Uutisarkisto Uutiset

UUTISET 1.-30.11.2009

091126 - Mikko Ahonen uusi junioripäällikkö
Mikko toimii Atlantiksen junnupäällikönä. Mikko Ahonen on aloittanut Atlantiksen junioripäällikkönä. Ahonen toimii samalla seuran ´95-edustusjoukkueen päävalmentajana. Tuoreen junioripäällikön ensisijaisena vastuualueena ovat ikäluokat ´95-´99, mutta Mikko osallistuu myös Atlantiksen B-juniorijoukkueen valmennustiimiin.

091125 - ´99-´00 / Tytöille omat kotisivut
Atlantis FC Atlantiksen ´99-´00 -tyttöjoukkue on avannut omat kotisivut. Hienot sivut löytyvät osoitteesta http://atlantis9900.webs.com.

Atlantis-tytöt harjoittelevat kolmesti viikossa hyvissä olosuhteissa ja mukaan iloiseen joukkuun mahtuu vielä muutama kokenut pelaaja. Lisätietoja toiminnasta antaa valmentaja Jani Lehtilä.


091123 - Neljä uutta Akatemia-sopimusta
Mara allekirjoitti Akatemia-sopparin. Atlantis on tehnyt neljä uutta Akatemia-sopimusta. Seuran B-junioreissa viime kaudella hyvää työtä tehneet Amin Mekhane (s. 1992), Dimitri Peusa (s. 1992) ja Martti Rikkinen (s. 1992) jatkavat futisuraansa Atlantis Akatemiassa. Neljäs uusi Akatemia-beibi on Viikingeistä siirtyvä Elvis Mbombo (s. 1991).

091121 - Atlantis testaa tamperelaiset
TPV Atlantis kohtaa kevään harjoituspeleissä kaksi kovaa tamperelaismiehistöä. Helsinkiläiset pelaavat kahdesti sekä Ykkösen Tampereen Pallo-Veikkoja että Kakkosen Ilvestä vastaan. Atlantis matkustaa Ilveksen vieraaksi Pirkkahalliin 7. helmikuuta. TPV kohdataan samassa paikassa 27. helmikuuta. Tamperelaisten Helsingin vierailujen pelipäivät ovat vielä vahvistamatta. Vastaava tuplakoitos on suunnitelmissa myös Ykkösen FC Hämeenlinnan kanssa.

091120 - CenCei uusi yhteistyökumppani
CenCei Atlantis on käynnistänyt mittavan yhteistyön CenCei Oy:n kanssa. CenCei on johtava kauneudenhoitoalan yritys Suomessa. Yhtiö harjoittaa kuluttajakauppaa HairStoren kautta sekä tukkukauppaa kaikille itsenäisesti toimiville kampaamoille ja kauneushoitoloille.

091119 - Kakkosen lohkojako valmistui
Kakkonen Palloliitto vahvisti torstaina tulevan kauden lohkojaon. Atlantis pelaa muiden helsinkiläisseurojen tavoin Kakkosen lohkossa A, jossa ovat mukana seuraavat joukkueet:
 • AC Vantaa (Vantaa)
 • Atlantis FC (Helsinki)
 • City Stars (Lahti)
 • FC Futura (Porvoo)
 • FC Kiffen (Helsinki)
 • FC Kuusankoski (Kuusankoski)
 • HIFK (Helsinki)
 • Gnistan (Helsinki)
 • KäPa (Helsinki)
 • LPS (Helsinki)
 • PEPO (Lappeenranta)
 • PK Keski-Uusimaa (Kerava)
 • SC Riverball (Joensuu)
 • Warkaus JK (Varkaus)
091118 - ´02 ja ´04 Kotinummen koululla
Atlantis FC Uusimmat Atlantis-joukkueet 2002-3 ja 2004-5 syntyneille pojille harjoittelevat keskiviikkoisin Kotinummen koululla (osoite: Silkokuja 7, Ylä-Malmi). Nollaneloset treenaavat klo 18-19 ja nollakakkoset klo 19-20. Molempiin ryhmiin mahtuu vielä lisää innokkaita tulevia pelimiehiä. Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaan!

091116 - Maralle jatkosopimus
Mara jatkaa punapaidassa. Kuva: Juhani Järvenpää. Martin Monikainen (s. 1990) on allekirjoittanut jatkosopimuksen Atlantiksen kanssa. Uusi sopimus ulottuu kauden 2010 loppuun ja on Maran ensimmäinen edustusjoukkueen kanssa.

Martin Monikainen on pelannut Atlantis Akatemiassa kaksi vuotta. Kaudella 2008 Tikkurilan Palloseuran kasvatti iski A-nuorten SM-sarjassa 13 osumaa. Päättyneellä kaudella Mara vartioi Isosaaressa rantakallioita, mutta nyt varusmiespalvelus on suoritettu ja maalitykki pääsee kokeilemaan kykyjään miesten sarjoissa. Tähän mennessä meriittilistalla on kolme ottelua miesten Ykkösessä.


091114 - Akatemian avoimet maanantaisin ja perjantaisin
Akatemia-beibi Atlantis Akatemian avoimet harjoitukset jatkuvat jouluun saakka kahdesti viikossa. Maanantaisin tulevat Akatemia-beibit harjoittelevat Myllypuron Pallomyllyssä klo 20.00 ja perjantaisin Talin hallissa klo 17.30. Jalkapallossa pitkälle tähtäävät ´91-´94 -syntyneet tulevat pelimiehet ovat tervetulleita esittelemään taitojaan näihin tapahtumiin.

Akatemian uusi tuotantokausi käynnistyy toden teolla vuodenvaihteen jälkeen, jolloin beibit harjoittelevat hyvissä olosuhteissa viidesti viikossa. Edistyneimmät Akatemia-pelaajat treenaavat edustusjoukkueen mukana ja pääsevät kevään harjoituspeleissä näyttämään osaamistaan myös edustuksen valmennusjohdolle. Atlantis Akatemia on nuorelle pelaajalle perinteisesti mainio väylä seuran edustusmiehistöön.


091113 - Edustus aloittaa joulukuussa
Atlantis FC Atlantiksen edustusmiehistö palaa yhteisharjoituksiin tiistaina 1.12. Joukkue harjoittelee joulukuussa Myllypuron Pallomyllyssä tiistaisin ja torstaisin klo 15 sekä Talin hallissa lauantaisin klo 10. Sopimuspelaajien lisäksi mukana on koko joukko uusia yrittäjiä antamassa näyttöjä valmennusjohdolle.

Edustusjoukkueen varsinainen pre-season käynnistyy tammikuun alusta. Tammikuussa joukkue harjoittelee 5-6 päivänä viikossa, ja ohjelmassa on myös aamuharjoituksia. Atlantis pelaa ennen sarjakauden alkua 12-14 harjoitusottelua, joissa on mukana myös kevään perinteinen kansainvälinen koitos Virossa.


091111 - Atlantis jatkaa Adidas-joukkueena
Adidas Atlantiksen ja Adidas Suomen vuonna 1980 käynnistynyt yhteistyö jatkuu myös tulevalla kaudella. Näin kaikki Atlantis-joukkueet esiintyvät jatkossakin tutuissa kolmen raidan laatutuotteissa.

091110 - "Taitava ryhmä tulossa"
Tenkanen uskoo joukkueensa iskukykyyn ensi kaudella. Atlantis-manageri Aarne Tenkanen on erittäin tyytyväinen ensi kauden joukkueen muodostumiseen.

- Meille tulee nuori ja todella taitava ryhmä. Kele, Gabi ja Simeon on melkosia pallotaitureita ja Akatemian avoimissa on viel moni taitava junnu tyrkyllä ryhmään. Ens kaudella parhaat Akatemia-beibit saa saletisti sauman myös miesten matseissa.

- Tottakai ryhmään tarvitaan myös kokemusta. Me ei kuitenkaan haeta mitään jäähdyttelijöitä vaan kaikkien täytyy sitoutuu tekeen duunia tosissaan. Ken on vasta 22 mut alakertaan jo todella kova luu ja eiköhän viime kauden ryhmästä löydy enemmänkin jatkajia. Myös byyriin on nyt kiikarissa kova kaveri, joten täs vaiheessa näyttää oikein hyvältä.

- Valmentajakysymys on tarkotus ratkasta marraskuun aikana. Me halutaan koutsi joka oikeesti pystyy antaan jotain näille nuorille kundeille. Mä oon käyttäny Tauriaisen Kimmoo konsulttina kun ollaan käyty läpi mahdollisia nimiä ja saletisti saadaan kasaan myös vahva taustaryhmä.


091109 - Simeonille jatkosopimus
Simeon jatkaa Atlantiksessa. Akatemia-pelaaja Lawrence Simeon (s. 1991) on allekirjoittanut jatkosopimuksen Atlantiksen kanssa. Uusi sopimus ulottuu kauden 2010 loppuun.

Lawrence Simeon liittyi Atlantis Akatemiaan viime keväänä, ja vikkeläjalkainen pallotaituri nousi kesällä myös Saulius Sirmeliksen vetämään edustusmiehistöön. Akatemiassa Simeon esiintyi pääasiassa kärjessä ja keskikentällä, mutta edustuksessa Saulius teki pojasta laitapuolustajan ja tämä pääsi myös kokeilemaan miesten vauhtia neljässä Ykkösen pelissä. Ensi kaudella Simeonin tavoitteena on vakiinnuttaa pelipaikka Atlantiksen edustusjoukkueessa.


091107 - B-junnut aloittivat
Atlantis FC Atlantiksen B-juniorit (´93- ja ´94-syntyneet) aloittivat avoimet harjoitukset lauantaina. Mukaan tasokkaaseen ryhmään mahtuu vielä lisää motivoituneita pelimiehenalkuja. Seuraavat avoimet harjoitukset pidetään ensi lauantaina 14.11. klo 10.00 Talin hallissa.

Atlantiksen B-juniorit pelaavat ensi kaudella B-poikien Ykkösessä ja harjoittelevat talvikaudella hyvissä olosuhteissa neljästi viikossa. Parhaat B-juniorit osallistuvat myös Atlantis Akatemian harjoituksiin. Tervetuloa tutustumaan toimintaan!


091105 - Gabille jatkosopimus
Gabi jatkaa Atlantiksessa. Akatemia-pelaaja Gabriel Itodo (s. 1991) on allekirjoittanut jatkosopimuksen Atlantiksen kanssa. Uusi sopimus ulottuu kauden 2010 loppuun.

Nigeriasta Suomeen aikoinaan muuttanut Itodo viihtyy uudessa kotimaassaan hyvin ja aloitti täällä vuosi sitten uudelleen jalkapallon pelaamisen. Energinen keskikenttätaituri oli viime kaudella Akatemian avainpelaajia ja pääsi kentälle myös kolmessa Ykkösen pelissä. Ensi kaudella Gabin tavoitteena on vakiinnuttaa pelipaikka Atlantiksen edustusjoukkueessa.


091102 - Nollaneloset aloittavat 18.11.
Atlantis FC Atlantiksen uusi 2004-syntyneiden poikien joukkue aloittaa harjoitukset keskiviikkona 18. marraskuuta klo 18.30 Ala-Malmin koululla (osoite: Latokartanontie 16). Tulevat pelimiehet tutustuvat ensi vaiheessa jalkapallon alkeisiin kerran viikossa. Lisätietoa nollanelosten toiminnasta antaa joukkueenjohtaja Heli Räsänen (puh. 050-5065256). Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

Uutisarkisto (täältä löydät Atlantis-uutiset tammikuusta 1998 lähtien)