Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.4.2010

100430 - Sarja-avaus sunnuntaina
FC Futura Atlantis matkustaa sunnuntaina Porvooseen, missä punapaidat kohtaavat Kakkosen sarja-avauksessa FC Futuran. Ottelu pelataan Porvoon Pallokentän keinonurmella klo 18.30.

FC Futura sijoitui viime kaudella Kakkosen lohko A:ssa kuudenneksi. Joukkue jatkaa edelleen Jukka Korhosen valmennuksessa, eikä pelaajistossakaan ole tapahtunut suuria muutoksia. Mukana ryhmässä on myös joukko Atlantiksessa jalkapallo-oppinsa saaneita pelimiehiä.

Kakkosen lohko A:sta odotetaan etukäteen tasaista taistoa. Mukana ei ole yhtään Ilveksen tapaista suursuosikkia, mutta toisaalta joukossa ei ole heittopussejakaan. Ennekkoveikkailuissa stadilaisjoukkueet Gnistan ja KäPa mainitaan usein suurimpina ennakkosuosikkeina, mutta tasaisessa sarjassa muillakin on mahdollisuuksia kärkikahinoihin. Vastaavasti putoamistaistosta tulee varmasti raju, ja ratkaisut nähdään vasta syksyn päätöskierroksilla.


100427 - Hannu & Pekka jatkaa yhteistyökumppanina
Fysikaalinen hoitolaitos Hannu & Pekka Fysikaalinen hoitolaitos Hannu & Pekka vastaa tänäkin vuonna Atlantiksen edustusjoukkueen ja Akatemian fysioterapiasta. Atlantis-pelaajien lihasvammojen hoito ja kuntoutus tapahtuu näin jatkossakin Hannu & Pekan ammattilaisten hellässä hoivassa.

100427 - B-junnut luopuivat sarjapaikasta
Atlantis FC Atlantiksen B-juniorit joutuivat luopumaan B-nuorten Ykkösen kevätkierroksen sarjapaikasta. Pienellä ringillä operoinut ´94- ja ´95-syntyneistä pelaajista koostunut ryhmä kärsi pahasta loukkaantumissumasta ja flunssa-aallosta, eikä saanut riittävästi pelaajia viikonlopun sarja-avaukseen. Nyt ysiviitoset pelaavat keväällä ainoastaan aluesarjaa ja ysineloset Akatemian mukana A-nuorten Ykköstä. Syyskierrokselle B-junnujoukkue on tarkoitus rakentaa uudestaan.

100426 - Atlantis 99 hopealle Helsinki Openissa
Atlantis ´99 Atlantis ´99 haki hopeaa viikonlopun Helsinki Open -turnauksesta. Zakaria Kibonan valmentamat tulevaisuuden pallotaiturit kukistivat lauantaina PK-35:n ja SaPan. Sunnuntaina pelattiin ensin tasan PK:n nollanollien kanssa, minkä jälkeen oli edessä turnauksen finaalikoitos. FC Yli-Utos oli siinä niukasti vahvempi maalein 3-2, mutta hopeakin maistui makealta Atlantis-junnuille.

100423 - Uusia Akatemia-beibejä
Akatemia-beibi Andreas Biederman (s. 1991) sekä vuonna 1994-syntyneet pallotaiturit Teemu Koskela ja Stephen Obeng ovat liittyneet Atlantis Akatemian miehistöön. Andreas siirtyy punapaitoihin Viikingeistä ja Teemu sekä Stephen PK-35:stä.

Akatemia hakee tasokkaaseen ryhmäänsä vielä innokasta ja kehityskelpoista ´91-´94 -syntynyttä maalivahtia sekä yhtä-kahta kenttäpelaajaa. Akatemia-beibit harjoittelevat viidesti viikossa edustusjoukkueen yhteydessä, joten luvassa on pätevää oppia huippuolosuhteissa. Lisätietoja Akatemian toiminnasta antaa seuran päävalmentaja Bola (p. 044-9996224).


100422 - Atlantis tasapeliin Karjaalla
BK-46 BK-46 ja Atlantis hioivat torstaina kuvioitaan alkavaan sarjakauteen Karjaan mainiolla keinonurmella. Tiukka vääntö päättyi lopulta tasalukemiin 1-1 (0-0). George Ekeh vei helsinkiläiset johtoon 67. minuutilla, mutta entinen Atlantis-peluri Pasi Solehmainen toi isännät tasoihin vain kolme minuuttia ennen päätösvihellystä.

100418 - Cup-taival jäi lyhyeksi
Tarik raatoi keskikentällä. Atlantiksen taival tämänvuotisessa Suomen cupissa katkesi alkuunsa, kun EsPa vei jatkopaikan kukistettuaan punapaidat Matinkylän keinonurmella selkein lukemin 3-0 (2-0).

Atlantis hallitsi ensimmäiset puoli tuntia pelitapahtumia, mutta kun tehot olivat kateissa, isännät iskivät. Ensin 33. minuutilla Aki Nieminen ampui pallon Peter Huuhkan selän taakse, ja vain kaksi minuuttia myöhemmin Masar Ömer puski tilanteeksi jo 2-0. Tästä punapaidat eivät enää toipuneet. Almir Qerimi kaunisteli 87. minuutilla loppunumeroiksi 3-0, ja näin hyvällä asenteella taistellut EsPa kohtaa seuraavalla kierroksella PEPOn Lappeenrannasta.


100416 - Sunnuntaina Matinkylään
EsPa Atlantis matkustaa sunnuntaina Matinkylään, kun punapaidat kohtaavat Suomen cupin kolmannella kierroksella Kolmosessa pelaavan Etelä-Espoon Pallon. Cup-taisto alkaa Matinkylän keinonurmella klo 18.00.

EsPa voitti cupin avauskierroksella Nastolan Nopsan selkein numeroin 8-0. Toisella kierroksella kaatui VJS maalein 4-1. Atlantis aloittaa tämänvuotisen cup-taipaleen vasta sunnuntaina.

Sunnuntain koitoksen voittaja matkustaa 4. kierroksella Lappeenrantaan Kakkosen A-lohkossa pelaavan PEPOn vieraaksi.


100408 - Bollis säilyy kotikenttänä
Bollis Atlantis pelaa alkavallakin kaudella kotiottelunsa Töölön Pallokentän samettinurmella. Ensimmäisen kerran punapaidat nähdään - tosin säävarauksella - tutulla kotiareenallaan sunnuntaina 9. toukokuuta, kun SC Riverball saapuu vieraaksi Joensuusta. Mikäli Bollis ei tuolloin ole pelikunnossa, ottelu pelataan Talin hallissa.

100407 - Suomen cupissa vastassa EsPa
EsPa Atlantis kohtaa Suomen cupin kolmannella kierroksella Kolmosessa pelaavan Etelä-Espoon Pallon. Cup-taisto pelataan Matinkylän keinonurmella sunnuntaina 18.4. klo 18.00.

EsPa voitti cupin avauskierroksella Nastolan Nopsan selkein lukemin 8-0. Toisella kierroksella kaatui VJS maalein 4-1. Atlantis aloittaa cup-taipaleensa muiden Kakkosen joukkueiden tapaan kolmannella kierroksella.


100403 - Sunny aloitti teknisenä valmentajana
Sunny Sunny Akintmehin on liittynyt Atlantiksen edustusmiehistön ja Akatemian valmennusryhmään teknisen valmentajan tittelillä. Sunnyn vastuulla ovat erityisesti pelaajien fyysinen valmennus sekä yksilöharjoittelu.

Sunny Akintmehin on toiminut pitkään valmentajana Tanoke- ja Proskills -organisaatioissa. Hymyilevä kiduttaja on vanhastaan tuttu myös monelle Atlantis-pelurille. Pelaajat arvostavat Sunnyn harjoituksia, joissa vaatimustaso on tunnetusti aina korkealla.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)