Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.12.2010

101231 - Talven iloja
Lumi Lumi on jääkiteiden ja ilman muodostamaa kuohkeaa ainetta, joka syntyy pilvissä ja sataa maahan talvella. Puhdas lumi on valkoista ja läpinäkymätöntä. Lumi muodostaa maan pinnalle valkoisen, eristävän peitteen, joka voi säilyä jopa kuukausia, kunnes lämpötila nousee nollan yläpuolelle ja lumi sulaa. Lumi tuottaa suurta iloa ja nautintoa erityisesti lapsille - mutta myös meille atlantislaisille.

101229 - Tenkasen kantamestat - Maffi
Hotelliravintola Maffi Atlantis-manageri Aarne Tenkanen ehti joulupyhinä käväisemään länsirannikolla Raumalla, missä askeleet veivät tuttuun Maffiin.

- Bunkkaan Maffissa aina kun käyn Raumalla. Baarista löytyy kaikki sporttikanavat, bilis, snooker sekä tietysti Rauman mehevimmät misut. Jatkohoidot onnistuu kätevästi hotellin puolella. Suosittelen!


101227 - KKI tukee Atlantiksen harrasteliikuntaa
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma Kunnossa kaiken ikää -ohjelma on myöntänyt avustuksen Atlantiksen harjoittamalle harrasteliikuntatoiminnalle. KKI tukee Atlantiksen "Kaikki mukaan!" -hanketta, joka pyrkii auttamaan yli 40-vuotiaita aloittamaan liikkuvan ja liikunnallisen elämäntavan.

101226 - Joulun hedelmä
Mandariini Mandariini (Citrus reticulata) on pieni sitruspuiden sukuun kuuluva puu ja sen samanniminen hedelmä. Se on lähtöisin Kiinasta, mutta sitä viljellään nykyään eri puolilla maapalloa. Erityisesti joulun aikaan mandariini tuottaa suurta iloa ja nautintoa kaikelle kansalle - myös meille atlantislaisille.

101224 - Hyvää ja rauhallista joulua!
Hyvää ja rauhallista joulua!
"Juoksu on päättynyt,
Helsinki loistaa!
Aatto on astunut,"
joulu jo on!"
Eräs jouluruno
Ilmari Kianto
.

101216 - Seve matkalla huipulle
Seve Atlantiksen paidassa. Xhevdet Gelan peliura on kovassa nosteessa. Neljä kautta Atlantiksen paidassa esiintynyt keskikentän työmyyrä vakiinnutti viime kesäna paikkansa FC Hakan avauskokonpanossa. Hiljattain Seve vietti kaksi viikkoa AEK Ateenan testissä ja sai leirin päätteeksi kehut kreikkalaisseuran valmennusjohdolta.

Atlantis-valmentaja Sunny Akintmehin muistaa Gelan hyvin Atlantiksen ajoilta. - Seve teki jo nuorena valtavasti töitä myös omalla ajalla. Hän tuli Akatemiaan B-ikäisenä ja jos ei ollut omaa peliä, Seve halusi aina mukaan B-junnujen peliin. Kaksi viimeistä vuotta Seve oli edustuksen mukana. Hän pelasi ensin jämäminuutteja ja vähitellen kokonaisia pelejä. Seve ei ollut mikään poikkeuksellinen lahjakkuus, mutta hänellä oli jo silloin valtava halu menestyä ja hän on ollut valmis tekemään uskomattoman määrän töitä tämän menestyksen eteen.


101215 - Edustus aloittaa 4. tammikuuta
Atlantis FC Atlantiksen edustusmiehistö aloittaa valmistautumisen tulevaan kauteen tiistaina 4. tammikuuta. Joukkue harjoittelee talvikaudella viidesti viikossa. Tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin treenataan Myllypuron Pallomyllyssä, keskiviikkoisin Talin hallissa. Maanantaisin tutustutaan Pirkkolan metsäpolkuihin. Lisätietoja antaa joukkueenjohtaja Petri Kiviranta (puh. 0440-558801).

101213 - Mielenkiintoisia harjoituspelejä
Nomme Kalju Atlantis kohtaa kevään valmistautumisjaksolla kovia harjoitusvastustajia. Sunnuntaina 6. helmikuuta punapaidat suuntaavat Hämeenlinnaan, missä vastaan asettuu isäntäjoukkue FC Hämeenlinna. Keskiviikkona 2. maaliskuuta Talin halliin saapuu vieraaksi Viron Meistriliigan nelonen Nomme Kalju. Lauantaina 5.3. kohdataan Talissa Itä-Helsingin ylpeys FC Viikingit. Huhtikuussa Atlantis-miehistö matkustaa Tallinnaan, jossa vastaan asettuu toistamiseen Nomme Kalju. Myös Hongan reservijoukkue Pallohonka kohdataan kevään aikana kahdesti. Sovitut harjoituspelit löytyvät Edustus-valikosta.

101210 - Tenkasen kantamestat - Härmän Häjy
Pub Härmän Häjy Atlantis-manageri Aarne Tenkasen Suomen kiertue on edennyt Seinäjoelle, mistä mies poimii kantamestakseen kotoisan Pub Härmän Häjyn.

- Härmän Häjy on Seinäjoen ehdoton ykkösmesta. Ohjelmaa on useampana iltana viikossa, ja pubin mainos kertoo olennaisimman "meillä isoo kaljatuoppi on 0,6 l ja tottakai Seinäjoen erullisimpaan hintaan". Mutta tarjolla on myös mainiota safkaa. Puukot jätettävä narikkaan.


101203 - Atlantis järjestää Futisleikkiksen
Atlantis FC Atlantis järjestää jälleen suositun Futisleikkiksen Maatullin koululla sunnuntaisin 16.01.-10.04.2011. Futisleikkis on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Futisleikkiksessä lapset saavat ensikosketuksen jalkapallon kiehtovaan maailmaan. Opettelemme futiksen perusteita leikkien, kisaillen ja pelaillen. Harjoittelemme myös hyppäämistä, juoksemista, pysähtymistä, kierimistä, kuperkeikkoja, heittämistä, kiinniottamista ja kiipeämistä.

Futisleikkiksen osallistumismaksu on ainoastaan 60 euroa, mikä sisältää 12 hauskaa leikkistapahtumaa sunnuntaisin klo 16-17, vakuutuksen, t-paidan ja pallon. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: toimisto@atlantisfc.fi tai puh. 050-3170431.


101201 - Atlantis jatkaa Adidas-joukkueena
Adidas Atlantiksen ja Adidas Suomen vuonna 1980 käynnistynyt yhteistyö jatkuu myös tulevalla kaudella. Näin kaikki Atlantis-joukkueet esiintyvät jatkossakin tutuissa kolmen raidan laatutuotteissa.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)