Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.1.2010

100129 - Victor ja Ari huoltajakaksikko
Victor aloitti Atlantiksen huoltajana. Victor Koshevoy ja Ari Tuomisalo toimivat ensi kaudella Atlantiksen huoltajakaksikkona. Victorin vastuulla on ensisijaisesti edustusjoukkueen varustehuolto ja Arilla Akatemian. Victor on imenyt ensimmäiset jalkapallo-oppinsa Venäjän Karjalassa. Ari puolestaan on Kontulan Maa Jengin legendaarisia pelimiehiä.

100127 - Viking Line -yhteistyö jatkuu
Viking Line Abp Atlantis ja Viking Line ovat sopineet pitkäaikaisen yhteistyön jatkamisesta. Viking Line toimii näin jatkossakin Atlantis-joukkueiden omana varustamona ja yhtenä edustusjoukkueen pääyhteistyökumppaneista. Luonnollisesti myös perinteinen kevään ulkomaanleiri sekä syksyn päättäjäisristeily tehdään jälleen punaisilla laivoilla.

100127 - Sarjaohjelma julkistettiin
Kakkonen Kakkosen A-lohkon sarjaohjelma julkistettiin keskiviikkona Palloliiton www-sivuilla. Atlantiksen otteluiden pelipäivät löytyvät nyt myös Edustusjoukkue-valikosta.

100126 - Ken siirtyy Kotkaan
Ken siirtyy KooTeePeen riveihin. Ken Jammeh siirtyy Atlantiksesta FC KooTeePeen riveihin. Gambialaistoppari on allekirjoittanut kotkalaisseuran kanssa kauden 2010 kattavan sopimuksen.

Aavo Sarap toivottaa Jammehille menestystä uudessa seurassaan. - Tottakai olisin mielellään nähnyt Kenin ensi kaudella Atlantiksen paidassa, mutta hänellä oli mahdollisuus tietyin ehdoin siirtyä ylemmälle sarjatasolle ja luonnollisesti kunnioitamme tätä sopimusta. Toivottavasti Ken onnistuu nyt lyömään itsensä läpi Ykkösessä.


100124 - Sarjaohjelma valmistui
Kakkonen Kakkosen A-lohkon seurat kokoontuivat sunnuntaina Helsinkiin sorvaamaan ensi kauden sarjaohjelmaa. Ohjelma saatiin valmiiksi ennätysajassa, ja se julkistetaan viimeisten viilausten jälkeen ensi keskiviikkona.

Atlantis matkustaa avauskierroksella Porvooseen, missä punapaidat kohtaavat 2. toukokuuta FC Futuran. Päätöskierros pelataan 2. lokakuuta, jolloin Atlantis kohtaa AC Vantaan Myyrmäessä.


100124 - Klubi ratkaisi toisella jaksolla
Obi ampui Atlantiksen ainokaisen. Kuva: Juha Tamminen. Atlantiksen harjoituspelit alkoivat tappiolla, kun Klubi 04:n nuorukaiset käänsivät toisella jaksolla taiston edukseen. Loppunumerot olivat Talin hallissa raitapaidoille 1-3 (1-0).

Atlantis vei avausjakson nimiinsä, kun Obi Metzger ampui 35. minuutilla punapaidat taukojohtoon. Toisella jaksolla Klubi kuitenkin hyödynsi Atlantiksen alakerran haparoinnit, ja Albinot Bekaj (2) ja Kastriot Kastrati ampuivat pallon kolmesti Unisa Banguran selän taakse.

Atlantis-luotsi Aavo Sarap harmitteli punapaitojen helppoja virheitä. - Unisa lahjoitti Klubille tasoituksen ja puolustus kaksi seuraavaa osumaa. Tämä oli kuitenkin meille mainio testitilaisuus, sillä pääsimme tarjoamaan monelle pelaajalle näyttöpaikan taitavaa vastustajaa vastaan, ottelussa peräti yhdeksän vaihtoa tehnyt Sarap mietti.


100121 - Harjoituspelit alkavat sunnuntaina
Atlantis FC Atlantiksen edustusmiehistö harjoittelee nyt kolmatta viikkoa Aavo Sarapin johdolla ja sunnuntaina on edessä ensimmäinen harjoituskoitos, kun punapaidat kohtaavat klo 14.30 Talin hallissa Klubi 04:n.

Sarap odottaa mielenkiinnolla sunnuntain harjoitusottelua. - On mielenkiintoista nähdä nämä pojat tositoimessa. Meillä on ollut harjoituksissa erittäin paljon testipelaajia, ja osa heistä saa nyt näyttää ansaitsevatko he sopimuksen vai pitääkö heidän hakea pelipaikkaa muualta.


100113 - Uusi Atlantis-joukkue VII divariin
Atlantis FC Uusi Atlantis Stress Out Boys -joukkue aloittaa Helsingin piirin VII divisioonassa tulevana keväänä. Joukkue koostuu pääosin 1993-syntyneistä tulevaisuuden pallotaitureista. Lisätietoa Stress Out Boysien toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Kim Åberg.

100109 - Aavo Sarap uusi päävalmentaja
Aavo aloitti Atlantiksen päävalmentajana. Kuva: Siim Semiskar. Aavo Sarap (s. 1962) on aloittanut Atlantiksen uutena päävalmentajana. Virolaissyntyinen Sarap vastaa jatkossa seuran edustusjoukkueesta ja Akatemiasta.

Aavo Sarap tuntee suomifutiksen hyvin ja puhuu suomea erinomaisesti. Kotimaassaan Sarap on valmentanut mm. Tallinna Kalevia nostaen joukkueen kolmessa vuodessa Kakkosesta pääsarjaan. Hän on toiminut myös FC Floran organisaatiossa sekä Viron poikamaajoukkueessa.

Sarap on valmis tarttumaan innolla uuteen haasteeseen. - Olen pitkään miettinyt valmentamista Suomessa, ja nyt siihen tarjoutui mainio tilaisuus. Pystyn Atlantiksessa keskittymään päätoimisesti valmentamiseen ja pelaajien kehittämiseen. Harjoitusolosuhteet ovat täällä suorastaan loistavat. Pääsemme nyt talvikaudella treenaamaan seitsemän kertaa viikossa Myllypuron uudessa hallissa.

- Joukkueen rakentaminen on luonnollisesti vielä kesken, mutta meillä on lähes neljä kuukautta aikaa sarja-avaukseen. Ringissä on kuitenkin jo nyt todella hyviä pelaajia. Kesällä tulemme varmasti olemaan paha vastus jokaiselle joukkueelle.


100107 - Atlantikselle harrastejoukkue
Atlantis FC Atlantis käynnistää uuden harrastejoukkueen niille, jotka haluavat jatkaa futisharrastusta juniori-ikäluokkien jälkeen, mutta eivät ole valmiita edustusjoukkueessa ja Akatemiassa vaadittaviin harjoitusmääriin. Ensi vaiheessa joukkue harjoittelee kerran viikossa tiistaisin klo 21.30-22.30 Myllypuron Pallomyllyssä. Kevään myöstä harjoituskertoja on tarkoitus lisätä kahteen viikossa. Lisätietoa harrastejoukkueen toiminnasta antaa joukkueejohtaja Rodriques Tecassala (puh. 044-9515986).

100105 - Atlantis kohtaa Viron mestarin
FC Levadia Atlantis pelaa helmikuussa mielenkiintoisen harjoitusottelun, kun Viron mestarijoukkue FC Levadia saapuu punapaitojen vieraaksi Talin halliin 17. helmikuuta. Levadia voitti viime syksynä Viron Meistriliigan näytöstyyliin ja eteni Euroopan liigassa kolmannelle kierrokselle karsiutuen täpärästi lohkovaiheesta.

100104 - Keslog uusi yhteistyökumppani
Keslog Oy Atlantis on käynnistänyt mielenkiintoisen yhteistyön Keslog Oy:n kanssa. Keslog on Keskon tytäryhtiö, joka tuottaa logistiikkapalveluita ensijaisesti Kesko-konsernin toimialayhtiöille.

100103 - Pre-season alkaa maanantaina
Atlantis FC Atlantiksen edustusmiehistö aloittaa maanantaina valmistautumisen tulevaan kauteen. Tammikuussa Atlantis-miehistö harjoittelee viitenä päivänä viikossa Myllypuron uudessa Pallomyllyssä. Tiistaisin ja torstaisin ohjelmassa ovat myös aamuharjoitukset. Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan 24. tammikuuta, kun punapaidat kohtaavat HJK:n reservimiehistön Klubi 04:n.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)