Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-31.12.2009

091229 - Akatemia testasi HDS:ää vastaan
Simeon osui HDS:n verkkoon. Atlantis Akatemia kohtasi Kolmosessa pelaavan yhteistyöseuran HDS:n tiistaina Talin hallissa. Molemmat joukkueet testasivat pelaajia tulevaa kautta varten, eikä pelin taso vielä suuremmin häikäissyt. HDS vei lopulta koitoksen edukseen maalein 2-3 (0-2).

Akatemian miehistössä viiletti parikymmentä tulevaa pelimiestä antamassa näyttöjä osaamisestaan. Maalinteossa onnistuivat tällä kertaa Lawrence Simeon ja Elvis Mbombo. HDS-pelin jälkeen beibit pääsivät pienelle lomalle, kunnes uusi tuotantokausi käynnistyy toden teolla tiistaina 5. tammikuuta.


091224 - Hyvää ja rauhallista joulua!
Hyvää ja rauhallista joulua!
"Juoksu on päättynyt,
Helsinki loistaa!
Aatto on astunut,"
joulu jo on!"
Eräs jouluruno
Ilmari Kianto
.

091223 - KKI tukee Atlantiksen harrasteliikuntaa
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma Kunnossa kaiken ikää -ohjelma on myöntänyt avustuksen Atlantiksen harjoittamalle harrasteliikuntatoiminnalle. KKI tukee Atlantiksen "Kaikki mukaan!" -hanketta, joka pyrkii auttamaan yli 40-vuotiaita aloittamaan liikkuvan ja liikunnallisen elämäntavan.

091221 - Akatemialla vielä yhdet avoimet ja testipeli
Atlantis FC Atlantis Akatemian viimeiset avoimet harjoitukset pidetään maanantaina 28.12. klo 20.00 Myllypuron Pallomyllyssä. Tämän jälkeen ohjelmassa on vielä seuraavana päivänä testipeli yhteistyöseura HDS:ää vastaan Talin hallissa klo 17.00. Akatemian uusi tuotantokausi käynnistyy toden teolla tiistaina 5. tammikuuta.

091220 - B-junnujen avoimet harjoitukset jatkuvat
Atlantis FC Atlantiksen B-juniorijoukkueen avoimet harjoitukset jatkuvat 13. tammikuuta saakka (kts. harjoitusajat alhaalta). Mukaan mahtuu vielä lisää motivoituneita ´93-´95 -syntyneitä tulevaisuuden pelimiehiä.

Atlantiksen B-juniorit pelaavat B-nuorten Ykkösen A-lohkossa ja ´95-joukkue aluesarjassa. Parhaille B-junnuille tarjoutuu mahdollisuus harjoitteluun myös Atlantis Akatemian mukana. Lisätietoa antaa seuran junioripäällikkö Mikko Ahonen (puh. 040-7066564).


091219 - Edustus joulutauolle
Atlantis FC Atlantiksen edustusmiehistö lähti lauantaina joulutauolle. Joukkue palaa yhteisharjoituksiin tammikuun 4. päivä. Tammikuussa Atlantis-miehistö harjoittelee viitenä iltana viikossa Myllypuron uudessa Pallomyllyssä. Tiistaisin ja torstaisin ohjelmassa ovat myös aamuharjoitukset. Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan 24. tammikuuta, kun punapaidat kohtaavat Klubi 04:n.

091217 - Keke uusi sopimuspelaaja
Keke nähdään ensi kaudella Atlantiksen paidassa. Jivenci Malolo-Mukoko (s. 1986) on allekirjoittanut kauden 2010 kattavan pelaajasopimuksen Atlantiksen kanssa. Keskikentän pohjalla ja topparina viihtyvä Keke on esiintynyt pirteästi joulukuun avoimissa harjoituksissa ja tekee nyt innolla paluuta viheriöille.

Malolo-Mukoko on FinnPan ja Mikkelin Kissojen kasvatti, joka nousi jo 16-vuotiaana MiKin edustusmiehistöön. Lahjakas juniori kuului aikoinaan Jyrki Heliskosken maajoukkuerinkiin. MiKin paidassa Kekellä on kokemusta myös Kakkosen peleistä. Helsinkiin paluun jälkeen jalkapallo jäi kuitenkin harrastukseksi.

Keke odottaa innolla tulevaa sarjakautta. - Haluan yrittää vielä kerran tosissaan futiksen kanssa, ja olen kiitollinen että Atlantis tarjoaa siihen mahdollisuuden. Meillä on ryhmässä todella hyviä pelaajia, ja on hienoa päästä mukaan tähän joukkueeseen.


091216 - Inex jatkaa yhteistyökumppanina
Inex Partners Oy Atlantiksen yhteistyö Inex Partners Oy:n kanssa jatkuu myös ensi vuonna. Inex kuuluu tulevallakin kaudella Atlantiksen pääyhteistyökumppaneihin.

Inex Partners on S-ryhmän hankinta- ja logistiikkayhtiö. Inex hankkii ja jakelee suuren osan S-ryhmän myymälöiden päivittäistavarasta.


091207 - Mielenkiintoisia harjoituspelejä
FC KooTeePee Atlantis pelaa keväällä mielenkiintoisia harjoituspelejä. Ykkösen joukkueista punapaidat kohtaavat kahdesti Klubi 04:n ja TPV:n. Kerran matkustetaan FC KooTeePeen vieraaksi Kotkaan, ja FC Espoo puolestaan saapuu Taliin. Kakkosen joukkueista vastaan asettuu ainakin nimivahva Ilves Valeri Popovitshin johdolla. Lisäksi huhtikuussa ohjelmassa on kansainvälinen koitos Viron pääsarjajoukkuetta vastaan Tallinnassa.

091202 - Muwai palaa Atlantikseen
Muwai palaa punapaitaan. Kuva: Juhani Järvenpää. Muwahid Sesay (s. 1984) on allekirjoittanut kauden 2010 kattavan pelaajasopimuksen Atlantiksen kanssa. Kolme kautta Atlantis-paidassa esiintynyt vasemman laidan pikakiitäjä pelasi syys-lokakuun PP-70:n riveissä Tampereella, mutta palaa nyt uudella innolla helsinkiläismiehistöön.

Suomessa hyvin viihtyvä Sesay on kuulunut synnyinmaansa Sierra Leonen maajoukkuerinkiin vuodesta 2004. Hän on myös voittanut Sierra Leonen pääsarjan maalikuninkuuden Ports Authorityn paidassa.

Sesay odottaa innolla tulevaa sarjakautta. - Atlantis on ensimmäinen seurani Suomessa, ja haluan nyt auttaa sitä takaisin pääsarjoihin. Nousu on aina vaikeaa, mutta meille on tulossa vahva ja taitava joukkue, joka on varmasti mukana taistelemassa paikasta Ykköseen.


091201 - Edustus palasi harjoituksiin
Atlantis FC Atlantiksen edustusmiehistö palasi tiistaina yhteisharjoituksiin. Joukkue harjoittelee joulukuussa kolmesti viikossa Myllypuron Pallomyllyssä sekä Talin hallissa. Sopimuspelaajien lisäksi mukana on koko joukko uusia yrittäjiä sekä muutama Akatemia-pelaaja antamassa näyttöjä taidoistaan.

Edustusjoukkueen varsinainen pre-season käynnistyy tammikuun alusta. Tammikuussa joukkue harjoittelee 5-6 päivänä viikossa, ja ohjelmassa on myös aamuharjoituksia. Atlantis pelaa ennen sarjakauden alkua 12-14 harjoitusottelua, joissa on mukana myös kevään perinteinen kansainvälinen koitos Virossa.

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)