Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.5.2010

100531 - George Veikkauspörssin kärjessä
George kerää Veikkauspörssi-pisteitä. Atlantiksen maalitykki George Ekeh on viiden kierroksen jälkeen Kakkosen A-lohkon Veikkauspörssin kärjessä yhdessä HIFK:n Sami Okkosen kanssa. Molemmilla on tässä vaiheessa koossa yhdeksän pörssipistettä.

Nigerialaissyntyinen Ekeh on asunut pitkään Ruotsissa, missä hän edusti viimeksi Syrianska FC:tä. - Tulin Suomeen hyvän ystäväni Tonton Moukokon houkuttelemana ja olen viihtynyt täällä tosi hyvin. Harjoittelemme viidesti viikossa ja lisäksi pelit päälle, joten hommassa on hyvä tekemisen meininki. Olemmekin ratkaisseet monta peliä toisella jaksolla, kun vastustaja on alkanut väsyä.

Ekeh osoitti taitonsa viimeksi perjantain LPS-kamppailussa, jossa mies iski pallon kahdesti Harri Kairavuon selän taakse. Varsinkin jälkimmäinen osuma sai Bolliksen yleisön haukkomaan henkeään. - Tottakai hyökkääjä haluaa aina tehdä maaleja, mutta tärkeintä on kuitenkin joukkueen menestyminen. Meillä myös Edu ja Kele ovat hyviä viimeistelijöitä, eikä sillä ole väliä, kuka pallon verkkoon pistää, maalitykki korostaa.

100529 - Akatemialle ei tuliaisia Myllykoskelta
Akatemia-beibi Atlantis Akatemia kohtasi lauantaina Myllykosken Pallon A-nuorten Ykkösessä. Isännät tykittivät jo avausjaksolla kaksi komeaa maalia (6. min. Justus Haapala ja 34. min. Jukka Kujala), eivätkä Akatemia-beibit tästä enää nousseet. Helsinkiläiset saivat toisella jaksolla myötätuulen selkänsä taakse ja painoivat pelin MyPan päätyyn, mutta kun palloa ei verkkoon asti saatu, loppunumerot olivat isännille 2-0 (2-0). Akatemian seuraava tilaisuus pistetilin kartuttamiseen on tiistaina 8. kesäkuuta, kun sarjakärki GrIFK saapuu vieraaksi Tapulin nurmelle.

100528 - Atlantis nousi voittoon toisella jaksolla
Kele ampui voittomaalin. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis ja Laajasalon Palloseura tarjosivat perjantai-iltana vauhdikkaan paikallistaiston Töölön Pallokentällä. LPS oli pitkään kiinni pisteissä, mutta toisella jaksolla punapaidat nousivat väkisin voittoon. Loppunumerot olivat viihdyttävän ottelun päätteeksi 4-2 (0-1).

Atlantis aloitti ottelun pirteästi, mutta vähitellen myös LPS alkoi saada tilanteita Unisa Banguran maalille. Yksi näistä tuotti myös tulosta, kun Unisa rikkoi rangaistusalueella ja Timo Tirkkonen sijoitti pilkulta varmasti tilanteeksi 0-1. Molemmilla joukkueilla oli tämän jälkeen omat paikkansa, mutta tauolle mentiin vierasjohdossa.

Toiselle jaksolle Atlantis tuli kovalla sykkeellä. Pallotaituri Kelechukwu Nnajiofor juoksi vaihdosta tuomaan lisää hyökkäysvoimaa. Kaivattu tasoitus nähtiinkin 64. minuutilla, kun Edu Anyamkyegh petasi George Ekehille vetopaikan ja tämä iski pallon takakulmaan. Kymmenen minuuttia myöhemmin nähtiin illan upein maali. George pyöritti LPS:n alakertaa ja maalivahti Harri Kairavuota aikansa, kunnes maalitykki lopulta sijoitti pallon tyhjään verkkoon. Laajasalo ei kuitenkaan antautunut, vaan minuuttia myöhemmin tuli kuittaus. Tero Viheriäranta tarjosi vasemmalta mainion keskityksen, minkä Tuomas Tahvanainen jatkoi Unisan selän taakse. Atlantis ei takaiskusta masentunut, vaan punapaidat hakivat raivoisasti voittomaalia. Vieraiden liike alkoi hyytyä, ja 82. minuutilla Cassiano tarjoili Kelechukwu Nnajioforille vetopaikan, mistä tämä iski pallon voimalla verkkoon. LPS sai lisäajalla vielä kulmapotkun, mihin myös Kairavuo nousi mukaan. Punapaidat kuitenkin katkaisivat, ja vastahyökkäyksestä Kele pääsi toistamiseen niittamaan pallon vieraiden verkkoon. Näin värikäs näytös päättyi lopulta 4-2 kotivoittoon.

Atlantiksen kokoonpano: Unisa Bangura, Micheal Ozor, Tonton Moukoko, Alan Arruda, George Ekeh, Edward Anyamkyegh, John Samuel, Toni Kneip (50. Kelechukwu Nnajiofor), Phillip Nduka, Cassiano ja Gabriel Itodo.

100526 - Perjantaina taas paikallistaisto Bolliksella
Laajasalon Palloseura Töölön Pallokentällä pelataan perjantaina taas tiukka paikallisvääntö, kun Atlantis ja Laajasalon Palloseura taistelevat sarjapisteistä klo 18.30.

LPS aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta sen jälkeen tahti on parantunut. Laajasalolla on nyt neljästä ottelusta koossa neljä pistettä. Vihreäpaidat taistelevat perinteisesti aina suurella sydämellä, joten Atlantiksella on perjantaina varmasti edessä kova urakka. LPS:n ryhmästä löytyy myös useampia entisiä Atlantis-pelaajia, jotka varmasti haluavat esittää parastaan Bolliksella.

Atlantis saa perjantaina mukaan pelikiellosta vapautuneen Unisa Banguran. Sen sijaan HIFK-ottelussa nilkkansa loukannut Davids Uhmo on todennäköisesti sivussa. Micheal Ozorin pelikunto selvinnee tavan mukaan vasta ottelupäivänä.

100522 - Akatemia kukisti Mikkelin
Akatemia-beibi Atlantis Akatemia avasi lauantaina pistetilinsä A-nuorten Ykkösessä, kun Akatemia-beibit kukistivat Talin loistokuntoisella nurmella Mikkelin Palloilijat maalein 3-0 (1-0).

MP oli voittanut kaksi ensimmäistä peliään, mutta Talissa mikkeliläiset kohtasivat kurinalaisesti pelanneen Akatemia-joukkueen. Punapaidat puolustuvat tarkasti ja iskivät vaarallisia vastaiskuja. Avausjaksolla yksi näistä tuottikin tulosta, kun Sodiq Mustapha pääsi 23. minuutilla tykittämään pallon 20 metristä vieraiden verkkoon. MP haki raivoisasti tasoitusta, mutta Atlantis-beibit taistelivat suurella sydämellä. Ratkaisu nähtiin 81. minuutilla, kun Sodiqin kaukolaukaus yllätti toistamiseen mikkeliläisten maalivahdin. Mikko-Waltteri Sihvola pääsi vielä lisäajalla kaunistelemaan Sodiqin esityöstä loppunumeroiksi 3-0. Akatemian seuraava koitos on ensi lauantaina, kun Atlantis-beibit matkustavat Myllykoskelle MyPan vieraaksi.

100521 - Bolliksen thrilleri päättyi tasan
Tomtom dominoi keskikenttää. HIFK ja Atlantis kävivät tiukan taiston Bolliksen herruudesta perjantai-iltana. Ottelu aurinkoisella Pallokentällä päättyi lopulta tasanumeroihin 1-1 (1-0).

HIFK lähti peliin hyvällä sykkeellä, ja kotijoukkue hallitsi tapahtumia ensimmäiset parikymmentä minuuttia. Tulostakin tuli 18. minuutilla, kun Mergim Kastrati karkasi vasemmalta läpiajoon ja tarjoili mainion syötön Sami Okkoselle, jolla oli helppo työ siirtää pallo verkkoon. Vasta maali herätti Atlantiksen. Sinisissä esiintynyt Atlantis-miehistö otti Tonton Moukokon johdolla keskikentän haltuun, mutta maalipaikat olivat kortilla. Kun nekin harvat tuhrittiin, tauolle mentiin kotijohdossa 1-0.

Toiselle jaksolle Atlantis lähti hakemaan tasoitusta, mutta nyt ei nähty samanlaista iloista hyökkäyspeliä kuin viikkoa aikaisemmin AC Vantaata vastaan. Edu Anyamkyegh ja George Ekeh väläyttelivät muutamaan otteeseen vaarallisuuttaan, mutta tuloksetta. HIFK-kannattajat juhlivat jo kotivoittoa, kun 94. minuutilla Cassiano pääsi irtopalloon ja brasiliaisen tykki upposi 25 metristä Lauri Immosen selän taakse. Näin Bolliksen herruustaisto päättyi tasanumeroihin 1-1.

Atlantiksen kokoonpano: Maisara Khamaiseh, Micheal Ozor, Tonton Moukoko, Davids Uhmo (58. Kelechukwu Nnajiofor), George Ekeh, Edward Anyamkyegh, John Samuel, Cassiano, Lawrence Simeon (80. Toni Kneip), Sodiq Mustapha (20. Phillip Nduka) ja Gabriel Itodo.

100519 - Perjantaina paikallistaisto Bolliksella
HIFK Soccer Töölön Pallokentällä pelataan perjantaina tiukka paikallisvääntö, kun HIFK ja Atlantis taistelevat sarjapisteistä ja samalla myös Bolliksen herruudesta klo 18.30.

Perjantain isäntäjoukkue HIFK on aloittanut kauden pirteästi. Tähtipaidoilla on Atlantiksen tavoin koossa kolmesta ottelusta kuusi pistettä. Joukkue osoitti vaarallisuutensa kukistamalla Käpylän Pallon sunnuntaina maalein 2-3. HIFK joutunee perjantain taistoon ilman kokenutta toppariaan Petri Heinästä sekä keskikentän Petrus Åströmiä. Ryhmästä löytyy kuitenkin päteviä tuurajia, joten Atlantista odottaa varmasti tiukka haaste.

Atlantiksen kokoonpanosta on varmuudella sivussa Riverball-ottlussa punaisen kortin napannut Unisa Bangura. Micheal Ozorin pelikunto selvinnee vasta ottelupäivänä. Atlantis-luotsi Bola lupaa kuitenkin Bolliksen viheriölle juoksevan taitavan ja voitonnälkäisen Atlantis-miehistön, joka lähtee vahvalla asenteella hakemaan jälleen täyttä pistepottia.

100518 - Tenkanen tyytyväinen alkuun
Manageri odottaa punapaidoilta vielä parempaa. Atlantis-manageri Aarne Tenkanen on kohtuullisen tyytyväinen punapaitojen aloitukseen Kakkosessa.

- Kuus pinnaa kolmesta matista on ihan ok. Riverball ois ollu myös täysin kaadettavissa mut sillon homma kaatu Unisan virheeseen. Pitää kuitenkin muistaa et meillä on ollu aika helppo alku. Kovemmat pelit on vasta edessä. Jo ens perjantain HIFK-vääntö kertoo enemmän jengin iskukyvystä.

- Täytyy silti antaa kiitosta jengille hyvistä esityksistä. Edu ja George on varmasti yks sarjan kovimpia kärkikaksikkoja. Keskikentällä Alan ja Tomtom on tosi kova pari. Myös moni muu kundi on esiintyny ihan pirteesti.

- Eikä pidä unohtaa valmennuskaksikon Bola & Sunny panosta. Ne toi hommaan ryhtiä ja oikeeta tekemisen meininkiä. Petri taas on pannu taustoja kuntoon. Nyt on varusteet kondiksessa, hieronnat toimii, fysio hoitaa toipilaat jne.

- Edessä on varmasti mielenkiintoinen kausi. Toivottavasti olemme vielä syksyllä mukana kärkikahinoissa. Silloin tätä jengiä voi olla vaikea voittaa, manageri päättää.

100516 - TiPS liian vahva Akatemialle
Akatemia-beibi Atlantis Akatemia koki sunnuntaina toisen tappionsa A-nuorten Ykkösessä, kun sarjajohtaja TiPS kukisti Akatemia-beibit Talin hallissa maalein 0-4 (0-2).

TiPS sai otteluun unelma-alun, kun Markus Eklund pääsi jo 57 sekunnin jälkeen iskemään pallon Kasperi Korhosen selän taakse. Vähitellen punapaidatkin pääsivät peliin mukaan, mutta kun omia paikkoja ei käytetty, vei Rauli Saafeld vieraat 17. minuutilla jo 0-2 johtoon. TiPS onnistui toisella jaksolla vielä kahdesti (Saafeld 66. min ja Mäkelä 70. min), ja näin loppunumerot Talissa tylyt 0-4. Akatemian seuraava mahdollisuus pistetilin avaamiseen on lauantaina 22. päivä, kun Mikkelin Palloilijat saapuu vieraaksi Talin nurmelle.

100514 - Edun hattutemppu kaatoi AC Vantaan
Edu osui kolmesti Vantaan verkkoon. Atlantis nappasi kauden toisen voittonsa perjantai-iltana, kun punapaidat kukistivat AC Vantaan maalein 3-1 (2-1) aurinkoisella Töölön Pallokentällä.

AC Vantaa lähti peliin hyvällä sykkeellä, ja vieraat saivat muutaman mainion maalipaikan. Tulostakin tuli 23. minuutilla, kun Esa Paila jatkoi Antti Korhosen vapaapotkun Atlantiksen verkkoon. Punapaidat kuitenkin kuittasivat vain viisi minuuttia myöhemmin. Kapteeni Tonton Moukoko syötti Edu Anyamkyeghin läpiajoon, ja maalitykki sijoitti pallon varmasti oikeaan alakulmaan. Lisää herkkua nähtiin 43. minuutilla, kun Alan Arruda taituroi Edulle vetopaikan, eikä tämä 14 metristä erehtynyt. Näin tauolle mentiin kotijohdossa 2-1.

Punainen kortti rasismille.

Toiselle jaksolle AC Vantaa lähti hakemaan tasoitusta. Vieraat saivatkin lukuisia erikoistilanteita, mutta toista kertaa punapaitojen alakertaa ei niissä yllätetty. Vähitellen vantaalaisten liike alkoi hiipua, ja ote siirtyi jälleen isännille. Edu Anyamkyegh jaksoi raataa, ja työ palkittiin 78. minuutilla, kun pallo upposi kolmannen kerran Edun lapikkaasta vieraiden verkkoon. Myös erotuomari Tom Lindberg nousi toisella jaksolla näkyvään rooliin jakamalla siistissä pelissä 45 minuutissa yhdeksän varoitusta - näistä kuusi kotijoukkueen maahanmuuttajataustaisille pelaajille.

Atlantiksen kokoonpano: Maisara Khamaiseh, Micheal Ozor, Tonton Moukoko, Alan Arruda, George Ekeh, Edward Anyamkyegh, John Samuel, Cassiano (78. Davids Uhmo), Andreas Biederman (51. Phillip Nduka), Lawrence Simeon (84. Tarik Arad) ja Gabriel Itodo.

100507 - AC Vantaa saapuu Bollikselle perjantaina
AC Vantaa Atlantiksen pistejahti Kakkosessa jatkuu perjantaina, kun sarjanousija AC Vantaa saapuu naapurikaupungista Töölön Pallokentälle. Taisto sarjapisteistä alkaa Bolliksen samettinurmella klo 18.30.

AC Vantaa ei ole vielä avannut pistetiliään Kakkosessa, mutta yhtenäinen vantaalaismiehistö taistelee perinteisesti aina suurella sydämellä. Joukkue joutuu kuitenkin perjantain koitokseen hieman siipirikkoisena, sillä avainpelaajista sivussa ovat Sebastian Aniszewski, Marko Johansson ja Samuel Jyvä. Toisaalta mukana on useampiakin Atlantiksen paidasta tuttuja pelimiehiä, jotka varmasti haluavat näyttää parasta osaamistaan Bolliksella.

Atlantiksen kokoonpanosta on varmuudella sivussa Riverball-ottlussa punaisen kortin napannut Unisa Bangura. Micheal Ozorin pelikunto selvinnee vasta ottelupäivänä. Atlantis-luotsi Bola lupaa kuitenkin Bolliksen viheriölle juoksevan taitavan ja voitonnälkäisen isäntäjoukkueen, joka lähtee kotiareenaltaan hakemaan jälleen täyttä pistepottia.

100511 - Vakioveikkaus kirmaa kesäksi kotimaisiin kohteisiin
Vakioveikkaus Vakioveikkaus siirtyy tällä viikolla kesäaikaan, kun kuponki täyttyy kotimaisista kohteista. Kesän ajan Vakioveikkauksen peliaika päättyy sunnuntaisin klo 18.25. Ensimmäisellä täysin kotimaisella kierroksella Vakioveikkauksen kohteina on komea kattaus kotimaan sarjoista, sillä mukana on Veikkausliigaa, Ykköstä ja Kakkosta.

Veikkaus.fi:n Vakioviikko-sivusto seuraa Vakioveikkausta myös kesällä kuin hai laivaa. Vakioveikkaajille ja jalkapallon ystäville suunnattu sivusto tarjoaa tuoreita uutisia, videosisältöä, kierroksen vakiovihjeen sekä jälkipelit. Vakioviikko löytyy osoitteesta www.veikkaus.fi/vakioviikko.

Vakioveikkauksen kesäaika päättyy elokuussa, kun Englannin sarjat käynnistyvät.

100509 - Atlantikselle katkera tappio
Unisan punainen kortti koitui Atlantiksen kohtaloksi. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis koki katkeran tappion Talin hallissa sunnuntai-iltana, kun SC Riverball haki täyden pistepotin Joensuuhun maalein 1-2 (1-1).

Atlantis aloitti ottelun pirteästi, ja tulostakin tuli jo 14. minuutilla, kun George Ekeh ampui pallon 16 metristä tarkasti oikeaan yläkulmaan. Isännillä oli tämän jälkeenkin lukuisia paikkoja lisäosumiin, mutta kun niitä käytetty, tuhlailu kostautui. Juuri ennen taukovihellystä Riverball pääsi vastaiskuun. Unisa Bangura ehti katkaisemaan, mutta erotuomari Mikko Mörö näki hänen kaataneen joensuulaishyökkääjän ja passitti sierraleonelaismaalivahdin suihkuun punaisella kortilla. Iiro Kärki sijoitti tuomitusta vaparista tasoituksen, ja näin tauolle mentiin tilanteessa 1-1.

Toisella jaksolla Atlantis haki voittomaalia vajaallakin, mutta tehoja punapaidoilta ei löytynyt. Riverball sen sijaan iski 72. minuutilla, kun vaihtomies Jukka Oikarinen ohjasi keskityksen varmasti Phillip Ndukan selän taakse. Näin kolme arvokasta sarjapistettä matkasi vieraiden mukana Jonesuuhun.

Atlantiksen kokoonpano: Unisa Bangura (45. ua), Pekka Repo (74. Bethrand Okafor), Tonton Moukoko, Alan Arruda, Davids Uhmo (45. Phillip Nduka), George Ekeh, Edward Anyamkyegh, John Samuel, Cassiano, Lawrence Simeon ja Gabriel Itodo.

100508 - Akatemia taipui Gnistanille
Akatemia-beibi Atlantis Akatemia aloitti lauantaina A-nuorten Ykkösen tappiolla, kun Gnistan kukisti Akatemia-beibit Oulunkylän keinonurmella 2-0 (1-0).

Gnistan sai otteluun unelma-alun, kun punapaitojen alakerta hukkasi pallon ja Sami Simola pääsi ohittamaan Kasperi Korhosen jo 3. minuutilla. Tämän jälkeen Atlantiskin pääsi vähitellen peliin mukaan, mutta keltaiset taistelivat vahvalla asenteella eikä kaivattua tasoitusta syntynyt. Kun vielä Stephen Obeng ja Jesse Martin hölmöilivät itsensä ulos toisella jaksolla, pääsi Jan Elf 88. minuutilla puskemaan loppunumeroiksi 2-0 isännille. Akatemian seuraava koitos on sunnuntaina 16. päivä, kun sarjakärki TiPS saapuu vieraaksi Talin halliin.

100507 - Pistejahti jatkuu sunnuntaina
SC Riverball Atlantiksen taival Kakkosessa jatkuu sunnuntaina, kun sarjanousija Riverball saapuu itärajalta Helsinkiin. Joensuulaiset ovat aloittaneet kauden pirteästi , sillä kahdesta pelistä koossa on jo neljä pistettä. Viimeksi joensuulaiset murskasivat kotonaan KäPan peräti 4-0.

Atlantis pääsee kotiavaukseen lähes samalla miehistöllä, millä punapaidat hakivat Futuralta kolme pistettä viime viikonloppuna. Ainoastaan polvivainen Micheal Ozor lienee sivussa Porvoon sankareista. Toisaalta sairaslistalta saattaa vastaavasti löytyä joku pari tuoreita jalkoja sunnuntaiksi.

Taisto Kakkosen sarjapisteistä alkaa Talin hallissa klo 18.30. Pääsyliput aikuisilta 5 euroa sekä lapsilta, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä ainoastaan 2 euroa. Kausikortti kaikkiin kotiotteluihin maksaa 20 euroa.

100504 - Bola tyytyväinen avauspisteisiin
Bola oli tyytyväinen avauspisteisiin. Atlantis-luotsi Moshood Bola oli tyytyväinen kolmeen pisteeseen sunnuntain sarja-avauksessa. Sen sijaan peliesitys jätti paljon toivomisen varaa.

- Emme ole vielä läheskään parhaimmillamme, mutta onneksi sarja pitkä. Osa pelaajista ei ole vielä 90 minuutin kunnossa, ja yhteispeli on luonnollisesti puuttellista. Ryhmässä on kuitenkin valtavasti taitoa, ja pojat ovat valmiita tekemään töitä. Olen varma, että syksyllä meitä ei tässä sarjassa helpolla voiteta, huhtikuun alussa pestinsä aloittanut Atlantis-luotsi miettii.

- Haemme ryhmään vielä muutamaa pelimiestä, ja sen jälkeen meillä on kilpailukyinen nippu kasassa. Harjoittelemme viidesti viikossa plus pelit päälle, ja kesällä ohjelmaan tulee taas aamuharjoituksia. Mitä pidemmälle kausi etenee, sitä valmiimpia me olemme.

100503 - Kotiavaus hallissa
SC Riverball Atlantis aloittaa Kakkosen kotipelinsä ensi sunnuntaina Talin jalkapallohallissa, sillä Liikuntavirastosta ei heltynyt vielä lupaa Töölön Pallokentälle. Helsinkiläisten vieraaksi saapuu sunnuntaina sarjan pirteästi aloitanut SC Riverball Joensuusta. Ottelu alkaa perinteisesti klo 18.30.

100502 - Atlantis aloitti voitokkaasti
Kele ampui voittomaalin. Kuva: Juhani Järvenpää. Atlantis haki täyden pistepotin Porvoosta, kun punapaidat kukistivat Kakkosen sarja-avauksessa FC Futuran maalein 1-2 (0-1).

Futura aloitti ottelun pirteästi, mutta vähitellen myös punapaidat saivat tuntumaa Porvoon keinonurmeen. Vieraat puhkoivat muutamaan otteeseen porvoolaisten paitsioansan, ja tulostakin tuli 24. minuutilla, kun Edward Anyamkyegh ehti ensimmäisenä Micheal Ozorin pystysyöttöön ja sijoitti pallon varmasti ohi Robin Oleniuksen. Näin tauolle mentiin helsinkiläisjohdossa 0-1.

Toiselle jaksolle Futura lähti hakemaan tasoitusta. Atlantiksen alakerta pelasi kuitenkin Unisa Banguran johdolla varmasti, ja vähitellen tilanteita alkoi syntyä jälleen myös porvoolaisten päätyyn. Ottelun ratkaisu nähtiin 78. minuutilla, kun hetkeä aikaisemmin vaihdosta kentälle kirmannut Kelechukwu Nnajiofor pyöritti porvoolaisten alakertaa ja sijoitti varmasti tilanteeksi 0-2. Tämän jälkeen punapaidoilla oli lukuisia paikkoja lisäosumiin, mutta kun niitä ei käytetty Futuran Cihan Gökcil tuikkasi Banguran pudottaman pallon Atlantiksen verkkoon 91. minuutilla. Isännät hakivat vielä raivoisasti tasoitusta viime minuuteilla, mutta enempää osumia Porvoossa ei enää nähty, ja näin pisteet matkasivat Helsinkiin lukemin 1-2.

Atlantiksen kokoonpano: Unisa Bangura, Micheal Ozor, Pekka Repo (88. Andreas Biederman), Alan Arruda, Davids Uhmo (57. Phillip Nduka), George Ekeh, Edward Anyamkyegh (74. Kelechukwu Nnajiofor), John Samuel, Bethrand Okafor ja Cassiano.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)