkonen pelataan ensi vuonna neljässä kymmenen joukkueen lohkossa, ja helsinkiläisjoukkueet sijoitettiin kaikki Itäiseen lohkoon, missä pelaavat:
  • AC Vantaa (Vantaa)
  • Atlantis FC (Helsinki)
  • FC Futura (Porvoo)
  • FC Kiffen (Helsinki)
  • FC Kuusysi (Lahti)
  • IF Gnistan (Helsinki)
  • Järvenpään Palloseura (Järvenpää)
  • Kotkan Työväen Palloilijat (Kotka)
  • Laajasalon Palloseura (Helsinki)
  • Mikkelin Palloilijat (Mikkeli)
Lohko pelataan kolminkertaisena sarjana, jonka voittaja etenee syksyllä pelattaviin nousukarsintoihin. Kaksi huonointa tippuvat Kolmoseen. Lisäksi Kakkosesta tippuu yksi vähiten pisteitä kerännyt kolmanneksi viimeinen joukkue.

111112 - Oppitunti Turussa
Keke vieraili Turussa. Atlantiksen testimiehistö sai arvokasta oppia lauantaina Turussa, kun ÅIFK latoi tulostaululle tylyt 4-0 (2-0) loppunumerot. Mehmet Hetemajn johtamat keltapaidat rakensivat varsinkin helsinkiläisten oikealta laidalta joukon mukavia tekopaikkoja, joita myös hyödynnettiin hyvällä prosentilla. Atlantiskin kehitteli muutaman mainion maalipaikan, mutta Samuel Chidin ruuti ei ollut kuivaa. Chidin lisäksi viime kauden miehistöstä kentällä nähtiin Lauri Bergström, Sam Jammeh, Jivenci Malolo-Mukoko, Severi Murto ja Guri Qerimi. Muut punapaidat olivat uusia yrittäjiä.

111111 - Testipelit alkavat
ÅIFK Atlantiksen edustusmiehistön valmistavat treenit ovat pyörineet jo muutaman viikon Unto Virkkalan johdolla. Viime kauden pelimiesten lisäksi näytillä on käynyt koko joukko uusia yrittäjiä esittelemässä taitojaan. Ensimmäisen näytönpaikan uudet kokelaat saavat lauantaina, kun punapaidat kohtaavat ÅIFK:n Turussa Kupittaan keinonurmella. Sunnuntaina 20. marraskuuta vuorossa on sisäinen testipeli Talin hallissa. Edustusmiehistön varsinainen pre-season käynnistyy tammikuun alussa.

111108 - Mielenkiintoisia harjoituspelejä
FC Inter Atlantis pelaa harjoituskaudella jälleen koko joukon mielenkiintoisia harjoitusotteluita. Liigajoukkueista kohdataan ainakin FC Inter Turun uudella Javenture-Areenalla 20. tammikuuta. Viron Meistriliigan joukkueista vastaan asettuu Nomme Kalju sekä Helsingissä että Tallinnassa. Lisäksi alustavasti on jo sovittu ottelut useampaa Ykkösen joukkuetta vastaan.

111103 - Mohamed Fofana uusi Atlantis-pelaaja
Mo vaihtaa Atlantis-paitaan. Mohamed Fofana (s. 1985) on allekirjoittanut Atlantiksen kanssa kauden 2012 kattavan pelaajasopimuksen. Suomeen vuonna 2006 kotiutunut guinealaislähtöinen pallotaituri on pelannut viisi kautta Veikkausliigassa MyPan ja FC Lahden paidassa, jolloin tilastoihin kertyi yhteensä 88 ottelua ja 7 maalia.

Atlantis-luotsi Unto Virkkala on erittäin iloinen uudesta keskikenttäpelaajasta. - Mo tuo rutkasti taitoa ja kokemusta meidän nuoreen ryhmään. Moni seura oli kiinnostunut saamaan hänet riveihinsä, mutta hienoa että Mo halusi tulla nimenomaan Atlantikseen.

Erinomaisesti suomea puhuva Fofana on myös tyytyväinen sopimuksen syhtymiseen. - Joukkueessa on minulle vanhastaan tuttuja pelaajia, ja olen kuullut heiltä paljon hyvää Atlantiksesta. Valmennus on laadukasta, ja seuralla on selkeä pyrkimys eteenpäin. Haluan omalta osaltani olla auttamassa tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)